Russellka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ale śliczny domeczek :loveu: Wy się tam przeprowadzacie tak? Czy jak to, bo już sie zgubiłam :razz: Ja zawsze marzyłam o kominku :loveu::loveu: fajny kibelek :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ja jestem miłośniczką łazienek na styl chiński :loveu::loveu: nie podobają mi się te 3 zielone lamy, kojarzą mi się z kuchnią Quote
Iza. Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070919.jpg Ale fajnie zielono :loveu: Quote
Matusz Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 piękny dom i piękna stylowa zielona łazienka :loveu::loveu: zazdraszczam:razz: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Russellka napisał(a):Ale śliczny domeczek :loveu: Wy się tam przeprowadzacie tak? Czy jak to, bo już sie zgubiłam :razz: Ja zawsze marzyłam o kominku :loveu::loveu: fajny kibelek :evil_lol: :loveu::loveu: no przeprowadzamy się ;) jak nam zrobią kuchnię i schody, a tata drzwi, bo pomalować zdążą;) grunt, że są łazienki i podłogi :diabloti: haha kibelek the best :evil_lol::evil_lol: ja się cieszę z wielkiego ogrodu :loveu: i pól przy samym domu Iza. napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070919.jpg Ale fajnie zielono :loveu: Matusz napisał(a):piękny dom i piękna stylowa zielona łazienka :loveu::loveu: zazdraszczam:razz: znaczy nadaję się na architekta? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 agnethka napisał(a):nie masz? to ja Ci gratis oddam :diabloti: żeby gram nie chciał na dwór wychodzić? nie, dziękuję :evil_lol: widziałam u was śnieg, myślałam że to ja mieszkam na biegunie zimna polski :cool1: ja jestem miłośniczką łazienek na styl chiński :loveu::loveu: nie podobają mi się te 3 zielone lamy, kojarzą mi się z kuchnią fuuu:diabloti: do kuchni by nie pasowały :diabloti: Quote
Iza. Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tinka:) napisał(a): znaczy nadaję się na architekta? :diabloti: Nadajesz się :cool3: Quote
Matusz Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tinka:) napisał(a): znaczy nadaję się na architekta? :diabloti: znaczy się chyba jo :diabloti::cool1: Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 fuuu:diabloti: do kuchni by nie pasowały :diabloti: pasowałby do kuchni, bardziej niż do łazienki. Ja w łazience to głównie halogeny preferuje :loveu: Co do łazienki w stylu chińskim to chyba nie wiesz o co mi chodzi, ja nie mam nie myśli łazienki z bambusa itp. tylko z glazurą chińską, duże, prostokątne płytki porcelanowe, gipsowe filary (różne kształty), ubikacja i umywalka ze szkła :loveu: cudo :loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Matusz napisał(a): znaczy się chyba jo :diabloti::cool1: chyba?:mad: :evil_lol::evil_lol: Iza. napisał(a):Nadajesz się :cool3: :loveu: :evil_lol: ale dzięki :oops: Quote
Russellka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ty na architekta? Phi :cool1: już ty chociaż nie bałagań w tym domu :diabloti: Quote
Iza. Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tinka:) napisał(a): :loveu: :evil_lol: ale dzięki :oops: Kiedyś mi mieszkanie zaprojektujesz :cool3::diabloti: Tylko ja łazienkę chce czarną :diabloti: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070850.jpg sierotek kochany :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 na pewno, na pewno :loveu: :eviltong: Teraz Grami bedzie mial duzo miejsca :lol: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Russellka napisał(a):Ty na architekta? Phi :cool1: już ty chociaż nie bałagań w tym domu :placz: ale trafiłaś- w pokoju mam zawsze taki twórczy nieład- jak posprzątam nie wiem co gdzie jest :evil_lol: agnethka napisał(a):indyk też myślał :evil_lol: a ja właśnie zmniejszam foty z "wycieczki" mojej mamy :diabloti: już lecę pooglądać:loveu: Matusz napisał(a):na pewno, na pewno :loveu: :eviltong: Teraz Grami bedzie mial duzo miejsca :lol: :evil_lol: oj będzie, chociaż teraz też ma, nie powiem ;) ale się mama będzie wkurzać jak zacznie panele rysować :mdleje: chyba będę mu musiała buciki zakładać :evil_lol: smallpati napisał(a):pasowałby do kuchni, bardziej niż do łazienki. Ja w łazience to głównie halogeny preferuje :loveu: Co do łazienki w stylu chińskim to chyba nie wiesz o co mi chodzi, ja nie mam nie myśli łazienki z bambusa itp. tylko z glazurą chińską, duże, prostokątne płytki porcelanowe, gipsowe filary (różne kształty), ubikacja i umywalka ze szkła :loveu: cudo :loveu: halogeny też będą ;) z takimi wystającymi kuleczkami umywalkę ze szkła chciałam, ale mamie się nie podobają :cool1: będą stawiane na blat okrągłe ;) no i ja wolę nowocześnie, bez wymyślania nie wiadomo jakiego : P Iza. napisał(a):Kiedyś mi mieszkanie zaprojektujesz :cool3::diabloti: Tylko ja łazienkę chce czarną :diabloti: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070850.jpg sierotek kochany :loveu: czarne łazienki są zarąbiste :loveu: tylko trzeba umieć taką zrobić ;) Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 umywalkę ze szkła chciałam, ale mamie się nie podobają :cool1: będą stawiane na blat okrągłe ;-) no i ja wolę nowocześnie, bez wymyślania nie wiadomo jakiego : P łazienki na wzór chiński są nowoczesne, dopiero wchodzi na nie moda :diabloti: Ja lubię zdziwione rzeczy :loveu:, same płytki mnie nie kręcą a takie szklane wyposażenia są super, tylko z myciem ich już gorzej :razz: Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tinka:) napisał(a):mnie przeraża sama kabina, a co dopiero jeszcze dwie szklane umywalki :evil_lol::evil_lol: aa tam, nie będziesz się kapać i problem z głowy :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 smallpati napisał(a):łazienki na wzór chiński są nowoczesne, dopiero wchodzi na nie moda :diabloti: Ja lubię zdziwione rzeczy :loveu:, same płytki mnie nie kręcą a takie szklane wyposażenia są super, tylko z myciem ich już gorzej :razz: mnie przeraża sama kabina, a co dopiero jeszcze dwie szklane umywalki :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tinka:) napisał(a):zawsze zostaje wanna :evil_lol: bo kabiny są jeszcze dwie, ale wszystkie szklane : P bo kabiny zazwyczaj są szklane, no ewentualnie może być basen z wiszącą folią :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 smallpati napisał(a):aa tam, nie będziesz się kapać i problem z głowy :evil_lol::evil_lol: zawsze zostaje wanna :evil_lol: bo kabiny są jeszcze dwie, ale wszystkie szklane : P Quote
Iza. Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tinka:) napisał(a): czarne łazienki są zarąbiste :loveu: tylko trzeba umieć taką zrobić ;) Jak skończysz studia to się naumiesz :cool3: smallpati napisał(a):łazienki na wzór chiński są nowoczesne, dopiero wchodzi na nie moda :diabloti: Ja lubię zdziwione rzeczy :loveu:, same płytki mnie nie kręcą a takie szklane wyposażenia są super, tylko z myciem ich już gorzej :razz: przeczytałam pytki :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 te folie są obłędne, wcale woda nie przecieka przez nie :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 smallpati napisał(a):bo kabiny zazwyczaj są szklane, no ewentualnie może być basen z wiszącą folią :evil_lol: teraz mamy plastikową kabinę i właśnie taką zasłonę nad wanną :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ja nie mam foli więc nie musiałam się uczyć z niej korzystać, ale zawsze jak jadę gdzieś gdzie nie ma szklanej kabiny to łazienka zawsze zalana :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Iza. napisał(a):Jak skończysz studia to się naumiesz :cool3: przeczytałam pytki :evil_lol::evil_lol: haha to jeszcze trochę potrwa :evil_lol: jeżeli się w ogóle dostanę :evil_lol: :megagrin: głodnemu chleb na myśli :diabloti: smallpati napisał(a):te folie są obłędne, wcale woda nie przecieka przez nie :diabloti::evil_lol: ja już opracowałam taką technikę kąpania się, że jest sucho :evil_lol: Quote
Russellka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Hihi bo ja jestem ze wszystkim na bieząco :diabloti: A jeśli chodzi o panele -skombinuje mu jakieś filcowe papucie :evil_lol: Ale moja Koda nie rysuje paneli (tzn w moim pokoju tylko są) chociaz moze dlatego, ze tych paneli nie wiele widać :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts