Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Szczurzy jak nie szczurzy wygląda na tym zdjęciu :lol:

Idę na bloga :P

jak debil : P

sesja slalomowa udana :multi: mimo, że musieliśmy się cofnąć do 4 tyczek, no i mam problem z motywacją....

Posted

Unbelievable napisał(a):
jak debil : P

sesja slalomowa udana :multi: mimo, że musieliśmy się cofnąć do 4 tyczek, no i mam problem z motywacją....

Można tak powiedzieć :evil_lol:

Motywacją swoją czy psa? :razz:

Posted

Bzikowa napisał(a):

Motywacją swoją czy psa? :razz:

psa ;) strasznie się blokuje po przyniesieniu piłeczki i dostaniu nagrody- mija trochę czasu zanim wróci do rzeczywistości, a później szaleje jak trzeba :roll:

Posted

Unbelievable napisał(a):
psa ;) strasznie się blokuje po przyniesieniu piłeczki i dostaniu nagrody- mija trochę czasu zanim wróci do rzeczywistości, a później szaleje jak trzeba :roll:

To może krótsze sesje, żeby się nie zdążył wypalać? Albo nie używaj piłki do wyrzucania tylko weź piłkę na sznurku i szarp się z nim piłką za ten slalom.Żeby nie musiał przynosić. Skoro on ma problem jeszcze z aportowaniem to może nie ma sensu łączyć mu tych 2 zadań (slalom + piłeczkowanie) bo się zniechęci do obydwu ;)

Weź sobie dodaj bloga do banera :evil_lol:

Posted

Maaaaartyna! Zrobiłabys mi taki polarowy szarpak ? plissss ja lewus jestem jeśli o takie rzeczy chodzi ;P
Polar mogę Ci na placu zostawić, to byś w niedziele wzięła

Posted

Bzikowa napisał(a):
To może krótsze sesje, żeby się nie zdążył wypalać? Albo nie używaj piłki do wyrzucania tylko weź piłkę na sznurku i szarp się z nim piłką za ten slalom.Żeby nie musiał przynosić. Skoro on ma problem jeszcze z aportowaniem to może nie ma sensu łączyć mu tych 2 zadań (slalom + piłeczkowanie) bo się zniechęci do obydwu ;)

Weź sobie dodaj bloga do banera :evil_lol:

ale on tak od początku ;) sesje są króciutkie, parę powtórzeń
z aportem w ogrodzie problemu nie ma, nawet z krzaków przynosi
on się po prostu zawiesza... :roll:

Iza. napisał(a):
Maaaaartyna! Zrobiłabys mi taki polarowy szarpak ? plissss ja lewus jestem jeśli o takie rzeczy chodzi ;P
Polar mogę Ci na placu zostawić, to byś w niedziele wzięła

jasne, mogę zrobić ;)

Posted

[quote name='Endher']Na własną prośbę zaspamuje - www.czarnulla.blogspot.com :diabloti:

http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/18kwietnia10/DSC_7702.jpg
Ale kły :shocked!:
już dodane ;)

agresor :diabloti:

[quote name='martita']Zycze powodzenia na treningach i nie tylko ;)
dzięki!
[quote name='Shel']Ile nowych zdjęć :). Cudny:loveu:

http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/12marca10/DSC_7555-1.jpg
:evil_lol:
kolejna, co się z mojego biednego szczurka śmieje :evil_lol:

Posted

Chantell napisał(a):
zakagańcowany, nieszczęśliwy Gram xDD

gdzie kupiłaś i ile metrów ma ta treningówka? Ja już mam dość mojej linki, która się plącze :roll:

na tym spacerze były to dwie złączone smycze :diabloti: bo, inteligentnie, wybrałam się na spacer bez linki, z którą to zwykle chodzimy ;)

do plątanie można się przyzwyczaić- mamy staż ponad 3-letni : P

Posted

Chantell napisał(a):
aa xd a jaką masz? linkę zwykłą czy taśmę?
bo ja mam jakąs taką cięką mechatą i mam jej dosyć -.- xD

myślę, że jak ci się będzie chciało to sobie poszukasz zdjęć i będziesz wiedziała jaką mam ;) linka jaka jest każdy widzi...

Posted

Martyno, mam nadzieję, że jak ja o coś spytam to nie trafi Cię szlag :evil_lol: Ile Szczurosław waży tak mniej-więcej? Bo chcę kupić Zuzolowi guardy a nie wiem jaką szerokość dobrać, chciałabym, żeby ładnie na niej leżały, bo te Twoje od Marty leżą na Gramie idealnie jak dla mnie :razz: Zu waży z 9,5kilo, w kłębie ma coś koło 40cm... Ciekawam, czy jest dużo większa od Grama ;)

Posted

evl napisał(a):
Martyno, mam nadzieję, że jak ja o coś spytam to nie trafi Cię szlag :evil_lol: Ile Szczurosław waży tak mniej-więcej? Bo chcę kupić Zuzolowi guardy a nie wiem jaką szerokość dobrać, chciałabym, żeby ładnie na niej leżały, bo te Twoje od Marty leżą na Gramie idealnie jak dla mnie :razz: Zu waży z 9,5kilo, w kłębie ma coś koło 40cm... Ciekawam, czy jest dużo większa od Grama ;)

czemu ma mnie szlag trafić? jak pytanie sensowne i zrozumiałe, do tego odpowiedzi na nie nie było miliony razy (chociaż o wadze i wzroście były :diabloti: ) to mogę odpowiedzieć ;)
szczurzy w kłębie ma 35/37, waży do 8kg (teraz max.7,5)
moje są robione na miarę z dodatkową regulacją, także wszystko mogłam sobie dopasować i leżą jak ulał ;) aczkolwiek ten pasek na kręgosłupie mógłby być centymetr krótszy :razz: