Bzikowa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Nooo na tych zdjęciach przynajmniej jej oczy widać :P Ale czy ona generalnie się nie rusza? Bo wszystkie ujęcia są prawie identyczne :evil_lol::evil_lol: Na Grama czekam wciąż .... :siara: Quote
infers Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Bzikowa napisał(a):Nooo na tych zdjęciach przynajmniej jej oczy widać :P Ale czy ona generalnie się nie rusza? Bo wszystkie ujęcia są prawie identyczne :evil_lol::evil_lol: Na Grama czekam wciąż .... :siara: Generalnie się nie rusza, jest bardzo zestresowana. Najfajniej poluje na robaczki:loveu: Quote
Kisses Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/a-2.jpg :loveu: Jaki jęzor fajny. A Stefcia rządzi :razz: dziwi mnie, że nie ma jej w tytule galerii :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Doginka']Już się zakochałam w Stefci:loveu::loveu::loveu: Śliczna:loveu::loveu::loveu: A jak się sprząta takie terrarium? Czy masz torebki na kupkę?:evil_lol: teraz jest rozłożony ręcznik papierowy, bo mała jest za mała na piasek, więc po prostu podnoszę ręcznik i wyrzucam : P a kupeczki są malutkie, i generalnie na razie 1 na dzień ;) [quote name='Kaya93']Witamy :loveu::multi: Twój baner tak mnie nęcił, że nie mogłam sie oprzeć, musiałam Was odwiedzić:loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090844.jpg ale masz śliczego scurka:diabloti::loveu::loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080415.jpg Hah :diabloti: Wymiziaj go ode mnie:p:loveu: Pozdrawiam;) witamy w galerii ;) [quote name='Bzikowa']Nooo na tych zdjęciach przynajmniej jej oczy widać :P Ale czy ona generalnie się nie rusza? Bo wszystkie ujęcia są prawie identyczne :evil_lol::evil_lol: Na Grama czekam wciąż .... :siara: co do ruszania- cinuś odpisał :diabloti: grama też dał :diabloti: [quote name='Kisses']http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/a-2.jpg :loveu: Jaki jęzor fajny. A Stefcia rządzi :razz: dziwi mnie, że nie ma jej w tytule galerii :evil_lol: :loveu: będzie, zrobię tylko jeszcze banner ze stefanią i szczurem :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Bzikowa']Hahaha karmienie larw mnie rozwaliło :evil_lol: Ale rozumiem, że muszą być tłuściutkie żeby Stefcia się zdrowo żywiła:lol: btw co żrą larwy? ich żarcie też musisz karmić?:lol: :evil_lol: :evil_lol: Fajne te twoje futerka:diabloti: Quote
Doginka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Stefcia jest raczej bezfurtełkowa:evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Gram jest zdecydowanie piękniejszy :loveu: Ale ten stworek też ładny :eviltong: Quote
eria Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 byłam i widziałam Stefcię :loveu::loveu: a jak często taki gekon je? i ile normalnie takich świerszczy czy larw? Quote
Bzikowa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 nooo, zdjęcia Grama! :multi: piłeczkowe:loveu: super bannerek :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/a-2.jpg Jaki zaciesz :evil_lol::evil_lol: Stefania jest cudowna :loveu: A Tinka sobie wyjechała :mad: i do ludzi po nocach wydzwania i ich budzi :placz: Quote
klaudia&Manta Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2205.jpg :loveu: Jak ja Ci jej zazdroszcze .. Zasze chcialam miec jakiego paszczura , ale mama /sie nie zgadza .. :placz: Buziaki dla stefci :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Kasia&Rika']:evil_lol: :evil_lol: Fajne te twoje futerka:diabloti: dzięki :loveu::evil_lol: [quote name='Doginka']Stefcia jest raczej bezfurtełkowa:evil_lol::loveu::evil_lol: ale za to coraz bardziej sie przyzwyczaja! :loveu: [quote name='Izuuus']Gram jest zdecydowanie piękniejszy :loveu: Ale ten stworek też ładny :eviltong: obydwa są cuda :loveu: [quote name='eria']byłam i widziałam Stefcię :loveu::loveu: a jak często taki gekon je? i ile normalnie takich świerszczy czy larw? jak jest mała- codziennie, ile będzie chciała ;) generalnie świerszcze kupiłam za duże, larwy są ok, tylko miałam ją karmić świerszczami, ale jednak chyba zostanę przy larwach- o wiele łatwiej się je podaje;) [quote name='Bzikowa']nooo, zdjęcia Grama! :multi: piłeczkowe:loveu: super bannerek :evil_lol: szczurzy ostatnio generalnie taki piłeczkowy się zrobił :loveu: dzięki :evil_lol: [quote name='basia bonnie']http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/a-2.jpg Jaki zaciesz :evil_lol: Stefania jest cudowna :loveu: A Tinka sobie wyjechała :mad: i do ludzi po nocach wydzwania i ich budzi :placz: ja? no co ty... [quote name='klaudia&Manta']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2205.jpg :loveu: Jak ja Ci jej zazdroszcze .. Zasze chcialam miec jakiego paszczura , ale mama /sie nie zgadza .. :placz: Buziaki dla stefci :evil_lol: czemu się nie zgadza? moja mówi, że może być byle co, aby nie śmeirdziało i nie bylo z tym wielkiego problemu :evil_lol: a zajmuje się nią ja, jest w moim pokoju więc się nią nie opiekuje, generalnie ma to gdzieś :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Moja zgadza ie tylko na szczury :placz: Jedyne co moge miec . Ja to zawsze iguanę miec chcialam , ale to cholerstwo podobno drogie niesiamowicie utrzymaniu. Quote
Unbelievable Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Moja zgadza ie tylko na szczury :placz: Jedyne co moge miec . Ja to zawsze iguanę miec chcialam , ale to cholerstwo podobno drogie niesiamowicie utrzymaniu. pf :diabloti: moja by się na szczura nie zgodziła :evil_lol: a taki jaszczur, to na prawdę przyjemne zwierzątko ;) i tak najlepiej zacząć od prostego gada- generalnie najprostsze w hodowli są właśnie gekony lamparcie, może jakiś anolis zielony, agamka karłowata, kameleon jameński... chodź do tych trzech też trzeba sporo wiedzieć ;) a iguany są wielgachne :shake: agresywne... nie mogą mieć zwykłego jedzenia z supermarketu... potrzebują wielkiego terrarium, o układzie pionowym... co jak co, ale na taką jaszczurkę bym się nie zdecydowała ;) Quote
Justa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tinka:) napisał(a):i tak najlepiej zacząć od prostego gada- generalnie najprostsze w hodowli są właśnie gekony lamparcie idealne dla początkujących terrorystów :evil_lol: Quote
evel Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 łaaa, czadowa Stefcia :diabloti: mnie by odrzucało hodowanie jedzenia dla niej chyba :eviltong: bo ja ten no... brzydzę się takich małych paskudztw łażących, ble :oops: Quote
eria Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 mnie się marzy anolisek od paru lat :loveu: a legwany zielone byłyby super jakby zostały takie małe jak je zoologach sprzedają :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Justa napisał(a):idealne dla początkujących terrorystów :evil_lol: nic dodać, nic ująć :evil_lol: evl napisał(a):łaaa, czadowa Stefcia :diabloti: mnie by odrzucało hodowanie jedzenia dla niej chyba :eviltong: bo ja ten no... brzydzę się takich małych paskudztw łażących, ble :oops:ja też się brzydzę :evil_lol: nawet kapciem się zabić boję, bo toto trzeba później sprzątać:cool1: eria napisał(a):mnie się marzy anolisek od paru lat :loveu: a legwany zielone byłyby super jakby zostały takie małe jak je zoologach sprzedają :cool1: anoliski też są super :loveu: no i żeby takie zielone zostawały :diabloti: Mnie się zawsze marzył wąż... ale że to w sumie tak z nienacka, bo akwarium zostało, to jaszczur ;) ale kiedyć na pewno sprawię sobie jakiegoś czerwonego mlecznego :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):Jak tak posłsuzna to: więcej, więcej :diabloti: obrobionego więcej nic nie mam, a i nie wiem czy jeszcze jest co obrabiać :cool1: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Tinka:) napisał(a):obrobionego więcej nic nie mam, a i nie wiem czy jeszcze jest co obrabiać :cool1: Cos się znajdzie A jak nie Grama to Stefci:loveu: Quote
Recommended Posts