Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza. napisał(a):
jak najbardziej słuszny :cool3:
Będziecie zaczynać od kursu ?

właśnie to musimy jeszcze dogadać- od kiedy, na kiedy, takie tam, bo się jeszcze tak na prawdę nie zgłosiłam : P ale mam nadzieje że nie będziemy musieli od tego zaczynać, bo my to już prawie wszystko umiemy....

Posted

Unbelievable napisał(a):
właśnie to musimy jeszcze dogadać- od kiedy, na kiedy, takie tam, bo się jeszcze tak na prawdę nie zgłosiłam : P ale mam nadzieje że nie będziemy musieli od tego zaczynać, bo my to już prawie wszystko umiemy....

o jaka skromna :diabloti:
ale nie no fakt, ze podstawy macie opanowane i to bardzo dobrze ;)

Posted

[quote name='Iza.']o jaka skromna :diabloti:
ale nie no fakt, ze podstawy macie opanowane i to bardzo dobrze ;)
powstrzymałabym się od bardzo :evil_lol: ale umiemy- będziemy teraz się uczyć stref i ćwiczyć handling;)

poza tym umiemy też już prawie włazić do pudełka :multi: strasznie dużo czasu nam to zajmuje :roll:

Posted

Śliczna ta Kaduszka :loveu: Ale kochany Gramciu potrafi się cudnie odgryźć :diabloti::loveu: Super, że będziecie ćwiczyć agi. A może jakiś filmik z tym włażeniem do pudła co?

Posted

Unbelievable napisał(a):
nie miałam dużego wyboru, bo jest tylko jeden słuszny:evil_lol: czyli radosny pies, teraz kontrast : P ale muszę się jeszcze dogadać;)

potwierdzam, wybór jak najbardziej słuszny. :evil_lol:
to może się tam poznamy, my też od wiosny wracamy na treningi :cool3:

Posted

Jeszcze wrócę do "jasnych" i "ciemnych" obiektywóe".
Rzeczywiście "jasnym" zdjęcia na hali wychodza b.ładnie. Poza tym moi znajomi mają włąśnie taki "jasny" obiektyw i stwierdzili, że nim na zdjęciach łapie się więcej szczegółów i zdjęcia wychodzą, hm... "jasne"...:)
To tyle, co mogę powiedziec o obiektywach.
A, ci moi znajomi mają taki:
CANON EF 16-35 mm 1:2.8 L II USM

pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Russellka napisał(a):
Śliczna ta Kaduszka :loveu: Ale kochany Gramciu potrafi się cudnie odgryźć :diabloti::loveu: Super, że będziecie ćwiczyć agi. A może jakiś filmik z tym włażeniem do pudła co?

kaduszka jest taka jdyna w swoim rodzaju :loveu: wyblakłe podpalania i żółte oczyska :loveu: i jest baardo fotogeniczna :diabloti:
filmiku nie bedzie narazie, strasnie się zapuściliśmy klikerowo prez mój rysunek i szkołę :oops:

Feigned napisał(a):
potwierdzam, wybór jak najbardziej słuszny. :evil_lol:
to może się tam poznamy, my też od wiosny wracamy na treningi :cool3:

napisałam do Ewy, treningi mają być od marca i ceka nas egzamin wstępny :diabloti: jeżeli szczuruś będzie grzeczny to od raz zacniemy agilitować :loveu:

Asiaczek napisał(a):
Jeszcze wrócę do "jasnych" i "ciemnych" obiektywóe".
Rzeczywiście "jasnym" zdjęcia na hali wychodza b.ładnie. Poza tym moi znajomi mają włąśnie taki "jasny" obiektyw i stwierdzili, że nim na zdjęciach łapie się więcej szczegółów i zdjęcia wychodzą, hm... "jasne"...:)
To tyle, co mogę powiedziec o obiektywach.
A, ci moi znajomi mają taki:
CANON EF 16-35 mm 1:2.8 L II USM

pzdr.

jak dla mnie to przede wsytskim daje większe możliwości ;)
Doginka napisał(a):
Ja w ogóle się nie znam na obiektywach, ale mogę powiedzieć, że tu śliczne foteczki oglądnęłam:loveu::razz:;)

szczerze mówiąc mam mnóstwo zdjęć, trochę kaduszkowego spacerku, sporo piłeczkowych i chyba parę innych, ale tu nie ma komu oglądać :diabloti:

no i napiszę słów kilka o minionych dniach ;)

Gram biega bez linki, a raczej chodzi, na trzech łapach :roll: nic mu się nie chce na dworze, w domu szaleje:roll: dzisiaj bardzo ładnie skupił się przy przechodzącym panu, i nawet nie warknął- agresję terytorialną uważam za prawie pokonaną dzięki barowaniu :multi: zobaczymy jeszcze jak będzie ''na luźno''- teraz trzymałam go za obrożę ;)
przeszliśmy na karmę bytową (zwykle daję mu performance/sportową) i znowu mi schudł, czyli zostajemy przy sportowych :roll:
nauczyliśmy się wskakiwać na bark przez co kręgosłup pańci umiera :diabloti:

a zdjęcia leżą i się kurzą...:roll:

Posted

Jak to nie ma komu oglądać? Ja w przerwach od nauki (kocham glony:loveu:) zaglądam na Dogo i gwarantuję, że to potrwa jeszcze do rana jeśli chcę zaliczyć to cholerstwo :evil_lol: także prosimy o zdjęcia ;)

My też się zapuściliśmy klikerowo przez moje zajęcia... A poza tym szczerze przyznam, że skończyły mi się pomysły na sztuczki... bezik to już chyba wszystko umie co jest w zasięgu jego mocy fizycznych...

Gratulujemy szkoleniowych sukcesów :D
Co do tej pogody to Bezo ma odwrotnie - w domu śpi a na dworze dostaje jakiejś ogromnej głupawki;)

Posted

No i jestem, tak jak obiecałam :cool3:
Ja glony muszę kochać, w końcu tylko miłość może sprawić, że umiem wyrecytować z pamięci ich systematykę po łacinie :roll: :diabloti: (ciekawe, czy za 6 godzin też będę umiała, leżąc na pulpicie na auli:evil_lol::evil_lol:)

Fajne Kaduszkowe,
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dwunastygrudzien09/dwudziestydziewiatygrudnia09/naughty%20girls%20666%20vs%20snow/DSC_6798.jpg buu mój westik w życiu nie bawiłby się zabawką z innym psem...

Posted

[quote name='Justa']I ja zaglądam i oglądam, tylko milcząco, bo nie mam sił pykać w klawisze :P

[quote name='Bzikowa']No i jestem, tak jak obiecałam :cool3:
Ja glony muszę kochać, w końcu tylko miłość może sprawić, że umiem wyrecytować z pamięci ich systematykę po łacinie :roll: :diabloti: (ciekawe, czy za 6 godzin też będę umiała, leżąc na pulpicie na auli:evil_lol::evil_lol:)

Fajne Kaduszkowe,
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dwunastygrudzien09/dwudziestydziewiatygrudnia09/naughty%20girls%20666%20vs%20snow/DSC_6798.jpg buu mój westik w życiu nie bawiłby się zabawką z innym psem...
nawet nie próbuję was zrozumieć, mi nigdy nie chciało się uczyć :evil_lol: jedyne co potrafię zrobić to przeczytać coś parę razy pod rząd, jak coś zapamiętam to dobrze, jak nie to cóż, coś się wymyśli :evil_lol: jedyne co wkuwam na pamięć to wzory ;) a mój mózg wyłącza się po 23 :evil_lol:

szczurzy lubi inne pieski, twój łestik jest jakiś taki asocjalny :diabloti:

[quote name='Doginka']Hej, ja też oglądam foty, wiec wstawiaj, wstawiaj:lol:
czasem nawet coś napiszesz :diabloti:
[quote name='RCookie']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dwunastygrudzien09/dwudziestydziewiatygrudnia09/naughty%20girls%20666%20vs%20snow/DSC_6798.jpg

Mogliby startować na zawodach, Gram przewodnik, Cuddy pies :evil_lol:.
a to by się zgadzało, bo szczurzy umie sobie zabawki rzucać, teraz porzuca Cuddy :evil_lol: razem zwojują świat frisbowy, szczególnie efektowne będą wszelkiego rodzaju voulty Cuddy :diabloti:

resztę kaduszkwoych wam oszczędzę :diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Staram się;-)
Czy już Ci mówiłam, że robisz coraz lepsze foty?:crazyeye::loveu:
dzięki :loveu:
[quote name='dzasta']Bardzo mi się podobają zdjęcia :) Uwielbiam Grama ale ja się powtarzam zawsze jak tu wdepnę :) ależ nikt nie zabrania się powtarzać :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Ależ nie oszczędzaj nas, my możemy się katować i oglądac foteczki z zabaw Kaduszkowych i Grama:)

Pzdr.
niestety takich już nie będzie, przynajmniej do ferii ;) ale za to mam piłeczkowe :multi:
te są z 31.12.09 :cool3:

Posted

może nie widać tego na zdjęciach, ale Gram aportował na śniegu i w prawie obcym miejscu(byliśmy tam dosłownie 3 razy, a jest 50m od mojego domu :evil_lol: ), przy 10 stopniach mrozu, jestem z niego dumna:loveu:

Posted

[quote name='Justa']Mnie też się tak wydawało, dopóki nie zaczęłam studiować ;)
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) ja się łudzę, że moje studia bedą łatwe, proste i przyjemne, czy tak będzie zobaczymy :diabloti:

[quote name='Infortune.']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/sylwester09/DSC_6841.jpg
Piękne! :loveu:

Właśnie chciałam napisać, że mieliście zajebiaszczą pogodę, ale na szczęście przeczytałam, że zdjęcia z 31.12 :lol:

Jak to nie widać? Widać ten błysk w oczach mówiący "już niosę ci te piłeczkę" :cool3:
jeszcze napiszę, że aport mamy bezsmakołykowy :multi:

photobucket znowu zajumał kolorki :angryy: