Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 betty_labrador napisał(a):pokaż co wymądziłaś nie ma co pokazywać :evil_lol: jak narysuje jakiś normalny to pokażę : P Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tinka:) napisał(a):daj mi spokoj z tym samochodem :evil_lol: pokaż co wymądziłaś Quote
WŁADCZYNI Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 RCookie napisał(a):Moja sucz też tak robi, ale dopiero będzie pozbawiana pewnych wewnętrznych części ciała :evil_lol:. Przed wycięciem też się zachowywała jak samiec, a od kiedy tylko zaczeła pełzać i nauczyła się używać paszczy do czegoś poza ssaniem to ciągała swoich braci za ogony! Od początku była zołzą:lol: Dodam że bracia więksi od niej byli. Tnij Grama tnij;) Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 WŁADCZYNI napisał(a):Przed wycięciem też się zachowywała jak samiec, a od kiedy tylko zaczeła pełzać i nauczyła się używać paszczy do czegoś poza ssaniem to ciągała swoich braci za ogony! Od początku była zołzą:lol: Dodam że bracia więksi od niej byli. Tnij Grama tnij;) szczuruś zawsze grzeczniutki, siedział w kąciku i sam sobie cośtam modził, indywidualista jeden. Gryzł albo patrzył się na swoich braci z pogardą :evil_lol: No i był największym przytulasem z miotu :loveu: rodziców mam jeszcze na głowie ;) Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Dozia_13 napisał(a):Byłaś już z rodzicami na wypoczynku?? byłam w górach 4 dni ;) Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :) jak bedziesz nastepnym razem gdzies jechac-pilnuj lepiej swoich biletów :diabloti: Quote
Dozia_13 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tak to jest jak się przeskakuje strony i nie czyba się dokladnie...:oops: A jak udała się wyprawa w góry?? Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 betty_labrador napisał(a)::) jak bedziesz nastepnym razem gdzies jechac-pilnuj lepiej swoich biletów :diabloti: postaram się :diabloti: później znowu myślałam że zgubiłam, ale oczywiście miałam w kieszeni spodni :evil_lol: one sie przede mną chowają, ja to wiem :diabloti: Dozia_13 napisał(a):tak to jest jak się przeskakuje strony i nie czyba się dokladnie...:oops: A jak udała się wyprawa w góry?? właśnie :mad::diabloti: fajnie było w sumie, trochę pooglądałam, porobiłam zdjęć ;) Quote
betty_labrador Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :diabloti: to gdzie te zdjecia? .........:razz: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 betty_labrador napisał(a)::diabloti: to gdzie te zdjecia? .........:razz: trza się przejść parę stron do tyłu : P Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tinka:) napisał(a):trza się przejść parę stron do tyłu : P No to ja się cofam...;) Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No ja się cofnełam i w sumie to zobaczyłam pięknego Gamusia i piękny widok. Ale za duzo tych fotek ni ma...:eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dozia_13 napisał(a):No ja się cofnełam i w sumie to zobaczyłam pięknego Gamusia i piękny widok. Ale za duzo tych fotek ni ma...:eviltong: ale są, wystarczy :diabloti: Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tinka:) napisał(a):ale są, wystarczy :diabloti: Nie no ty to jesteś... nie rozpieszczasz nas...:mad: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dozia_13 napisał(a):Nie no ty to jesteś... nie rozpieszczasz nas...:mad: nie :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nie no ty to jesteś... nie rozpieszczasz nas Bo do rozpieszczania , to ona ma Grama :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Bo do rozpieszczania , to ona ma Grama :diabloti: bo kto inny by z nim się tarzał po podłodze jak chce się pobawić kością, no kto :loveu: Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tinka:) napisał(a):bo kto inny by z nim się tarzał po podłodze jak chce się pobawić kością, no kto :loveu: Jaaa:eviltong::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 nigdy więcej nie wrzuce nic na jołtub:angryy: se ktoś zapożyczył... i nazwał grama reproduktorem...:roll: V�deo Gram hop en VIDEOS.es Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Tinka:)']nigdy więcej nie wrzuce nic na jołtub:angryy: se ktoś zapożyczył... i nazwał grama reproduktorem...:roll: V�deo Gram hop en VIDEOS.es Ale jak to? ty nie wstawialas tego filmiku? gdzie tem pisze o tym reproduktorze? Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Dozia_13']Ale jak to? ty nie wstawialas tego filmiku? gdzie tem pisze o tym reproduktorze? w linku:razz: mój włoski(czy jakiśtam) reproduktor :evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A no widze widze... Mi kiedyś ktoś ukradł z bloga Elzy fotki i założył drugi tylko Elza nazywała sie jakaś Stella czy jakoś tak i nie chciała jeść, mniej więcej wiedziałam kto to zrobił:mad:http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090638.jpg Słodki:loveu::loveu: Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090463.jpg Wcale tego nie zepsółaś;):loveu: Quote
Recommended Posts