Unbelievable Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Russellka napisał(a):Ale fajnie :loveu::loveu::lol:Jak to się psa nogą traktuje :mad: A ja widziałam! On nie siedział tylko leżał :eviltong: A Koda zaczęła szczekać na moją długą kurtkę bo myślała że to jakiś obcy w domu :lol::lol::evil_lol::diabloti: ran leżał to go nogą pogłaskałam! a raczej zdychał : P haha Koda goopek :evil_lol: grami już się przyzwyczaił do takich odgłosów i wie że to nie prawdziwe : P chociaż ostatnio ktoś wsypywał do ciasta około 100 GRAM cukru... myślałam że telewizor spadnie :evil_lol: Quote
Russellka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Moja sierota :loveu: Ja nie chce nic mówić ale to się stało wtedy gdy włączyłam twój filmik :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Russellka napisał(a):Moja sierota :loveu: Ja nie chce nic mówić ale to się stało wtedy gdy włączyłam twój filmik :diabloti: domyśliłam się wyobraź sobie : P jest nadzieja na lustro po świętach :mdleje: :loveu: Quote
infers Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 "Suń dupę!":diabloti: :iloveyou::roflt: Quote
Unbelievable Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 agnethka napisał(a):weź go do cyrku daj :lol::lol: przecież on by tam z zimna zdechł :evil_lol: infers1995 napisał(a):"Suń dupę!":diabloti: :iloveyou::roflt: :evil_lol: Quote
Justa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Wiesz co, chwilami mam wrażenie, że część rzeczy to zwykłe strzały :evil_lol: Ze strony Gramisława :loveu: Mówisz mu "a kuku!" a on robi wszystko, co robił wcześniej - obroty, zdechloty, turlanie i inne bajery :evil_lol: Może te wszystkie komenty mają podobną intonację i dlatego mu się myli? Ale grunt, że pracujecie, bo pies się nie nudzi. Ajjjj :loveu: Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 to nie kwestia mylenia, tylko niecierpliwości :evil_lol: mój spaniel też robił wszystko na raz byle by dostać ciastko :diabloti::eviltong: Quote
Justa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Hmmm.. ale on robi wszystko na raz oprócz tego co ma zrobić :diabloti: Galina też jest niecierpliwa i czasem jest tak, że zrobi co ma zrobić, a zanim dam jej nagrodę robi jeszcze 5 innych rzeczy - własnie z tej niecierpliwości :mdleje: Co nie zmienia faktu, że Gram jest rewelka :loveu: A może kilka komend sobie od Was zapożyczę, choć nie wiem jak maleństwo nauczę ich bez klikerrrrra :eviltong: Quote
Justa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 smallpati napisał(a):Ja tez mam ten problem, bo nie klikam, ale chyba wprowadzę ta metodę :evil_lol: Ja tez ni klikam, więc precyzyjne komendy sa raczej awykonalne w naszym przypadku. A dlaczego? Bo jaszczurka nienawidzi dźwięku klikeraaaa. :loveu::evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja tez mam ten problem, bo nie klikam, ale chyba wprowadzę ta metodę :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Justa napisał(a):Ja tez ni klikam, więc precyzyjne komendy sa raczej awykonalne w naszym przypadku. A dlaczego? Bo jaszczurka nienawidzi dźwięku klikeraaaa. :loveu::evil_lol: ja nie kilkam bo mi się nie chce, bo Moli wykonuje polecenia głosowe a nagrodzę też głosowową dostaje, polecenia wykonuje bez błędnie, ale kilker i tak wprowadzę, tak z ciekawości :evil_lol: P.S dzisiaj pierwszy raz cwiczyłam z nią i z klikerem, w sumie to łapie to szybko, cieszy sie jak słyszy kliker czyli jest dobrze :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Justa napisał(a):Wiesz co, chwilami mam wrażenie, że część rzeczy to zwykłe strzały :evil_lol: Ze strony Gramisława :loveu: Mówisz mu "a kuku!" a on robi wszystko, co robił wcześniej - obroty, zdechloty, turlanie i inne bajery :evil_lol: Może te wszystkie komenty mają podobną intonację i dlatego mu się myli? Ale grunt, że pracujecie, bo pies się nie nudzi. Ajjjj :loveu: bo on idzie na łatwiznę, co tu zrobić żeby tego nie zrobić :diabloti: o tym też myślałam, ale jak mówię graj to gra, a jak gram to nie strzela łapą w pianino :cool1: jemu i tak się nudzi :mdleje: 30min z nim ćwiczyłam, i co? lata po pokoju ze skarpetą w pysku :loveu::cool1: smallpati napisał(a):to nie kwestia mylenia, tylko niecierpliwości :evil_lol: mój spaniel też robił wszystko na raz byle by dostać ciastko :diabloti::eviltong: to też, ale raczej kombinuje za co by innego dostać smaka : P Justa napisał(a):Hmmm.. ale on robi wszystko na raz oprócz tego co ma zrobić :diabloti: Galina też jest niecierpliwa i czasem jest tak, że zrobi co ma zrobić, a zanim dam jej nagrodę robi jeszcze 5 innych rzeczy - własnie z tej niecierpliwości :mdleje: Co nie zmienia faktu, że Gram jest rewelka :loveu: A może kilka komend sobie od Was zapożyczę, choć nie wiem jak maleństwo nauczę ich bez klikerrrrra :eviltong: z tym akuku to on nie do końca wiedział co ma zrobić :razz: czasami łapie taki zaćmy :evil_lol: :loveu::loveu: Justa napisał(a):Ja tez ni klikam, więc precyzyjne komendy sa raczej awykonalne w naszym przypadku. A dlaczego? Bo jaszczurka nienawidzi dźwięku klikeraaaa. :loveu::evil_lol: czego nie lubi? dźwięku? wiem, że ciężko będzie uwierzyć ale grami też nie lubił : P wielką pomocą była zwykła skarpeta- w rękę kliker, na rękę dwie skarpety żeby przytłumić dźwięk- i jak było już klik/smakołyk to poszło i bez skarpety ;) ale muszę powiedzieć, że teraz też mniej się boi wystrzałów dzięki temu agnethka napisał(a):moja Elita jak widzi smaczek w ręku to robi wszystko co umie - po kolei.... mimo iż ja jej żadnego polecenia nie zdążę wydać :lol: tak nie ma- jak coś powiem, byle co to on robi co mu serce podpowiada :evil_lol: i kombinuje, kombinuje... bzium wyszło właśnie z tych kombinacji jego : P smallpati napisał(a):ja nie kilkam bo mi się nie chce, bo Moli wykonuje polecenia głosowe a nagrodzę też głosowową dostaje, polecenia wykonuje bez błędnie, ale kilker i tak wprowadzę, tak z ciekawości :evil_lol: P.S dzisiaj pierwszy raz cwiczyłam z nią i z klikerem, w sumie to łapie to szybko, cieszy sie jak słyszy kliker czyli jest dobrze :evil_lol: widzisz, nic strasznego :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 nie mówiłam że straszne to, mówiłam że mi się nie chce :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 smallpati napisał(a):nie mówiłam że straszne to, mówiłam że mi się nie chce :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: infers1995 napisał(a):Teraz bez klikera, ani rusz:eviltong: wszystko się da :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 w ogóle to jakoś mi się ostatnio zachciało nowych sztuczek :evil_lol: dziś ćwiczyłam obroty, umie się obracać na plecach, ale nie umie na stojąco, tzn. nie umiała, bo już umie :eviltong: Quote
Justa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A uciekał na dźwięk klikera z podkulonym ogonem? Powinnam ją chyba tym karać :evil_lol: :eviltong: A wytrzałów jaszczurka sie niegdy nie bała, ona całego sylwestra w domu przesypia :loveu::multi: Quote
Unbelievable Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 smallpati napisał(a):w ogóle to jakoś mi się ostatnio zachciało nowych sztuczek :evil_lol: dziś ćwiczyłam obroty, umie się obracać na plecach, ale nie umie na stojąco, tzn. nie umiała, bo już umie :eviltong: grami obracać się na tylnych łapach umie już ze dwa lata :evil_lol: Justa napisał(a):A uciekał na dźwięk klikera z podkulonym ogonem? Powinnam ją chyba tym karać :evil_lol: :eviltong: A wytrzałów jaszczurka sie niegdy nie bała, ona całego sylwestra w domu przesypia :loveu::multi: uciekał ;) takiej to dobrze :mdleje: Gram podczas pierwszego sylwestra skakał po szafkach, stołach... Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 moja ma 2 lata :evil_lol: nie uczyłam jej bo mi się nie chciało :eviltong: Quote
Unbelievable Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 smallpati napisał(a):moja ma 2 lata :evil_lol: nie uczyłam jej bo mi się nie chciało :eviltong: :evil_lol::evil_lol: gram w sylwestra będzie miał 2 i pół : P infers1995 napisał(a):Świnka jak widzi kliker to świrować zaczyna:razz::loveu: a tak się wzbraniałeś... :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 urodził się w sylwestra :crazyeye: to ja już wiem dlaczego ona taki pokopany jest :evil_lol: Quote
infers Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Świnka jak widzi kliker to świrować zaczyna:razz::loveu: Quote
Justa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jaki tu szczyle.. Galina ma 5,5 :eviltong: Quote
Matusz Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Justa napisał(a):Jaki tu szczyle.. Galina ma 5,5 :eviltong: A Tobiasz w lutym 8....:eviltong::eviltong: Quote
Unbelievable Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Matusz napisał(a):A Tobiasz w lutym 8....:eviltong::eviltong: kto da więcej... :diabloti: EDIT: ja dam :evil_lol: Ares ma 10-12 lat Quote
Recommended Posts