Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mudik']Oooo to Gram, też ma dziś urodziny!? Sto Lat !!!:laola::BIG::new-bday:
urodziny miał w czerwcu : P 3 lata temu szczurzego odebrałam- pamiętam że to był piątek, 13:diabloti:
a urodziny ma jedna z moich sióstr chociaż o tym nie pisałam : P

[quote name='RCookie']Wszystkiego najlepszego! :multi:
Co to za suszki? :razz:
tu są akurat płucka, żwacze i ciasteczka serowe(własnej roboty), ale dostał jeszcze suszone mięso wołowe którego nie otworzyłam
płuca są świetne do podzielenia na nagrody bo łatwo się je kroi:loveu:

Posted

Sto lat Szczurze:loveu:

Ile żarcia dostał :lol: będzie szamał przez miesiąc:lol:

P.S. A kliker Eukanuby dla mnie to porażka. Klika cholernie wolno, głośno , zacina się i jest niewygodny. Fuj!

Posted

[quote name='Pestka']Sto lat, sto lat dla Gramusia :loveu:
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5888_1.jpg
Mamy taki sam kliker :D :D
dzięki : P

[quote name='Bzikowa']Sto lat Szczurze:loveu:

Ile żarcia dostał :lol: będzie szamał przez miesiąc:lol:

P.S. A kliker Eukanuby dla mnie to porażka. Klika cholernie wolno, głośno , zacina się i jest niewygodny. Fuj!

dziekujemy:loveu:

szczerze mówiac pewnie nawet dłużej :evil_lol: mamy opakowanie żwaczy od lipca i jeszcze się nie skończyło :evil_lol:

pewnie zależy od egzemplarza- moim się klika bardzi szybko i precyzyjnie, o wiele lepiej niż tym z trixie i karlie- chociaż tym drugim klikałam raz :diabloti: chociaż jest strasznie cichy

Posted

[quote name='Bzikowa']P.S. A kliker Eukanuby dla mnie to porażka. Klika cholernie wolno, głośno , zacina się i jest niewygodny. Fuj!
Zalezy jaki Ci sie trafił egzemplarz - ja mam dwa i każdy klika inaczej i z inną szybkością. Osobiście sobie chwalę.

Posted

To ja życzę Ci jeszcze duuuuzo lat z Gramiszonkiem :loveu::loveu::evil_lol:

[quote name='Bzikowa']

ja tez go nie lubię :eviltong:

[quote name='Unbelievable']

pewnie zależy od egzemplarza- moim się klika bardzi szybko i precyzyjnie, o wiele lepiej niż tym z trixie i karlie- chociaż tym drugim klikałam raz :diabloti: chociaż jest strasznie cichy

jak karlie ci nie potrzebny to chętnie odkupie od ciebie przy najbliższej okazji :cool3: nigdzie w Białymstoku nie widziałam, a zamawiać tylko kliker to mi się nie opłaca zupełnie :eviltong:

Posted

Mój klikerek z eukanuby bardzo fajnie klika :razz:

A takie pudełko łakoci psich to jest dopiero prezent.

A czytałam że dostał ciasteczka serowe własnej roboty a czy mogłabym prosić o przepis może być na PW ?

Posted

[quote name='Pestka']Zalezy jaki Ci sie trafił egzemplarz - ja mam dwa i każdy klika inaczej i z inną szybkością. Osobiście sobie chwalę.
no właśnie : P

[quote name='Iza.']To ja życzę Ci jeszcze duuuuzo lat z Gramiszonkiem :loveu::loveu::evil_lol:

jak karlie ci nie potrzebny to chętnie odkupie od ciebie przy najbliższej okazji :cool3: nigdzie w Białymstoku nie widziałam, a zamawiać tylko kliker to mi się nie opłaca zupełnie :eviltong:
dzięki :loveu:

karlie nie mam ale z chęcią bym kupiła ;) w warszawie mają w kakadu, ale w białym nie- wiem bo pytałam kiedyś :roll: zawsze mogę ci kupić jak bardzo chcesz bo w wawie jestem często : P

[quote name='eria']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5895.jpg
i on tak sam z siebie leży spokojnie przy tym żarełku czy każesz mu nie ruszać :diabloti: ?

p.s. czerwienie w domu masz prawie tak piękne jak ja :eviltong::loveu:
po prostu go tam położyłam, on wie że nie może : P

czerwone to ja mam tylko kilka pasów na ścianie, reszta jest biała :diabloti:

u nas dzisiaj test tak:

Posted

A koleżanka czemu nie w szkole? Sio! Zażywać edukacji :evil_lol:

U mnie jest tak samo... nie wiem jak ja z domu wyjdę... To nie śnieg tylko jakaś jedna wielka kupa , ble :shake:

Posted

dzasta napisał(a):
Mój klikerek z eukanuby bardzo fajnie klika :razz:

A takie pudełko łakoci psich to jest dopiero prezent.

A czytałam że dostał ciasteczka serowe własnej roboty a czy mogłabym prosić o przepis może być na PW ?

generalnie smakołyki były zamówione przy okazji, a że sobie przypomniałam że to już 3 lata... :oops::evil_lol:

juz wysłałam;)

Bzikowa napisał(a):
A koleżanka czemu nie w szkole? Sio! Zażywać edukacji :evil_lol:

U mnie jest tak samo... nie wiem jak ja z domu wyjdę... To nie śnieg tylko jakaś jedna wielka kupa , ble :shake:

dzisiaj dzień szanownej edukacji narodowej:diabloti: a że szkołę mam jaką mam- jej główną dewizą jest chyba ''jak można nie iśc do szkoły to nie idźmy'' :diabloti: to mam dzisiaj wolne : P
idę sobie robić jajeczniczkę :loveu:

ja na szcęście wychodzić nie muszę, ale byłam na zakupach i zdążyłam się wkurzyć :angryy: wiatr jest okropny, w ogodzie poprzewracały się WSZYSTKIE doniczki i krzesła latają, nadmienię że krzesła są metalowe i dosyć ciężkie:cool1:

Posted

Unbelievable napisał(a):
generalnie smakołyki były zamówione przy okazji, a że sobie przypomniałam że to już 3 lata... :oops::evil_lol:

juz wysłałam;)

dzisiaj dzień szanownej edukacji narodowej:diabloti: a że szkołę mam jaką mam- jej główną dewizą jest chyba ''jak można nie iśc do szkoły to nie idźmy'' :diabloti: to mam dzisiaj wolne : P
idę sobie robić jajeczniczkę :loveu:

ja na szcęście wychodzić nie muszę, ale byłam na zakupach i zdążyłam się wkurzyć :angryy: wiatr jest okropny, w ogodzie poprzewracały się WSZYSTKIE doniczki i krzesła latają, nadmienię że krzesła są metalowe i dosyć ciężkie:cool1:

A idź Ty :shake: Niestety sekta zwana dalej UW nie uznaje tego święta :shake:
I muszę za 2 godziny wyjść z domu na ćwiczenia z zoologii... Właśnie się uczę na wejściówkę... Masakra, znowu jej nie zaliczę :loveu:

Posted

[quote name='BBeta']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5965.jpg

Niebieski szron :diabloti:

lekko :evil_lol:
poza tym t nie szron a raczej przyklejony śnieg:cool1:
[quote name='Bzikowa']A idź Ty :shake: Niestety sekta zwana dalej UW nie uznaje tego święta :shake:
I muszę za 2 godziny wyjść z domu na ćwiczenia z zoologii... Właśnie się uczę na wejściówkę... Masakra, znowu jej nie zaliczę :loveu:
moja szkoła jest akurat dziwna, nawet przy rekolekcjach mamy 3 dni wolnego:evil_lol:
a więc powodzenia :loveu:

a ja mam pachnącą szczypiorkiem, własnoręznie zrobioną jajeczniczkę :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):

a ja mam pachnącą szczypiorkiem, własnoręznie zrobioną jajeczniczkę :loveu:

mmm ja tez chce, siedze na jakis nudnych wykladach, zapomnialam sniadania z domu i jestem glodna:angryy:

na dworzu dzisiaj u nas rownie okropna pogoda, sniegu nie ma ale wiatr okropny, 3-4stopnie jest max:cool1:

Spóźnione zyczenia urodzinowe dla Gramiego:loveu: :loveu:

Posted

Marta, Chantell, Kashdog i Doginka dziękujemy :loveu: sory że bez cytatów, ale prądu co chwilę nie ma- uroki mieszkania na obrzeżach miasta :roll: obiad zjadłam dzisiaj dopiero o 6, a był gotowy o 3-tylko piekarnik nie działał:roll:

Posted

Unbelievable napisał(a):
Marta, Chantell, Kashdog i Doginka dziękujemy :loveu: sory że bez cytatów, ale prądu co chwilę nie ma- uroki mieszkania na obrzeżach miasta :roll: obiad zjadłam dzisiaj dopiero o 6, a był gotowy o 3-tylko piekarnik nie działał:roll:

coś o tym wiem. :lol:
przedwczoraj nie miałam prądu od 8.30 do 17.30, wczoraj kilka razy na chwilę też nam odłączyli..
masakra. :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):

karlie nie mam ale z chęcią bym kupiła ;) w warszawie mają w kakadu, ale w białym nie- wiem bo pytałam kiedyś :roll: zawsze mogę ci kupić jak bardzo chcesz bo w wawie jestem często : P

Chcę :multi:
Powiedz mi jeszcze ile kosztuje :eviltong: A rozliczymy sie przy najbliższej okazji :cool3:

A w ogóle to moze chciałbyś do nas na spacerek przyjechać ? :razz:
Mój mały smrodek potrzebuje socjalizacji z psami, chciałabym zeby kochał wszystkie, ale to chyba niemożliwe :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Powiedz mi jeszcze ile kosztuje :eviltong: A rozliczymy sie przy najbliższej okazji :cool3:

Mój mały smrodek potrzebuje socjalizacji z psami, chciałabym zeby kochał wszystkie, ale to chyba niemożliwe :evil_lol:

i może ja bym się wcięła tak po cichu.. :siara::evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):
coś o tym wiem. :lol:
przedwczoraj nie miałam prądu od 8.30 do 17.30, wczoraj kilka razy na chwilę też nam odłączyli..
masakra. :evil_lol:

no my mieliśmy troche mniejszą przerwę chyba:razz:

Iza. napisał(a):

jakieś 7-8zł chyba ;)

masz już małego smrodka? : O lecę zobaczyć : P
za zaproszenie dziękuję ale na pewno nie teraz :shake: co tydzień jeżdżę do warszawy i mam serdecznie dość :angryy: chyba, że wy do nas przyjedziecie :diabloti:

Feigned napisał(a):
i może ja bym się wcięła tak po cichu.. :siara::evil_lol:

:evil_lol: