Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tinka:) napisał(a):
kto da więcej... :diabloti:

Cezar ma 14 lat :eviltong: (Blakin ma 4 :lol:)

Cześć!
wasza galeria natycha ludzi :lol: zapisze się chyba na tańce, jeśli to rzeczywiście pomaga i człowiek ładniej się porusza :p

a co tam u was? :razz:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Cezar ma 14 lat :eviltong: (Blakin ma 4 :lol:)

Cześć!
wasza galeria natycha ludzi :lol: zapisze się chyba na tańce, jeśli to rzeczywiście pomaga i człowiek ładniej się porusza :p

a co tam u was? :razz:

to mamy ZWYCIĘZCĘ :diabloti:
M<ateusz, czujesz się zawiedziony? : P

a zapisuj się:diabloti: i powodzenia życzę :loveu:

u nas szaro buro i ponuro...

Posted

Buu to mam z Sikrą tylko 2 miejsce, Sikurka w zeszłym miesiącu skończyła 11.
A co do klikera, nie wszystko można bez niego ,naucz psa np wchodzenia na ścianę albo stref, czy jakiegos ćwiczenia na świadomośc łap lub zadu bez klikera. Powodzenia życzę!

Posted

Mudik napisał(a):
Buu to mam z Sikrą tylko 2 miejsce, Sikurka w zeszłym miesiącu skończyła 11.
A co do klikera, nie wszystko można bez niego ,naucz psa np wchodzenia na ścianę albo stref, czy jakiegos ćwiczenia na świadomośc łap lub zadu bez klikera. Powodzenia życzę!

da się ;) Gram miał od początku pożądane zachowanie zaznaczane słowem dobry, samym słowem da się a to nie kliker : P

Posted

Tinka:) napisał(a):
da się ;) Gram miał od początku pożądane zachowanie zaznaczane słowem dobry, samym słowem da się a to nie kliker : P

Tylko zanim skończysz to 'dooobry' to pies może już być w drugim pokoju i nici z zaznaczenia pożądanego zachowania :eviltong:
Ogólnie da się, jasne, ale bardzo precyzyjne rzeczy ciężko wypracować samym głosem ;)

Posted

[quote name='agnethka']a ja w grudniu skończę 26 lat :lol: :evil_lol:
ale my tu o PSACH :diabloti:
[quote name='Justa']Tylko zanim skończysz to 'dooobry' to pies może już być w drugim pokoju i nici z zaznaczenia pożądanego zachowania :eviltong:
Ogólnie da się, jasne, ale bardzo precyzyjne rzeczy ciężko wypracować samym głosem ;)
to sie trzeba nauczyć w odpowiednim momencie mówić :diabloti:

mam dylemat... :loveu:
na dole jest podłoga, w środku kolor farby, po bokach ciemne i jasne to kolory płyt do mebli... która? :diabloti: