Asiaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Właśnie chciałam zapytac, jak Szczurek zareagował na klatkę, a tu widzę, że zakochany:) Pzdr. Quote
*Monia* Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dziesiatymarca10klatka/DSC_7129.jpg - ale słodziak :loveu:. On tej klatki nie rozniesie? Shina to by taką chętnie przekształciła w coś milszego dla jej oka :evil_lol:. Unbelievable napisał(a):mam jeszcze parę zdjęć, w tym jedno szpanerskie Pokaż to szpanerskie :razz:. I te parę również ;) Quote
Bzikowa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 To chyba macie taki sam rozmiar jak ja dla Bza :) Tylko, że nasza jest z Ferplastu. No i już 2 razy trzeba było przyszywać suwak od nowa... :roll: Poka szpanerskie, poka! Quote
Feigned Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 też jestem ciekawa szpanerskiego :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No pokaz, pokaz ;dd Ja Cie, ale zazdroszcze ;(( Taniocha. Na Animalii najmniejszy rozmiar 50 na cos tam kosztuje 83 zl bodajze, no i ja bd kupować tam, nic innego mi nie zostało ;d Quote
Unbelievable Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Właśnie chciałam zapytac, jak Szczurek zareagował na klatkę, a tu widzę, że zakochany:) Pzdr. gorzej będzie jak zacznę go w niej zamykać:evil_lol: *Monia* napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dziesiatymarca10klatka/DSC_7129.jpg - ale słodziak :loveu:. On tej klatki nie rozniesie? Shina to by taką chętnie przekształciła w coś milszego dla jej oka :evil_lol:. Pokaż to szpanerskie :razz:. I te parę również ;) jeszcze nie próbuje, ale jakby chciał to by rozniósł;) Bzikowa napisał(a):To chyba macie taki sam rozmiar jak ja dla Bza :) Tylko, że nasza jest z Ferplastu. No i już 2 razy trzeba było przyszywać suwak od nowa... :roll: Poka szpanerskie, poka! chyba tak, ona niska jest, taka żeby szczurzy leżał a nie mógł stać :razz: proszzz, oto szpanerskie zdjęcie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Feigned napisał(a):też jestem ciekawa szpanerskiego :diabloti: już dałam: P Vini. napisał(a):No pokaz, pokaz ;dd Ja Cie, ale zazdroszcze ;(( Taniocha. Na Animalii najmniejszy rozmiar 50 na cos tam kosztuje 83 zl bodajze, no i ja bd kupować tam, nic innego mi nie zostało ;d na allegro są w miarę tanie, takie czerwone i niebieskie, ariss ostatnio kupiła i jest zadowolona ;) ja patrzyłam najbardziej na ostatni wymiar, czyli wysokość- mamy 35 Quote
Bzikowa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Hahaha, co za szpan, jak uroczo rozpłaszczył łapki na ścianie :lol: :loveu: Co do klatki to ona się wydaje dla Beza za mała (plastikową na treningi w garażu na terenie klubu mamy większą) ale on i tak najczęściej się zwija w kulkę na samym końcu klatki tak, że zajmuje jakąś połowę jej powierzchni ;) Quote
Feigned Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 hahah ale mu się czadersko łapy rozjechały :evil_lol: świetny on jest :lol: Quote
Unbelievable Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Bzikowa napisał(a):Hahaha, co za szpan, jak uroczo rozpłaszczył łapki na ścianie :lol: :loveu: Co do klatki to ona się wydaje dla Beza za mała (plastikową na treningi w garażu na terenie klubu mamy większą) ale on i tak najczęściej się zwija w kulkę na samym końcu klatki tak, że zajmuje jakąś połowę jej powierzchni ;) szczurzy jest może większy ale na pewno mniej miejsca od Bza zajmuje :evil_lol: dla niego jest ok ;) nawet się rozłożyć może Feigned napisał(a):hahah ale mu się czadersko łapy rozjechały :evil_lol: świetny on jest :lol: pewnie, że jest :evil_lol: dzisiaj nawet na piłeczkę pracował :loveu: Quote
MakeBelieve Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Boże, świetny on! Hehe, te lapy najfajniejsze ;]] Wiesz co, patrzyłam te klatki, poniżej 100 zł raczej nie ma. Poza tym trudno, może moja mama przeboleje zakupy na 200 zł- klatka 80 zł, reszta to moje zakupy dla psa ;) Quote
Bzikowa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Unbelievable napisał(a):szczurzy jest może większy ale na pewno mniej miejsca od Bza zajmuje :evil_lol: dla niego jest ok ;) nawet się rozłożyć może Ej no to jest jakaś potwarz! :evil_lol: A tak serio to Bezo też się może rozłożyć , i wcale mu nie przeszkadza, że rozpycha swą osobą ścianki klatki :D Gratulujemy postępu piłeczkowego :) A pytałaś się kiedyś jakie piłeczki się fajnie odbijają i daleko lecą, otóż ostatnio dostałam w kinie jako jakiś gadżet takie piankowe serduszko , które chyba ma służyć jako piłeczka dla ludzi do ugniatania dłońmi :P czy coś w tym stylu i powiem Ci, że Beziczek się po prostu w owej piłeczce zakochał na amen, odbija się wysooooko, leci daleeeeko i jest miękka. No, więc może da się gdzieś kupić takie gniotki to będziesz miała fajną piłeczkę :P Jej jedyny minus - nie piszczy. Quote
evel Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dziesiatymarca10klatka/DSC_7131.jpg wstyd się przyznać, ale wcześniej nie zauważyłam, że Gram jest tak czadersko umaszczony :oops: :loveu: myślałam, że ma więcej białego :eviltong: Quote
Feigned Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 no to gratulujemy postępów :loveu: takim sposobem to się chłopak pięknie zaprezentuje w kwietniu na placu, zdolne dziecko z niego jest :) Quote
Unbelievable Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Vini. napisał(a):Boże, świetny on! Hehe, te lapy najfajniejsze ;]] Wiesz co, patrzyłam te klatki, poniżej 100 zł raczej nie ma. Poza tym trudno, może moja mama przeboleje zakupy na 200 zł- klatka 80 zł, reszta to moje zakupy dla psa ;) na zoomanii patrzyłaś? oni mają sensowne ceny na klatki ;) Bzikowa napisał(a):Ej no to jest jakaś potwarz! :evil_lol: A tak serio to Bezo też się może rozłożyć , i wcale mu nie przeszkadza, że rozpycha swą osobą ścianki klatki :D Gratulujemy postępu piłeczkowego :) A pytałaś się kiedyś jakie piłeczki się fajnie odbijają i daleko lecą, otóż ostatnio dostałam w kinie jako jakiś gadżet takie piankowe serduszko , które chyba ma służyć jako piłeczka dla ludzi do ugniatania dłońmi :P czy coś w tym stylu i powiem Ci, że Beziczek się po prostu w owej piłeczce zakochał na amen, odbija się wysooooko, leci daleeeeko i jest miękka. No, więc może da się gdzieś kupić takie gniotki to będziesz miała fajną piłeczkę :P Jej jedyny minus - nie piszczy. chodziło mi o masywność, mój jest chudzielec nawet jak na russelle :evil_lol: u mnie w kinie to tylko popcorn mają... :evil_lol: zamawiamy pyszczki niedługo, teraz najlepiej nam służą tenisowe ;) ale nie piszczą :diabloti: evl napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dziesiatymarca10klatka/DSC_7131.jpg wstyd się przyznać, ale wcześniej nie zauważyłam, że Gram jest tak czadersko umaszczony :oops: :loveu: myślałam, że ma więcej białego :eviltong: psikus :evil_lol: drugiej takiej krowy w polsce ze świecą szukać : P Feigned napisał(a):no to gratulujemy postępów :loveu: takim sposobem to się chłopak pięknie zaprezentuje w kwietniu na placu, zdolne dziecko z niego jest :) zobaczymy jak ładnie będzie, jego max w siedzeniu na tyłku to 60sek po 2 miesiącach ćwiczeń :mdleje: no i zaczyna się szał wiosenny:roll: Quote
Infortune. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wygląda tak... pokracznie :diabloti: :loveu: Quote
Bzikowa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Unbelievable napisał(a): u mnie w kinie to tylko popcorn mają... :evil_lol: zamawiamy pyszczki niedługo, teraz najlepiej nam służą tenisowe ;) ale nie piszczą :diabloti: A widzisz :D Warszawka :cool1: Ale prawdziwe tenisowe podobno są niedobre dla psów, tzn ta ich powierzchnia dla psich zębów, i siakieś toksyny czy cuś jeszcze... :roll: Ale nie wiem, nigdy nie używałam dla psa tenisowych... zobaczymy jak ładnie będzie, jego max w siedzeniu na tyłku to 60sek po 2 miesiącach ćwiczeń :mdleje: no i zaczyna się szał wiosenny:roll:Jak to? W sensie nie umie 'zostań' ? Czy tylko przy przeszkodach? I na czym polega wiosenny szał? Quote
Asiaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Nooooo, szacuneczek dla Pana Psa:) http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dziesiatymarca10klatka/DSC_7131.jpg Pzdr. Quote
MakeBelieve Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Martyna- na animalii patrzę: http://animalia.pl/produkt,12052,155,Trixie_Torba_Tcamp_Twister_rozmiar_S.html A do tego jeszcze zabawki, smaki itp.. ;dd Quote
Bzikowa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Vini. napisał(a):Martyna- na animalii patrzę: http://animalia.pl/produkt,12052,155,Trixie_Torba_Tcamp_Twister_rozmiar_S.html A do tego jeszcze zabawki, smaki itp.. ;dd Ja tej klatki zdecydowanie NIE polecam, mieliśmy ją jakiś czas, jest zupełnie nietrwała, pies oprze się o ściankę i klatka już leży na drugim boku, masakra. Zniszczyła się co prawda w sposób niezależny (zostawiłam na terenie w baraczku z przeszkodami i chyba myszy ją zeżarły) ale bardzo się cieszę, że tak się stało, teraz mamy materiałową Ferplastu na wyjazdy i plastikową Marchioro na terenie, i obie są super. Quote
MakeBelieve Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Serio? Ja chyba 2 czy 3 razy użyłam na placu czyjejś materiałówki takiej i wytrzymała, nie zniszczyla sie... Bzikowa, ta z ferplasta ile kosztowala?? No a takie coś: http://www.krakvet.pl/trixie-transporter-nylonu-48x32x31cm-39701-p-3777.html Bo nie moge zbyt duzo wydac, do ok. 95 zl z przesylka to max.. Quote
Doginka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Gramuś na ścianie rewelacyjny:lol::loveu: Szacun dla Ciebie za nauczenie tej sztuczki:modla: A SIGMA nie ma stabilki:shake: - Nikkor ma:p Quote
Feigned Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 właśnie, wiosenny szał, czyli co? :cool3: z tym siedzeniem na tyłku to Cię doskonale rozumiem :diabloti: więc spoko, na pewno nie będziecie jedyni.. :cool3: Quote
MakeBelieve Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Jeśli chodzi o klatke to spoko! Daisy też wrzeszczy jak jest zamknięta ;]] Martyna, przychodzisz na plac w sobotę czy niedziele?;> Quote
Justa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dziesiatymarca10klatka/DSC_7131.jpg Kocham GO ! :loveu: Quote
Recommended Posts