Dozia_13 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 To dawaj go tu do mnie... ja go wyglaskam ze mu sie odechce na dluuugi czas:eviltong: jeszcze Elza go dopadnie to juz wogole:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Bzikowa napisał(a):nie, ja nie lubię mieć żadnych takich rzeczy w podpisie na dogo :evil_lol: ale jak baaardzo chcesz i nalegasz to mi się przyda w innych celach :cool3::loveu: phi, głaskać! on raczej chce Cię wyciągnąć na mega długi spacer :razz: jak będzie mi się chciało to coś zrobię :diabloti: to też :cool1: Dozia_13 napisał(a):To dawaj go tu do mnie... ja go wyglaskam ze mu sie odechce na dluuugi czas:eviltong: jeszcze Elza go dopadnie to juz wogole:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Dobryy, przylazłam pochwalić Twój nowy, śliczny banerek :loveu: Quote
infers Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Co Ty masz w podpisie, dzieciaku:eviltong::diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Justys95 napisał(a):Dobryy, przylazłam pochwalić Twój nowy, śliczny banerek :loveu: jej, dzięki :loveu: infers1995 napisał(a):Co Ty masz w podpisie, dzieciaku:eviltong::diabloti: nie podoba się? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 infers1995 napisał(a):Nie:evilbat: to kysz :cool1: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Faceci, a raczej chłopczyki tutaj gustu nie mają :eviltong::diabloti: :loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):Faceci, a raczej chłopczyki tutaj gustu nie mają :eviltong::diabloti: :loveu::loveu: jaka dyskryminacja :diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Tinka:) napisał(a):jaka dyskryminacja :diabloti: Chodziło mi o osobnika kilka postów nade mną, który twierdzi,że Twój baner jest brzydki,gdyż się nie zna:diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):Chodziło mi o osobnika kilka postów nade mną, który twierdzi,że Twój baner jest brzydki,gdyż się nie zna:diabloti: on sobie może mówić co chce, ja i tak wiem lepiej :diabloti::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Tinka:) napisał(a):on sobie może mówić co chce, ja i tak wiem lepiej :diabloti::evil_lol: no i to mi się podoba :multi: kto by tam się brata słuchał:diabloti: Quote
infers Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 To był tylko taki kiepski dżołk:cool1:. Nawet ładny jest:eviltong: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Tinka:) napisał(a):nawet... jak będziesz chciał, to się pocałuj:diabloti: hahahah właśnie miałam napisac,że na pewno zaraz będzie coś chciał od Ciebie:evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):no i to mi się podoba :multi: kto by tam się brata słuchał:diabloti: :loveu: infers1995 napisał(a):To był tylko taki kiepski dżołk:cool1:. Nawet ładny jest:eviltong: nawet... jak będziesz chciał, to się pocałuj:diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 kiedyś chyba połowa dogomaniaków popelni samobjostwo za te skaczące posty :mdleje: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):hahahah właśnie miałam napisac,że na pewno zaraz będzie coś chciał od Ciebie:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: on jest nieprzewidywalny :shake::diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: on jest nieprzewidywalny :shake::diabloti: po Tobie to ma? :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):po Tobie to ma? :evil_lol::evil_lol: po mnie? a z jakiej okazji? :evil_lol: Quote
Mudik Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Bardzo ładny nowy bammeros.:loveu: A to mi się skojarzyło z Zaczarowana dorożką. No wiesz, Zaczarowana dorożka(dożka:evil_lol:) , zaczarowany dorożkarz(kakrka:evil_lol:) , zaczarowany koń( w tej roli Gram:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:) http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080046.jpg Quote
betty_labrador Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 czesc dzieciaki :diabloti: ale masz sliczny banerek :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Mudik']Bardzo ładny nowy bammeros.:loveu: A to mi się skojarzyło z Zaczarowana dorożką. No wiesz, Zaczarowana dorożka(dożka:evil_lol:) , zaczarowany dorożkarz(kakrka:evil_lol:) , zaczarowany koń( w tej roli Gram:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:) http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080046.jpg :loveu: omatko, żeś wymyśliła :evil_lol: [quote name='betty_labrador']czesc dzieciaki :diabloti: ale masz sliczny banerek :loveu::loveu::loveu: :diabloti: dzięki :loveu: ściany i lampa(której nie widać :diabloti:) ściana i półki kominek :loveu: i ciekawostka- zdjęcie z kominkiem przed :diabloti: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC00284.jpg Quote
Bewarka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Tak, tak, bardzo ładne, ale ja wole Grama...:eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Justys95 napisał(a):Tak, tak, bardzo ładne, ale ja wole Grama...:eviltong: haha nimo grama :diabloti: Quote
Recommended Posts