Unbelievable Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Matusz napisał(a): no widzisz :diabloti::diabloti: to ty teraz maturka czy za rok?:razz: za dwa :eviltong: Quote
Iza. Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Matusz napisał(a): na co ?:razz: Mam zamiar na wete, ale jakoś tak chemia to nie jest to co kocham najbardziej :evil_lol:;) Quote
Matusz Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Tinka:) napisał(a): taak, już mnie siostra zapraszała :evil_lol: no widzisz :diabloti::diabloti: to ty teraz maturka czy za rok?:razz: Iza. napisał(a):Ja się wybieram do Olsztyna, ja :cool3::diabloti: na co ?:razz: Quote
Unbelievable Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Russellka napisał(a):A nie chcesz BC albo aussika? :cool3::diabloti: pisałam : P aussik bardziej niż bc, jak bc to tylko lilac&white Mateusz na twoje też odpowiedziałam, przeskoczyło :angryy: Quote
Russellka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A nie chcesz BC albo aussika? :cool3::diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 przeskoczony post :angryy: Quote
Russellka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nie zauwazyłam... :shake: To się już robi irytujące :angryy: A myślałaś o amstaffach? większe są w końcu niż staficzki :loveu: Quote
Unbelievable Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 smallpati napisał(a):merle :loveu::loveu::loveu: bueh :diabloti: chyba, że lilac merle- wtedy bym się zastanowiła ;) jednak wole jednolite, nawet bez podpalania Russellka napisał(a):nie zauwazyłam... :shake: To się już robi irytujące :angryy: A myślałaś o amstaffach? większe są w końcu niż staficzki :loveu: :angryy: myślałam ;) ale ciężko znaleźć ładnego, czarno-białego asta- bo rudego nie chcę :shake: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ja tam lubię bordery albo BW albo merle :loveu: Quote
infers Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ja bym chciał jako drugiego psa staffika, taka kochana kupa mięśni:loveu: Quote
infers Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Chętnie bym wziął jakąś bide ze schronu, ale rodzice ani myślą o drugim psie:placz: Quote
Unbelievable Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 agnethka napisał(a):Tinka na TTB się przymierzasz? :razz: ja już Ci kiedyś pisałam różnice między SBT i AST'em :cool3: i co wolę i dlaczego... no nieśmiało mówiąc tak : P wiem wiem, pamiętam ;) infers1995 napisał(a):Ja bym chciał jako drugiego psa staffika, taka kochana kupa mięśni:loveu: widać że braciszek swojej siostrzyczki :loveu: :diabloti: mam śniegowe zdjęcia :cool3: Quote
NightQueen Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 nie dawaj zdjąć :diabloti: kudłate psy są najlepsze :loveu::loveu: albo chociaż takie co mają odrobinę długich włosów np. saluki :loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 hehe co ja poradzę na to że lubię targać psy szczotkami :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 agnethka napisał(a):to dawaj...zamarznę jeszcze bardziej ;) ale u nas jest max. 5cm :diabloti: smallpati napisał(a):nie dawaj zdjąć :diabloti: kudłate psy są najlepsze :loveu::loveu: albo chociaż takie co mają odrobinę długich włosów np. saluki :loveu::loveu: pati, ty masochistko :diabloti: nie można mieć wszystkiego naraz : P Quote
Justa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jesooo.. aż hopkę całą wywalił :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Justa napisał(a):Jesooo.. aż hopkę całą wywalił :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: biedna hopka :diabloti: dzisiaj Grami rzygał :cool1: betonem :cool1: Quote
Justa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Tinka:) napisał(a):dzisiaj Grami rzygał :cool1: betonem :cool1: Hmm resztki z obiadu? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Justa napisał(a):Hmm resztki z obiadu? :evil_lol: no pewnie :loveu: zwykle daję mu plastik, ale wiecie, dom się buduje i tyyyle zostało to żal nie zjeść :razz: Quote
Justa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Tinka:) napisał(a):no pewnie :loveu: zwykle daję mu plastik, ale wiecie, dom się buduje i tyyyle zostało to żal nie zjeść :razz: a no pewnie pewnie.. a jutro styropian? :loveu: aopropo betonu, pies moich znajomych kiedyś urządził sobie w nim kąpiel :loveu: ajjj walka z czasem była, coby zdąrzyć zanim zaschnie :loveu: Quote
LeCoyotte Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Justa napisał(a):a no pewnie pewnie.. a jutro styropian? :loveu: aopropo betonu, pies moich znajomych kiedyś urządził sobie w nim kąpiel :loveu: ajjj walka z czasem była, coby zdąrzyć zanim zaschnie :loveu: mogli zostawić, była by jedyna w swoim rodzaju naturalna rzeźba:loveu: Quote
infers Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Teraz wiadomo, dlaczego ma takie twarde mięśnie:diabloti: :roflt: Quote
Recommended Posts