Iza. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Tinka:) napisał(a): komuś sie nie chciało, nie chciał czuć smrodu lub patrzeć na zwłoki...:roll: w sumie jak sobie przypomnę widok rozjechanego mojego kota i pomyśle, że miałabym go sprzątać to prędzej sama bym pod samochód wpadła:cool1: Ok. proponuje skończyć ten temat ; ) Lepiej porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym :eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):Ok. proponuje skończyć ten temat ; ) Lepiej porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja zawsze z czymś wyjadę : P chciałam napisać że jak zobaczyłam początek piły II to przestałam ogladac bo uznałam że to zbyt okropne, ale to pod tamten temat podchodzi : P znowu opchałam się chipsami. :roll::evil_lol: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja zawsze z czymś wyjadę : P chciałam napisać że jak zobaczyłam początek piły II to przestałam ogladac bo uznałam że to zbyt okropne, ale to pod tamten temat podchodzi : P znowu opchałam się chipsami. :roll::evil_lol: Ja piły tylko kawałek oglądałam :evil_lol: Brrrr masakra, okropne to jest, nie wiem w ogóle jak to można ogladać :roll: A ja płatkami z mlekiem :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):Ja piły tylko kawałek oglądałam :evil_lol: Brrrr masakra, okropne to jest, nie wiem w ogóle jak to można ogladać :roll: A ja płatkami z mlekiem :evil_lol: można : P pierwszą część oglądałam bo zbyt dużo krwi nie było. a to błeeeh, kluczyk w oku :roll: nie cierpię mleka :shake: Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Tinka:) napisał(a):można : P pierwszą część oglądałam bo zbyt dużo krwi nie było. a to błeeeh, kluczyk w oku :roll: nie cierpię mleka :shake: A fuuu :evil_lol: A ja uwielbiam :loveu: Choć nie powinnam jesc, bo mam alergię :roll: Quote
Unbelievable Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):A fuuu :evil_lol: A ja uwielbiam :loveu: Choć nie powinnam jesc, bo mam alergię :roll: ja mam alergię na psy:evil_lol::evil_lol: i co? żyję :evil_lol::evil_lol: co do mleka- nawet kakao nie lubię. Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mam alergię na psy:evil_lol::evil_lol: i co? żyję :evil_lol::evil_lol: co do mleka- nawet kakao nie lubię. No ja tez żyje, Jak widać zresztą :evil_lol: Choć jak przesadzę, to mi się liszaje na twarzy robią:shake: Masakra, okropnie to wygląda Ja to tam wole normalnie mleka sie napić, a nie jakieś tam kakao :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):No ja tez żyje, Jak widać zresztą :evil_lol: Choć jak przesadzę, to mi się liszaje na twarzy robią:shake: Masakra, okropnie to wygląda Ja to tam wole normalnie mleka sie napić, a nie jakieś tam kakao :evil_lol: jakoś nie widać :razz::evil_lol: ja mam na powiekach takie małe liszaje jak trawy kwitną. mleko fu, kakao fu. Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Tinka:) napisał(a):jakoś nie widać :razz::evil_lol: ja mam na powiekach takie małe liszaje jak trawy kwitną. mleko fu, kakao fu. No jak nie widać :mad: Phi nie znasz się :roll::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):No jak nie widać :mad: Phi nie znasz się :roll::evil_lol: sama sie nie znasz! gimp mi się zaciął przy robieniu bannera:-( teraz muszę od poczatku wszytskoo... Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Tinka:) napisał(a):sama sie nie znasz! gimp mi się zaciął przy robieniu bannera:-( teraz muszę od poczatku wszytskoo... Ja się znam xD Oj to nieciekawie. Jak sie do takich rzeczy w ogóle niebiore ;) Nie mam takich zdolności :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):Ja się znam xD Oj to nieciekawie. Jak sie do takich rzeczy w ogóle niebiore ;) Nie mam takich zdolności :evil_lol: ja też nie mam :evil_lol: ale mi sie nudzi. ale już skończyłam... Quote
Unbelievable Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Iza13 napisał(a):Pokaż ;);) nie pokażę bo edycja podpisu nie działa:-( a tutaj nie wstawię : P Quote
Iza. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Tinka:) napisał(a):ja też nie mam :evil_lol: ale mi sie nudzi. ale już skończyłam... Pokaż ;);) Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Tinka:) napisał(a):nie pokażę bo edycja podpisu nie działa:-( a tutaj nie wstawię : P Na administracji jest taki wątek dotyczący podpisów ;) Jak poprosisz to Ci mod wstawi. Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Acctiually']A co tu za gadanie?? Dawać zdjęcia!!:) były zdjęcia! dość! : P [quote name='Iza13']Na administracji jest taki wątek dotyczący podpisów ;) Jak poprosisz to Ci mod wstawi. już sobie sama poradziłam ; ) Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Tinka:)'] już sobie sama poradziłam ; ) No to bardzo dobrze. Bardzo ładny banerek :loveu: [quote name='Acctiually']No wiem że były tylko my chcemy WIĘCEJ!:) Podpisuje się pod tym xD Quote
NightQueen Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 ten Id to on ma chyba za duży troszkę :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='smallpati']ten Id to on ma chyba za duży troszkę :diabloti: czemu?:razz: mi się to podoba... [quote name='Acctiually']Ooo:) Fajnie buszuje po tych zaroślach:) i wżera zgniłe resztki :angryy: a czasem skacze jak królik :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 to Id jest dla dużych psów,są takie kostki w mniejszych rozmiarach ;) Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 smallpati napisał(a):to Id jest dla dużych psów,są takie kostki w mniejszych rozmiarach ;) akurat nie ma. Te id jest z quick taga. Były mniejsze okrągłe ale ja kostkę wolałam : P Quote
Recommended Posts