Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Apbt_sól']haha no pieknie jajca szlak trafił - złoty strzał (te 2 tygodnie po kastarcji) to ostsania promocja natury , taki bonus wspomnienia czar ..... :lol:
cóż- wczoraj dwa tygodnie minęły... :diabloti:
[quote name='Sorata']a nie będzie więcej zdjęć z wyjazdu?
zależy którego :cool3:
[quote name='LeCoyotte']i na pewno masz duuużo zdjęć:diabloti: jedno mimo że ładne, nie wystarczy...;)
mam jakieśtam krzywe horyzonty, nieostre kwiatki i walki na smierć i życie, ale ostatnio jakoś nikt się nie pali do oglądania :cool3:
[quote name='betty_labrador']czesc Tinus :loveu:

no i Gramik odchudził sie o całe 2 jajca :eviltong:
400 gram dokładnie- bo go z ciocią ważyłyśmy :diabloti:

okropnie wygląda po zmniejszeniu i zhostingowaniu...

Posted

[quote name='Bzikowa']Ty no daj jakieś Gramcie bezjajki :lol:

Ooo nie, a ja głupia nie wpadłam na to, żeby zważyć Bza bezpośrednio przed i po kastracji :roll::evil_lol:

to masz grama zajonca:diabloti:

my ważyliśmy do narkozy, coby było dokładnie ;) bo jego waga ciągle się wacha:diabloti:

kupiłam w końcu statyw i pilocik:multi: o ile ten pierwszy działa fajnie, to pilocik coś strajkuje:cool1: bo nie działa mi ustawianie ostrości- znaczy jak wcisnę spuścik to zdjęcie się rozbi ale bez nastawiania, próbowałam już wciskać do połowy ale wtedy zero reakcji:roll: to pewnie jest do ustawienia, więc czeka mnie szukanko...

Posted

Unbelievable napisał(a):

mam jakieśtam krzywe horyzonty, nieostre kwiatki i walki na smierć i życie, ale ostatnio jakoś nikt się nie pali do oglądania :cool3:

a jak je mamy oglądać skoro ich nie ma?:diabloti:
Unbelievable napisał(a):

kupiłam w końcu statyw i pilocik:multi: o ile ten pierwszy działa fajnie, to pilocik coś strajkuje:cool1: bo nie działa mi ustawianie ostrości- znaczy jak wcisnę spuścik to zdjęcie się rozbi ale bez nastawiania, próbowałam już wciskać do połowy ale wtedy zero reakcji:roll: to pewnie jest do ustawienia, więc czeka mnie szukanko...

Jaki sprzęcik kupiłaś?
Ja używam pilota do dekodera tv, za darmo i działa:evil_lol: A fota się nie zrobi dopóki ostrości nie ma albo włączę MF. Może masz tryb ciągły ustawiony?

Posted

LeCoyotte napisał(a):
Może masz tryb ciągły ustawiony?

O tym samym pomyślałam.

U mnie pilot działa tylko przy AF-A. Przy AF-S i AF-C zero reakcji :cool1:

Posted

[quote name='LeCoyotte']a jak je mamy oglądać skoro ich nie ma?:diabloti:

Jaki sprzęcik kupiłaś?
Ja używam pilota do dekodera tv, za darmo i działa:evil_lol: A fota się nie zrobi dopóki ostrości nie ma albo włączę MF. Może masz tryb ciągły ustawiony?
no bez przesadyzmu... :diabloti:

sprzęcik... yh410, yh324 i phottix na nikona ;) i w końcu filtr uv:oops:
[quote name='Justa']O tym samym pomyślałam.

U mnie pilot działa tylko przy AF-A. Przy AF-S i AF-C zero reakcji :cool1:

faktycznie, a w życiu bym o tym nie pomyślała :mdleje: nie ma to jak dogomania:loveu: na forum nikona jeden mi polecił żebym ustawiała ostrość przy aparacie a tylko cykała pilocikiem, specjaliści kurna:cool1:

Posted

[quote name='betty_labrador']najwazniejsze ze moj kot lubi twojego gekonika :diabloti: :cool3:

co to za rumianek? :eviltong:
gram też uwielbia stefana, ostatnio całą noc siedział przed terrarium bo parę razy się poruszyła :mdleje:

[quote name='Foxowa']Fajna fotka :loveu:

to jeszcze taka :cool3: