Unbelievable Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Mudik']Oooo to Gram, też ma dziś urodziny!? Sto Lat !!!:laola::BIG::new-bday: urodziny miał w czerwcu : P 3 lata temu szczurzego odebrałam- pamiętam że to był piątek, 13:diabloti: a urodziny ma jedna z moich sióstr chociaż o tym nie pisałam : P [quote name='RCookie']Wszystkiego najlepszego! :multi: Co to za suszki? :razz: tu są akurat płucka, żwacze i ciasteczka serowe(własnej roboty), ale dostał jeszcze suszone mięso wołowe którego nie otworzyłam płuca są świetne do podzielenia na nagrody bo łatwo się je kroi:loveu: Quote
Pestka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Sto lat, sto lat dla Gramusia :loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5888_1.jpg Mamy taki sam kliker :D :D Quote
Bzikowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Sto lat Szczurze:loveu: Ile żarcia dostał :lol: będzie szamał przez miesiąc:lol: P.S. A kliker Eukanuby dla mnie to porażka. Klika cholernie wolno, głośno , zacina się i jest niewygodny. Fuj! Quote
Unbelievable Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Pestka']Sto lat, sto lat dla Gramusia :loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5888_1.jpg Mamy taki sam kliker :D :D dzięki : P [quote name='Bzikowa']Sto lat Szczurze:loveu: Ile żarcia dostał :lol: będzie szamał przez miesiąc:lol: P.S. A kliker Eukanuby dla mnie to porażka. Klika cholernie wolno, głośno , zacina się i jest niewygodny. Fuj! dziekujemy:loveu: szczerze mówiac pewnie nawet dłużej :evil_lol: mamy opakowanie żwaczy od lipca i jeszcze się nie skończyło :evil_lol: pewnie zależy od egzemplarza- moim się klika bardzi szybko i precyzyjnie, o wiele lepiej niż tym z trixie i karlie- chociaż tym drugim klikałam raz :diabloti: chociaż jest strasznie cichy Quote
Pestka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Bzikowa']P.S. A kliker Eukanuby dla mnie to porażka. Klika cholernie wolno, głośno , zacina się i jest niewygodny. Fuj! Zalezy jaki Ci sie trafił egzemplarz - ja mam dwa i każdy klika inaczej i z inną szybkością. Osobiście sobie chwalę. Quote
Iza. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 To ja życzę Ci jeszcze duuuuzo lat z Gramiszonkiem :loveu::loveu::evil_lol: [quote name='Bzikowa'] P.S. A kliker Eukanuby dla mnie to porażka. Klika cholernie wolno, głośno , zacina się i jest niewygodny. Fuj! ja tez go nie lubię :eviltong: [quote name='Unbelievable'] pewnie zależy od egzemplarza- moim się klika bardzi szybko i precyzyjnie, o wiele lepiej niż tym z trixie i karlie- chociaż tym drugim klikałam raz :diabloti: chociaż jest strasznie cichy jak karlie ci nie potrzebny to chętnie odkupie od ciebie przy najbliższej okazji :cool3: nigdzie w Białymstoku nie widziałam, a zamawiać tylko kliker to mi się nie opłaca zupełnie :eviltong: Quote
eria Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5895.jpg i on tak sam z siebie leży spokojnie przy tym żarełku czy każesz mu nie ruszać :diabloti: ? p.s. czerwienie w domu masz prawie tak piękne jak ja :eviltong::loveu: Quote
dzasta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Mój klikerek z eukanuby bardzo fajnie klika :razz: A takie pudełko łakoci psich to jest dopiero prezent. A czytałam że dostał ciasteczka serowe własnej roboty a czy mogłabym prosić o przepis może być na PW ? Quote
Unbelievable Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Pestka']Zalezy jaki Ci sie trafił egzemplarz - ja mam dwa i każdy klika inaczej i z inną szybkością. Osobiście sobie chwalę. no właśnie : P [quote name='Iza.']To ja życzę Ci jeszcze duuuuzo lat z Gramiszonkiem :loveu::loveu::evil_lol: jak karlie ci nie potrzebny to chętnie odkupie od ciebie przy najbliższej okazji :cool3: nigdzie w Białymstoku nie widziałam, a zamawiać tylko kliker to mi się nie opłaca zupełnie :eviltong: dzięki :loveu: karlie nie mam ale z chęcią bym kupiła ;) w warszawie mają w kakadu, ale w białym nie- wiem bo pytałam kiedyś :roll: zawsze mogę ci kupić jak bardzo chcesz bo w wawie jestem często : P [quote name='eria']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5895.jpg i on tak sam z siebie leży spokojnie przy tym żarełku czy każesz mu nie ruszać :diabloti: ? p.s. czerwienie w domu masz prawie tak piękne jak ja :eviltong::loveu: po prostu go tam położyłam, on wie że nie może : P czerwone to ja mam tylko kilka pasów na ścianie, reszta jest biała :diabloti: u nas dzisiaj test tak: Quote
Bzikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A koleżanka czemu nie w szkole? Sio! Zażywać edukacji :evil_lol: U mnie jest tak samo... nie wiem jak ja z domu wyjdę... To nie śnieg tylko jakaś jedna wielka kupa , ble :shake: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 dzasta napisał(a):Mój klikerek z eukanuby bardzo fajnie klika :razz: A takie pudełko łakoci psich to jest dopiero prezent. A czytałam że dostał ciasteczka serowe własnej roboty a czy mogłabym prosić o przepis może być na PW ? generalnie smakołyki były zamówione przy okazji, a że sobie przypomniałam że to już 3 lata... :oops::evil_lol: juz wysłałam;) Bzikowa napisał(a):A koleżanka czemu nie w szkole? Sio! Zażywać edukacji :evil_lol: U mnie jest tak samo... nie wiem jak ja z domu wyjdę... To nie śnieg tylko jakaś jedna wielka kupa , ble :shake: dzisiaj dzień szanownej edukacji narodowej:diabloti: a że szkołę mam jaką mam- jej główną dewizą jest chyba ''jak można nie iśc do szkoły to nie idźmy'' :diabloti: to mam dzisiaj wolne : P idę sobie robić jajeczniczkę :loveu: ja na szcęście wychodzić nie muszę, ale byłam na zakupach i zdążyłam się wkurzyć :angryy: wiatr jest okropny, w ogodzie poprzewracały się WSZYSTKIE doniczki i krzesła latają, nadmienię że krzesła są metalowe i dosyć ciężkie:cool1: Quote
BBeta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5965.jpg Niebieski szron :diabloti: Quote
Bzikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Unbelievable napisał(a):generalnie smakołyki były zamówione przy okazji, a że sobie przypomniałam że to już 3 lata... :oops::evil_lol: juz wysłałam;) dzisiaj dzień szanownej edukacji narodowej:diabloti: a że szkołę mam jaką mam- jej główną dewizą jest chyba ''jak można nie iśc do szkoły to nie idźmy'' :diabloti: to mam dzisiaj wolne : P idę sobie robić jajeczniczkę :loveu: ja na szcęście wychodzić nie muszę, ale byłam na zakupach i zdążyłam się wkurzyć :angryy: wiatr jest okropny, w ogodzie poprzewracały się WSZYSTKIE doniczki i krzesła latają, nadmienię że krzesła są metalowe i dosyć ciężkie:cool1: A idź Ty :shake: Niestety sekta zwana dalej UW nie uznaje tego święta :shake: I muszę za 2 godziny wyjść z domu na ćwiczenia z zoologii... Właśnie się uczę na wejściówkę... Masakra, znowu jej nie zaliczę :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='BBeta']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5965.jpg Niebieski szron :diabloti: lekko :evil_lol: poza tym t nie szron a raczej przyklejony śnieg:cool1: [quote name='Bzikowa']A idź Ty :shake: Niestety sekta zwana dalej UW nie uznaje tego święta :shake: I muszę za 2 godziny wyjść z domu na ćwiczenia z zoologii... Właśnie się uczę na wejściówkę... Masakra, znowu jej nie zaliczę :loveu: moja szkoła jest akurat dziwna, nawet przy rekolekcjach mamy 3 dni wolnego:evil_lol: a więc powodzenia :loveu: a ja mam pachnącą szczypiorkiem, własnoręznie zrobioną jajeczniczkę :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Unbelievable napisał(a): a ja mam pachnącą szczypiorkiem, własnoręznie zrobioną jajeczniczkę :loveu: mmm ja tez chce, siedze na jakis nudnych wykladach, zapomnialam sniadania z domu i jestem glodna:angryy: na dworzu dzisiaj u nas rownie okropna pogoda, sniegu nie ma ale wiatr okropny, 3-4stopnie jest max:cool1: Spóźnione zyczenia urodzinowe dla Gramiego:loveu: :loveu: Quote
Chantell Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Sto Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat :D Quote
Kashdog Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Najlepszegooo dla Grama:multi::multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Spóźnione życzonka długich lat w szczęściu z kochaną pańcią :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Marta, Chantell, Kashdog i Doginka dziękujemy :loveu: sory że bez cytatów, ale prądu co chwilę nie ma- uroki mieszkania na obrzeżach miasta :roll: obiad zjadłam dzisiaj dopiero o 6, a był gotowy o 3-tylko piekarnik nie działał:roll: Quote
Feigned Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Unbelievable napisał(a):Marta, Chantell, Kashdog i Doginka dziękujemy :loveu: sory że bez cytatów, ale prądu co chwilę nie ma- uroki mieszkania na obrzeżach miasta :roll: obiad zjadłam dzisiaj dopiero o 6, a był gotowy o 3-tylko piekarnik nie działał:roll: coś o tym wiem. :lol: przedwczoraj nie miałam prądu od 8.30 do 17.30, wczoraj kilka razy na chwilę też nam odłączyli.. masakra. :evil_lol: Quote
Foxowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Spóźnione sto lat dla Grama. Duuuużo kostek i adhd :D:D Quote
Iza. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Unbelievable napisał(a): karlie nie mam ale z chęcią bym kupiła ;) w warszawie mają w kakadu, ale w białym nie- wiem bo pytałam kiedyś :roll: zawsze mogę ci kupić jak bardzo chcesz bo w wawie jestem często : P Chcę :multi: Powiedz mi jeszcze ile kosztuje :eviltong: A rozliczymy sie przy najbliższej okazji :cool3: A w ogóle to moze chciałbyś do nas na spacerek przyjechać ? :razz: Mój mały smrodek potrzebuje socjalizacji z psami, chciałabym zeby kochał wszystkie, ale to chyba niemożliwe :evil_lol: Quote
Feigned Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Iza. napisał(a):Chcę :multi: Powiedz mi jeszcze ile kosztuje :eviltong: A rozliczymy sie przy najbliższej okazji :cool3: A w ogóle to moze chciałbyś do nas na spacerek przyjechać ? :razz: Mój mały smrodek potrzebuje socjalizacji z psami, chciałabym zeby kochał wszystkie, ale to chyba niemożliwe :evil_lol: i może ja bym się wcięła tak po cichu.. :siara::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Feigned napisał(a):coś o tym wiem. :lol: przedwczoraj nie miałam prądu od 8.30 do 17.30, wczoraj kilka razy na chwilę też nam odłączyli.. masakra. :evil_lol: no my mieliśmy troche mniejszą przerwę chyba:razz: Iza. napisał(a):Chcę :multi: Powiedz mi jeszcze ile kosztuje :eviltong: A rozliczymy sie przy najbliższej okazji :cool3: A w ogóle to moze chciałbyś do nas na spacerek przyjechać ? :razz: Mój mały smrodek potrzebuje socjalizacji z psami, chciałabym zeby kochał wszystkie, ale to chyba niemożliwe :evil_lol: jakieś 7-8zł chyba ;) masz już małego smrodka? : O lecę zobaczyć : P za zaproszenie dziękuję ale na pewno nie teraz :shake: co tydzień jeżdżę do warszawy i mam serdecznie dość :angryy: chyba, że wy do nas przyjedziecie :diabloti: Feigned napisał(a):i może ja bym się wcięła tak po cichu.. :siara::evil_lol: :evil_lol: Quote
sunshine Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A to ja też jeszcze złożę!!! :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]STO LAT STO LAT[/FONT] :loveu: :new-bday::tort::bday::BIG::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Recommended Posts