Russellka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Mudik']Do Ciebie Ty pisałaś,ze macie nowy torek.:p Aaa, no to widziałaś go w sumie już na naszym wątku, w Białej Podl. jak na razie coś kombinujemy z Panią Edytą (jest na forum jako Matakia) Ale jak na razie mamy tylko te przeszkody co stoją u mnie i jeszcze p Edyta ma mały tunel i plac, ale trzeba będzie go ogrodzić :roll:Także tak skromniutko, ale zawsze lepsze to niż nic :evil_lol: Jak na razie posiadam: * 2 stacjonaty * huśtawkę * slalom * skok w dal * "prowizoryczny" tunel być MOŻE uda mi się skombinować materiały na kładkę, ale to jest całkowicie niepewne :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 mineralna_ napisał(a):fajny zwierzyniec ;) dzięki ;) Doginka napisał(a):Tyle ma mój Gordon:crazyeye: A myślałam, że Jacki są mniejsze od sznupów:diabloti::razz: bo są, szczur to mutant parson:diabloti: Russellka napisał(a):Cześć Martyna :loveu: Ale gram wcale nie był brzydki, troche bardziej jak szczur tylko, ale wciąż słodki :evil_lol: Koda jak była podrostkiem była jak aligator, morde miała ogromną :roll: Kobieto powiedz czy ci się udało coś wynegocjować w związku z odwiedzinami. I mamy nowy torek ;) czyli był brzydki :evil_lol: raczej nie pojadę, bo nie mam kiedy:hmmmm: ugryziona przez grama, zmęczona i zmachana wróciłam ze zlotu:razz: Quote
evel Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Unbelievable napisał(a):ugryziona przez grama, zmęczona i zmachana wróciłam ze zlotu:razz: Ale że jak ugryziona? To przez to z zemsty chcesz mu obciąć jajka! :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 evl napisał(a):Ale że jak ugryziona? To przez to z zemsty chcesz mu obciąć jajka! :evil_lol: no tak ładnie, jedna dziurka u góry i druga na dole :diabloti: Quote
Feigned Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 evl napisał(a):Ale że jak ugryziona? To przez to z zemsty chcesz mu obciąć jajka! :evil_lol: poważnie odjajczanie Grama planujesz czy to był żart ? :diabloti: Quote
infers Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Feigned napisał(a):poważnie odjajczanie Grama planujesz czy to był żart ? :diabloti: Gramuś już pozbawiony przyrodzenia:cool3: Quote
Unbelievable Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Feigned napisał(a):poważnie odjajczanie Grama planujesz czy to był żart ? :diabloti: już jesteśmy po :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Unbelievable napisał(a):już jesteśmy po :evil_lol: I jak wrazenia ? :cool3::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Iza. napisał(a):I jak wrazenia ? :cool3::diabloti: mam psa debila :evil_lol: dzisiaj z nim poszłam ''w miasto'' to prawie wzroku ode mnie nie odrywał:cool1: w głowie mu się cos chyba przez tą narkozę przestawiło:shake: ze spacerów wracaliśmy bez linki ani smyczy i ani razu się nigdzie nie wyrwał :stupid: poza tym ma krwiaka/ropniaka na szyi wielkości orzecha włoskiego, od zastrzyku, mamy masować żeby zniknęło, a jak nie zniknie dostanie antybiotyk i będziem działać Quote
Iza. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Unbelievable napisał(a):mam psa debila :evil_lol: dzisiaj z nim poszłam ''w miasto'' to prawie wzroku ode mnie nie odrywał:cool1: w głowie mu się cos chyba przez tą narkozę przestawiło:shake: ze spacerów wracaliśmy bez linki ani smyczy i ani razu się nigdzie nie wyrwał :stupid: poza tym ma krwiaka/ropniaka na szyi wielkości orzecha włoskiego, od zastrzyku, mamy masować żeby zniknęło, a jak nie zniknie dostanie antybiotyk i będziem działać Znaczy sie masz co chcialas :diabloti: oo to ogromne to to, oby szybko zniknelo. Quote
Unbelievable Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Iza.']Znaczy sie masz co chcialas :diabloti: oo to ogromne to to, oby szybko zniknelo. taak, tylko to trochę przed czasem :evil_lol: bo do 2 tygodni po kastracji pies jeszcze może dzieci narobić :evil_lol: jestem dobrej myśli :diabloti: ale u niego to wszystko odwrotnie, miał żygać zaraz po podaniu narkozy, a żygał długo po obudzeniu, cieszył się jak się obudził i dwa dni później z merdającym ogonem poszedł do gabientu:evil_lol: Quote
Feigned Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 oo, to spoko :cool3: u Axela się chyba zaczynają jakieś problemy po kastracji, tzn. z nietrzymaniem moczu, ale muszę poobserwować jeszcze, bo na razie 2 razy się zdarzyło. Quote
Unbelievable Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Feigned napisał(a):oo, to spoko :cool3: u Axela się chyba zaczynają jakieś problemy po kastracji, tzn. z nietrzymaniem moczu, ale muszę poobserwować jeszcze, bo na razie 2 razy się zdarzyło. zobaczymy co u grama będzie ;) agnethka napisał(a):a w B-stoku będziesz? :roll: będę, na terrierach:razz: nawet nie wiem kiedy wystawa jest, ale będę :evil_lol: Quote
Mudik Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Śliczne zdjęcie:loveu::loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_4468.jpg Quote
Feigned Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Unbelievable napisał(a):będę, na terrierach:razz: nawet nie wiem kiedy wystawa jest, ale będę :evil_lol: 29-30. 08 ;) ja też będę, może się spotkamy. :evil_lol: Quote
Foxowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja będziecie na terierach to poproszę fotki foksi :lol: Quote
Bzikowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Proszę proszę, coś przegapiłam :-o Szczurzy odjajczony :-o Gratuluję :cool3: Jak się Grami czuje w nowej wersji ? Quote
Doginka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 O matko, czemu pozbawiłaś szczura jajec:crazyeye: Quote
Unbelievable Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Doginka napisał(a):O matko, czemu pozbawiłaś szczura jajec:crazyeye: bo mu do niczego nie były potrzebne ;) Bzikowa, jemu to wszystko jedno :evil_lol: Foxowa, nie lubię foxów :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Powróciłam z wakacyjnych wojaży i już więcej nigdzie nie jadę. No, prawie : P Quote
Apbt_sól Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 haha no pieknie jajca szlak trafił - złoty strzał (te 2 tygodnie po kastarcji) to ostsania promocja natury , taki bonus wspomnienia czar ..... :lol: Quote
LeCoyotte Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Unbelievable napisał(a):Powróciłam z wakacyjnych wojaży i już więcej nigdzie nie jadę. i na pewno masz duuużo zdjęć:diabloti: jedno mimo że ładne, nie wystarczy...;) Quote
Recommended Posts