Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LeCoyotte']500 to nie takie duże;) Jeśli zdjęcie dobrze naświetlone (można powiedzieć, że na cienie, ale tak żeby nie przepalić) to szumy są malutkie, po zmnijeszeniu i wyostrzeniu nie widać ich prawie, na pewno duż o mniej niż u Ciebie. Ja mam D70s więc to chyba to samo;) Nigdy nie odszumiam, chyba że iso 1600;)[/QUOTE]
ja to jeszcze musiałam rozjaśniać dosyć znacznie ;) jakbym odszumiła pewnie byłoby lepiej...

te zdjęcie które jest na stronie w nagłówku, z klikerem, jest na iso 1600, też rozjaśniane, ale chyba szumów jakoś przerażająco nie widać?
[quote name='Bzikowa']Albo jesteś zbyt skromna albo masz nadambicję :P[/QUOTE]
albo widziałam duuużo fajnych zdjęć, do których mi daleko : P

Posted

[quote name='Unbelievable']
albo widziałam duuużo fajnych zdjęć, do których mi daleko : P[/QUOTE]

To, że ktoś tam jakiś profesjonalista robi zdjęcia profesjonalne nie znaczy, że Twoje są be ;) Bo to by oznaczało, że najlepiej się pozbyć aparatu i wzdychać do tych najlepszych :evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']Ja bym stawiała na to, że taki łoś to prędzej ucieknie niż zaatakuje... ;)[/QUOTE]

taki samotny to może i owszem, ale wiosna nastała i jakby to była samica z młodymi, to różnie może być.
chociaż ostrożności nigdy za wiele - ja mam często okazję spotkać łosie u mnie w lesie (łosiowe błota) , ale jakoś nigdy nie uciekały w popłochu, to ja musiałam ustępować im z drogi.. to dzikie, ogromne i jak co do czego przyjdzie - niebezpieczne zwierzę.

bzikowa, bądź tak miła i mi napisz (pw) jak tam twoje sprawy się mają ! :p

Posted

[quote name='Bzikowa']To, że ktoś tam jakiś profesjonalista robi zdjęcia profesjonalne nie znaczy, że Twoje są be ;) Bo to by oznaczało, że najlepiej się pozbyć aparatu i wzdychać do tych najlepszych :evil_lol:
ale to wcale nie znaczy, że trzeba osiąść na laurach :cool3: rok, dwa lata temu pewnie by mi się podobały, teraz nie zachwycają ;)
[quote name='mineralna_']jeeezu, przez ile stron tu sie trzeba przebić żeby zdjęcia psa zobaczyc :shake::p

Fajne fotki robisz, co gderasz :eviltong:
bywa :diabloti: a mam kolejne kwiatki :evil_lol:

muszę trochę pogderać, świat bez gderania byłby nudny : P
[quote name='Justa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/28marca10/DSC_7225.jpg

Wiesz co, wysiadanie z samochodu w pobliżu łosia - dzikiego łosia to wcale nie taki dobry pomysł !
to chyba, sądząc po braku poroża : P była łosica, dosyć płochliwa ;) myślę, że gdybym nie podeszła za szybko i za blisko to by się tylko przyglądała... no, ale już musztarda po obiedzie
[quote name='Justa']taki samotny to może i owszem, ale wiosna nastała i jakby to była samica z młodymi, to różnie może być.
chociaż ostrożności nigdy za wiele - ja mam często okazję spotkać łosie u mnie w lesie (łosiowe błota) , ale jakoś nigdy nie uciekały w popłochu, to ja musiałam ustępować im z drogi.. to dzikie, ogromne i jak co do czego przyjdzie - niebezpieczne zwierzę.

sama stała, na pewno, bo jak ją zobaczyliśmy była na drodze :razz:
a i u ciebie pewnie bardziej oswojone- wiadomo, warszawka więcej ludzi tam jeździ ;) a to był środek puszczy na zadoopiu

zaraz postaram się poobrabiać zdjęcia, mam jakieś żabki, ptaki (niewyraźne...) i kwiatki ;)

Posted

Ale super te tereny z 666 (:diabloti:)!

U mnie nie szumi nawet przy 800, tzn zależy, w pomieszczeniu tak, jak jest bardzo ponuro to troszkę, ale raczej nie :hmmmm:

Posted

Hejka:hand:
Właśnie obejrzałam Twoje cuuuuuudne foteczki:loveu: Miałam kilka skomentować, ale mnie mój Rapcio zdekoncentrował, bo właśnie siedzi, patrzy w lustro i warczy na swoje odbicie:roflt:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Nie ma co pisać... Zastanawiam się co zrobić ze swoim życiem a nauka do matury mi w tym nie pomaga:shake:

Ejejej - tylko bez takich mi tu zrezygnowań i smutasów ! Jak coś, to wiesz gdzie mnie szukać, hmm?

Posted

[quote name='Doginka']Wow zazdroszczę Ci tych ptaszków:crazyeye::loveu:
to akurat na mazurach, ale u siebie też ich sporo mam ;) tylko nie takie, bo niestety nie ma tu drzew :placz:
[quote name='Bzikowa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/wielkanoc2010/DSC_7301.jpg no nie mogę, ta żaba się normalnie UŚMIECHA :lol:

to pewnie przez te rajstopy :diabloti: nóżki miała piękne :loveu:
no i nie wariuj ;) najpierw zdaj maturę, a później się martw...

Posted

Jakie piękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu:. Jak kiedyś napiszesz że zdjęcia Ci nie wychodzą to się pofatyguję do tej Twojej Łomży, znajdę Cię i wpierdziel spuszczę :mad::mad:. Jutro albo pojutrze będę całkiem niedaleko (Białystok), więc miej się na baczności - jak podpadniesz to zajadę i wleję, a Shinulina mi pomoże :mad:.
Kilka razy oglądnęłam, takie piękne :loveu::loveu:.