Russellka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ja myślę, że rodzice się zgodzą, tylko że wiesz, to dopiero na wakacje, bo szkoła jednak odrobinę ogranicza czas :evil_lol: Ale było szuperowo :multi: I byśmy poszły na łąkę i do parku i połaziły po mojej wiosce z naszymi szczurami :loveu: Co ty na to? :razz: Quote
Unbelievable Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Russellka napisał(a):Ja myślę, że rodzice się zgodzą, tylko że wiesz, to dopiero na wakacje, bo szkoła jednak odrobinę ogranicza czas :evil_lol: Ale było szuperowo :multi: I byśmy poszły na łąkę i do parku i połaziły po mojej wiosce z naszymi szczurami :loveu: Co ty na to? :razz: tylko z moimi będzie duży problem :diabloti: ale postaram sie przyjechać :loveu: oczywiście że w wakacje, teraz jest zimno,szybko się ciemno robi, brrr :cool1: ciekawe tylko, czy mój szczur do tego czasu będzie biegał bez linki :diabloti: Quote
Russellka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Masz się postarać :diabloti: Czymam za was kciuki :cool3: Quote
Justa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Tinka:) napisał(a): ciekawe tylko, czy mój szczur do tego czasu będzie biegał bez linki :diabloti: a co? boisz się, że się zaplącze między tyczkami :evil_lol: ? a mnie nikt nie zaprasza na wakacje ? :placz: Quote
Unbelievable Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Justa napisał(a):a co? boisz się, że się zaplącze między tyczkami :evil_lol: ? a mnie nikt nie zaprasza na wakacje ? :placz: to by było straszne :placz::placz::placz: :diabloti: bez przesady, w zamkniętym ogrodzie spokojnie do mnie wraca :cool1: a i na spacerach coraz częściej :loveu: ja cię zapraszam:loveu: do mojej łomżyńskiej dziury :loveu: wszystkich zapraszam, a co! jak szaleć to szaleć :diabloti: Quote
Justa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 hmmm. byleby spuszczenie na agility nie było ostatnim sprawdzeniem czy wróci :mdleje: oooo. super. zabiore się z kolegą z grupy :evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Justa napisał(a):hmmm. byleby spuszczenie na agility nie było ostatnim sprawdzeniem czy wróci :mdleje: oooo. super. zabiore się z kolegą z grupy :evil_lol::eviltong: no właśnie- dlatego piszę że w OGRODZONYM:cool1: na tę chwilę nigdzie go samego nie spuszczę... a kiedyś spokojnie chodziłam z nim bez smyczy po ruchliwej ulicy :roll: i nie bałam się że wleci pod samochód... za co ma kolega? konika? :loveu::diabloti: Quote
Bzikowa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Tinka:) napisał(a)::oops: :evil_lol::evil_lol: coś ostatnio nic nie ogarniasz :diabloti: bo ja ogólnie słabo ogarniam. :evil_lol: gram - pan i władca zjeżdżalni! Quote
LeCoyotte Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Bzikowa napisał(a): gram - pan i władca zjeżdżalni! to poważna funkcja:shake: Quote
Doginka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ale foty są prześliczne:crazyeye::loveu: Quote
Justa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Tinka:) napisał(a): za co ma kolega? konika? :loveu::diabloti: mieszkanie w łomży :diabloti::loveu: Quote
Unbelievable Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Bzikowa napisał(a):bo ja ogólnie słabo ogarniam. :evil_lol: gram - pan i władca zjeżdżalni! bieedna :evil_lol::evil_lol: a co :cool1: LeCoyotte napisał(a):to poważna funkcja:shake: no pewnie :cool1: a co się będzie zniżał do poziomu mrówek, phiii:cool1: Doginka napisał(a):Ale foty są prześliczne:crazyeye::loveu: :oops: Justa napisał(a):mieszkanie w łomży :diabloti::loveu: tak też później pomyślałam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 co robi o tak pieknej wczesnej porze nasz piekny jakże cudowny Gramulek wysokonożny? :cool3: Quote
Russellka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Hi hi, kupię mu na urodziny szczudła, żeby był wyższy i się nie zniżał do poziomu mrówek :diabloti: ale będzie miał fajne lokaty na wystawach :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 betty_labrador napisał(a):co robi o tak pieknej wczesnej porze nasz piekny jakże cudowny Gramulek wysokonożny? :cool3: haha pewnie spał :evil_lol::evil_lol: Russellka napisał(a):Hi hi, kupię mu na urodziny szczudła, żeby był wyższy i się nie zniżał do poziomu mrówek :diabloti: ale będzie miał fajne lokaty na wystawach :evil_lol: już ma :evil_lol: a raczej nie ma lokat :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Coś Ci się z banerkiem zrobiło, bo widzę tylko krzyzyki;) Quote
Unbelievable Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Doginka napisał(a):Coś Ci się z banerkiem zrobiło, bo widzę tylko krzyzyki;) mnie działa, marcinowi też:razz: jechałam rano do szkoły... mamy takie duże skrzyżowanie, z każdej strony po 3 pasy ruchu(u nas to dużo :diabloti:), dojeżdżamy do niego, widać straż miejską, puste miejsce przed tirem stojącym przed nami, nie widać czemu... mama zjechała na prawy pas, a tam środkiem ulicy idzie baba, widać że ze wsi, z KONIEM trzymanym przez nią tylko za uzdę :angryy::angryy: koń bał się strasznie, jak coś obok niego przejeżdżało wyrywał się, skakał... był do tego w strasznym stanie, sfilcowana sierść, brudny, cały w gnoju... tak mi się go szkoda zrobiło... co ta baba myslała... nie wiem, niedaleko jest rynek, może sprzedać go chciała... ciemnogród... albo chora była, alzheimer...?:shake: takich ludzi nie powinno się z domu wypuszczać... bo ten koń był sam dla siebie zagrożeniem, nie mówiąc o ludziach:roll: eh, szkoda gadać... Quote
Mudik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Grami miał coś powiedzieć, tylko niedobra Pani TAAAK:crazyeye::diabloti:spojrzała i biedny piesek musiał ugryźc się w język, coby nic nie powiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070785.jpg A po co Ci takie wysokie hopki, wystarczyłyby takie jakie skacze,a ta fotka z dużą piłką świetna wygląda jakby na nią skakał, hahahhahaha Quote
Doginka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Twój banerek jest OK. , ale pod nim są 2 krzyżyki;) DOBRANOC:p Quote
Unbelievable Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Mudik napisał(a):Grami miał coś powiedzieć, tylko niedobra Pani TAAAK:crazyeye::diabloti:spojrzała i biedny piesek musiał ugryźc się w język, coby nic nie powiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070785.jpg A po co Ci takie wysokie hopki, wystarczyłyby takie jakie skacze,a ta fotka z dużą piłką świetna wygląda jakby na nią skakał, hahahhahaha :evil_lol::evil_lol: mój biedny mały piesek :diabloti: w sumie to nie wiem : P tak samo jak wyglądało jakby do talerze leciał:diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 agnethka napisał(a):Tinka - ja Ci radzę zmienić ten podpis, bo jest za duży ;) i się MODY przyczepią ;) a poza tym dawaj zdjęcia :diabloti: przed chwilą zauważyłam, że się zepsuł :angryy: wcześniej stary link nie działał, nagle zaczął :cool1: jak ja lubię image :cool1: cinuś da : P Quote
Unbelievable Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 agnethka napisał(a):cinuś... cinuś... a czyj to pies? :diabloti: behehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cinuś powie :loveu::diabloti: Quote
infers Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 czyj to pies?:diabloti: Do brania na spacery, nauki sztuczek, jeżdżenia na wystawy to Martyny:eviltong: Do sprzątania G to mój albo jej młodszej siostry:P Quote
Russellka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Haaa ja też musze sprzątać G :eviltong: Nie jesteś sam :evil_lol: Dawaj foty, czego się obijasz obiboku jeden :diabloti: Jaka u was jest pogoda? U nas padał już desz, później śnieg i było zaliczone słoneczko :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts