Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co ja będę w sobotę na wystawę lazła - oglądać inne psy niż teriery? :hmmmm: :evil_lol:

no ale jak Szczura zamierzasz jakoś skitrać i wprowadzić... to się zastanowię... :lol:

Posted

RCookie napisał(a):
Jakbyś pojechała w piątek, to mogłabyś powiedzieć, że Gram to beagle :evil_lol:.

zawsze mogę powiedzieć że to chihuahua :evil_lol::evil_lol:

Bzikowa napisał(a):
A co ja będę w sobotę na wystawę lazła - oglądać inne psy niż teriery? :hmmmm: :evil_lol:

no ale jak Szczura zamierzasz jakoś skitrać i wprowadzić... to się zastanowię... :lol:

tak! :evil_lol:

no to się zastanawiaj, bo w sumie nie wiem czy brać szczura, taka mała przeszkadzajka z niego ;)

Posted

RCookie napisał(a):
Na stronie ZK jest napisane, że ozdóbki są w piątek ;).

starość nie radość, pamięć nie ta :evil_lol:
Bzikowa napisał(a):
Jakby się tak Szczurowi przypatrzeć ... to w sumie całkiem fajny z niego buldog angielski :eviltong:

nie? taki... buldogowaty :evil_lol::evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
Widzim się w sobotę? :diabloti: Ja będę się pewnie koło 11 kręcić wokół ringu sznaucerów :diabloti:

jakoś cię dopadnę :diabloti:

C&B napisał(a):
Ja tam w nim buldoga widzę:evil_lol:

okluary kup:cool1:

RCookie napisał(a):
No mówię, że buldog... :eviltong:

http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3436.jpg

"Może tutaj będzie coś do zjedzenia..." :evil_lol:

:evil_lol:

on wszędzie jedzenia szuka, tylko nie w swojej misce:cool1:

Foxowa napisał(a):
Witamy się po raz pierwszy, ale jak zobaczyłam ten pysiu to wiem że nie ostatni :evil_lol:

http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3449.jpg
Jakie oczy, booskie :loveu:

:evil_lol:

Feigned napisał(a):
haa, podpis świetny jest :diabloti:

a Szczurzy wpatrzony w obiektyw - śliczności :loveu:

a daj spokój, banner jak u 3-letniego dziecka:evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):
haha świetny właśnie jest :diabloti:
podobny do poprzedniego, a tamten to wogle genialny był :evil_lol:

chciałam zobić podobny, tyle, że ze stefanią, no ale mnie poniosło i wyszło jak wyszło :evil_lol:

Posted

Bannerek bardzo oryginalny :cool3:.
A co do szukania jedzenia wszędzie, tylko w misce nie... to ja coś o tym wiem, więc nie jesteś sama :lol:. Raz idę z Tośką, patrzę, a ona w pysku niesie kanapkę w torebce :lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Bannerek bardzo oryginalny :cool3:.
A co do szukania jedzenia wszędzie, tylko w misce nie... to ja coś o tym wiem, więc nie jesteś sama :lol:. Raz idę z Tośką, patrzę, a ona w pysku niesie kanapkę w torebce :lol:.

dobrze powiedziane, oryginalny :evil_lol:
a jeżeli chodzi o neichciane żarcie : P to zanim do pyska weżmie, jeżeli -powiem fe-nie ruszy;)

a teraz seria zdjęć brzydkich i nieostrych:diabloti: robione jedną ręką, lewą,
jestem praworęczna :diabloti:

Posted

Jak na lewą rękę to super :multi:. Ja nie wiem czy bym w lewej potrafiła taki aparat utrzymać, a co dopiero mówić o naciskaniu przycisków :evil_lol:.

Toś reaguje na "nie wolno", raz jak jakąś starą kość wygrzebała z krzaków i jej tak powiedziałam, to ją wypluła, ale tą kanapkę musiałam jej zabierać ręcznie :lol:.

Posted

Feigned napisał(a):
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3495.jpg że niby to jest brzydkie ?! :diabloti::loveu:

to akurat jest ok:evil_lol:
Bzikowa napisał(a):
Bannerek cudo!:multi:

dzięki :evil_lol:
szczura jednak nie biorę ;)

RCookie napisał(a):
Jak na lewą rękę to super :multi:. Ja nie wiem czy bym w lewej potrafiła taki aparat utrzymać, a co dopiero mówić o naciskaniu przycisków :evil_lol:.

Toś reaguje na "nie wolno", raz jak jakąś starą kość wygrzebała z krzaków i jej tak powiedziałam, to ją wypluła, ale tą kanapkę musiałam jej zabierać ręcznie :lol:.

ja już się przyzwyczaiłam trzymać te moje 2kg :diabloti: już mi nawet ręka nie lata na najdłuższej ogniskowej :multi:

szczurzy jak już weżmie to od razu przystępuje do konsumpcji :diabloti:

no i jeszcze zdjeciA : P