C&B Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 OlaandSolo napisał(a):to też udane ;) widać ładne umaszczonko:loveu: Bo Grami cały jest ładny:loveu: Quote
OlaandSolo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 C&B napisał(a):Bo Grami cały jest ładny:loveu: bym powiedziała superowy! Quote
OlaandSolo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 C&B napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3499.jpg To mi się podoba najbardziej:loveu: A banerek świetny:p to też udane ;) widać ładne umaszczonko:loveu: Quote
Unbelievable Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Dobra dobra, Gramowi posłodziliście to teraz me drugie i trzecie dziecko:diabloti: Stefania z Leszkiem w pełnej komitywie :loveu: [SIZE="1"](proszę uprzejmie o nie zwracanie uwagi na jakość zdjęć, ale czego wymagać w środku nocy:diabloti:) Quote
Kisses Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Banerek jest bardzo fajny, no! :diabloti: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3478.jpg :loveu: Stefania jak zwykle pełna uroku osobistego :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 evl napisał(a):ale czemu ona czochra Leszka? :lol: :loveu: bo gekony lubią się wspinać :evil_lol: Kisses napisał(a):Banerek jest bardzo fajny, no! :diabloti: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3478.jpg :loveu: Stefania jak zwykle pełna uroku osobistego :evil_lol: a pamieta ktoś jak wcześniej wyglądała Stefania? Quote
evel Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Unbelievable napisał(a):a pamieta ktoś jak wcześniej wyglądała Stefania? a czemu ona kolory zmienia? :hmmmm: Quote
Kisses Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 evl napisał(a):a czemu ona kolory zmienia? :hmmmm: Żeby się nie znudziła nikomu :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Stefcia jaką metamorfozę przeszła i widać, że się z Leszkiem polubili :razz:. A czemu nie masz go w bannerku? :mad: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Kisses napisał(a):Ja pamiętam. Ładna była :razz: a teraz już nie jest? :placz: bardziej wybajerzona się zrobiła :diabloti: z mack snow het albino awansowała na hypo mack snow het albino :evil_lol: evl napisał(a):a czemu ona kolory zmienia? :hmmmm: bo jak sie rodzą to są całe w paski ;) później się kropki melaniny rozchodzą i wychodzą nakrapiane cusie : P Kisses napisał(a):Żeby się nie znudziła nikomu :evil_lol: prawie jak kameleon :evil_lol: RCookie napisał(a):Stefcia jaką metamorfozę przeszła i widać, że się z Leszkiem polubili :razz:. A czemu nie masz go w bannerku? :mad: :evil_lol: pewnie, że się polubili :diabloti: w następnym będzie, do tego się niestety nie zmieścił :-( :evil_lol: Quote
Kisses Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Zarzucasz mi iż twierdze, że Stefania nie jest ładna?! :mad: Pisałam Ci, ze pełna uroku osobistego, wiec jest śliczna, wspaniała i... pełna uroku osobistego :evil_lol: Quote
eria Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 oo ale się Stefcia zmienia :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: p.s. czy Leszek to.....roślinka ? :diabloti: Dlaczego nadajesz roślince imię ? I czemu akurat imię męskie :diabloti: ? Quote
LeCoyotte Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 będziesz ja szkolić klikerem? :razz: Stefcia czochraj Lesia! ;p Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 eria napisał(a):p.s. czy Leszek to.....roślinka ? :diabloti: Dlaczego nadajesz roślince imię ? I czemu akurat imię męskie :diabloti: ? Rosliny mają uczucia :placz: Nie widzisz, że to facet jest? emanuje swą męskościa, dlatego Stefcia na niego leci :evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ale panienka ze Stefci, śliczna jest :loveu: Foty lewą ręką - rewelka! :mdleje: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 eria napisał(a):oo ale się Stefcia zmienia :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: p.s. czy Leszek to.....roślinka ? :diabloti: Dlaczego nadajesz roślince imię ? I czemu akurat imię męskie :diabloti: ? no jeszcze tak na parwdę znikną do końca pasy na tułowiu, rozejdą się kropki na głowie i tyle : P tak, Leszek to grubosz, dokładniej Crassula ovata Gollum(czy jakoś tak :evil_lol:) LeCoyotte napisał(a):będziesz ja szkolić klikerem? :razz: Stefcia czochraj Lesia! ;p no pewnie! nauczę ją siad, waruj i aport:multi: Kisses napisał(a):Rosliny mają uczucia :placz: Nie widzisz, że to facet jest? emanuje swą męskościa, dlatego Stefcia na niego leci :evil_lol: właśnie! :evil_lol: a jak już jesteśmy przy innych zwierzętach...:diabloti: Genowefa :loveu: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Gollum :evilbat: Genowefa... tak miała na imię moja nauczycielka przyrody z podstawówki :D Świniaki morskie :loveu: Genowefa śliczna jest :D A cóz to za rasa? Gdzieś taką już widzialam... ^^ Quote
Unbelievable Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Kisses napisał(a):Gollum :evilbat: Genowefa... tak miała na imię moja nauczycielka przyrody z podstawówki :D Świniaki morskie :loveu: Genowefa śliczna jest :D A cóz to za rasa? Gdzieś taką już widzialam... ^^ czasem nazywana hobbit lub shrek :evil_lol: to jest rozetka po prostu : P a rozetek rodowodowych nie ma, więc kupina w zoologu ;) boi się jeszcze starsznie wszystkiego:cool1: Izuuus napisał(a):Podobna do mojej świnki :diabloti: dużo jest podobnych :diabloti: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 To teraz Zoo otwórz :diabloti: oczywiście licze na pewną zniżkę, jako pomysłodawca :cool1: To jeszcze chcesz sobie kupić? Weża? Traszke? Żabe? :D Quote
Illusion Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Gienia śliczna jest :loveu:. Właściwie to czemu nie nazwałaś Grama Gerard albo Eustachy? :cool3: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 RCookie napisał(a):Gienia śliczna jest :loveu:. Właściwie to czemu nie nazwałaś Grama Gerard albo Eustachy? :cool3: Obstawiałabym Eustachego :diabloti: Bonifacy może? :loveu: Quote
eria Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Genowefa będzie karmą dla Grama ?- skoro panuje u Ciebie trend hodowania jedzenia :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts