Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mudik napisał(a):

tak myślałam, dzięki za potwierdzenie :multi::loveu:
Endher napisał(a):
Stefania jest wyjątkowo urodziwa ! :loveu: Dodałam Waszego bloga do linek :cool1:

daj adres swojego to też dodam : P a co, nie będę gorsza :evil_lol:
evl napisał(a):
Martyna - wiem, że to tak ni z gruchy ni z pietruchy :evil_lol: ale chciałam spytać o Twe osobiste doświadczenia i wrażenia po dogo-zlocie ;) Zastanawiam się nad wybraniem się na jakowyś w przyszłym roku (teraz się spłukałam z okazji sprawienia sobie pieska-skarbonki :lol: ) i ogólnie przeraża mnie wizja ostrego lansu w jakiejkolwiek formie :evil_lol: no i nie wiem czy z problematycznym psem by dało radę... A nie mogę Zu zostawić w domu i pojechać na wakacje, bo uschnie ;) Może być na pw :cool3:

spoko, mogę i tutaj bo nie mam nic złego do napisania tak na prawdę ;) poza jakimiś osobistymi utarczkami, i tymi, co to nie chcieli siedzieć przy wspólnym ognisku i chodzić na wspólne spacery :roll:(notabene to oni robią teraz ten śląski zlot...) wszystko było super ;) teraz nie będzie olusia :diabloti: więc w ogóle będzie słodziasio :evil_lol: nikt nie powinien nikogo jechać i takie tam ;) generalnie jeżeli jesteś człowiekiem w miarę normalnym :evil_lol: to nie powinnaś się niczego obawiać : P
no i zapraszam na ten, bo jeżeli nie znajdzie się wystarczająca ilość osób to nie odbędzie się :placz: a jeżeli chodzi o kasę to myślę, że się z Esterą dogadasz

Doginka napisał(a):
Ooooooo, co ja widzę - Stefania :multi: Nareszcie ją wstawiłaś:loveu:

no i mam jej jeszcze trochę;)

i kto powiedział, że gady są mało kontaktowe :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
co, podoba ci się jej sierść? :evil_lol:

Tak, jest po prostu świetna, jak się błyszczy! :loveu: Powinnaś zacząć wystawiać Stefcię, z takim futrem zdobywałaby same BISy :evil_lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Tak, jest po prostu świetna, jak się błyszczy! :loveu: Powinnaś zacząć wystawiać Stefcię, z takim futrem zdobywałaby same BISy :evil_lol:.

powiem ci tak: nie mielibyśmy żadnej konkurencji, więc co za sens z nią jeździć? :evil_lol:
Chantell napisał(a):
hihi xD też Cię dodamy do linek na naszejs stronie ^^

jeej... :loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/12marca10/DSC_7577.jpg ile litrów masz dla niej terrarium?

to dodawajcie :diabloti:

to jest 70l, ale bardziej się liczą jego wymiary(szerokość przede wszystkim) niż pojemność
teraz planuję kupić większe, bo w tym się tylko jeden gekon zmieści ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
powiem ci tak: nie mielibyśmy żadnej konkurencji, więc co za sens z nią jeździć? :evil_lol:

No fakt, ludzie nie doceniają urody jaszczurek :shake: :evil_lol:.

Posted

Stefcia :loveu::loveu:. Takie maluśkie pazurki ma :loveu:.
Mi się kiedyś marzyła jaszczura, ale rodzinka by mnie z takim stworem z domu wywaliła :evil_lol:. TZa namawiam na jakieś zwierzątko, bo mamy duże terrarium (w spadku po współlokatorach), ale ono jest raczej na węża a ja węża nie chcę :roll:

Posted

Shel napisał(a):
Fajna Stefcia! Lubię takie gady, kiedyś kuzynka miała agamę to zawsze się nią bawiłam:evil_lol:

ja stefanię mało wyciągam, nie powinno się tego robić ;)
Doginka napisał(a):
Bardzo kontaktowa Stefi:loveu::klacz:

:loveu:
Feigned napisał(a):
manikiur, pedikiur :evil_lol:

*Monia* napisał(a):
Stefcia :loveu::loveu:. Takie maluśkie pazurki ma :loveu:.
Mi się kiedyś marzyła jaszczura, ale rodzinka by mnie z takim stworem z domu wywaliła :evil_lol:. TZa namawiam na jakieś zwierzątko, bo mamy duże terrarium (w spadku po współlokatorach), ale ono jest raczej na węża a ja węża nie chcę :roll:

na węże i jaszczurki są takie same, aby otwory odpowiednie były i wielkość ;) najdroższe w takim zwierzątku jest właśnie terrarium :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
na węże i jaszczurki są takie same, aby otwory odpowiednie były i wielkość najdroższe w takim zwierzątku jest właśnie terrarium :evil_lol:

Otworów to ja nie widzę, tylko drzwiczki są... To jest dosyć wysokie, powierzchni do biegania jest mniej niż do wspinania się.
Lokum już jest, kwiatek też sobie w nim stoi, tylko mieszkańca brak. Chyba że Shinę upchniemy jako rzadki okaz dziwnego zwierza :evil_lol:.

Posted

No wiesz, ale ja tam bywałam raz na x miesięcy ;) ew we wakacje częściej. Jaszczur ostatecznie oddany, bo studia nie pozwoliły... A rodzice mieli dość latających w nocy świerszczy po domu :lol:.

Posted

*Monia* napisał(a):
Otworów to ja nie widzę, tylko drzwiczki są... To jest dosyć wysokie, powierzchni do biegania jest mniej niż do wspinania się.
Lokum już jest, kwiatek też sobie w nim stoi, tylko mieszkańca brak. Chyba że Shinę upchniemy jako rzadki okaz dziwnego zwierza :evil_lol:.

no to raczej do nadrzewnych. wspinających się typu gekony płaczące czy śliczne zielone anolisy ;) tylko to już więcej roboty
Shel napisał(a):
No wiesz, ale ja tam bywałam raz na x miesięcy ;) ew we wakacje częściej. Jaszczur ostatecznie oddany, bo studia nie pozwoliły... A rodzice mieli dość latających w nocy świerszczy po domu :lol:.

to tak profilaktycznie napisałam ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
no to raczej do nadrzewnych. wspinających się typu gekony płaczące czy śliczne zielone anolisy tylko to już więcej roboty

Poczytam o nich i jak Krzysiek znowu coś zacznie marudzić to mu dam gotowe info na temat jaszczurów. Dzięki :)

Posted

Iza. napisał(a):
''

Ooo, a własnie miałam sie o zajęcia pytac ;P
U nas dla odmiany w tym razem było lepiej :loveu: hah

a u nas gorzej :lol:

super zdjęcia :loveu: zwłaszcza w biegu :)