Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lived napisał(a):
Jimmek też miał wieele przeciwko niej, to jest najbardziej wkurzający i absorbujący szczeniak, jakiego znam, także się nie przejmuj, twój pies jest jak najbardziej normalny :lol:

Axel i bez tego jest dziwny, sama się o tym pewnie nieraz przekonasz na placu :lol:
ja tam do Cuddy nic nie mam :loveu:

http://i906.photobucket.com/albums/ac266/infers1/DSC_0140NEF.jpg hahah dobre to jest :evil_lol: ząbki jej ogląda :diabloti:

Posted

ja też przez Grama zaczęłam chorowac na tego różowego rogza, tylko, ze ja chciałam kupic szelki w najblizszym czasie i.. zastanawiam sie czy nie zrobie denisowi zbyt duzej krzywdy rozowymi szelkami, gdzie jakby nie patrzec tego rozu jest wiecej niz na obrozy;d

Posted

madzior_ka napisał(a):
ja też przez Grama zaczęłam chorowac na tego różowego rogza, tylko, ze ja chciałam kupic szelki w najblizszym czasie i.. zastanawiam sie czy nie zrobie denisowi zbyt duzej krzywdy rozowymi szelkami, gdzie jakby nie patrzec tego rozu jest wiecej niz na obrozy;d

Szelki to ja bym brała bardziej stonowane - my mamy czarne i moim zdaniem najlepiej wyglądają.
A różowego rogza dzisiaj zamówiłam :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Szelki to ja bym brała bardziej stonowane - my mamy czarne i moim zdaniem najlepiej wyglądają.
A różowego rogza dzisiaj zamówiłam :diabloti:[/quote]
O no to czekam na zdjęcia Gali w rozowym rogzie!
A co do szelek no to masz racje z tym, ze znowu nie chcę żeby się całkiem zlały, i chba sie zdecyduje na takie czarne z żołtymi lapkami, zeby cos je ozywić (tez z rogza):)

Posted

[quote name='madzior_ka']ja też przez Grama zaczęłam chorowac na tego różowego rogza, tylko, ze ja chciałam kupic szelki w najblizszym czasie i.. zastanawiam sie czy nie zrobie denisowi zbyt duzej krzywdy rozowymi szelkami, gdzie jakby nie patrzec tego rozu jest wiecej niz na obrozy;d[/QUOTE]
no bez przesady :diabloti:

[quote name='Justa']Szelki to ja bym brała bardziej stonowane - my mamy czarne i moim zdaniem najlepiej wyglądają.
A różowego rogza dzisiaj zamówiłam :diabloti:[/QUOTE]
my mamy łaciate, idealnie pasują :evil_lol:

[quote name='madzior_ka']O no to czekam na zdjęcia Gali w rozowym rogzie!
A co do szelek no to masz racje z tym, ze znowu nie chcę żeby się całkiem zlały, i chba sie zdecyduje na takie czarne z żołtymi lapkami, zeby cos je ozywić (tez z rogza):)[/QUOTE]

a może te granatowe(niebieskie) z lekkich i miękkich? nie zleją się ale też wyróżniać za bardzo nie będą

komp mi padł:placz: mają mi odzyskać dane z dysku bo najprawdopodobniej to on padł, zobaczymy...:roll:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Już wiem czyje łapy były u Leny w galerii :evil_lol:[/B][/I][/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='ariss']Ja ju z wiem dlaczego tak żadko zaglądam:crazyeye:

wywala mi Ciebie z subskrybcji:mdleje::angryy:[/QUOTE]
zue dogo :diabloti:

[quote name='Doginka']A ja zaglądam bardzo często, tylko nie zawsze piszę;)
Robisz coraz piekniejsze fotki:loveu:[/QUOTE]
tylko teraz trzeba się modlić żeby mi je odzyskali:angryy: gupi komp :placz: zdjeć narazie raczej nie będzie, bo nie mam ich w czym obrabiać:roll:

Posted

[quote name='RCookie']To chyba jakaś epidemia, mój komputer też się zepsuł :roll:.
mój się ''zepsuł'' przez klawiaturę- wymieniłam i śmiga, ale zanim odkryłam przyczynę przestał w serwisie 4 dni...
[quote name='mineralna_']mój już ledwo żyje, wycisne z niego te ostatki i sie przezucam na laptopa :diabloti:
ja z jednej strony chciałabym laptopa- wiadomo, wygoda, ale nie do obróbki zdjęć- i monitor, i myszka i takie tam :diabloti:
[quote name='as_kate']http://i906.photobucket.com/albums/ac266/infers1/DSC_0206.jpg uuu ^^
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/mit%20dem%20hunden%20spazieren%20gehen/DSC_5601.jpg potwór z piekła rodem :D
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/mit%20dem%20hunden%20spazieren%20gehen/DSC_5660.jpg piękny kolega(koleżanka?)
oj potwór potwór :diabloti:

w tej galerii wszystkie inne psy to raczej koleżanki :evil_lol:

[quote name='Aga&Ganja']Witam. Ja po raz pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni. ;)
Gram, to cudowny pies, mam nadzieję, że nie tylko z wyglądu... ;)

Pozdrawiam.
gram to chodząca masakra, nie lubię go :diabloti: moje cimcirimci :loveu:

[quote name='Foxowa']Śliczny Gram :loveu:

Zapraszamy do nas na fotki ;)
dzięki dzięki :cool3:

takietam, nudne zdjęcia : P

Posted

[quote name='Chantell']na kogo on tak warczy? xD:loveu:

dwa środkowe zdjęcia to ''daj glos'' :diabloti:
jedna moja znajoma zawsze się przy tym boi że ją ugryzie :evil_lol:

Sorata, no bez przesady : P

nudny Sztefen... coraz intensywniej myślę nad koleżanką dla niej :cool3: