Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mudik']Do Ciebie Ty pisałaś,ze macie nowy torek.:p
Aaa, no to widziałaś go w sumie już na naszym wątku, w Białej Podl. jak na razie coś kombinujemy z Panią Edytą (jest na forum jako Matakia) Ale jak na razie mamy tylko te przeszkody co stoją u mnie i jeszcze p Edyta ma mały tunel i plac, ale trzeba będzie go ogrodzić :roll:Także tak skromniutko, ale zawsze lepsze to niż nic :evil_lol: Jak na razie posiadam:
* 2 stacjonaty
* huśtawkę
* slalom
* skok w dal
* "prowizoryczny" tunel

być MOŻE uda mi się skombinować materiały na kładkę, ale to jest całkowicie niepewne :evil_lol:

Posted

mineralna_ napisał(a):
fajny zwierzyniec ;)

dzięki ;)
Doginka napisał(a):
Tyle ma mój Gordon:crazyeye: A myślałam, że Jacki są mniejsze od sznupów:diabloti::razz:

bo są, szczur to mutant parson:diabloti:

Russellka napisał(a):
Cześć Martyna :loveu: Ale gram wcale nie był brzydki, troche bardziej jak szczur tylko, ale wciąż słodki :evil_lol: Koda jak była podrostkiem była jak aligator, morde miała ogromną :roll: Kobieto powiedz czy ci się udało coś wynegocjować w związku z odwiedzinami. I mamy nowy torek ;)

czyli był brzydki :evil_lol:
raczej nie pojadę, bo nie mam kiedy:hmmmm:

ugryziona przez grama, zmęczona i zmachana wróciłam ze zlotu:razz:

Posted

Unbelievable napisał(a):
ugryziona przez grama, zmęczona i zmachana wróciłam ze zlotu:razz:

Ale że jak ugryziona? To przez to z zemsty chcesz mu obciąć jajka! :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

evl napisał(a):
Ale że jak ugryziona? To przez to z zemsty chcesz mu obciąć jajka! :evil_lol:

poważnie odjajczanie Grama planujesz czy to był żart ? :diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
I jak wrazenia ? :cool3::diabloti:

mam psa debila :evil_lol: dzisiaj z nim poszłam ''w miasto'' to prawie wzroku ode mnie nie odrywał:cool1: w głowie mu się cos chyba przez tą narkozę przestawiło:shake: ze spacerów wracaliśmy bez linki ani smyczy i ani razu się nigdzie nie wyrwał :stupid:

poza tym ma krwiaka/ropniaka na szyi wielkości orzecha włoskiego, od zastrzyku, mamy masować żeby zniknęło, a jak nie zniknie dostanie antybiotyk i będziem działać

Posted

Unbelievable napisał(a):
mam psa debila :evil_lol: dzisiaj z nim poszłam ''w miasto'' to prawie wzroku ode mnie nie odrywał:cool1: w głowie mu się cos chyba przez tą narkozę przestawiło:shake: ze spacerów wracaliśmy bez linki ani smyczy i ani razu się nigdzie nie wyrwał :stupid:

poza tym ma krwiaka/ropniaka na szyi wielkości orzecha włoskiego, od zastrzyku, mamy masować żeby zniknęło, a jak nie zniknie dostanie antybiotyk i będziem działać

Znaczy sie masz co chcialas :diabloti:

oo to ogromne to to, oby szybko zniknelo.

Posted

[quote name='Iza.']Znaczy sie masz co chcialas :diabloti:

oo to ogromne to to, oby szybko zniknelo.

taak, tylko to trochę przed czasem :evil_lol: bo do 2 tygodni po kastracji pies jeszcze może dzieci narobić :evil_lol:

jestem dobrej myśli :diabloti: ale u niego to wszystko odwrotnie, miał żygać zaraz po podaniu narkozy, a żygał długo po obudzeniu, cieszył się jak się obudził i dwa dni później z merdającym ogonem poszedł do gabientu:evil_lol:

Posted

oo, to spoko :cool3:
u Axela się chyba zaczynają jakieś problemy po kastracji, tzn. z nietrzymaniem moczu, ale muszę poobserwować jeszcze, bo na razie 2 razy się zdarzyło.

Posted

Feigned napisał(a):
oo, to spoko :cool3:
u Axela się chyba zaczynają jakieś problemy po kastracji, tzn. z nietrzymaniem moczu, ale muszę poobserwować jeszcze, bo na razie 2 razy się zdarzyło.

zobaczymy co u grama będzie ;)
agnethka napisał(a):
a w B-stoku będziesz? :roll:

będę, na terrierach:razz: nawet nie wiem kiedy wystawa jest, ale będę :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
będę, na terrierach:razz: nawet nie wiem kiedy wystawa jest, ale będę :evil_lol:

29-30. 08 ;)
ja też będę, może się spotkamy. :evil_lol: