Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):

byłam akurat w arkadii, za tydzień będę w zlotych to też zobaczę ;)
bordowa jest taka buraczkowa:evil_lol: ja chyba wolałabym różową, chociaż buraczany na czarnym też by nieźle wygladał:cool3:

No właśnie wiem, że nieźle, dlatego mam dylemat :placz:

Czekam na wieści z frontu :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
No właśnie wiem, że nieźle, dlatego mam dylemat :placz:Czekam na wieści z frontu :diabloti:

Miałam tego buraczanego rogza dla czarnego psa.Nie odznacza się na ciemnej sierści. Różowy rogz myślę, że bedzie lepszy.
Pozdrawiam ;)

Posted

betty_labrador napisał(a):
ja mam pomaranczowke cala dla Tosci i naprawde sie ladnie odznacza ;) wprawdzie nie rogz a dingo, ale naprawde fajnie sie prezentuje.

Pomarańcz już mam ale zatrzask :diabloti: Jakoś nie przepadam za tym kolorem..
Teraz jeszcze na myśl przyszedł mi niebieski z tej samej serii :loveu:

Posted

nie wiem czy mi się coś pokićkało czy Cuddy chodzi na kurs agility do radosnego psa w białymstoku? :lol:
tak patrzę, że jakaś znajoma się wydaje, a jeszcze blond właścicielka na jednym z ostatnich zdjęć się wcięła :diabloti:
mylę się? :cool3:

Posted

[quote name='Feigned']nie wiem czy mi się coś pokićkało czy Cuddy chodzi na kurs agility do radosnego psa w białymstoku? :lol:
tak patrzę, że jakaś znajoma się wydaje, a jeszcze blond właścicielka na jednym z ostatnich zdjęć się wcięła :diabloti:
mylę się? :cool3:
tak tak, chodzi :diabloti:

[quote name='Bzikowa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/mit%20dem%20hunden%20spazieren%20gehen/DSC_5638.jpg hahaha to zdjęcie zatytułowałabym 'Wskaż brakujący element' :lol::evil_lol::evil_lol:

na upartego można powiedzieć że nic nie brakuje, tylko małe ma :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
tak tak, chodzi :diabloti:

wiedziałam. :evil_lol:
strasznie mi się ona podoba, szkoda, że mój idiota ma coś do większych od siebie szczeniaków :shake: ciężko go zrozumieć. :cool1:
może jak Cuddy podrośnie to się zapoznają. ;)

Posted

Feigned napisał(a):
wiedziałam. :evil_lol:
strasznie mi się ona podoba, szkoda, że mój idiota ma coś do większych od siebie szczeniaków :shake: ciężko go zrozumieć. :cool1:
może jak Cuddy podrośnie to się zapoznają. ;)

aaa no tak, to twojego szczyla cuddy chciała unicestwić :evil_lol:
szczurzy o dziwo lepiej się bawei z psami większymi od siebie:roll:

Posted

Unbelievable napisał(a):
aaa no tak, to twojego szczyla cuddy chciała unicestwić :evil_lol:
szczurzy o dziwo lepiej się bawei z psami większymi od siebie:roll:

szczyla ? :lol: ja wiem czy taki szczyl, ponad rok to to ma :evil_lol:
nie wiem o co mu chodzi, ale na szczeniaka husky reagował tak samo jak ostatnio na Cuddy, a już na dorosłe psy reaguje zupełnie inaczej :lol: dziwny on jest :evil_lol:
a właścicielka Cuddy jest z Łomży, tak jak Ty ? :eviltong:

bo Szczur sam jest wielki, tyle, że duchem :diabloti:

Posted

[quote name='Feigned']szczyla ? :lol: ja wiem czy taki szczyl, ponad rok to to ma :evil_lol:
nie wiem o co mu chodzi, ale na szczeniaka husky reagował tak samo jak ostatnio na Cuddy, a już na dorosłe psy reaguje zupełnie inaczej :lol: dziwny on jest :evil_lol:
a właścicielka Cuddy jest z Łomży, tak jak Ty ? :eviltong:

bo Szczur sam jest wielki, tyle, że duchem :diabloti:
szczyla że psa :diabloti:
szczeniaki są inne : P

nie, Lived jest z Wysokiego mazowieckiego

[quote name='Magda25']Haha to widzę, że nie tylko ja miałam takie skojarzenie :evil_lol:
:evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='"magda25"']Pies go mymla a on i tak patrzy się na Ciebie. Super skupienie na przewodniku
On się patrzy na mnie, przewodnik z racji bycia fotografem jest naprzeciwko!:diabloti::diabloti:

może jak Cuddy podrośnie to się zapoznają. ;-)
Jimmek też miał wieele przeciwko niej, to jest najbardziej wkurzający i absorbujący szczeniak, jakiego znam, także się nie przejmuj, twój pies jest jak najbardziej normalny :lol: