Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tinka:) napisał(a):
Martyna juz wraca :diabloti: z lewej strony widze tatry :loveu: niesamowite :loveu: teraz wieliczka i krakow, i do domu ;)
Pozdrowienia z gor : P

:evil_lol::evil_lol:tak się stęskniłaś za mną,że już wracasz?:loveu::loveu: ja do krk też jade, ale jutro :P

Posted

[quote name='agnethka']widziałam - ZA MAŁO :evil_lol:

To masz, psoszczur w wydaniu biegającośnieżnym :diabloti:

[quote name='Iza.']Obyś kupiła! ;P Już nie mogę się doczekać :diabloti:

Haaa zgadam :cool3:

a co dopiero ja :evil_lol:
[quote name='Justys95']Jedno zdjęcie Gramusia? Pff :mad: Ale pikne :loveu:

http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090179.jpg
:splat: A ja myślałam, że to woda w brudnej szklance...:oops: :lol:

już daję drugie, już :diabloti:
[quote name='Justa']Ajjjjjj i Gramuś czołguś jest :loveu::diabloti:

Przez ciebie zaczęły mi się podobać łańcuszki rogza :diabloti:
a podobno nigdy nei kupisz zacisku :evil_lol: mi teś się podoba, tylko Grami miał po nim całą szyję szarą :roll:
[quote name='Mudik']Aaaa to wszystko tłumaczy:evil_lol::evil_lol::eviltong:

a co, już myśleliście, że szczuruś bez linki pomyka? a to dobre :evil_lol:
[quote name='Izabela124.']Hej Martyna:loveu:
Ucałuj Gramusia ode mnie, ładniutka ma obróżkę:loveu:

dzięki ;)
[quote name='aleb']http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/P1130557.jpg
Ślicznie :)
Ukradłaś naszą obróżkę :diabloti:

rozmiar trochę nie ten :evil_lol:

Posted

akodirka napisał(a):
budziu, budziu gramulec :loveu: sniezynka jedna :evil_lol::loveu:

a ta jak zwykle:shake::diabloti:

apropo budziu budziu- kiedy ten spacer? kto gdzie i jak? :evil_lol: bo przeczytałam już tysiące różnych wersji, no i nic nie wiem :evil_lol:

a ja zapomnialam pochwalić Gramcia :mdleje: wyrodna matka ze mnie :shake:
Wszędzie go brałam ze sobą, nie marudzil, czasem trochę się bał hałasu i ilości ludzi ale był grzeczniutki :loveu: poza dniem wczorajszym jak to wylazł z klatki i zrobił sobie rejs po samochodzie w czasie gdy my zwiedzaliśmy wieliczkę :evil_lol: ale należało nam się, tak na 1,5h zostawiać psa! :diabloti: zeżarł ciasteczka i karmę którą zostawiłam na siedzeniu, bo spodziewałam się że tyle nie wytrzyma;) i spał na siedzeniu:loveu:

Posted

akodirka napisał(a):
Jakiś problem? :mad::evil_lol:

Już sama nie wiem, miał być dzisiaj, ale Iza nie chciała i nie wiadomo kiedy bedzie... zreszta kurde i tak my nie moglybysmy byc z psami na jednym spacerze bo kundel by cały czas sie na Gramiszona rzucał... :shake:

Bo to grzeczny chłop jest... a budziu, budziu :loveu: :evil_lol:

ja? niieee :siara:

to cho bez psa :diabloti: jesteś pewna, że na każdego się rzuca? bo grami raczej grzeczniutki bezkonfliktowy ;)

Posted

a ta jak zwykle:shake::diabloti:

apropo budziu budziu- kiedy ten spacer? kto gdzie i jak? :evil_lol: bo przeczytałam już tysiące różnych wersji, no i nic nie wiem :evil_lol:

a ja zapomnialam pochwalić Gramcia :mdleje: wyrodna matka ze mnie :shake:
Wszędzie go brałam ze sobą, nie marudzil, czasem trochę się bał hałasu i ilości ludzi ale był grzeczniutki :loveu: poza dniem wczorajszym jak to wylazł z klatki i zrobił sobie rejs po samochodzie w czasie gdy my zwiedzaliśmy wieliczkę :evil_lol: ale należało nam się, tak na 1,5h zostawiać psa! :diabloti: zeżarł ciasteczka i karmę którą zostawiłam na siedzeniu, bo spodziewałam się że tyle nie wytrzyma;) i spał na siedzeniu:loveu:

Jakiś problem? :mad::evil_lol:

Już sama nie wiem, miał być dzisiaj, ale Iza nie chciała i nie wiadomo kiedy bedzie... zreszta kurde i tak my nie moglybysmy byc z psami na jednym spacerze bo kundel by cały czas sie na Gramiszona rzucał... :shake:

Bo to grzeczny chłop jest... a budziu, budziu :loveu: :evil_lol:

Posted

akodirka napisał(a):
tak myślałam :cool1:
gdzie bez psa? co bez psa? ja bez psa boje sie nosa z domu wystawic :diabloti: a moze Tinka bez Grama przyjedzie :diabloti:
Maluch z kazdym psem chce sie bic, chyba ze wyciety, bo to alfons jest. :placz:
Jak Gram jest bezkonfliktowy to wygladalo by to tak, ze nie odrazu by sie rzucił na niego tylko, powachali by sie, czarny by sie upewnil, że biały to chłop(chodz z odleglosci 10m a przy dobrym wietrze z 50 by juz o tym wiedział) i by po 5s wachania chcialby sie bic :shake:

tinka bez grama nigdzie nie jedzie:diabloti: chcesz przepuścić tę jedyną w życiu(:evil_lol::evil_lol:) okazję żeby wyciaramciać grama? :placz:
poza tym on to prawie jak panienka:cool1::evil_lol:

Posted

ja? niieee :siara:

to cho bez psa :diabloti: jesteś pewna, że na każdego się rzuca? bo grami raczej grzeczniutki bezkonfliktowy ;)

tak myślałam :cool1:
gdzie bez psa? co bez psa? ja bez psa boje sie nosa z domu wystawic :diabloti: a moze Tinka bez Grama przyjedzie :diabloti:
Maluch z kazdym psem chce sie bic, chyba ze wyciety, bo to alfons jest. :placz:
Jak Gram jest bezkonfliktowy to wygladalo by to tak, ze nie odrazu by sie rzucił na niego tylko, powachali by sie, czarny by sie upewnil, że biały to chłop(chodz z odleglosci 10m a przy dobrym wietrze z 50 by juz o tym wiedział) i by po 5s wachania chcialby sie bic :shake:

Posted

tinka bez grama nigdzie nie jedzie:diabloti: chcesz przepuścić tę jedyną w życiu(:evil_lol::evil_lol:) okazję żeby wyciaramciać grama? :placz:
poza tym on to prawie jak panienka:cool1::evil_lol:

taaa, jeszcze kiedys dopadne gramulca, zeby go wymiziać :evil_lol:
ale kundel sie na to nie nabierze, nawet gdyby gram udawal panienke to moj i tak bedzie wiedzial, ze to chlop :diabloti:

Posted

akodirka napisał(a):
taaa, jeszcze kiedys dopadne gramulca, zeby go wymiziać :evil_lol:
ale kundel sie na to nie nabierze, nawet gdyby gram udawal panienke to moj i tak bedzie wiedzial, ze to chlop :diabloti:

:evil_lol:
goopi kundel :diabloti:

Posted

:evil_lol:
goopi kundel :diabloti:

prze mnie tu kota nie obrazac :mad: :diabloti:
to tylko alfons :placz: :diabloti: ktory jak mam nadzieje wkrotce straci swoje walory :evil_lol:
dzis jak bylisymy u znajomych na podworku co maja 2 sucze to latal i cale podworko oznaczal ale za bardzo sie suczami nie interesowal (az dziwo) bo wazniejsze byly mu oznaczenia :evil_lol:

Posted

akodirka napisał(a):
prze mnie tu kota nie obrazac :mad: :diabloti:
to tylko alfons :placz: :diabloti: ktory jak mam nadzieje wkrotce straci swoje walory :evil_lol:
dzis jak bylisymy u znajomych na podworku co maja 2 sucze to latal i cale podworko oznaczal ale za bardzo sie suczami nie interesowal (az dziwo) bo wazniejsze byly mu oznaczenia :evil_lol:

no to powodzenia życzę, w traceniu :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='akodirka']faktycznie spaprane :evil_lol:

daj lepiej jakies zdjęcie Grama... :mad: :diabloti:

a tak w ogole to zaglosuj http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-prosimy-o-glosy-na-karine-z-blp-105760/index342.html
Gram napewno chciałby, zebys zagłosowała :evil_lol:

dzięki:loveu::evil_lol:

nimo : P

nie lubię głosować na krakvecie- bo to wybieranie które potrzebujące schronisko jest najbardziej potrzebujące :roll:

Posted

dzięki:loveu::evil_lol:

nimo : P

nie lubię głosować na krakvecie- bo to wybieranie które potrzebujące schronisko jest najbardziej potrzebujące :roll:

i dniem i noca sluze pomoca :diabloti:

no i gdzie ta fotka? :mad:

z tego co sie orientuje to ta druga fundacja wygrywała juz wczesniej :razz: ale jak chcesz :P