madzior_ka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Witam sie ja przypadkiem:) no ja wiem, mamy paru studentów na dogo którzy piszą co muszą robić i ile czasu spędzają na uczelniach ;-) szczurzy umie się dostosować, czasem nie ma kto z nim wyjść po południu i jest na spacerze raz w ciągu całego dnia, to się zdarza ;-) a on nie marudzi jakoś strasznie, po prostu śpi, ewentualnie dostaje jakąś kość i sam ją sobie rzuca(:evil_lol:) albo zabawkę, od jakiegoś roku potrafi się sam sobą zająć, jak wiem, że trzeba ;-) A ja powiem, że to wszystko zależy od osoby, od kierunku, od szczescia w ulozeniu planu zajęć. Ja mogę powiedziec tyle ze ten 1 rok mam juz praktycznie za sobą (Inżynieria Biomedyczna) zajęć sporo w porównaniu z tym co slysze ile mieli niektórzy znajomi, ale akurat udało mi się, że miałam w tym roku mało luk, te przedmioty które byłty późno to z reguły wykłady i to jescze takie, na które nie koniecznie musiałam chodzić. STraszono mnie wcześniej, że sobie z dojazdami nie dam rady bo wlsnie nie chciałam się przeprowadzać i dojeżdżam codziennie jakąś godzine (czasem krócej) i powiem Ci, że łącznie z dojazdami i zajęciami miałam praktycznie codzienie czas dla Denisa. Na poranny krótki spacer lub bieganko po ogrodzie i dłużsyz po powrocie, jak wracałam poźno po zajęciach miałam się gdzie z Denisem odstresowac bo do nauki i tak bym od razu nie dała rady isc po powrocie - zwariowałabym chyba:) Owszem bywały dni ze miałam do 21 nawet ale wtedy z reguły zaczynałam później, lub był to nie w kazdym tygiodniu, a nawet jak sie zdarzyłlo to Denis dostosował się, że ten jeden dzien w tygodniu nie ma dlugiego spaceru. Moim zdaniem da si ewszystko choc czasem trzeba sie troche postarac, pomeczyc, ale jak sie chce to jest to mozliwe;) Powodzenia podczas rekrutacji! Quote
Russellka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ej i co pytałaś się wreszcie? :eviltong: PS. wiesz może gdzie na russellowym forum jest skrzynka PW?? :lol: Quote
Unbelievable Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 madzior_ka napisał(a):Witam sie ja przypadkiem:) A ja powiem, że to wszystko zależy od osoby, od kierunku, od szczescia w ulozeniu planu zajęć. Ja mogę powiedziec tyle ze ten 1 rok mam juz praktycznie za sobą (Inżynieria Biomedyczna) zajęć sporo w porównaniu z tym co slysze ile mieli niektórzy znajomi, ale akurat udało mi się, że miałam w tym roku mało luk, te przedmioty które byłty późno to z reguły wykłady i to jescze takie, na które nie koniecznie musiałam chodzić. STraszono mnie wcześniej, że sobie z dojazdami nie dam rady bo wlsnie nie chciałam się przeprowadzać i dojeżdżam codziennie jakąś godzine (czasem krócej) i powiem Ci, że łącznie z dojazdami i zajęciami miałam praktycznie codzienie czas dla Denisa. Na poranny krótki spacer lub bieganko po ogrodzie i dłużsyz po powrocie, jak wracałam poźno po zajęciach miałam się gdzie z Denisem odstresowac bo do nauki i tak bym od razu nie dała rady isc po powrocie - zwariowałabym chyba:) Owszem bywały dni ze miałam do 21 nawet ale wtedy z reguły zaczynałam później, lub był to nie w kazdym tygiodniu, a nawet jak sie zdarzyłlo to Denis dostosował się, że ten jeden dzien w tygodniu nie ma dlugiego spaceru. Moim zdaniem da si ewszystko choc czasem trzeba sie troche postarac, pomeczyc, ale jak sie chce to jest to mozliwe;) Powodzenia podczas rekrutacji! przypadkiem witam cię i ja:multi: nie dziękuję za powodzenie :cool3: rekrutację mam dopiero za dwa lata(na szczęście...), ale mam nadzieję że wszystko pójdzie po dobrej myśli, bo i studia luźniejsze ;) Russellka napisał(a):Ej i co pytałaś się wreszcie? :eviltong: PS. wiesz może gdzie na russellowym forum jest skrzynka PW?? :lol: nie pytałam, narazie meczę o zlot i wystawę :diabloti: poza tym ja nie wiem czy będę miała kiedy do ciebie jechać, bo w sierpniu planuję nad morze na tydzień i do giżycka do cinusia na pewnie dwa tygodnie, jak co roku...:razz: ale może coś wykombinuję :loveu: Quote
madzior_ka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Unbelievable napisał(a):przypadkiem witam cię i ja:multi: nie dziękuję za powodzenie :cool3: rekrutację mam dopiero za dwa lata(na szczęście...), ale mam nadzieję że wszystko pójdzie po dobrej myśli, bo i studia luźniejsze ;) :) a ja przeczytałam kilka ostatnich postów i myslałam, ze w tym roku:) Quote
Russellka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ale nie powiedziałaś mi gdzie na russellowym forum jest skrzynka PW :eviltong: Bo po tych wszystkich przeróbkach to już się pogubiłam :mad: Quote
Izuuus Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3250.jpg prawie go nie widać :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Russellka']Ale nie powiedziałaś mi gdzie na russellowym forum jest skrzynka PW :eviltong: Bo po tych wszystkich przeróbkach to już się pogubiłam :mad: aaa, nie chce mi sie nawet russelowa strona otworzyć, nowego forum jeszcze nie widziałam :shake: a nie ma tak jak wcześniej, na samej górze? powinna być gdzieś na górze;) [quote name='Izuuus']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3250.jpg prawie go nie widać :diabloti: nie da się ukryć : P Quote
Bzikowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Skrzynka na russellowym jest po lewej, w 'panelu użytkownika' :cool3: Quote
OlaandSolo Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 hej, witam russellka! przystojny jack:cool1: Quote
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Jak na Szcurzą galerię to tu cicho:evil_lol: Aż za cicho... Stefcia zjadła Martyne i Grama! Albo Martyna ich albo Gram je :smhair2: :diabloti: Quote
Illusion Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Zapomniałaś o jedzeniu Stefci, ono też jest zdolne do spożywania pokarmu :eviltong: :evil_lol:. Quote
gops Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nie dosc ze pic mu nie dajesz to jeszcze glodzisz :crazyeye::diabloti::eviltong::lol: zeberka widac :cool3: Quote
Russellka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dobry :eviltong: Martyne gdzieś wcieło i sie nie odzywa, wiec pewnie cos zrobiła Gramciowi i sie teraz ukrywa co bysmy jej nie dorwali :diabloti: Quote
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ja Wam mówię, zjadła Grama i popiła sokiem ze Stefci :razz: Quote
Illusion Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A na deser zjadła te świerszczowate żyjątka i nic nie pisze, bo ma niestrawności :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 gops napisał(a):nie dosc ze pic mu nie dajesz to jeszcze glodzisz :crazyeye::diabloti::eviltong::lol: zeberka widac :cool3: dosłownie stronę albo parę stron wcześniej jest o tym napisane....:roll: oj dziewczyny, dziewczyny, wyobraźnia was ponosi :diabloti: jutro będą jakieś zdjęcia, jeżeli je odzyskam z aparatu... stefania też będzie :diabloti: no i najważniejsze- jadę do warszawy:loveu::loveu: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Będą zdjęcia:multi: A po co jedziesz jak można wiedzieć?:roll: Quote
Bzikowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Unbelievable napisał(a): no i najważniejsze- jadę do warszawy:loveu::loveu: ale złego dnia! :mad: Quote
Unbelievable Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Bzikowa napisał(a):ale złego dnia! :mad: a jesteś zajęta w sobotę? bo biorę szczura:diabloti: Quote
Bzikowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nie jestem zajęta :cool3: Jak go na wystawę wprowadzisz jak teriery w niedzielę? :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Bzikowa napisał(a):Nie jestem zajęta :cool3: Jak go na wystawę wprowadzisz jak teriery w niedzielę? :eviltong: najwyżej nad jakimś płotem pójdzie :evil_lol::evil_lol: albo nie wejdę :diabloti: Quote
Illusion Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jakbyś pojechała w piątek, to mogłabyś powiedzieć, że Gram to beagle :evil_lol:. Quote
Recommended Posts