Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do drugiej rasy, to ja mam ostatnio faze na mini bullterriera. Chcialabym taka suczynke.. Ale to może jak mój sie troszku zestarzeje bo on robi za 5 normalnych psów.

Posted

Karilka napisał(a):
Co do drugiej rasy, to ja mam ostatnio faze na mini bullterriera. Chcialabym taka suczynke.. Ale to może jak mój sie troszku zestarzeje bo on robi za 5 normalnych psów.

ee, nie wydziwiaj i bierz jak możesz : P na pewno sobie z dwoma poradzisz, choćby nie wiadomo jak durnymi i nadpobudliwymi ;)

Posted

RCookie napisał(a):
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/28maja10/KopiaDSC_8175.jpg

Jaki mhroczny Gram :evil_lol:.
A kciuki oczywiście będziemy trzymać :).

evl napisał(a):
Będziem trzymać ;)

dzięki :loveu:

Feigned napisał(a):
trzymamy trzymamy

teraz to se możesz :diabloti: :loveu:
Talia napisał(a):
I jak? :lol:

hym, zależy co ;) teraz muszę się modlić o 60%, albo chociaż 70 :evil_lol:

Posted

czemu ją sprzedajesz, jak jemu w niej tak ładnie!!!!!!!!!!!!!! mam na nią ochotę, ale przerobiłabym ją na łańcuszek, myślisz że się da i że będzie dobrze wyglądać?

Posted

Unbelievable napisał(a):
ale z tego co pamiętam to nie jest minik ;)

Mozliwe, az tak dokładnie nie wczytywałam się...

No a kiedy będzie znany wynik...? Bo twierdzenie 60-70% mnie nie zadowala... Kciuki byly rzymane a tu TYLKO 60-70 %...?

pzdr.

Posted

ariss napisał(a):
czemu ją sprzedajesz, jak jemu w niej tak ładnie!!!!!!!!!!!!!! mam na nią ochotę, ale przerobiłabym ją na łańcuszek, myślisz że się da i że będzie dobrze wyglądać?

sprzedają tą i kupuję mniejszą ;) niestety jest za duża i z niej wychodzi... jest prześliczna, na prawdę :loveu:
da się, da, i na pewno będzie fajnie wyglądać :cool3: a na Gassce to już w ogóle :loveu:
Asiaczek napisał(a):
Mozliwe, az tak dokładnie nie wczytywałam się...

No a kiedy będzie znany wynik...? Bo twierdzenie 60-70% mnie nie zadowala... Kciuki byly rzymane a tu TYLKO 60-70 %...?

pzdr.

30 lipca :razz:
jak się zdaje certyfikat na poziomie Advanced nie umiejąc aż tak dobrze języka, to i 70% wystarczy :evil_lol:

Posted

a ile byś za nią chciała? i od razu wstępnie ją rezerwuje, bo jestem na wsi i nie chce, żeby mnie ktoś ubiegł...hihhihihi, a przerobiłabyś mi ją? czy nie masz takich zdolności?

Posted

ariss napisał(a):
a ile byś za nią chciała? i od razu wstępnie ją rezerwuje, bo jestem na wsi i nie chce, żeby mnie ktoś ubiegł...hihhihihi, a przerobiłabyś mi ją? czy nie masz takich zdolności?

takaś sprytna :diabloti: niestety albo wysyłam w przyszłym tygodniu, albo aż za miesiąc, bo wracam dopiero 12 lipca ;)
przerobić bym mogła, tylko nie mogę nigdzie znaleźć kółeczek :placz: ale będę miała teraz dużo czasu :diabloti: więc połażę i poszukam ;)

Posted

może być i za miesiąc, mi na czasie nie zależy;) dopiero co kupiłam Floral i czarny łańcuszek rogza;)(choroba, chyba powróciła) z zatrzasków Gass wyłazi więc wolałabym przerobioną:) to jaka ta cena, później doliczymy koszt przerobienia;) może być na pw:)

Posted

ariss napisał(a):
może być i za miesiąc, mi na czasie nie zależy;) dopiero co kupiłam Floral i czarny łańcuszek rogza;)(choroba, chyba powróciła) z zatrzasków Gass wyłazi więc wolałabym przerobioną:) to jaka ta cena, później doliczymy koszt przerobienia;) może być na pw:)

maniaczka :evil_lol: pw już poszło jakieś 5min temu :roll:

Posted

Unbelievable napisał(a):
maniaczka :evil_lol: pw już poszło jakieś 5min temu :roll:

no mówiłam, że jestem na wsi i tak tu net super chodzi:)