Doginka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Apeluję o fotki Stefanii:mad::diabloti: Ale do twa..pyska szczurzemu w fioletowym gajerku:loveu: Quote
NightQueen Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hej Oglądałaś może "Mam talent" ? Widziałaś chłopaków z Łomży jak tańczyli? Quote
Unbelievable Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 RCookie napisał(a):Oj tam... dasz radę. Patrz, już jest ta następna strona :evil_lol:. niiee, to jest ta strona :diabloti: Feigned napisał(a):właśnie, daj jakieś zdjęcie/a Grama :razz: basia bonnie napisał(a):i Stefcie nam daaaj! :multi: o ile ona jeszcze żyje :diabloti: jakieś jeszcze życzenia? genowefa? rybki? :evil_lol: Doginka napisał(a):Apeluję o fotki Stefanii:mad::diabloti: Ale do twa..pyska szczurzemu w fioletowym gajerku:loveu: :loveu: smallpati napisał(a):Hej Oglądałaś może "Mam talent" ? Widziałaś chłopaków z Łomży jak tańczyli? jasne, że widzialam, kazali mi oglądać :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 fajny program mieli :p pełno niedociągnięć i niedogrania, ale miło się oglądało, fajnie się prezentowali. Pogratuluj im 3xTak :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 smallpati napisał(a):fajny program mieli :p pełno niedociągnięć i niedogrania, ale miło się oglądało, fajnie się prezentowali. Pogratuluj im 3xTak :evil_lol: generalnie grupa się ostatnio prawie rozpadła, także i tak było fajnie:roll: jasne, że pogratuluję :evil_lol: niedługo im na mózg padnie od tych gratulacji :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ee gratulacje to dopiero się rozpoczną :evil_lol: Najbardziej mi się podobał ten najmniejszy co spiewał na samym początku i tańczył :loveu: takie maleństwo :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 smallpati napisał(a):ee gratulacje to dopiero się rozpoczną :evil_lol: Najbardziej mi się podobał ten najmniejszy co spiewał na samym początku i tańczył :loveu: takie maleństwo :evil_lol: ciekawe czy w tej edycji ich puszczą dalej :diabloti: kacperek:loveu::evil_lol: w 1gim jest, ale wygląda jak 3 podstawówki :evil_lol: Quote
marta_gp Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Unbelievable napisał(a):ciekawe czy w tej edycji ich puszczą dalej :diabloti: W poprzedniej też byli? w 1gim jest, ale wygląda jak 3 podstawówkito mała różnica :P, ja mam 21 lat a zazwyczaj dają mi 15 8) Quote
Unbelievable Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Sorata napisał(a):W poprzedniej też byli? to mała różnica :P, ja mam 21 lat a zazwyczaj dają mi 15 8) byli, ale pokazywali ich ze dwie chwile:cool1: cóż :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Sztefen(nadal ma być suczką :diabloti:) I szczurzy w nowym legowisku ze starą zabawką : P [SIZE="1"]i porszę mi nie komentować strony technicznej zdjęcia:roll: Quote
infers Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Pokaż w całej okazałości to legowisko. Quote
Doginka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dla mnie bomba obie foty:crazyeye::loveu: A Stefcia jaka piękna jest:loveu: Quote
Chantell Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 zdjęcie wypas, ale szczerze mówiąc zawiodłam sie co do tego legowiska z biedronki. Takie cieniuśkie to... pełno kłaków się zaraz zbierze na tym xD Quote
Unbelievable Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 infers napisał(a):Pokaż w całej okazałości to legowisko. nie ma co pokazywać : P Doginka napisał(a):Dla mnie bomba obie foty:crazyeye::loveu: A Stefcia jaka piękna jest:loveu: dzięki :loveu: Stefania jest cud miód malina chociaż miała wyglądać zupełnie inaczej:evil_lol: Chantell napisał(a):zdjęcie wypas, ale szczerze mówiąc zawiodłam sie co do tego legowiska z biedronki. Takie cieniuśkie to... pełno kłaków się zaraz zbierze na tym xD materiał jest bardzo fajny, gram już je trochę użytkował i wystarczy wytrzepać żeby sierść wyleciała ;) Quote
evel Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Martyna, co ja mam zrobić żeby zmęczyć średnio inteligentną (:evil_lol:) sukę w typie popłuczyn z JRT? Po dwugodzinnym spacerze do lasu ja zdechłam a ona poleżała, po czym przylazła i zakomunikowała, że ona to by jeszcze poszła na dwór :cool1: Klikać cholerę czy co? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 evl napisał(a):Martyna, co ja mam zrobić żeby zmęczyć średnio inteligentną (:evil_lol:) sukę w typie popłuczyn z JRT? Po dwugodzinnym spacerze do lasu ja zdechłam a ona poleżała, po czym przylazła i zakomunikowała, że ona to by jeszcze poszła na dwór :cool1: Klikać cholerę czy co? :evil_lol: klikać klikać, i to najlepiej i na spacerze i w domu ;) wszytskie durne sztuczki typu obrociki, turlanie, dawanie lapy itp, jakies posluszenstwo, chodzenie przy nodze, ale najlepsze jest ksztaltowanie- mi jedna sesja meczy debila na 15min :loveu::evil_lol: poza tym piłeczka, bo taki pies się sam nie wybiega ;) może rower? aa i co do tematu o zostawaniu- wymęczyć przed wyjściem, powinno trochę pomóc :cool3: Quote
eria Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/Kopia1509_1.jpg :loveu::loveu: a Gramowi do pyska w nowym legowisku :loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 witam u was, zagladam czesto, a jakos jeszcze nic nie pisałam:roll: Coś mało zdjęć ostatnio, legowisko fajne, ogladałam je, bardzo mi sie podobało- ale za małe na mojego:shake: Jak tam żyje agresywny szuczrek:diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='eria']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/Kopia1509_1.jpg :loveu::loveu: a Gramowi do pyska w nowym legowisku :loveu: to jeszczeę trochę sztefena :cool3: [quote name='Chantell']i kiedy nowe fotki? xD i szczurzego :diabloti: [quote name='Marta_Ares']witam u was, zagladam czesto, a jakos jeszcze nic nie pisałam:roll: Coś mało zdjęć ostatnio, legowisko fajne, ogladałam je, bardzo mi sie podobało- ale za małe na mojego:shake: Jak tam żyje agresywny szuczrek:diabloti: cześć cześć :cool3::loveu: na szczura jest akurat, i materiał bardzo fajny :loveu: chociaż mi nijak do pokoju nie pasuje :cool1: a zdjęć nie ma, bo ile można wstawiać takie same ujęcia? :evil_lol: a żyje, jakoś :diabloti: sie doształcamy frizbowo aktualnie : P Quote
Illusion Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_5511.jpg Z jakim on wyrzutem patrzy :evil_lol:. Z płcią Stefci jest coś inaczej? Pytam, bo jakoś ostatnio inaczej ją nazywasz, a ja się na jaszczurach nie znam... :niewiem: Quote
Unbelievable Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='RCookie']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_5511.jpg Z jakim on wyrzutem patrzy :evil_lol:. Z płcią Stefci jest coś inaczej? Pytam, bo jakoś ostatnio inaczej ją nazywasz, a ja się na jaszczurach nie znam... :niewiem: w takich momentach całe życie przelatuje mi przed oczami :diabloti: a pisałam, dwa razy, że sztefen nadal ma być kobietą, tylko sztefen bardziej do niej pasuje bo to rambo i turbodynamomen w jednym :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ale Stefka ma czaderski ogoooon! :razz: Legowisko bomba, co to za jedno ? I nie wiem co Ty masz do tego zdjęcia pierwszego co to mieliśmy nie komentować strony technicznej :eviltong: wiecznie niezadowolona, no! :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Marta_Ares napisał(a):ale Stefci sie urosło:loveu: a taaaka była mała :loveu: biała w czarne paski :diabloti: miała wyrosnąć blada i kropkowana, jest intensywnie żółta i ma mało kropek, jej odmiana to Mack Snow Hypo High Yellow :diabloti: chyba że wyblaknie:razz: Bzikowa napisał(a):Ale Stefka ma czaderski ogoooon! :razz: Legowisko bomba, co to za jedno ? I nie wiem co Ty masz do tego zdjęcia pierwszego co to mieliśmy nie komentować strony technicznej :eviltong: wiecznie niezadowolona, no! :eviltong: ona w ogóle jest czaderska :diabloti: biedronkowe:cool3: ma okropne kolory :shake: zupełnie nie umiem w tym aparacie ustawić balansu bieli, ciągle mi pokazuje ''no gd'' :angryy: Quote
Recommended Posts