Doginka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 A ja wiem:p Podmieniłaś jaszczury i teraz nam wmawiasz, ze to Stefcia:mad::evil_lol: Śliczne foteczki - coraz piękniejsze Ci wychodzą:loveu::crazyeye::loveu: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Kisses napisał(a):To teraz Zoo otwórz :diabloti: oczywiście licze na pewną zniżkę, jako pomysłodawca :cool1: To jeszcze chcesz sobie kupić? Weża? Traszke? Żabe? :D niieee, mam już dośc wycieczek po domu w celu zwiedzania :evil_lol: następny pewnie będzie drugi gekon : P RCookie napisał(a):Gienia śliczna jest :loveu:. Właściwie to czemu nie nazwałaś Grama Gerard albo Eustachy? :cool3: bo Gram jest w rodowodzie :diabloti: Kisses napisał(a):Obstawiałabym Eustachego :diabloti: Bonifacy może? :loveu: Zbychu :loveu: eria napisał(a):Genowefa będzie karmą dla Grama ?- skoro panuje u Ciebie trend hodowania jedzenia :diabloti::evil_lol::evil_lol: Gienia nie jest moja, niestety :-( zrobi się znowu nudno:evil_lol: Quote
Illusion Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Mogłaś mu powiedzieć, że powinien sobie kupić nylonowy kaganiec tubę, co by pyska nie mógł otwierać :evil_lol:. U mnie w hodowli obok jedną sucz nazwali Jutrzenka, nie wiem jak miałabym ją po imieniu "papierowym" wołać :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Przed chwilą byłam ze szczurem na rowerze... pogoda fajna, sloneczko ale jest chłodny wiatr i równo 20 stopni... wracając szły razem dwie osoby, dziewczyna i starszy facet a z nimi 3 psy. Dziewczyna się do mnie uśmiechała, złapała swojego psa i czekała az przejadę, a facet nie dość że nawet nie zwrócił uwagi na swoje psy(dopiero jak jeden do grama podbiegł), to do mnie komentarz, ze złośliwym uśmieszkiem na twarzy, że to pies powinien siedzieć na rowerze i pedałować a ja biec i CIAGNĄĆ ROWER(gram nigdy nic nie ciągnie, zawsze smycz jest luźna) bo jemu to niepotrzebne a mi sie przyda:angryy::angryy: no kuźwa, żebym go toruturowała, ciągnęła za sobą- to rozumiem, ale pies w szelkach biegnący sobie swobodnie przy rowerze i takie komentarze?! ludzka zlośliwość i ''wszystko wiem lepiej'' jest dobijająca, mogłam zejść z roweru i kazać szczurowi coś zrobić to by sie zamknął może :angryy: Quote
infers Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Było jemu powiedzieć jak nasz szanowny pan prezydent do przechodnia:p Quote
Unbelievable Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 RCookie napisał(a):Mogłaś mu powiedzieć, że powinien sobie kupić nylonowy kaganiec tubę, co by pyska nie mógł otwierać :evil_lol:. U mnie w hodowli obok jedną sucz nazwali Jutrzenka, nie wiem jak miałabym ją po imieniu "papierowym" wołać :evil_lol:. już mi się nic mówić nie chciało :cool1: to to jeszcze nic, ale jak nazwą jakieś queen of the ice albo inne wymyślne to ja dziękuje :evil_lol: Justa napisał(a):Do jutra dzieciaki :loveu: do jutra :multi: infers napisał(a):Było jemu powiedzieć jak nasz szanowny pan prezydent do przechodnia:p :evil_lol: Quote
Russellka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Stefanija się zmieniła strasznie :diabloti: albo ta pierwsza, albo ta druga to podróba z łąki :eviltong: aa no i teraz jestm pewna, że znęcasz się nad Gramem :placz: Kolejny raz ma przestrzelony kinol :WTF: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3465.jpg Quote
Bzikowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 infers napisał(a):Było jemu powiedzieć jak nasz szanowny pan prezydent do przechodnia:p o dokładnie, na niektórych tylko to działa, a co będziesz sobie nerwy szargać na idiotę :lol: Quote
Obama Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Unbelievable napisał(a):Dobra dobra, Gramowi posłodziliście to teraz me drugie i trzecie dziecko:diabloti: Stefania z Leszkiem w pełnej komitywie :loveu: (proszę uprzejmie o nie zwracanie uwagi na jakość zdjęć, ale czego wymagać w środku nocy:diabloti:) http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3554.jpghttp://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3546.jpg Świetnapaskuda.Też mam lamparty.:cool3: Enter The Dragon Quote
stratoos Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Witamy się pierwszy raz :) Śliczne zwierzaki. Już prawie takie małe zoo :loveu: :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Unbelievable napisał(a): no pewnie! nauczę ją siad, waruj i aport:multi: ale ja pytałem całkiem poważnie:eviltong: jak rybę można nauczyć różnych sztuczek, to Stefcię tym bardziej:cool3: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Lapeno napisał(a):Świetnapaskuda.Też mam lamparty.:cool3: Enter The Dragon masz :multi: blizzardy są śliczne:loveu: sunglowy mi się nie podobują : P stratoos napisał(a):Witamy się pierwszy raz :) Śliczne zwierzaki. Już prawie takie małe zoo :loveu: :evil_lol: prawie jak :evil_lol: szczurzy nie zaatakował świnki dzisiaj, nawet na nią uwagi nie zwrócił : O LeCoyotte napisał(a):ale ja pytałem całkiem poważnie:eviltong: jak rybę można nauczyć różnych sztuczek, to Stefcię tym bardziej:cool3: tylko problem jest z pokremem :diabloti: bo ja do ręki tego obrzydlistwa nie wezmę :evil_lol: poza tym stefania je kiedy jej się podoba a nie kiedy dają i skupia sie przy tym całe wieki... a no i zapomniałam napisać : P że padam na pysk, dawno sie tyle nie nachodziłam, szczur dostał nową obrożę, urodzinową :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Unbelievable napisał(a):szczur dostał nową obrożę, urodzinową :evil_lol: haha widzę, że i Ty padłaś ofiarą wystawowych stoisk... :evil_lol: Bezunia dostał niebieski komplecik a jutro jadę tam raz jeszcze i już się boję ... :evil_lol: [SIZE=2]Naucz Stefaniję świadomości ciała i wchodzenia tylnymi eee odnóżami na ścianę :diabloti: Quote
Feigned Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Unbelievable napisał(a):a no i zapomniałam napisać : P że padam na pysk, dawno sie tyle nie nachodziłam, szczur dostał nową obrożę, urodzinową :evil_lol: pokaż jaką. :cool3: na modelu najlepiej. :loveu: A. ma w tym tyg. urodziny, nie mogę się powstrzymać, żeby mu z tej okazji nie kupić rogza.. już se nawet upatrzyłam wzór. :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Bzikowa napisał(a):haha widzę, że i Ty padłaś ofiarą wystawowych stoisk... :evil_lol: Bezunia dostał niebieski komplecik a jutro jadę tam raz jeszcze i już się boję ... :evil_lol: [SIZE=2]Naucz Stefaniję świadomości ciała i wchodzenia tylnymi eee odnóżami na ścianę :diabloti: szczurzy dostał taką.... morską obróżkę :diabloti: a chciałam zieloną, nie było rozmiaru:placz: no nie mów że wczoraj byłaś :mdleje: stefanija z powodzeniem wchodzi przednimi odnóżami na ścianę, więcej jej nie trzeba:evil_lol: Quote
jmw Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 heeej ;) to szczur lądowy będzie morskim szczurem :eviltong: :evil_lol: zarąbisty masz bannerek, sama zrobiłaś? :loveu: Quote
Obama Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Unbelievable napisał(a):masz :multi: blizzardy są śliczne:loveu: sunglowy mi się nie podobują : P Każdą z moich paskud lubię tak samo,a czasem z wszystkich najchętniej zrobiłabym bryloczki na klucze :cool3: Tylko proszę mi tu Fridy sunglow nie obrażać,bo będe musiała Cię poszczuć jej facetem :lol: Quote
Illusion Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja dzisiaj też miałam chętkę na jakąś obrożę czy coś, ale się powstrzymałam :crazyeye:. Jestem z siebie dumna :evil_lol:. Quote
Bzikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Unbelievable napisał(a):szczurzy dostał taką.... morską obróżkę :diabloti: a chciałam zieloną, nie było rozmiaru:placz: no nie mów że wczoraj byłaś :mdleje: Eeee a jakiej firmy? Bo Bezunio też ten komplecik to ma taki morski...:cool3: No byłam... w piątek i dziś. Nie mówi mi, że Ty też w piątek byłaś :mad: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 jmw napisał(a):heeej ;) to szczur lądowy będzie morskim szczurem :eviltong: :evil_lol: zarąbisty masz bannerek, sama zrobiłaś? :loveu: już jest :evil_lol: no sama, przyznaję się do tego grzechu :evil_lol: Lapeno napisał(a):Każdą z moich paskud lubię tak samo,a czasem z wszystkich najchętniej zrobiłabym bryloczki na klucze :cool3: Tylko proszę mi tu Fridy sunglow nie obrażać,bo będe musiała Cię poszczuć jej facetem :lol: paskuda :evil_lol: i co, nosiłabyś takie biegne gekoniki razem z kluczami ? :cool1: czuję sie zagrożona przez jej faceta :evil_lol: RCookie napisał(a):Ja dzisiaj też miałam chętkę na jakąś obrożę czy coś, ale się powstrzymałam :crazyeye:. Jestem z siebie dumna :evil_lol:. a ja dawno nie kupowałam, i nie mam ich tylu co ty:diabloti: Bzikowa napisał(a):Eeee a jakiej firmy? Bo Bezunio też ten komplecik to ma taki morski...:cool3: No byłam... w piątek i dziś. Nie mówi mi, że Ty też w piątek byłaś :mad: haha no nie mów że ty też? :evil_lol: firma to h cośtam, a zdjęcia poniżej:cool1: asia&ginger też kupiłam swojemu taką :evil_lol: teraz szukam smyczy new wave z lupine 180cm ale nigdzie nie ma :placz: nie, ja byłam w sobotę... :razz: OlaandSolo napisał(a):super banerek !!!:loveu: dzięki;) Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Bzikowa napisał(a):Hamilton? :lol: No tak, Bezik ma prawie identyczną (też z tym przekładanym zapięciem) tylko, że to kółeczko ma srebrne a nie czarne ;) A rozmiar M. No i ma też taką smycz :evil_lol: Ale na Gramie coś wisi ona :evil_lol: tylko ty pewnie kupowałaś na stoisku zaraz przy wejściu? bo ja ze srebrnym kółeczkiem nie widziałam:cool1: ja reguluję jak mogę największą, żeby przez głowę nie przelazła, bo lubię wiszące : P Quote
Illusion Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ładny kolorek :loveu:. Może i mam tego sporo, ale mam zamiar części się pozbyć :eviltong:. Quote
Bzikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Hamilton? :lol: No tak, Bezik ma prawie identyczną (też z tym przekładanym zapięciem) tylko, że to kółeczko ma srebrne a nie czarne ;) A rozmiar M. No i ma też taką smycz :evil_lol: Ale na Gramie coś wisi ona :evil_lol: Quote
Recommended Posts