Olusia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Cześć zwariowani :eviltong: Super będziesz miała nowy domek :loveu::cool3: Grami cudny jak zwykle :loveu:;) Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 smallpati napisał(a):ja nie mam foli więc nie musiałam się uczyć z niej korzystać, ale zawsze jak jadę gdzieś gdzie nie ma szklanej kabiny to łazienka zawsze zalana :evil_lol: :evil_lol: Russellka napisał(a):Hihi bo ja jestem ze wszystkim na bieząco :diabloti: A jeśli chodzi o panele -skombinuje mu jakieś filcowe papucie :evil_lol: Ale moja Koda nie rysuje paneli (tzn w moim pokoju tylko są) chociaz moze dlatego, ze tych paneli nie wiele widać :evil_lol::diabloti: ja mam cały pokój drewnem obłożony, ale to co innego niż teraz jest i nie widać rys : P infers1995 napisał(a):kiedy się wprowadzacie?:razz: nie mam pojęcia Olusia napisał(a):Cześć zwariowani :eviltong: Super będziesz miała nowy domek :loveu::cool3: Grami cudny jak zwykle :loveu:;) cześć :evil_lol: :loveu: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 smallpati napisał(a):zależy jakie panele, czy takie 20zł za m/kwadratowy czy takie za 100 zł :evil_lol: na tych za 20 to wszystko widać nie no, te w korytarzu i salonie są drewniane z wierzchem jakimśtam, nie wiem : P ale nie kosztowały 20zł :diabloti: w pokojach też mamy porządne ;) Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 zależy jakie panele, czy takie 20zł za m/kwadratowy czy takie za 100 zł :evil_lol: na tych za 20 to wszystko widać Quote
Unbelievable Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 tak było wczoraj: tak jest dzisiaj ;) no i znudzony pies : P Quote
Czarna_Owieczka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070860.jpg jej, po co tyle wysokości na hopce :o jemu spokojnie wystarczy na pierwszym zaczepie :lol: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070943.jpg jaki słodki :loveu: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/n...6/P1070860.jpg jej, po co tyle wysokości na hopce :-o jemu spokojnie wystarczy na pierwszym zaczepie :lol: pierwszy stopień jest dla niego, a przez resztę skacze Martyna :diabloti: Quote
Iza. Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale macie śnieg fajny :loveu::loveu: A u nas nie ma :placz: Quote
Unbelievable Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070860.jpg jej, po co tyle wysokości na hopce :o jemu spokojnie wystarczy na pierwszym zaczepie :lol: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070943.jpg jaki słodki :loveu: a jak lena przyjedzie to co? też rzez tyle ma skakać? :evil_lol: smallpati napisał(a):pierwszy stopień jest dla niego, a przez resztę skacze Martyna :diabloti: :evil_lol: Iza. napisał(a):Ale macie śnieg fajny :loveu::loveu: A u nas nie ma :placz: oj fajny, fajny :diabloti: i jeszcze jest :evil_lol: Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 hej tancereczko :loveu: ale chałupka :loveu: pięknie :loveu: A drugi pies będzie? :diabloti: Quote
Russellka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A własnie planujesz drugiego diablika? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Justa napisał(a):hej tancereczko :loveu: ale chałupka :loveu: pięknie :loveu: A drugi pies będzie? :diabloti: pokłóciłam się z trenerką :angryy: dzięki :loveu: będzie- jak się wyprowadzę :evil_lol: i u mnie będzie, i w domu, dla siostry : P Russellka napisał(a):A własnie planujesz drugiego diablika? :diabloti: drugiego diablika na pewno mieć będę :loveu: ale teraz chciałabym dużego psa, zależy też od warunków ;) Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Martyna, ale siak to? To siostra zostaje w starym domu?! :-o Haha, ale pewnie już nie myśliwski, co? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Justa napisał(a):Martyna, ale siak to? To siostra zostaje w starym domu?! :-o Haha, ale pewnie już nie myśliwski, co? :diabloti: :evil_lol::evil_lol: ja się wyprowadzę na studia : P nie sądzę :diabloti: poza drugim russellem :loveu: smallpati napisał(a):jakiego chcesz kudłacza drugiego? nie mam pojęcia : P rozglądam się za sporym i dobrym do sportów, najlepiej owczarkiem, ale sercem jestem przy staffikach :evil_lol: sportowca da się z niego zrobić, gorzej z wielkością : P Quote
Iza. Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Tinka:) napisał(a): nie mam pojęcia : P rozglądam się za sporym i dobrym do sportów, najlepiej owczarkiem, Owczarka australijskiego :loveu::loveu: Quote
infers Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Owczarka Belgijskiego, prawda?:diabloti::loveu: Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja nie mogłabym mieć owczarka.. choć belgi.. :loveu: ale u kogoś, nie u siebie :evil_lol: A gdzie na studia? Do Wawki? Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 eee lepiej bc :loveu::loveu: albo szkockiego :loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Iza. napisał(a):Owczarka australijskiego :loveu::loveu: jeszcze beauceron, może bos, owczarek pirenejski face race... duuużo :diabloti: Owczarka Belgijskiego, prawda?:diabloti::loveu: przerażają mnie te psy : P Justa napisał(a):Ja nie mogłabym mieć owczarka.. choć belgi.. :loveu: ale u kogoś, nie u siebie :evil_lol: A gdzie na studia? Do Wawki? dokładnie :evil_lol: do wawki albo do gdańska ;) smallpati napisał(a):eee lepiej bc :loveu::loveu: albo szkockiego :loveu::loveu: nie :diabloti: chociaż bc nie byłby zły, ale tylko lilac and white :loveu: Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Zobaczymy jak Ty na studiach na taki wulkan energii znajdziesz czas :evil_lol::eviltong: Do Wawki ! najlepiej na SGGW ! :loveu: Quote
Matusz Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Tinka:) napisał(a):j do wawki albo do gdańska ;) do Olsztyna !! :diabloti: na UWM czyt. Uniwersytet Wyższego Melanżu :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Justa napisał(a):Zobaczymy jak Ty na studiach na taki wulkan energii znajdziesz czas :evil_lol::eviltong: Do Wawki ! najlepiej na SGGW ! :loveu: jeden mam to i z drugim sobie poradzę :evil_lol: nie ma rzeczy niemożliwych : P na sggw nie ma nic dla mnie : P Matusz napisał(a): do Olsztyna !! :diabloti: na UWM czyt. Uniwersytet Wyższego Melanżu :diabloti: taak, już mnie siostra zapraszała :evil_lol: Quote
Iza. Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Matusz napisał(a): do Olsztyna !! :diabloti: Ja się wybieram do Olsztyna, ja :cool3::diabloti: Quote
Recommended Posts