Unbelievable Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='LeCoyotte']500 to nie takie duże;) Jeśli zdjęcie dobrze naświetlone (można powiedzieć, że na cienie, ale tak żeby nie przepalić) to szumy są malutkie, po zmnijeszeniu i wyostrzeniu nie widać ich prawie, na pewno duż o mniej niż u Ciebie. Ja mam D70s więc to chyba to samo;) Nigdy nie odszumiam, chyba że iso 1600;)[/QUOTE] ja to jeszcze musiałam rozjaśniać dosyć znacznie ;) jakbym odszumiła pewnie byłoby lepiej... te zdjęcie które jest na stronie w nagłówku, z klikerem, jest na iso 1600, też rozjaśniane, ale chyba szumów jakoś przerażająco nie widać? [quote name='Bzikowa']Albo jesteś zbyt skromna albo masz nadambicję :P[/QUOTE] albo widziałam duuużo fajnych zdjęć, do których mi daleko : P Quote
Bzikowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Unbelievable'] albo widziałam duuużo fajnych zdjęć, do których mi daleko : P[/QUOTE] To, że ktoś tam jakiś profesjonalista robi zdjęcia profesjonalne nie znaczy, że Twoje są be ;) Bo to by oznaczało, że najlepiej się pozbyć aparatu i wzdychać do tych najlepszych :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 jeeezu, przez ile stron tu sie trzeba przebić żeby zdjęcia psa zobaczyc :shake::p Fajne fotki robisz, co gderasz :eviltong: Quote
Justa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/28marca10/DSC_7225.jpg Wiesz co, wysiadanie z samochodu w pobliżu łosia - dzikiego łosia to wcale nie taki dobry pomysł ! Quote
Bzikowa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja bym stawiała na to, że taki łoś to prędzej ucieknie niż zaatakuje... ;) Quote
Justa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Bzikowa']Ja bym stawiała na to, że taki łoś to prędzej ucieknie niż zaatakuje... ;)[/QUOTE] taki samotny to może i owszem, ale wiosna nastała i jakby to była samica z młodymi, to różnie może być. chociaż ostrożności nigdy za wiele - ja mam często okazję spotkać łosie u mnie w lesie (łosiowe błota) , ale jakoś nigdy nie uciekały w popłochu, to ja musiałam ustępować im z drogi.. to dzikie, ogromne i jak co do czego przyjdzie - niebezpieczne zwierzę. bzikowa, bądź tak miła i mi napisz (pw) jak tam twoje sprawy się mają ! :p Quote
Unbelievable Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Bzikowa']To, że ktoś tam jakiś profesjonalista robi zdjęcia profesjonalne nie znaczy, że Twoje są be ;) Bo to by oznaczało, że najlepiej się pozbyć aparatu i wzdychać do tych najlepszych :evil_lol: ale to wcale nie znaczy, że trzeba osiąść na laurach :cool3: rok, dwa lata temu pewnie by mi się podobały, teraz nie zachwycają ;) [quote name='mineralna_']jeeezu, przez ile stron tu sie trzeba przebić żeby zdjęcia psa zobaczyc :shake::p Fajne fotki robisz, co gderasz :eviltong: bywa :diabloti: a mam kolejne kwiatki :evil_lol: muszę trochę pogderać, świat bez gderania byłby nudny : P [quote name='Justa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/28marca10/DSC_7225.jpg Wiesz co, wysiadanie z samochodu w pobliżu łosia - dzikiego łosia to wcale nie taki dobry pomysł ! to chyba, sądząc po braku poroża : P była łosica, dosyć płochliwa ;) myślę, że gdybym nie podeszła za szybko i za blisko to by się tylko przyglądała... no, ale już musztarda po obiedzie [quote name='Justa']taki samotny to może i owszem, ale wiosna nastała i jakby to była samica z młodymi, to różnie może być. chociaż ostrożności nigdy za wiele - ja mam często okazję spotkać łosie u mnie w lesie (łosiowe błota) , ale jakoś nigdy nie uciekały w popłochu, to ja musiałam ustępować im z drogi.. to dzikie, ogromne i jak co do czego przyjdzie - niebezpieczne zwierzę. sama stała, na pewno, bo jak ją zobaczyliśmy była na drodze :razz: a i u ciebie pewnie bardziej oswojone- wiadomo, warszawka więcej ludzi tam jeździ ;) a to był środek puszczy na zadoopiu zaraz postaram się poobrabiać zdjęcia, mam jakieś żabki, ptaki (niewyraźne...) i kwiatki ;) Quote
betty_labrador Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 łał łoś!! cudny. Paw, kwiatki, krajobraz niczego sobie, nono :) Quote
Shel Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ale super te tereny z 666 (:diabloti:)! U mnie nie szumi nawet przy 800, tzn zależy, w pomieszczeniu tak, jak jest bardzo ponuro to troszkę, ale raczej nie :hmmmm: Quote
Doginka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Hejka:hand: Właśnie obejrzałam Twoje cuuuuuudne foteczki:loveu: Miałam kilka skomentować, ale mnie mój Rapcio zdekoncentrował, bo właśnie siedzi, patrzy w lustro i warczy na swoje odbicie:roflt: Quote
Unbelievable Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 zaległe już trochę wielkanocne fotki ;) sójka Quote
Unbelievable Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 a to chyba młoda pliszka? :hmmmm: a może pokrzywek? sama nie wiem... Quote
Doginka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wow zazdroszczę Ci tych ptaszków:crazyeye::loveu: Quote
Bzikowa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7301.jpg no nie mogę, ta żaba się normalnie UŚMIECHA :lol: [quote name='Justa'] bzikowa, bądź tak miła i mi napisz (pw) jak tam twoje sprawy się mają ! :p Nie ma co pisać... Zastanawiam się co zrobić ze swoim życiem a nauka do matury mi w tym nie pomaga:shake: Quote
Justa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Bzikowa napisał(a):Nie ma co pisać... Zastanawiam się co zrobić ze swoim życiem a nauka do matury mi w tym nie pomaga:shake: Ejejej - tylko bez takich mi tu zrezygnowań i smutasów ! Jak coś, to wiesz gdzie mnie szukać, hmm? Quote
Unbelievable Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Doginka']Wow zazdroszczę Ci tych ptaszków:crazyeye::loveu: to akurat na mazurach, ale u siebie też ich sporo mam ;) tylko nie takie, bo niestety nie ma tu drzew :placz: [quote name='Bzikowa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7301.jpg no nie mogę, ta żaba się normalnie UŚMIECHA :lol: to pewnie przez te rajstopy :diabloti: nóżki miała piękne :loveu: no i nie wariuj ;) najpierw zdaj maturę, a później się martw... Quote
Shel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7302.jpg PADŁAM :lol: Ale uśmiech! Quote
*Monia* Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jakie piękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu:. Jak kiedyś napiszesz że zdjęcia Ci nie wychodzą to się pofatyguję do tej Twojej Łomży, znajdę Cię i wpierdziel spuszczę :mad::mad:. Jutro albo pojutrze będę całkiem niedaleko (Białystok), więc miej się na baczności - jak podpadniesz to zajadę i wleję, a Shinulina mi pomoże :mad:. Kilka razy oglądnęłam, takie piękne :loveu::loveu:. Quote
Doginka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ten pszczółek jest przecudowny:crazyeye::loveu: Quote
Mudik Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 G E N I A L N E!!!!!!!!!!!!!! http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7375.jpg Quote
KT Arts Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7375.jpg Powinnaś robić zdjęcia do książek.!:loveu: Są niesamowite:loveu: Quote
Recommended Posts