Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja myślę, że rodzice się zgodzą, tylko że wiesz, to dopiero na wakacje, bo szkoła jednak odrobinę ogranicza czas :evil_lol: Ale było szuperowo :multi: I byśmy poszły na łąkę i do parku i połaziły po mojej wiosce z naszymi szczurami :loveu: Co ty na to? :razz:

Posted

Russellka napisał(a):
Ja myślę, że rodzice się zgodzą, tylko że wiesz, to dopiero na wakacje, bo szkoła jednak odrobinę ogranicza czas :evil_lol: Ale było szuperowo :multi: I byśmy poszły na łąkę i do parku i połaziły po mojej wiosce z naszymi szczurami :loveu: Co ty na to? :razz:

tylko z moimi będzie duży problem :diabloti: ale postaram sie przyjechać :loveu:
oczywiście że w wakacje, teraz jest zimno,szybko się ciemno robi, brrr :cool1:
ciekawe tylko, czy mój szczur do tego czasu będzie biegał bez linki :diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):

ciekawe tylko, czy mój szczur do tego czasu będzie biegał bez linki :diabloti:

a co? boisz się, że się zaplącze między tyczkami :evil_lol: ?

a mnie nikt nie zaprasza na wakacje ? :placz:

Posted

Justa napisał(a):
a co? boisz się, że się zaplącze między tyczkami :evil_lol: ?

a mnie nikt nie zaprasza na wakacje ? :placz:

to by było straszne :placz::placz::placz: :diabloti:
bez przesady, w zamkniętym ogrodzie spokojnie do mnie wraca :cool1: a i na spacerach coraz częściej :loveu:

ja cię zapraszam:loveu: do mojej łomżyńskiej dziury :loveu:

wszystkich zapraszam, a co! jak szaleć to szaleć :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
hmmm. byleby spuszczenie na agility nie było ostatnim sprawdzeniem czy wróci :mdleje:

oooo. super. zabiore się z kolegą z grupy :evil_lol::eviltong:

no właśnie- dlatego piszę że w OGRODZONYM:cool1: na tę chwilę nigdzie go samego nie spuszczę... a kiedyś spokojnie chodziłam z nim bez smyczy po ruchliwej ulicy :roll: i nie bałam się że wleci pod samochód...

za co ma kolega? konika? :loveu::diabloti:

Posted

Bzikowa napisał(a):
bo ja ogólnie słabo ogarniam. :evil_lol:

gram - pan i władca zjeżdżalni!

bieedna :evil_lol::evil_lol:

a co :cool1:
LeCoyotte napisał(a):
to poważna funkcja:shake:

no pewnie :cool1: a co się będzie zniżał do poziomu mrówek, phiii:cool1:

Doginka napisał(a):
Ale foty są prześliczne:crazyeye::loveu:

:oops:
Justa napisał(a):
mieszkanie w łomży :diabloti::loveu:

tak też później pomyślałam :evil_lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):
co robi o tak pieknej wczesnej porze nasz piekny jakże cudowny Gramulek wysokonożny? :cool3:

haha pewnie spał :evil_lol::evil_lol:
Russellka napisał(a):
Hi hi, kupię mu na urodziny szczudła, żeby był wyższy i się nie zniżał do poziomu mrówek :diabloti: ale będzie miał fajne lokaty na wystawach :evil_lol:

już ma :evil_lol: a raczej nie ma lokat :evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Coś Ci się z banerkiem zrobiło, bo widzę tylko krzyzyki;)

mnie działa, marcinowi też:razz:

jechałam rano do szkoły... mamy takie duże skrzyżowanie, z każdej strony po 3 pasy ruchu(u nas to dużo :diabloti:), dojeżdżamy do niego, widać straż miejską, puste miejsce przed tirem stojącym przed nami, nie widać czemu... mama zjechała na prawy pas, a tam środkiem ulicy idzie baba, widać że ze wsi, z KONIEM trzymanym przez nią tylko za uzdę :angryy::angryy: koń bał się strasznie, jak coś obok niego przejeżdżało wyrywał się, skakał... był do tego w strasznym stanie, sfilcowana sierść, brudny, cały w gnoju... tak mi się go szkoda zrobiło... co ta baba myslała... nie wiem, niedaleko jest rynek, może sprzedać go chciała... ciemnogród... albo chora była, alzheimer...?:shake: takich ludzi nie powinno się z domu wypuszczać... bo ten koń był sam dla siebie zagrożeniem, nie mówiąc o ludziach:roll: eh, szkoda gadać...

Posted

Mudik napisał(a):

:evil_lol::evil_lol: mój biedny mały piesek :diabloti:

w sumie to nie wiem : P
tak samo jak wyglądało jakby do talerze leciał:diabloti:

Posted

agnethka napisał(a):
Tinka - ja Ci radzę zmienić ten podpis, bo jest za duży ;) i się MODY przyczepią ;)

a poza tym dawaj zdjęcia :diabloti:

przed chwilą zauważyłam, że się zepsuł :angryy: wcześniej stary link nie działał, nagle zaczął :cool1: jak ja lubię image :cool1:

cinuś da : P

Posted

Haaa ja też musze sprzątać G :eviltong: Nie jesteś sam :evil_lol: Dawaj foty, czego się obijasz obiboku jeden :diabloti:

Jaka u was jest pogoda? U nas padał już desz, później śnieg i było zaliczone słoneczko :loveu::evil_lol: