marta_gp Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Iza. napisał(a):chciałabym zeby kochał wszystkie, ale to chyba niemożliwe :evil_lol: mój kocha wszystkie :roll: (no chyba, że go atakują to się broni ;)) Quote
Unbelievable Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='sunshine']A to ja też jeszcze złożę!!! :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]STO LAT STO LAT[/FONT] :loveu: :new-bday::tort::bday::BIG::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: ;) [quote name='Sorata']mój kocha wszystkie :roll: (no chyba, że go atakują to się broni ;)) szczur też kochał wszystkie, do czasu :diabloti: aż mu jajca do głowy uderzyły Quote
marta_gp Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 mój to dzieciak...zanim mu jajca do głowy uderzą to je straci :evil_lol: jak tam Praxisy i nakręcanie na zabawki? :cool3: Quote
Unbelievable Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Sorata napisał(a):mój to dzieciak...zanim mu jajca do głowy uderzą to je straci :evil_lol: jak tam Praxisy i nakręcanie na zabawki? :cool3: i chwała :diabloti: praxisy leżą odłogiem a nakręcam na gumowy trixie;) chcę żeby był nakręcony tak, że będzie mi z ręki wyrywał gdy będe niosła jakiś dysk, a narazie tak nie jest : P Quote
marta_gp Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ten mój to nienormalny i skacze, gdy ja otwieram plecak żeby wyjąć szarpak...bardzo szybko się pobudza, ale również szybko mu się ta zabawa nudzi... Quote
Unbelievable Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Sorata napisał(a):ten mój to nienormalny i skacze, gdy ja otwieram plecak żeby wyjąć szarpak...bardzo szybko się pobudza, ale również szybko mu się ta zabawa nudzi... ja już się nauczyłam urozmaicać :evil_lol: no i chyba na plus działa to, że frisbee ćwiczymy raz-dwa w tygodniu ;) Quote
Iza. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Unbelievable napisał(a): jakieś 7-8zł chyba ;) masz już małego smrodka? : O lecę zobaczyć : P za zaproszenie dziękuję ale na pewno nie teraz :shake: co tydzień jeżdżę do warszawy i mam serdecznie dość :angryy: chyba, że wy do nas przyjedziecie :diabloti: Ooo no to super :cool3: To w takim razie jak będziesz w kakadu to kup mi koniecznie :razz: mam :loveu::multi: My do Was ? hmm... ale kiedy? jak Ty co tydzień do Wawy jeździsz :diabloti: :eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Iza. napisał(a):Ooo no to super :cool3: To w takim razie jak będziesz w kakadu to kup mi koniecznie :razz: mam :loveu::multi: My do Was ? hmm... ale kiedy? jak Ty co tydzień do Wawy jeździsz :diabloti: :eviltong: dopsz :cool3: w niedzielę siedzę w domu :diabloti: zapraszam :loveu: Quote
Iza. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Unbelievable napisał(a): w niedzielę siedzę w domu :diabloti: zapraszam :loveu: No to przemyślę sprawę :cool3: Quote
Justa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Patrz, a ja na mikrobiologii właśnie uczę się o metodzie barwienia GRAMA :p Quote
Unbelievable Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Justa']Patrz, a ja na mikrobiologii właśnie uczę się o metodzie barwienia GRAMA :p Gram dodatnie i gram ujemne :evil_lol: ciekawe jak zabarwiłby się mój gram :diabloti: Quote
stratoos Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hej :hand: Ale nas tu długo nie było :crazyeye: Spóźnione ale szczere życzenia dla Gramisława :multi: :loveu: Quote
Justa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Unbelievable napisał(a):Gram dodatnie i gram ujemne :evil_lol: ciekawe jak zabarwiłby się mój gram :diabloti: Mogę podebrać barwniki, sprawdzimy :diabloti: Quote
Russellka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Uuuu i cykniecie fotki :evil_lol: Ale by było śmiesznie jakby gram był dodatnio-ujemny i by go na różowo machnęło :siara: Pasowałby do rogza :eviltong: Quote
ariss Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja jak zwykle spóżniona, więc taka skromna urodzinowa paczuszka Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ja już tu nie wchodzę, bo mnie pomijają:obrazic::sadCyber: Quote
Unbelievable Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='stratoos']Hej :hand: Ale nas tu długo nie było :crazyeye: Spóźnione ale szczere życzenia dla Gramisława :multi: :loveu: dziękujemy :loveu: [quote name='Justa']Mogę podebrać barwniki, sprawdzimy :diabloti: ale fajnie :multi: [quote name='Russellka']Uuuu i cykniecie fotki :evil_lol: Ale by było śmiesznie jakby gram był dodatnio-ujemny i by go na różowo machnęło :siara: Pasowałby do rogza :eviltong: mam nadzieję że na różowo bo w fiolecie mu nie do pyska :shake: :evil_lol: [quote name='ariss']ja jak zwykle spóżniona, więc taka skromna urodzinowa paczuszka e tam spóźnione, ważne że jest ;) dziękujemy :loveu: [quote name='Doginka']Ja już tu nie wchodzę, bo mnie pomijają:obrazic::sadCyber: ale chyba przerwy w dostawie prądu to dobre wytłumaczenie? :cool3: Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Unbelievable napisał(a):...ale chyba przerwy w dostawie prądu to dobre wytłumaczenie? :cool3: Nioooo, tym razem jeszcze daruję:diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Doginka']Nioooo, tym razem jeszcze daruję:diabloti: ah dzięki ci wspaniałomyślna doginko! :modla: :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Na ptaszki się zebrało koleżance :cool3: Drugie zdjęcie mi się bardziej podoba :) Quote
Unbelievable Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Bzikowa']Na ptaszki się zebrało koleżance :cool3: Drugie zdjęcie mi się bardziej podoba :) wakacyjne i nadmorskie w dodatku :loveu: Quote
Iza. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4236.jpg suuuper :loveu::loveu: Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Cuuuuuuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4236.jpg Quote
Unbelievable Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Iza.']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4236.jpg suuuper :loveu::loveu: [quote name='Doginka']Cuuuuuuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4236.jpg [quote name='klaudia&Manta']świene .. :loveu::loveu::loveu: dziekuję :oops::loveu: Quote
Recommended Posts