Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tinka:) napisał(a):
wbrew pozorom nic strasznego : ) przynajmniej pies jest pod większą kontrolą

No tak, ale mnie to by denerwowało, ze pies mi sie placze ;)
A tak ją spuszczam i lata sobie po krzaczorach, a ja jak kulturalny człowiek ide po drodze ; )

Posted

Iza13 napisał(a):
No tak, ale mnie to by denerwowało, ze pies mi sie placze ;)
A tak ją spuszczam i lata sobie po krzaczorach, a ja jak kulturalny człowiek ide po drodze ; )

Gram się nie plącze już : P
tam gdzie ja chodzę drogi jest 10m, są tory beż torów:evil_lol: tzn jest utwardzenie ze zbutwiałych belek a dookoła mnóstwo miejsca, jakieś pola, bagna, rzeczka i nieużytki, nawet mały lasek jest. A to wszystko w środku miasta : P

odkopałam na strychu lustrzankę analogową, zenit ttl. Jezus, mam nadzieję że mi tata wytłumaczy co i jak bo jak nie to sama jakoś muszę..

Posted

infers1995 napisał(a):
Oooo przywieź ją na majówke:evil_lol::evil_lol:

żebyś wiedział, że przywiozę!
tylko ten obiektyw krótki, raczej do makro i portretów. Poza tym filmy zakupić trzeba i sie nauczyć trochę :roll: a przyjeżdżamy na pewno nie w środę, bo mama ma basen i musi iść na niego.

Posted

Gram się nie plącze już : P
tam gdzie ja chodzę drogi jest 10m, są tory beż torów:evil_lol: tzn jest utwardzenie ze zbutwiałych belek a dookoła mnóstwo miejsca, jakieś pola, bagna, rzeczka i nieużytki, nawet mały lasek jest. A to wszystko w środku miasta : P

odkopałam na strychu lustrzankę analogową, zenit ttl. Jezus, mam nadzieję że mi tata wytłumaczy co i jak bo jak nie to sama jakoś muszę..

Oooo przywieź ją na majówke:evil_lol::evil_lol:

Posted

Umiem obsługiwać lampę! tylko nagrzewa sie toto ze dwie minuty.
umiem ustawiać ostrość w obiektywie, mam instrukcję. strach się bać : P

Cinuś, twój tata nie ma przypadkiem takiej lustrzanki?

Posted

Umiem obsługiwać lampę! tylko nagrzewa sie toto ze dwie minuty.
umiem ustawiać ostrość w obiektywie, mam instrukcję. strach się bać : P

Cinuś, twój tata nie ma przypadkiem takiej lustrzanki?

Ano ma ją Krzysztoferek inda Toruń:eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
Elllooo
jak dzionek minął? my byłyśmy nad jeziorkiem z cudnym widokiem,(później dam zdjęcia) Atomówka się wykąpała i teraz śpi pod kołdrą :evil_lol:
A co u Klakiera? wybiegany?

ja dopiero ze szkoły wróciłam... obiad się robi a ja straszliwie głodna :placz: na szczęście nie mam angielskiego dodatkowego

i od czasu zaczęcia pisania tego posta zdążyłam zjeść i zrobić Gramowi zdjęcia : P a raczej jego nowym ''szelkom'' i zaraz wstawię zdjęcia :evil_lol:

Posted

noo to koniecznie wstawiaj ;)

ja też wstawiam serie zdjęc właśnie, bo wróciłam do domku z Krk. I dopiero co zjadłam o 15;40 swój 1 posiłek tego dnia, bo nie miałam czasu zrobić jeść sobie w Krk bo cały dzień (od 7 do 11) byłam nad jeziorkiem a później się pakowałam i jechałam do domku (z Krk do mnie to 1,5h drogi jest) także też byłam wygłodniała

Posted

[quote name='smallpati']noo to koniecznie wstawiaj ;)

ja też wstawiam serie zdjęc właśnie, bo wróciłam do domku z Krk. I dopiero co zjadłam o 15;40 swój 1 posiłek tego dnia, bo nie miałam czasu zrobić jeść sobie w Krk bo cały dzień (od 7 do 11) byłam nad jeziorkiem a później się pakowałam i jechałam do domku (z Krk do mnie to 1,5h drogi jest) także też byłam wygłodniała

betti by cię opieprzyła za te krki xDD
ja ostatnio jem jak jakaś dzika świnia, a to batonik, a to kanapeczka...:roll:

z dedykacją dla Cinusia :evil_lol: nowy rodzaj szelek:

Posted

[quote name='infers1995']A to jej halter, a ja myślałem że to nowe szelki jego :great::grin:

pozory mylą :evil_lol::evil_lol:

radość w jednym kantarku

szczęście w dwóch kantarkach

i porównanie : P