Iza. Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Feigned napisał(a):a u nas gorzej :lol: Oj tam z Maniusiem dobrze Wam szło ;d Quote
Feigned Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Iza. napisał(a):Oj tam z Maniusiem dobrze Wam szło ;d szkoda tylko, że Axel zapomniał jak się nazywa :diabloti: dobra, nie zaśmiecam już :cool3: Quote
Unbelievable Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 tralala : P a na blogu zdjęcia ;) http://szczurzy.blogspot.com/ Quote
Bzikowa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Szczurzy jak nie szczurzy wygląda na tym zdjęciu :lol: Idę na bloga :P Quote
Unbelievable Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Bzikowa napisał(a):Szczurzy jak nie szczurzy wygląda na tym zdjęciu :lol: Idę na bloga :P jak debil : P sesja slalomowa udana :multi: mimo, że musieliśmy się cofnąć do 4 tyczek, no i mam problem z motywacją.... Quote
Bzikowa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Unbelievable napisał(a):jak debil : P sesja slalomowa udana :multi: mimo, że musieliśmy się cofnąć do 4 tyczek, no i mam problem z motywacją.... Można tak powiedzieć :evil_lol: Motywacją swoją czy psa? :razz: Quote
Unbelievable Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Bzikowa napisał(a): Motywacją swoją czy psa? :razz: psa ;) strasznie się blokuje po przyniesieniu piłeczki i dostaniu nagrody- mija trochę czasu zanim wróci do rzeczywistości, a później szaleje jak trzeba :roll: Quote
Bzikowa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Unbelievable napisał(a):psa ;) strasznie się blokuje po przyniesieniu piłeczki i dostaniu nagrody- mija trochę czasu zanim wróci do rzeczywistości, a później szaleje jak trzeba :roll: To może krótsze sesje, żeby się nie zdążył wypalać? Albo nie używaj piłki do wyrzucania tylko weź piłkę na sznurku i szarp się z nim piłką za ten slalom.Żeby nie musiał przynosić. Skoro on ma problem jeszcze z aportowaniem to może nie ma sensu łączyć mu tych 2 zadań (slalom + piłeczkowanie) bo się zniechęci do obydwu ;) Weź sobie dodaj bloga do banera :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Maaaaartyna! Zrobiłabys mi taki polarowy szarpak ? plissss ja lewus jestem jeśli o takie rzeczy chodzi ;P Polar mogę Ci na placu zostawić, to byś w niedziele wzięła Quote
Unbelievable Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Bzikowa napisał(a):To może krótsze sesje, żeby się nie zdążył wypalać? Albo nie używaj piłki do wyrzucania tylko weź piłkę na sznurku i szarp się z nim piłką za ten slalom.Żeby nie musiał przynosić. Skoro on ma problem jeszcze z aportowaniem to może nie ma sensu łączyć mu tych 2 zadań (slalom + piłeczkowanie) bo się zniechęci do obydwu ;) Weź sobie dodaj bloga do banera :evil_lol: ale on tak od początku ;) sesje są króciutkie, parę powtórzeń z aportem w ogrodzie problemu nie ma, nawet z krzaków przynosi on się po prostu zawiesza... :roll: Iza. napisał(a):Maaaaartyna! Zrobiłabys mi taki polarowy szarpak ? plissss ja lewus jestem jeśli o takie rzeczy chodzi ;P Polar mogę Ci na placu zostawić, to byś w niedziele wzięła jasne, mogę zrobić ;) Quote
Iza. Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Unbelievable napisał(a): jasne, mogę zrobić ;) Dzięki, to ide poszukac jakiegoś szalika ;P Quote
brjagata Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/18kwietnia10/DSC_7702.jpg Gram na tym zdjęciu z terriera przemienił się w charta, pysk mu się coś wysmuklił ;) Wysłałam priva :) Quote
Unbelievable Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Iza.']Dzięki, to ide poszukac jakiegoś szalika ;P powodzenia :diabloti: [quote name='Agathee']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/18kwietnia10/DSC_7702.jpg Gram na tym zdjęciu z terriera przemienił się w charta, pysk mu się coś wysmuklił ;) Wysłałam priva :) na zdjęciach ze szkolenia też trochę jak chart, w tym biegu... : P już odpisuję ;) Quote
rev Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/18kwietnia10/DSC_7702.jpg Ale kły :D Quote
martita Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zycze powodzenia na treningach i nie tylko ;) Quote
Shel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ile nowych zdjęć :). Cudny:loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/12marca10/DSC_7555-1.jpg :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='Endher']Na własną prośbę zaspamuje - www.czarnulla.blogspot.com :diabloti: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/18kwietnia10/DSC_7702.jpg Ale kły :shocked!: już dodane ;) agresor :diabloti: [quote name='martita']Zycze powodzenia na treningach i nie tylko ;) dzięki! [quote name='Shel']Ile nowych zdjęć :). Cudny:loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/12marca10/DSC_7555-1.jpg :evil_lol: kolejna, co się z mojego biednego szczurka śmieje :evil_lol: Quote
Pestka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Hej, mogę pozwolić sobie dodać Was do linków na benkowym? Będzie mi wygodniej patrzeć czy coś nowego u Was :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Pestka']Hej, mogę pozwolić sobie dodać Was do linków na benkowym? Będzie mi wygodniej patrzeć czy coś nowego u Was :diabloti: jasne, nie ma problemu ;) a na blogu nowy post... ;) www.szczurzy.blogspot.com Quote
Chantell Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 zakagańcowany, nieszczęśliwy Gram xDD gdzie kupiłaś i ile metrów ma ta treningówka? Ja już mam dość mojej linki, która się plącze :roll: Quote
Unbelievable Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Chantell napisał(a):zakagańcowany, nieszczęśliwy Gram xDD gdzie kupiłaś i ile metrów ma ta treningówka? Ja już mam dość mojej linki, która się plącze :roll: na tym spacerze były to dwie złączone smycze :diabloti: bo, inteligentnie, wybrałam się na spacer bez linki, z którą to zwykle chodzimy ;) do plątanie można się przyzwyczaić- mamy staż ponad 3-letni : P Quote
Chantell Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 aa xd a jaką masz? linkę zwykłą czy taśmę? bo ja mam jakąs taką cięką mechatą i mam jej dosyć -.- xD Quote
Unbelievable Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Chantell napisał(a):aa xd a jaką masz? linkę zwykłą czy taśmę? bo ja mam jakąs taką cięką mechatą i mam jej dosyć -.- xD myślę, że jak ci się będzie chciało to sobie poszukasz zdjęć i będziesz wiedziała jaką mam ;) linka jaka jest każdy widzi... Quote
evel Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Martyno, mam nadzieję, że jak ja o coś spytam to nie trafi Cię szlag :evil_lol: Ile Szczurosław waży tak mniej-więcej? Bo chcę kupić Zuzolowi guardy a nie wiem jaką szerokość dobrać, chciałabym, żeby ładnie na niej leżały, bo te Twoje od Marty leżą na Gramie idealnie jak dla mnie :razz: Zu waży z 9,5kilo, w kłębie ma coś koło 40cm... Ciekawam, czy jest dużo większa od Grama ;) Quote
Unbelievable Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 evl napisał(a):Martyno, mam nadzieję, że jak ja o coś spytam to nie trafi Cię szlag :evil_lol: Ile Szczurosław waży tak mniej-więcej? Bo chcę kupić Zuzolowi guardy a nie wiem jaką szerokość dobrać, chciałabym, żeby ładnie na niej leżały, bo te Twoje od Marty leżą na Gramie idealnie jak dla mnie :razz: Zu waży z 9,5kilo, w kłębie ma coś koło 40cm... Ciekawam, czy jest dużo większa od Grama ;) czemu ma mnie szlag trafić? jak pytanie sensowne i zrozumiałe, do tego odpowiedzi na nie nie było miliony razy (chociaż o wadze i wzroście były :diabloti: ) to mogę odpowiedzieć ;) szczurzy w kłębie ma 35/37, waży do 8kg (teraz max.7,5) moje są robione na miarę z dodatkową regulacją, także wszystko mogłam sobie dopasować i leżą jak ulał ;) aczkolwiek ten pasek na kręgosłupie mógłby być centymetr krótszy :razz: Quote
Recommended Posts