Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam sie ja przypadkiem:)

no ja wiem, mamy paru studentów na dogo którzy piszą co muszą robić i ile czasu spędzają na uczelniach ;-) szczurzy umie się dostosować, czasem nie ma kto z nim wyjść po południu i jest na spacerze raz w ciągu całego dnia, to się zdarza ;-) a on nie marudzi jakoś strasznie, po prostu śpi, ewentualnie dostaje jakąś kość i sam ją sobie rzuca(:evil_lol:) albo zabawkę, od jakiegoś roku potrafi się sam sobą zająć, jak wiem, że trzeba ;-)

A ja powiem, że to wszystko zależy od osoby, od kierunku, od szczescia w ulozeniu planu zajęć. Ja mogę powiedziec tyle ze ten 1 rok mam juz praktycznie za sobą (Inżynieria Biomedyczna) zajęć sporo w porównaniu z tym co slysze ile mieli niektórzy znajomi, ale akurat udało mi się, że miałam w tym roku mało luk, te przedmioty które byłty późno to z reguły wykłady i to jescze takie, na które nie koniecznie musiałam chodzić. STraszono mnie wcześniej, że sobie z dojazdami nie dam rady bo wlsnie nie chciałam się przeprowadzać i dojeżdżam codziennie jakąś godzine (czasem krócej) i powiem Ci, że łącznie z dojazdami i zajęciami miałam praktycznie codzienie czas dla Denisa. Na poranny krótki spacer lub bieganko po ogrodzie i dłużsyz po powrocie, jak wracałam poźno po zajęciach miałam się gdzie z Denisem odstresowac bo do nauki i tak bym od razu nie dała rady isc po powrocie - zwariowałabym chyba:) Owszem bywały dni ze miałam do 21 nawet ale wtedy z reguły zaczynałam później, lub był to nie w kazdym tygiodniu, a nawet jak sie zdarzyłlo to Denis dostosował się, że ten jeden dzien w tygodniu nie ma dlugiego spaceru. Moim zdaniem da si ewszystko choc czasem trzeba sie troche postarac, pomeczyc, ale jak sie chce to jest to mozliwe;) Powodzenia podczas rekrutacji!

Posted

madzior_ka napisał(a):
Witam sie ja przypadkiem:)

A ja powiem, że to wszystko zależy od osoby, od kierunku, od szczescia w ulozeniu planu zajęć. Ja mogę powiedziec tyle ze ten 1 rok mam juz praktycznie za sobą (Inżynieria Biomedyczna) zajęć sporo w porównaniu z tym co slysze ile mieli niektórzy znajomi, ale akurat udało mi się, że miałam w tym roku mało luk, te przedmioty które byłty późno to z reguły wykłady i to jescze takie, na które nie koniecznie musiałam chodzić. STraszono mnie wcześniej, że sobie z dojazdami nie dam rady bo wlsnie nie chciałam się przeprowadzać i dojeżdżam codziennie jakąś godzine (czasem krócej) i powiem Ci, że łącznie z dojazdami i zajęciami miałam praktycznie codzienie czas dla Denisa. Na poranny krótki spacer lub bieganko po ogrodzie i dłużsyz po powrocie, jak wracałam poźno po zajęciach miałam się gdzie z Denisem odstresowac bo do nauki i tak bym od razu nie dała rady isc po powrocie - zwariowałabym chyba:) Owszem bywały dni ze miałam do 21 nawet ale wtedy z reguły zaczynałam później, lub był to nie w kazdym tygiodniu, a nawet jak sie zdarzyłlo to Denis dostosował się, że ten jeden dzien w tygodniu nie ma dlugiego spaceru. Moim zdaniem da si ewszystko choc czasem trzeba sie troche postarac, pomeczyc, ale jak sie chce to jest to mozliwe;) Powodzenia podczas rekrutacji!

przypadkiem witam cię i ja:multi:

nie dziękuję za powodzenie :cool3: rekrutację mam dopiero za dwa lata(na szczęście...), ale mam nadzieję że wszystko pójdzie po dobrej myśli, bo i studia luźniejsze ;)

Russellka napisał(a):
Ej i co pytałaś się wreszcie? :eviltong:

PS. wiesz może gdzie na russellowym forum jest skrzynka PW?? :lol:

nie pytałam, narazie meczę o zlot i wystawę :diabloti: poza tym ja nie wiem czy będę miała kiedy do ciebie jechać, bo w sierpniu planuję nad morze na tydzień i do giżycka do cinusia na pewnie dwa tygodnie, jak co roku...:razz: ale może coś wykombinuję :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
przypadkiem witam cię i ja:multi:

nie dziękuję za powodzenie :cool3: rekrutację mam dopiero za dwa lata(na szczęście...), ale mam nadzieję że wszystko pójdzie po dobrej myśli, bo i studia luźniejsze ;)

:) a ja przeczytałam kilka ostatnich postów i myslałam, ze w tym roku:)

Posted

[quote name='Russellka']Ale nie powiedziałaś mi gdzie na russellowym forum jest skrzynka PW :eviltong: Bo po tych wszystkich przeróbkach to już się pogubiłam :mad:

aaa, nie chce mi sie nawet russelowa strona otworzyć, nowego forum jeszcze nie widziałam :shake: a nie ma tak jak wcześniej, na samej górze? powinna być gdzieś na górze;)
[quote name='Izuuus']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3250.jpg prawie go nie widać :diabloti:

nie da się ukryć : P

Posted

C&B napisał(a):
Jak na Szcurzą galerię to tu cicho:evil_lol:

Aż za cicho... Stefcia zjadła Martyne i Grama! Albo Martyna ich albo Gram je :smhair2:

:diabloti:

Posted

gops napisał(a):
nie dosc ze pic mu nie dajesz to jeszcze glodzisz :crazyeye::diabloti::eviltong::lol:
zeberka widac :cool3:

dosłownie stronę albo parę stron wcześniej jest o tym napisane....:roll:

oj dziewczyny, dziewczyny, wyobraźnia was ponosi :diabloti: jutro będą jakieś zdjęcia, jeżeli je odzyskam z aparatu... stefania też będzie :diabloti:

no i najważniejsze- jadę do warszawy:loveu::loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Nie jestem zajęta :cool3:
Jak go na wystawę wprowadzisz jak teriery w niedzielę? :eviltong:

najwyżej nad jakimś płotem pójdzie :evil_lol::evil_lol:
albo nie wejdę :diabloti: