Unbelievable Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 ariss napisał(a):a ja dziś jestem pozbawiona weny, nastroju i chęci dlatego zamiast rozpisywać się o ślicznej nowej obróżce poprostu będę życzyć miłej nocki;) Doginka napisał(a):Ja też mówię DOBRANOC;-) A ja pozbawiona wszytskiego ładnie podziękuję i życzę czytającym miłego wieczoru :loveu: Quote
LeCoyotte Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 widziałem filmik;) nieźle go wyklikałaś. A na jednej nodze potrafi??:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 LeCoyotte napisał(a):widziałem filmik;) nieźle go wyklikałaś. A na jednej nodze potrafi??:evil_lol: jeszcze nie :siara: narazie ledwo na dwóch stoi :evil_lol: mam zdjęcia ale nie wiem czy ktoś chce :evil_lol: zaległe sprzed pół roku, dodam że ani grama psa w nich nie ma :diabloti: Quote
Mudik Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Mi się zfilmiku najbardziej podoba zbieranie śmieci i dwie lewe, super! :-D Quote
Feigned Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jeszcze się pytasz.. :evil_lol: pewnie, że chcemy, dawaj :cool3: Quote
LeCoyotte Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Unbelievable napisał(a):jeszcze nie :siara: narazie ledwo na dwóch stoi :evil_lol: a to w ogóle możliwe na jednej?:lol: pytam serio, bo nie widziałem nigdy psa na jednej nodze;) Quote
Illusion Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A ja widziałam psa na jednej nodze :razz: tyle, że nie na swojej :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Mudik']Mi się zfilmiku najbardziej podoba zbieranie śmieci i dwie lewe, super! :-D dziękujemy :loveu: [quote name='Feigned']jeszcze się pytasz.. :evil_lol: pewnie, że chcemy, dawaj :cool3: jak na razie to tylko ty chcesz :diabloti: [quote name='LeCoyotte']a to w ogóle możliwe na jednej?:lol: pytam serio, bo nie widziałem nigdy psa na jednej nodze;) jeżeli słoń może, to szczurzy tym bardziej :evil_lol: [quote name='RCookie']A ja widziałam psa na jednej nodze :razz: tyle, że nie na swojej :evil_lol:. tak też można :razz: Quote
Illusion Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4203.jpg Ojej, zielona szkoła mi się przypomniała :loveu:. Ah... te śmierdzące ryby :evil_lol:. Quote
Russellka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Magda25 napisał(a):łał trzymanie aportu super. Gratuluje. Podobno tego najtrudniej psa nauczyć... Bo jak trzyma to już nie siada i jak siada to nie trzyma :evil_lol: Więc szacun. :razz: Moja siada z trzymaniem:diabloti: problem w tym, że zabawkę bez mymłania trzyma pół sekundy i doprowadza mnie tym do szału :evil_lol: A po 1,5 sekundy wypluwa. Grami super robi sztuczki, obróżka jest śliczna :loveu: Muskata? :cool3: A i żądam dłuższego filmiku frisbee :eviltong: Quote
Justa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Gramek na filmiku - rewelka ! Kurcze, zazdroszczę, że masz dla niego tyle czasu.. Quote
Unbelievable Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Russellka']Moja siada z trzymaniem:diabloti: problem w tym, że zabawkę bez mymłania trzyma pół sekundy i doprowadza mnie tym do szału :evil_lol: A po 1,5 sekundy wypluwa. Grami super robi sztuczki, obróżka jest śliczna :loveu: Muskata? :cool3: A i żądam dłuższego filmiku frisbee :eviltong: szczurzy też tak miał, po prostu zabieram mu zanim puści;) muskat muskat:cool3: dłuzsze frisbee jeżeli szczur będzie wpsołpracował pojawi się w okolicach świąt/przerwy międzyświątecznej:diabloti: [quote name='Justa']Gramek na filmiku - rewelka ! Kurcze, zazdroszczę, że masz dla niego tyle czasu.. taka jedna sztuczka to ok. 10-15min dziennie, parę sesji po 3-5min, to na prawdę nie zajmuje dużo ;) nawet ty znalazłabyś czas na jedną sesyjkę dziennie :cool3: Wczoraj powtarzałam ze szczurem wrzucanie do kosza:diabloti: skończyłam sesję, zajęłam się swoimi sprawami, słuszę tupanie, szelest tupanie- co zrobił mój inteligentny pies? przyniósł mi to co miał za zadanie do kosza wyrzucić :evil_lol: chyba mu się spodobało :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4214.jpg albo jestem ślepa albo na tym zdjęciu nie ma ani psa ani nawet szczura :P ba, Stefci też tam nie ma!! Wrzucanie do kosza to w ogóle fajna sztuczka, ja się bardzo uśmiałam ucząc jej Bza. Wzięłam jakieś stare kartki , zmięłam i zrobiłam z nich kulki idealne do wyrzucania. Postawiłam pudełko położyłam jedną kulkę i chciałam to zachowanie kształtować. Zanim mój mądry pies skojarzył co ma zrobić to próbował - wchodzić do pudełka do którego miał wyrzucać papierki, rozdarł w drobny mak wszystkie papierki które tylko mógł, przyniósł mi wszystkie, dotykał nosem... I już nie pamiętam bo to dawno było ale dobrze się bawiłam :P Gram też miał taką jazdę? :D Quote
Unbelievable Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Bzikowa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4214.jpg albo jestem ślepa albo na tym zdjęciu nie ma ani psa ani nawet szczura :P ba, Stefci też tam nie ma!! Wrzucanie do kosza to w ogóle fajna sztuczka, ja się bardzo uśmiałam ucząc jej Bza. Wzięłam jakieś stare kartki , zmięłam i zrobiłam z nich kulki idealne do wyrzucania. Postawiłam pudełko położyłam jedną kulkę i chciałam to zachowanie kształtować. Zanim mój mądry pies skojarzył co ma zrobić to próbował - wchodzić do pudełka do którego miał wyrzucać papierki, rozdarł w drobny mak wszystkie papierki które tylko mógł, przyniósł mi wszystkie, dotykał nosem... I już nie pamiętam bo to dawno było ale dobrze się bawiłam :P Gram też miał taką jazdę? :D no przecież pisałam że ni grama psa nie będzie :diabloti: takich niepsowych zdjęć mam koło 20 jeszcze :evil_lol: szczur najpierw miał za zadanie wsadzić pysk do kosza, później wsadzić z czymś małym w pysku(czymś małym bo kosz dość wysoki i puszczał tę rzecz zanim przeniósł ją nad kosz), później puścić, no i coraz trudniej, czyli kosz dalej, większa rzecz do wrzucenia itp ;) więc jazdy zbytniej nie było, poza wyciąganiem śmieci z kosza :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 I tak jestem pełna podziwu dla jego umiejętności! Brawo!!! Pzdr. Quote
Bzikowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4255_1.jpg ooo, skakałaś, znaczy zjeżdżałaś ? :evil_lol: Trochę się zdechło balonowi;) Quote
Unbelievable Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='Asiaczek']I tak jestem pełna podziwu dla jego umiejętności! Brawo!!! Pzdr. z baskami też można :diabloti: [quote name='Bzikowa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4255_1.jpg ooo, skakałaś, znaczy zjeżdżałaś ? :evil_lol: Trochę się zdechło balonowi;) niestety, mama mi nie pozwoliła :placz: to jest zdechły kurczak :evil_lol: Quote
Pestka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Filmik obejrzałam - Gram jest na nich taki uroczy :loveu: A stateczek też fajny :P Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Unbelievable napisał(a):z baskami też można :diabloti: Jak się kiedys spotkamy, to dam ci baska do poćwiczenia:) Pzdr. Quote
Unbelievable Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 mam Szczura, może być? widzę że nikt nie kocha moich nadmorskich fotek, no cóż, mam w zanadrzu lepsze ale jak nie to nie :razz: Quote
Illusion Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3237.jpg Super :loveu:. Gram wyszedł, jak jakiś filozof :evil_lol:. Quote
Agnes Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 jak musi...to moze byc:evil_lol: ale tak serio serio... ...to bardzo ladne zdjecie:cool3: i wersja cz-b bardzo pasuje:cool3: Quote
LeCoyotte Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 świetne zdjęcie strzeliłaś szczurzemu:lol: Quote
Recommended Posts