Bzikowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 no śliczne śliczne śliczne! http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7407.jpg najbardziej mi się podoba to - chyba dzięki temu żółtemu :) Quote
Unbelievable Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Shel']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7302.jpg PADŁAM :lol: Ale uśmiech! żabcie są słodkie :diabloti: [quote name='*Monia*']Jakie piękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu:. Jak kiedyś napiszesz że zdjęcia Ci nie wychodzą to się pofatyguję do tej Twojej Łomży, znajdę Cię i wpierdziel spuszczę :mad::mad:. Jutro albo pojutrze będę całkiem niedaleko (Białystok), więc miej się na baczności - jak podpadniesz to zajadę i wleję, a Shinulina mi pomoże :mad:. Kilka razy oglądnęłam, takie piękne :loveu::loveu:. [quote name='Mudik']G E N I A L N E!!!!!!!!!!!!!! http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7375.jpg [quote name='Niufciak']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7375.jpg Powinnaś robić zdjęcia do książek.!:loveu: Są niesamowite:loveu: [quote name='Bzikowa']no śliczne śliczne śliczne! http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7407.jpg najbardziej mi się podoba to - chyba dzięki temu żółtemu :) cieszę się strasznie, że wam się podobają ;) ja nie jestem aż tak strasznie zadowolona, ale to wiadomo... :diabloti: i mam dla was szczuronjusy :multi: njus jeden: mam nowego obiektywa :loveu: nikkor 35mm 1.8 :loveu: njus dwa: mam wychowanego terriera :multi: taaki był dzisiaj grzeczny i awansowaliśmy do grupy agilitowej :loveu: nawet zabawką się szarpał :mdleje: Quote
Bzikowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Gratuluję - i obiektywu i super-szczura!!! :loveu: Quote
Vectra Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 to jak się szarpał zabawką , to jesteś na dobrej drodze do aportowania :) wykorzystaj zamiłowanie terierów do pogoni , szarpania ... a potem już z górki i szał na aport :evil_lol: zdjęcia brzydkie , bo ja nie lubię os :diabloti: Quote
Mudik Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Vectra napisał(a):to jak się szarpał zabawką , to jesteś na dobrej drodze do aportowania :) wykorzystaj zamiłowanie terierów do pogoni , szarpania ... a potem już z górki i szał na aport :evil_lol: zdjęcia brzydkie , bo ja nie lubię os :diabloti: To jest pszczoła, nie osa, ja też os nie lubię, za to pszczoły juz w sumie są ok. Quote
Unbelievable Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Bzikowa']Gratuluję - i obiektywu i super-szczura!!! :loveu: dzięki! :multi: [quote name='Vectra']to jak się szarpał zabawką , to jesteś na dobrej drodze do aportowania :) wykorzystaj zamiłowanie terierów do pogoni , szarpania ... a potem już z górki i szał na aport :evil_lol: zdjęcia brzydkie , bo ja nie lubię os :diabloti: a ja chcę szał na zabawkę, uwielbienie, a nie od łaski przyniesienie jak to jest teraz;) czasem nawet chętnie, ale mnie to nie wystarcza... są też bezose :diabloti: Magda dziękujemy :loveu: w końcu będziemy się agilitować :multi: Quote
Vectra Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mudik napisał(a):To jest pszczoła, nie osa, ja też os nie lubię, za to pszczoły juz w sumie są ok. dla mnie nie ma różnicy i to i to bzyczy , ma skrzydła , a żądło jest dla mnie niebezpieczne :) Quote
Bzikowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Owady są a pfe. Tinka ale bawił się tak ładnie na placu agilitowym?? :) Quote
Vectra Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Unbelievable napisał(a): a ja chcę szał na zabawkę, uwielbienie, a nie od łaski przyniesienie jak to jest teraz;) czasem nawet chętnie, ale mnie to nie wystarcza... poszukaj odpowiedniej zabawki , spróbuj może ze skórką zwierzaka , coś włochatego , to terriery kręci pozwól psu wybrać zabawkę na której punkcie oszaleje ... nie każdy pies lubi piłkę , fresbee etc ... są psy patykowe , szmaciane , pluszaste ;) kombinuj i ucz się cierpliwości !!! Quote
Unbelievable Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Bzikowa napisał(a):Owady są a pfe. Tinka ale bawił się tak ładnie na placu agilitowym?? :) zabawką? chwilę się poszarpał, później złapał zawiechę ;) do psów był ok, tylko z jednym grzywkiem się żarł(facetem) Quote
Unbelievable Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Vectra napisał(a):poszukaj odpowiedniej zabawki , spróbuj może ze skórką zwierzaka , coś włochatego , to terriery kręci pozwól psu wybrać zabawkę na której punkcie oszaleje ... nie każdy pies lubi piłkę , fresbee etc ... są psy patykowe , szmaciane , pluszaste ;) kombinuj i ucz się cierpliwości !!! ja gdybym nie była cierpliwa to nic z tym psem bym nie osiągnęła :evil_lol: taki przypadek jak ten chyba na prawdę nieczęsto się zdarza ;) on ma bardzo dziwny charakter, niby jest bardzo odważny i dzielny, ale też miękki psychicznie- na jakiekolwiek wymuszanie siłą reaguje zupełym zamknięciem się w sobie... ostatnio jest uwielbienie polarowego szarpaczka i piłki na sznurku- on jak na psa niezabawkowego na prawdę ma tego mnóstwo :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Potwierdzam, ze Gram zachowywał się dziś super! :loveu: Martyna możesz być z niego dumna! Quote
Unbelievable Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Iza. napisał(a):Potwierdzam, ze Gram zachowywał się dziś super! :loveu: Martyna możesz być z niego dumna!i jestem :loveu: Vectra napisał(a):a Gram ma stały dostęp do zabawek ? nie ;) czasem ma taką zabawkę ala kong, jak mu się zachce to przynosi żeby mu rzucić parę razy, ale to dostał dopiero niedawno całą procedurę nakręcania na zabawki wszelakie przechodziliśmy parę razy, różne zabawki, cuda wianki, a on po prostu nie kocha piłek i już... Quote
Bzikowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Unbelievable napisał(a):zabawką? chwilę się poszarpał, później złapał zawiechę ;) do psów był ok, tylko z jednym grzywkiem się żarł(facetem) Unbelievable napisał(a):ja gdybym nie była cierpliwa to nic z tym psem bym nie osiągnęła :evil_lol: taki przypadek jak ten chyba na prawdę nieczęsto się zdarza ;) on ma bardzo dziwny charakter, niby jest bardzo odważny i dzielny, ale też miękki psychicznie- na jakiekolwiek wymuszanie siłą reaguje zupełym zamknięciem się w sobie... ostatnio jest uwielbienie polarowego szarpaczka i piłki na sznurku- on jak na psa niezabawkowego na prawdę ma tego mnóstwo :evil_lol: Tak, chodziło mi właśnie o zabawkę ;) Teriery to schizofrenicy kurna :evil_lol: Bez zawsze był zabawkowy i aportujący a na agility przez pierwszy...rok? :hmmmm: w ogóle nie chciał spojrzeć na ŻADNĄ zabawkę, ew. przez jakąś minutę i to bez szału. A teraz biega tylko na zabawki a dziś już kompletnie się jarał. Wkurza mnie tylko to, że zwykle oddaje psom zabawki. A ta miękkość psychiczna, którą opisujesz to chyba nie miękkość psychiczna tylko po prostu olewka właściciela, tzn terier jak wyczuwa presję i coś go nie bawi albo stwierdzi, że ma ciekawsze zajęcia to oleje sprawę.. Bez tak czasem miał a nie nazwałabym go psem z miękką psychiką... Przynajmniej taka jest moja teoria :evil_lol: :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Bzikowa napisał(a):Tak, chodziło mi właśnie o zabawkę ;) Teriery to schizofrenicy kurna :evil_lol: Bez zawsze był zabawkowy i aportujący a na agility przez pierwszy...rok? :hmmmm: w ogóle nie chciał spojrzeć na ŻADNĄ zabawkę, ew. przez jakąś minutę i to bez szału. A teraz biega tylko na zabawki a dziś już kompletnie się jarał. Wkurza mnie tylko to, że zwykle oddaje psom zabawki. A ta miękkość psychiczna, którą opisujesz to chyba nie miękkość psychiczna tylko po prostu olewka właściciela, tzn terier jak wyczuwa presję i coś go nie bawi albo stwierdzi, że ma ciekawsze zajęcia to oleje sprawę.. Bez tak czasem miał a nie nazwałabym go psem z miękką psychiką... Przynajmniej taka jest moja teoria :evil_lol: :hmmmm: ciekawe jak będzie ze szczurem, bo u niego wszystko się może zmienić ;) bez się pewnie nie boi schodzić ze strrrrasznych schodów czy strrrasznej łpaty do odgarniania śniegu? nie mówiąc już o wystrzałach :diabloti: miękki czy nie, głupiutki jest, ma swoje fobie i nietypowe zachowania ;) Quote
Bzikowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Bez nie boi się prawie niczego a jeśli już to rzeczy dość absurdalnych jak np.. uwaga.. poczta :evil_lol: - boi się wchodzić do budynku poczty :hmmmm: Z sobie tylko znanego powodu. A i boi się zapachu świńskich uszu :evil_lol: I to chyba wszystko. Ogólnie to nie łapie schiz. Wystrzałów to akurat się boi od 2 lat ale to przez jednego głupiego bachora ;(, kiedyś zupełnie zlewał strzały. Quote
Vectra Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 to już lubię Grama :) ja kocham psy ze schizami , to się genialnie "leczy" ;) bo trzeba kombinować , wymyślać i tworzyć w główce pomysły ... jak to ugryźć Quote
Doginka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Naczytałam się njusów i gratuluję super ułożonego schizolka:klacz::loveu: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Bzikowa']Bez nie boi się prawie niczego a jeśli już to rzeczy dość absurdalnych jak np.. uwaga.. poczta :evil_lol: - boi się wchodzić do budynku poczty :hmmmm: Z sobie tylko znanego powodu. A i boi się zapachu świńskich uszu :evil_lol: I to chyba wszystko. Ogólnie to nie łapie schiz. Wystrzałów to akurat się boi od 2 lat ale to przez jednego głupiego bachora ;(, kiedyś zupełnie zlewał strzały. to rzeczywiście głupie strachy :evil_lol: szczególnie ucho świńskie :stupid: a on nie miał nawet styczności z czymś takim, po prostu boi się i już ;) [quote name='Vectra']to już lubię Grama :) ja kocham psy ze schizami , to się genialnie "leczy" ;) bo trzeba kombinować , wymyślać i tworzyć w główce pomysły ... jak to ugryźć taak... i oczy dookoła głowy ;) [quote name='Doginka']Naczytałam się njusów i gratuluję super ułożonego schizolka:klacz::loveu: dziękujemy :diabloti: cześć, jestem Gram specjalista od sieroctwa podczas siedzenia i stania jak pokraka gdy pańcia chce zrobić ładne zdjęcie w szelkach Quote
Unbelievable Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 nie lepiej wyglądam gdy się turlam :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 mam problemy z normalnym utrzymaniem piłki upss... no, w końcu :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 ale złapanie jej nie zwalnia mnie z pełnoetatowego walenia głupa czasem, na chwilę, zrobię się inteligentny ale w takich momentach nie mogę, po prostu nie mogę utrzymać piłki w pysku Quote
Unbelievable Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 w normalnych chwilach ja nie staję się normalny no cóż... jestem, jaki jestem:evil_lol: Quote
Recommended Posts