infers Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Widze, że Ty lepiej poinformowany od rodziny:eviltong: Mi nie powiedziała kiedy jedzie:mad: Quote
Unbelievable Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Martyna juz wraca :diabloti: z lewej strony widze tatry :loveu: niesamowite :loveu: teraz wieliczka i krakow, i do domu ;) Pozdrowienia z gor : P Quote
basia bonnie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Tinka:) napisał(a):Martyna juz wraca :diabloti: z lewej strony widze tatry :loveu: niesamowite :loveu: teraz wieliczka i krakow, i do domu ;) Pozdrowienia z gor : P :evil_lol::evil_lol:tak się stęskniłaś za mną,że już wracasz?:loveu::loveu: ja do krk też jade, ale jutro :P Quote
Unbelievable Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='agnethka']widziałam - ZA MAŁO :evil_lol: To masz, psoszczur w wydaniu biegającośnieżnym :diabloti: [quote name='Iza.']Obyś kupiła! ;P Już nie mogę się doczekać :diabloti: Haaa zgadam :cool3: a co dopiero ja :evil_lol: [quote name='Justys95']Jedno zdjęcie Gramusia? Pff :mad: Ale pikne :loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090179.jpg :splat: A ja myślałam, że to woda w brudnej szklance...:oops: :lol: już daję drugie, już :diabloti: [quote name='Justa']Ajjjjjj i Gramuś czołguś jest :loveu::diabloti: Przez ciebie zaczęły mi się podobać łańcuszki rogza :diabloti: a podobno nigdy nei kupisz zacisku :evil_lol: mi teś się podoba, tylko Grami miał po nim całą szyję szarą :roll: [quote name='Mudik']Aaaa to wszystko tłumaczy:evil_lol::evil_lol::eviltong: a co, już myśleliście, że szczuruś bez linki pomyka? a to dobre :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hej Martyna:loveu: Ucałuj Gramusia ode mnie, ładniutka ma obróżkę:loveu: dzięki ;) [quote name='aleb']http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/P1130557.jpg Ślicznie :) Ukradłaś naszą obróżkę :diabloti: rozmiar trochę nie ten :evil_lol: Quote
akodirka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 budziu, budziu gramulec :loveu: sniezynka jedna :evil_lol::loveu: Quote
Unbelievable Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 akodirka napisał(a):budziu, budziu gramulec :loveu: sniezynka jedna :evil_lol::loveu: a ta jak zwykle:shake::diabloti: apropo budziu budziu- kiedy ten spacer? kto gdzie i jak? :evil_lol: bo przeczytałam już tysiące różnych wersji, no i nic nie wiem :evil_lol: a ja zapomnialam pochwalić Gramcia :mdleje: wyrodna matka ze mnie :shake: Wszędzie go brałam ze sobą, nie marudzil, czasem trochę się bał hałasu i ilości ludzi ale był grzeczniutki :loveu: poza dniem wczorajszym jak to wylazł z klatki i zrobił sobie rejs po samochodzie w czasie gdy my zwiedzaliśmy wieliczkę :evil_lol: ale należało nam się, tak na 1,5h zostawiać psa! :diabloti: zeżarł ciasteczka i karmę którą zostawiłam na siedzeniu, bo spodziewałam się że tyle nie wytrzyma;) i spał na siedzeniu:loveu: Quote
Unbelievable Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 akodirka napisał(a):Jakiś problem? :mad::evil_lol: Już sama nie wiem, miał być dzisiaj, ale Iza nie chciała i nie wiadomo kiedy bedzie... zreszta kurde i tak my nie moglybysmy byc z psami na jednym spacerze bo kundel by cały czas sie na Gramiszona rzucał... :shake: Bo to grzeczny chłop jest... a budziu, budziu :loveu: :evil_lol: ja? niieee :siara: to cho bez psa :diabloti: jesteś pewna, że na każdego się rzuca? bo grami raczej grzeczniutki bezkonfliktowy ;) Quote
akodirka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tinka:) napisał(a):a ta jak zwykle:shake::diabloti: apropo budziu budziu- kiedy ten spacer? kto gdzie i jak? :evil_lol: bo przeczytałam już tysiące różnych wersji, no i nic nie wiem :evil_lol: a ja zapomnialam pochwalić Gramcia :mdleje: wyrodna matka ze mnie :shake: Wszędzie go brałam ze sobą, nie marudzil, czasem trochę się bał hałasu i ilości ludzi ale był grzeczniutki :loveu: poza dniem wczorajszym jak to wylazł z klatki i zrobił sobie rejs po samochodzie w czasie gdy my zwiedzaliśmy wieliczkę :evil_lol: ale należało nam się, tak na 1,5h zostawiać psa! :diabloti: zeżarł ciasteczka i karmę którą zostawiłam na siedzeniu, bo spodziewałam się że tyle nie wytrzyma;) i spał na siedzeniu:loveu: Jakiś problem? :mad::evil_lol: Już sama nie wiem, miał być dzisiaj, ale Iza nie chciała i nie wiadomo kiedy bedzie... zreszta kurde i tak my nie moglybysmy byc z psami na jednym spacerze bo kundel by cały czas sie na Gramiszona rzucał... :shake: Bo to grzeczny chłop jest... a budziu, budziu :loveu: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 se posty skoczyły se :roll: Quote
Unbelievable Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 akodirka napisał(a):tak myślałam :cool1: gdzie bez psa? co bez psa? ja bez psa boje sie nosa z domu wystawic :diabloti: a moze Tinka bez Grama przyjedzie :diabloti: Maluch z kazdym psem chce sie bic, chyba ze wyciety, bo to alfons jest. :placz: Jak Gram jest bezkonfliktowy to wygladalo by to tak, ze nie odrazu by sie rzucił na niego tylko, powachali by sie, czarny by sie upewnil, że biały to chłop(chodz z odleglosci 10m a przy dobrym wietrze z 50 by juz o tym wiedział) i by po 5s wachania chcialby sie bic :shake: tinka bez grama nigdzie nie jedzie:diabloti: chcesz przepuścić tę jedyną w życiu(:evil_lol::evil_lol:) okazję żeby wyciaramciać grama? :placz: poza tym on to prawie jak panienka:cool1::evil_lol: Quote
akodirka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tinka:) napisał(a):ja? niieee :siara: to cho bez psa :diabloti: jesteś pewna, że na każdego się rzuca? bo grami raczej grzeczniutki bezkonfliktowy ;) tak myślałam :cool1: gdzie bez psa? co bez psa? ja bez psa boje sie nosa z domu wystawic :diabloti: a moze Tinka bez Grama przyjedzie :diabloti: Maluch z kazdym psem chce sie bic, chyba ze wyciety, bo to alfons jest. :placz: Jak Gram jest bezkonfliktowy to wygladalo by to tak, ze nie odrazu by sie rzucił na niego tylko, powachali by sie, czarny by sie upewnil, że biały to chłop(chodz z odleglosci 10m a przy dobrym wietrze z 50 by juz o tym wiedział) i by po 5s wachania chcialby sie bic :shake: Quote
akodirka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tinka:) napisał(a):tinka bez grama nigdzie nie jedzie:diabloti: chcesz przepuścić tę jedyną w życiu(:evil_lol::evil_lol:) okazję żeby wyciaramciać grama? :placz: poza tym on to prawie jak panienka:cool1::evil_lol: taaa, jeszcze kiedys dopadne gramulca, zeby go wymiziać :evil_lol: ale kundel sie na to nie nabierze, nawet gdyby gram udawal panienke to moj i tak bedzie wiedzial, ze to chlop :diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 akodirka napisał(a):taaa, jeszcze kiedys dopadne gramulca, zeby go wymiziać :evil_lol: ale kundel sie na to nie nabierze, nawet gdyby gram udawal panienke to moj i tak bedzie wiedzial, ze to chlop :diabloti: :evil_lol: goopi kundel :diabloti: Quote
akodirka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tinka:) napisał(a)::evil_lol: goopi kundel :diabloti: prze mnie tu kota nie obrazac :mad: :diabloti: to tylko alfons :placz: :diabloti: ktory jak mam nadzieje wkrotce straci swoje walory :evil_lol: dzis jak bylisymy u znajomych na podworku co maja 2 sucze to latal i cale podworko oznaczal ale za bardzo sie suczami nie interesowal (az dziwo) bo wazniejsze byly mu oznaczenia :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 akodirka napisał(a):prze mnie tu kota nie obrazac :mad: :diabloti: to tylko alfons :placz: :diabloti: ktory jak mam nadzieje wkrotce straci swoje walory :evil_lol: dzis jak bylisymy u znajomych na podworku co maja 2 sucze to latal i cale podworko oznaczal ale za bardzo sie suczami nie interesowal (az dziwo) bo wazniejsze byly mu oznaczenia :evil_lol: no to powodzenia życzę, w traceniu :diabloti::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ty przyszedłaś do mnie ze swoim beaglem, to ja przypelzłam do Was ze sowim niewyrośniętym pitbullem:diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Ty przyszedłaś do mnie ze swoim beaglem, to ja przypelzłam do Was ze sowim niewyrośniętym pitbullem:diabloti: biglem, Klaudia, biglem :cool1: :loveu: Quote
BBeta Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Polecisz mi jakąś dobrą hodowle jrt? Może być na pw ;) Quote
klaudia&Manta Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Tinka:) napisał(a):biglem, Klaudia, biglem :cool1: :loveu: A , fakt - przepraszam :lol: Quote
Unbelievable Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='klaudia&Manta']A , fakt - przepraszam :lol: przyjmuję przeprosiny :cool1::diabloti: a to dowód na to jak bardzo można spaprać ładny widok :roll: Quote
akodirka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 faktycznie spaprane :evil_lol: daj lepiej jakies zdjęcie Grama... :mad: :diabloti: a tak w ogole to zaglosuj http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-prosimy-o-glosy-na-karine-z-blp-105760/index342.html Gram napewno chciałby, zebys zagłosowała :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='akodirka']faktycznie spaprane :evil_lol: daj lepiej jakies zdjęcie Grama... :mad: :diabloti: a tak w ogole to zaglosuj http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-prosimy-o-glosy-na-karine-z-blp-105760/index342.html Gram napewno chciałby, zebys zagłosowała :evil_lol: dzięki:loveu::evil_lol: nimo : P nie lubię głosować na krakvecie- bo to wybieranie które potrzebujące schronisko jest najbardziej potrzebujące :roll: Quote
akodirka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Tinka:) napisał(a):dzięki:loveu::evil_lol: nimo : P nie lubię głosować na krakvecie- bo to wybieranie które potrzebujące schronisko jest najbardziej potrzebujące :roll: i dniem i noca sluze pomoca :diabloti: no i gdzie ta fotka? :mad: z tego co sie orientuje to ta druga fundacja wygrywała juz wczesniej :razz: ale jak chcesz :P Quote
Recommended Posts