Unbelievable Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale was zasypało:crazyeye: uwielbiam taką pogodę- lekki mrozek, nie lepiący się śnieg i słoneczko :loveu: a reszta jak ktoś tu przyjdzie :cool1: Quote
Matusz Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 u mnie podoba pogoda :) tylko trochę mniej śniegu. a zdjęcia Gramika:loveu::loveu: coś miałaś zrobić dla mnie na dziś :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Matusz napisał(a):u mnie podoba pogoda :) tylko trochę mniej śniegu. a zdjęcia Gramika:loveu::loveu: coś miałaś zrobić dla mnie na dziś :diabloti: mam też krajobrazy z mazur : P i było więcej śniegu :razz: dobrze że się odezwałeś, nie muszę szukać galerii : P kończę avek dla Karoliny i zrobię dla Ciebie ;) może być? : P Quote
Matusz Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Tinka:) napisał(a):mam też krajobrazy z mazur : P i było więcej śniegu :razz: dobrze że się odezwałeś, nie muszę szukać galerii : P kończę avek dla Karoliny i zrobię dla Ciebie ;) może być? : P] ok:diabloti: Quote
infers Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Też chce avek!:mad:Mój już troszkie nie aktualny:siara: Quote
Unbelievable Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 infers1995 napisał(a):Też chce avek!:mad:Mój już troszkie nie aktualny:siara: to ja poproszę następne kody :diabloti: Mateusz, twój banner już biegnie ku końcowi : P Quote
Olusia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080655.jpg Jaki cudak :loveu::loveu::loveu: infers- Ty to chyba miałeś jakieś fotki dać, co? :siara: Tinka- ile Wy tam macie tego śniegu :o U nas nic... Quote
Unbelievable Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Olusia napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080655.jpg Jaki cudak :loveu::loveu::loveu: infers- Ty to chyba miałeś jakieś fotki dać, co? :siara: Tinka- ile Wy tam macie tego śniegu :o U nas nic... najfajniej jest jak on skacze przez te wszystkie trawy i wyłazi z pyskiem w śniegu :evil_lol::loveu: miał, miał :diabloti: to jeszcze pomęczę śniegiem :evil_lol: Quote
Mudik Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Grami -choinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080666.jpg Quote
Unbelievable Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Mudik napisał(a):Grami -choinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080666.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Tinka a Ty trzymasz ta linke w reku? ile ma metrow? i jak sie udaja z nia spacerki? wybieguje sie troszke? :) fajne zdjcia! Cinek :eviltong: masz aktualny banner przeciez jest jesien z dodatkiem sniegu :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Matusz napisał(a):dzięki :loveu: polecam się na przyszłość :diabloti::evil_lol: infers1995 napisał(a):Ile? :diabloti: ? :razz: betty_labrador napisał(a):Tinka a Ty trzymasz ta linke w reku? ile ma metrow? i jak sie udaja z nia spacerki? wybieguje sie troszke? :) fajne zdjcia! Cinek :eviltong: masz aktualny banner przeciez jest jesien z dodatkiem sniegu :evil_lol::evil_lol: linka ma 35m, zwykle do siebie przypinałam smyczą, ale dzisiaj puściłam i tam sobie sam biegał;) wybiegać to on się nie wybiega :evil_lol: ale trochę się zmęczy i mam spokój przynajmniej w domu- sama tez muszę chodzić bo jak stoję to gram też nie chce iść :evil_lol: haha bardzo aktualny :evil_lol: LeCoyotte napisał(a):on się nie plącze w tą linkę? nie :razz: jak się z leną gania i morduje to też raczej się nie plączą ;) Quote
infers Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czemu nie ma na sobie sweterka?:eviltong: Gdzie mój nowy baner:mad:? Quote
Bzikowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ty ostatnio szalejesz z tymi bannerkami :diabloti: Ten jest super super! :loveu: Boski naśnieżny Gramciu (właśnie! naśnieżny! skąd ten śnieg ja się pytam, u mnie ani centymetra! ) :loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080675.jpg tyyy a po co mu dwie obróżki :hmmmm: ja rozumiem, że lans to lans :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 o wow 35 metrow :D to ja myslalam ze pobilam rekord 20metrówka :P Mi tez tosca sie nie plątała w lesie na tej lince, a chdozila dosc sporo zcasu, ale juz nie ucieka i biega bez dodatkow :) na szczescie ;) moze i Ty w koncu spuscisz Gramika bez przedluzacza?:loveu: Quote
Unbelievable Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 agnethka napisał(a):widzę psa na przedłużaczu :lol: i w końcu ktoś ma więcej śniegu ode mnie :diabloti: przyszłam, bo mam chwilkę czasu - nareszcie :evil_lol: ale przedłużacz odłączony od prądu :diabloti: na śnieg nie narzekam :loveu: dzińdybry :diabloti: infers1995 napisał(a):Czemu nie ma na sobie sweterka?:eviltong: Gdzie mój nowy baner:mad:? bo by się zmoczył i sweterek jeszcze by go bardziej mroził : P a gdzie zdjęcia? i kody? ha :diabloti: Bzikowa napisał(a):Ty ostatnio szalejesz z tymi bannerkami :diabloti: Ten jest super super! :loveu: Boski naśnieżny Gramciu (właśnie! naśnieżny! skąd ten śnieg ja się pytam, u mnie ani centymetra! ) :loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080675.jpg tyyy a po co mu dwie obróżki :hmmmm: ja rozumiem, że lans to lans :evil_lol: mam czas to szaleję :evil_lol: dzięki, też mi się podoba :diabloti: z nieba sespadło :diabloti: nie dwie obróżki tylko szelki i obróżka : P betty_labrador napisał(a):o wow 35 metrow :D to ja myslalam ze pobilam rekord 20metrówka :P Mi tez tosca sie nie plątała w lesie na tej lince, a chdozila dosc sporo zcasu, ale juz nie ucieka i biega bez dodatkow :) na szczescie ;) moze i Ty w koncu spuscisz Gramika bez przedluzacza?:loveu: może : P Quote
Russellka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ale wam dobrze! Macie śnieeeg :bigcry:U nas jest tylko szron i tylko gdzie niegdzie leży śnieg :shake: Ehhh... może jeszcze napada :loveu: Ahaaaa i prosze Ciebie mam pytanie. Ćwiczysz już z Gramciem spacerowanie bez linki? Bo chce Ci przypomnieć iż zostało pół roku do Twojego przyjazdu do nas :loveu::loveu::loveu: PS. Ładniusi banerek :loveu: Kto tu ma banerek nie aktualny :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Russellka napisał(a):Ale wam dobrze! Macie śnieeeg :bigcry:U nas jest tylko szron i tylko gdzie niegdzie leży śnieg :shake: Ehhh... może jeszcze napada :loveu: Ahaaaa i prosze Ciebie mam pytanie. Ćwiczysz już z Gramciem spacerowanie bez linki? Bo chce Ci przypomnieć iż zostało pół roku do Twojego przyjazdu do nas :loveu::loveu::loveu: PS. Ładniusi banerek :loveu: Kto tu ma banerek nie aktualny :diabloti: ha ha haaa :diabloti: bez linki narazie nie, dopiero na lince zaczął wracać :razz: jak coś z nim robię to i bez niczego przy mnie jest : P wyślij mi na pw zdjęcia to ci zrobię :evil_lol: Quote
infers Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Jej zrobisz baner, a mi nie?!:mad::evilbat: Quote
Unbelievable Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='Justys95']:-o :roflt: :roflt: :roflt: To jest tak jak się wchodzi na ostatnią strone i nie czyta wcześniejszych postów...:lol: nie no, rozwaliłaś mnie :evil_lol: zaraz dam zdjęcia- niespodziankę :diabloti: Quote
Bewarka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :-o :roflt: :roflt: :roflt: To jest tak jak się wchodzi na ostatnią strone i nie czyta wcześniejszych postów...:lol: Quote
Recommended Posts