Mudik Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Śliczności ,zwłaszcza 3 fotka:loveu::loveu::loveu: Quote
Psiutka380 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Według mnie fotka nr 2 najlepsza. Śliczniutki! Quote
Asia & Ginger Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://images26.fotosik.pl/186/4a0faac0f9edfc03med.jpg Śliczna panienka z Gramiego. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Unbelievable Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://images26.fotosik.pl/186/4a0faac0f9edfc03med.jpg Śliczna panienka z Gramiego. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: ślicznie mu w różu, prawda? :loveu::loveu: ale to facet, szkoda mi kupować mu różową obrożę, a chciałabym :razz: Quote
Asia & Ginger Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Tinka:) napisał(a):ślicznie mu w różu, prawda? :loveu::loveu: ale to facet, szkoda mi kupować mu różową obrożę, a chciałabym :razz: Różowy ostatnio jest modny, nawet wśród mężczyzn. :cool3: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Różowy ostatnio jest modny, nawet wśród mężczyzn. :cool3: :evil_lol: narazie dostaliśmy różową bandamkę z eukanuby, wystarczy :evil_lol::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ładne bandamnki są z "Mojego psa". Czerwone też ładne. A tylko 8zł;) Quote
NightQueen Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witam :loveu: Co tam u ciapatego malucha słychać? :evil_lol: http://images26.fotosik.pl/186/4a0faac0f9edfc03med.jpg no wiesz :mad: nie rób z niego transwestyty :evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Mój ma czerwony:evil_lol: komplet i tranwestytą nie jest:diabloti: Do twarzy Gramowi w różu.;) Quote
Unbelievable Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Psiutka380']Ładne bandamnki są z "Mojego psa". Czerwone też ładne. A tylko 8zł;) czerwoną mamy z bayera :evil_lol::evil_lol: tylko za gruba, muszę ją na pół przeciąć. [quote name='smallpati']Witam :loveu: Co tam u ciapatego malucha słychać? :evil_lol: http://images26.fotosik.pl/186/4a0faac0f9edfc03med.jpg no wiesz :mad: nie rób z niego transwestyty :evil_lol: ciapaty ma wystawę w niedzielę :multi::multi: tylko prawdziwi mężczyźni mogą nosić róż... :diabloti: [quote name='Psiutka380']Mój ma czerwony:evil_lol: komplet i tranwestytą nie jest:diabloti: Do twarzy Gramowi w różu.;) właśnie! też mi się podoba :cool3: bo Grami to pies z ludzka twarzą jak to moja siostra powiedziała :cool3: Quote
infers Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 To już w niedziele wystawa? Zajrzyj do mnie bo już zaraz nowe foty będziesz miała co krytykować:diabloti: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Oooo:diabloti: No powiedzenia życzę i jak nam tu nie zjedziesz ze złotym medalem to:mad: Co to za wystawa? Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Psiutka380 napisał(a):Oooo:diabloti: No powiedzenia życzę i jak nam tu nie zjedziesz ze złotym medalem to:mad: Co to za wystawa? Nowy Dwór Mazowiecki :razz: na szczęście jesteśmy w niedzielę, wybiegam go w sobotę i będę miała trochę spokojniejszego psa :evil_lol: a wieczorem szorowanko... Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja Taresa kąpałam dzisiaj. Tyle sierści zgubił że SZOK. Ale jak ładnie pachnie miętą.:loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Psiutka380 napisał(a):Ja Taresa kąpałam dzisiaj. Tyle sierści zgubił że SZOK. Ale jak ładnie pachnie miętą.:loveu::loveu: moje szampony to jak cholera śmierdzą :razz: w końcu wiosna, z mojego też strasznie leci. Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja mam owadobójczy dla szczeniąt zagęszczony HAU. Tak ładnie pachnie jak te cukierki zielone, miętowe. Taresik miał pchły więc trzeba je było załatwić. A sprzedawca powiedział że owadobójczy dla szczeniąt to tylko ten. Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Psiutka380 napisał(a):Ja mam owadobójczy dla szczeniąt zagęszczony HAU. Tak ładnie pachnie jak te cukierki zielone, miętowe. Taresik miał pchły więc trzeba je było załatwić. A sprzedawca powiedział że owadobójczy dla szczeniąt to tylko ten. też chce żeby moje tak pachniały:placz: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Chyba nic się nie stanie jak kupisz mu dla szczeniąt. Ale naprawdę polecam. Szampon HAU owadobójczy dla szczeniąt i małych zwierząt futerkowych. Tares właśnie siedzi w moim pokoju. Czuć od niego taki zapach tych miętowyc landrynek. Kosztuje 10zł. Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Psiutka380 napisał(a):Chyba nic się nie stanie jak kupisz mu dla szczeniąt. Ale naprawdę polecam. Szampon HAU owadobójczy dla szczeniąt i małych zwierząt futerkowych. Tares właśnie siedzi w moim pokoju. Czuć od niego taki zapach tych miętowyc landrynek. Kosztuje 10zł. ale mi owadobójczy niepotrzebny :cool3::cool3: poza tym mam jeszcze szamponów a szamponów. :evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ale to jest pielęgnujący i owadobójczy. Ja zawsze kąpię w owadobójczych. Chociaż pcheł nie mają ale im kupuję. W razie W.:diabloti: Ale ten zapachhhhh:loveu: Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Psiutka380 napisał(a):Ale to jest pielęgnujący i owadobójczy. Ja zawsze kąpię w owadobójczych. Chociaż pcheł nie mają ale im kupuję. W razie W.:diabloti: Ale ten zapachhhhh:loveu: idź, nie denerwuj :evil_lol::evil_lol: bo od mojego jutro będzie capić, tak samo jak od rąk :mad: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ale są takie perfumy. Hmmm jak się nazywały zapomniałam. Ale perfumy dla psa tylko że po 34zł z groszem.;) Naprawdę ma sobie iść??:mad: Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Ale są takie perfumy. Hmmm jak się nazywały zapomniałam. Ale perfumy dla psa tylko że po 34zł z groszem.;) Naprawdę ma sobie iść??:mad: perfumować psa, ja dziękuję :evil_lol::evil_lol: akysz, akysz! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz, że to taki mały żarcik. Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No przecież wiem:diabloti: A przez "zęby" mojego Taresa znowu moja bluza wylądowałą w koszu:mad: Quote
Recommended Posts