basia bonnie Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Mały Rumun :multi: podobny do dużego:diabloti: A Szczurkowi rozpięła się derka, a Ty zamiast mu ją zapiąć to jeszcze mu zdjęcia robisz:-( Quote
Unbelievable Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 basia bonnie napisał(a):Mały Rumun :multi: podobny do dużego:diabloti: A Szczurkowi rozpięła się derka, a Ty zamiast mu ją zapiąć to jeszcze mu zdjęcia robisz:-( przeżył :diabloti: wiecie co dzisiaj jest? 23 grudnia. I deszcz. Tak tak, deszcz który pada. Idę ubierać choinkę... Quote
Shel Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja ogólnie nie lubię śniegu, ale nawet fajnie było przy tym mrozie -16, na pewno lepiej niż teraz... Albo niech jest, albo niech stopnieje od razu, niech się decyduje, a nie :roll::lol: Quote
Doginka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Szczurzy świetnie się prezentuje na śniegu:loveu: Jestem pod wrażeniem :loveu: - mój śnieg na fotach przeważnie jest niebieski:oops: Moje życzenia dla Was:p Kliknij:loveu: Quote
Illusion Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 U mnie też pada deszcz, to jakaś paranoja :shake:. http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dwunastygrudzien09/DSC_6489.jpg Genialna mina :lol:. Quote
Unbelievable Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Doginka']Szczurzy świetnie się prezentuje na śniegu:loveu: Jestem pod wrażeniem :loveu: - mój śnieg na fotach przeważnie jest niebieski:oops: Moje życzenia dla Was:p Kliknij:loveu: nie rozumiem waszego problemu z niebieskim śniegiem : P dziękujemy :loveu: i ja przychodzę z karteczką świąteczną ;) nie widzę sensu w wyszczególnianiu życzeń- bo wszystko da się streścić trzema słowami... Quote
Marta_Ares Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dwunastygrudzien09/DSC_6489.jpg sliczne:loveu: :loveu: :loveu: praktycznie na kazdym zdjeciu jakas lapka w gorze musi byc:lol: Quote
Bzikowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Boska kartka :loveu: Tylko błagam nie wkleja jej w każdą możliwą galerię (jak to czynią niektórzy doprowadzając mnie do szału) bo ja właśnie łażę i się męczę usuwając ten cały spam, na szczęście mam tylko 3 grupę... A wyszukiwarka nie działa także przyjemne to nie jest:eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Marta_Ares']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dwunastygrudzien09/DSC_6489.jpg sliczne:loveu: :loveu: :loveu: praktycznie na kazdym zdjeciu jakas lapka w gorze musi byc:lol: bo to panna nietykalska jest :evil_lol: [quote name='Shel']Jej, jaka cudna praca! dziękuję ;) [quote name='Bzikowa']Boska kartka :loveu: Tylko błagam nie wkleja jej w każdą możliwą galerię (jak to czynią niektórzy doprowadzając mnie do szału) bo ja właśnie łażę i się męczę usuwając ten cały spam, na szczęście mam tylko 3 grupę... A wyszukiwarka nie działa także przyjemne to nie jest:eviltong: nie zamierzam, dla mnie to też głupie i niepotrzebne, życzenia można złożyć na PW a kartkę wrzucić do swojej galerii, wystarczy ;) niby to tylko 3 grupa, ale za to ile w niej galerii, szczególnie jorków :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 I chwała Ci za to :) Do yorków się nie dotykam :evil_lol: Quote
Shel Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ale rasistki :eviltong::evil_lol: Może jakieś foty? :cool3: Quote
Russellka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cudna karteczka :loveu: Wam też życzymy wesołych świąt :cool3: Mam jeszcze pytanko - ta obróżka na kartce to zacisk? Jakiej firmy? Quote
Unbelievable Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Bzikowa napisał(a):I chwała Ci za to :) Do yorków się nie dotykam :evil_lol: idziesz na łatwiznę :evil_lol: ale łestiki też pewnie nieźle naspamowały :diabloti: Shel napisał(a):Ale rasistki :eviltong::evil_lol: Może jakieś foty? :cool3: JAKIEŚ foty były stronę czy dwie temu, nie narzekaj! Russellka napisał(a):Cudna karteczka :loveu: Wam też życzymy wesołych świąt :cool3: Mam jeszcze pytanko - ta obróżka na kartce to zacisk? Jakiej firmy? rogzik ze starej serii ;) świetnie się trzyma, tylko strasznie sierść brudzi :roll: Quote
Infortune. Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Kilka zdjęć mi się nie wyświetla :placz: Karteczka cudowna :loveu: A pogoda, cóż, tradycji musiało stać się za dość :roll: Quote
Chantell Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bzikowa napisał(a):I chwała Ci za to :) Do yorków się nie dotykam :evil_lol: no normalnie przegięłaś =.=' Quote
Bzikowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Chantell napisał(a):no normalnie przegięłaś =.=' Mam nadzieję, że to nie na poważnie? :lol: Ja nie mam absolutnie nic przeciwko yorkom (terier to terier, bez dyskryminacji ;)), chodziło mi o to, że nie dotykam się w zasadzie do tamtego działu, czasem przeglądam tylko w ramach pomocy, bo działem yorków zajmuje się głównie inny mod III grupy;) Quote
Doginka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja tam lubię patrzeć na yorki, jak je Gordon z kotami myli:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Doginka napisał(a):Ja tam lubię patrzeć na yorki, jak je Gordon z kotami myli:evil_lol: :lol: :lol: :lol: czemu nie rozsyłaś po wszystkich galeriach swojej karteczki :cool3: Quote
Martens Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A takie zwykłe wesołych świąt i link http://c.wrzuta.pl/wi3244/1d82ccdf00256e2a4914ed51/0/tapety%20swiateczn%18, plus normalny post to też spam? roll: Quote
Justa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Unbelievable napisał(a):kogo ja tu widzę :loveu: narazie jest śnieg więc nie biega za daleko, prawdopodobieństwo zwiania jest małe ;) z resztą teraz jak już sie urwie to na 2-3 minuty i wraca- nie traktuję tego jako ucieczki, nie nawołuję, tylko jak w każdym innym przypadku wołam gdy biegnie i jest dobrze, jeżeli wołam psa nie ma dłużej:razz: jak jest ciemno raczej na lince bo atakuje ludzi chodzących po polu:roll: Widzisz jaka ja dobra? Do siebie nie zaglądam a u Ciebie jestem, zaglądam jak tylko mogę i nawet czasem coś napiszę :loveu: Cieszę się, że Gramciowi uciekło to i owo z główki, w końcu już poważny kawaler :) A co z drugim psem? Chyba nie jestem w temacie.. Jakieś decyzje zapadły? Jeśli chodzi o rasę, płeć i inne kwestie? W tym roku chyba nie będzie mnie na Warszawskiej, bo będę krowy wypasać :placz: Trzymajcie się Martynko ! :calus: Quote
Unbelievable Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Infortune. napisał(a):Kilka zdjęć mi się nie wyświetla :placz: A pogoda, cóż, tradycji musiało stać się za dość to już nie moja wina :diabloti: na szczęście dzisiaj na ziemi leży śliczna pudrowa posypka ze śniegu, i dalej pada :loveu: Bzikowa napisał(a):Mam nadzieję, że to nie na poważnie? :lol: Ja nie mam absolutnie nic przeciwko yorkom (terier to terier, bez dyskryminacji ;)), chodziło mi o to, że nie dotykam się w zasadzie do tamtego działu, czasem przeglądam tylko w ramach pomocy, bo działem yorków zajmuje się głównie inny mod III grupy;) dobra dobra, już się nie tłumacz, my i tak wiemy lepiej :diabloti: Doginka napisał(a):Ja tam lubię patrzeć na yorki, jak je Gordon z kotami myli:evil_lol: :evil_lol: Marta_Ares napisał(a): czemu nie rozsyłaś po wszystkich galeriach swojej karteczki wiesz, jakoś tak... nie mam ochoty :roll::evil_lol: Martens napisał(a):A takie zwykłe wesołych świąt i link http://c.wrzuta.pl/wi3244/1d82ccdf00256e2a4914ed51/0/tapety%20swiateczn%18, plus normalny post to też spam? roll: chyba nie skoro nikt nie usunął :cool3: Justa napisał(a):Widzisz jaka ja dobra? Do siebie nie zaglądam a u Ciebie jestem, zaglądam jak tylko mogę i nawet czasem coś napiszę :loveu: Cieszę się, że Gramciowi uciekło to i owo z główki, w końcu już poważny kawaler :) A co z drugim psem? Chyba nie jestem w temacie.. Jakieś decyzje zapadły? Jeśli chodzi o rasę, płeć i inne kwestie? W tym roku chyba nie będzie mnie na Warszawskiej, bo będę krowy wypasać :placz: Trzymajcie się Martynko ! :calus: i nic więcej nie trzeba :loveu: kolejne pół roku mu w sylwestra stuknie :cool3: dzisiaj miał szajbę i przybiegał tylko po karmę wiec jutro dla przypomnienia linka:cool1: decyzji żadnej nie ma, narazie podejmuję co do nowego obiektywu, a na psa jeszcze trochę poczekam ;) ale bedzie to średni lekki owczarek, na pewno suczka:razz: i nie border :evil_lol: już nie miałaś kiedy :mad: może przyjadę do was na spacerek jak będziesz miała latem chwilę wolnego ;) i wy z Galeństwem się trzymajcie :loveu: Quote
Recommended Posts