Unbelievable Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Izabela124.']Twój psiak akceptuje większe psy? Bo mogłybyśmy wybrac się z dozią na spaceros:cool3: ona ma doga niemieckiego i kundelka, ma na dogo galerię[/quote] grami kocha wszystko i wszystkich :evil_lol: nie będzie problemu, pasuje mi to :cool3: nie wiedziałam że na dogo jest jeszcze ktoś z łomży :oops: [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/movies/DSC00190.jpg[/IMG] apropo dogadywania się z dużymi psami :cool3::loveu: Quote
Bzikowa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='WŁADCZYNI'] ja wole niskozawieszone, najlepiej szorstkie:loveu: [/quote] ja już mam niskozawieszonego szorstkiego :evil_lol: tylko 'troszkę' szerszego i większego niż dżak :evil_lol: a podobają mi się właśnie wysoookonożne i smukłe, a szorstkie - obowiązkowo! :lol: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Tinka:)']grami kocha wszystko i wszystkich :evil_lol: nie będzie problemu, pasuje mi to :cool3: nie wiedziałam że na dogo jest jeszcze ktoś z łomży :oops: [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/movies/DSC00190.jpg[/IMG] apropo dogadywania się z dużymi psami :cool3::loveu:[/quote]Są oprócz nas 2 osoby jeszcze, przynajmniej ja tyle znam:evil_lol: Haha co za fotka A ja cię kiedyś chyba widziałam na dworcu, jak siedziałaś na tym murku, ale nie byłam pewna, ze to ty Quote
betty_labrador Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ktos na naszej klasie w galeri pod rysunkiem Grama mojego wykonania-napisal komentarz "Przepiękna!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url=http://nasza-klasa.pl/profile/4317023/gallery/48]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Quote
infers Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 To moje lóżko, jak brat to zobaczyl to powiedzial: ''no mlody dymaj sobie materacyk":diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Bzikowa']ja już mam niskozawieszonego szorstkiego :evil_lol: tylko 'troszkę' szerszego i większego niż dżak :evil_lol: a podobają mi się właśnie wysoookonożne i smukłe, a szorstkie - obowiązkowo! :lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: prawie jak:diabloti: właśnie- ciekawe jak by wyglądał gdyby mu wytrymować chryzantemkę i firankę:razz::diabloti: i białe:diabloti::loveu: [quote name='Izabela124.']Są oprócz nas 2 osoby jeszcze, przynajmniej ja tyle znam:evil_lol: Haha co za fotka A ja cię kiedyś chyba widziałam na dworcu, jak siedziałaś na tym murku, ale nie byłam pewna, ze to ty[/quote] no ja znam ciebie- prawie z łomży : P i wirtualnie Martę ;) możliwe że mnie widziałaś- ja w różnych miejscach przebywam :evil_lol: [quote name='betty_labrador']ktos na naszej klasie w galeri pod rysunkiem Grama mojego wykonania-napisal komentarz "Przepiękna!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/4317023/gallery/48"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL][/quote] już odpisałam :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='infers1995']To moje lóżko, jak brat to zobaczyl to powiedzial: ''no mlody dymaj sobie materacyk":diabloti:[/quote]buhahha:roflt::roflt::roflt: Quote
Iza. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Czeeeeeść Pamiętasz mnie jeszcze ? :cool3::diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Iza.']Czeeeeeść Pamiętasz mnie jeszcze ? :cool3::diabloti:[/quote] ciebie?:razz: no pewnie :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Tinka:)'] możliwe że mnie widziałaś- ja w różnych miejscach przebywam :evil_lol: [/quote] nie pytam :evil_lol: Quote
Iza. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Tinka:)']ciebie?:razz: no pewnie :diabloti:[/quote] Ufff to dobrze :diabloti: Tyle mnie nie było, że już myślałam,że może zapomniałaś :PP:diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 czemu @ nie przyjelas zaproszenia? :cool1: Quote
Unbelievable Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='betty_labrador']czemu @ nie przyjelas zaproszenia? :cool1:[/quote] bo ja nie umiem się obsługiwać nk:diabloti: i nie lubię : P Quote
WŁADCZYNI Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Bzikowa']ja już mam niskozawieszonego szorstkiego :evil_lol: tylko 'troszkę' szerszego i większego niż dżak :evil_lol: a podobają mi się właśnie wysoookonożne i smukłe, a szorstkie - obowiązkowo! :lol:[/QUOTE] nie ta diabełkowatość:evil_lol: choć przyznam się że rozważam jeszcze cziłkę - tylko nie wiem czy Su jej nie zamęczy:roll: Tinka chyba wiem o które chodzi, hmm powiadasz serek topiony ok spróbujemy;) Quote
Bzikowa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']nie ta diabełkowatość:evil_lol: choć przyznam się że rozważam jeszcze cziłkę - tylko nie wiem czy Su jej nie zamęczy:roll: ;)[/quote] oj ciii, bo mi pies popadnie w kompleksy :evil_lol: cziłkę? :roflt: nie wyobrażam sobie Was razem - Ty, Su i ... mała słodka cziłałka... :evilbat: Quote
Unbelievable Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']nie ta diabełkowatość:evil_lol: choć przyznam się że rozważam jeszcze cziłkę - tylko nie wiem czy Su jej nie zamęczy:roll: Tinka chyba wiem o które chodzi, hmm powiadasz serek topiony ok spróbujemy;)[/quote] cziłka jednak za mała ;) no i to nie to samo co jacuś :loveu: ja wczoraj zrobiłam jeszcze jabłkowe- pyszne są :diabloti::evil_lol: Iza- nawiedzarka :evil_lol: zikowa- prawda że nie pasują ? : P Quote
Czarna_Owieczka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Oto przybywam! 8) Prawda, iż wielka to radość :loveu: Jak się miewa zacna Pani i Jegomość :razz: Quote
Unbelievable Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Oto przybywam! 8) Prawda, iż wielka to radość :loveu: Jak się miewa zacna Pani i Jegomość :razz: no ba:diabloti::loveu::evil_lol: jegomość nauczył się zdychać :mdleje: ja nie mogę jak on to robi:evil_lol::evil_lol: filmik, trochę przydługi : P po 1min proponuję wyłączyć :evil_lol: MOV00240.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting Quote
Bzikowa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 no z jaką dramaturgią on zdycha! :evil_lol: odrzucanie łebka mistrz :loveu: a twoje komentarze mnie zabijają... "no co się tak miotasz, przecież zdechłeś!" :evil_lol: Quote
Russellka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ale boskie :loveu::evil_lol: komentarz genialny... ale sie zaczęłam ryć jak to zobaczyłam :turn-l::D Quote
Unbelievable Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Bzikowa napisał(a):no z jaką dramaturgią on zdycha! :evil_lol: odrzucanie łebka mistrz :loveu: a twoje komentarze mnie zabijają... "no co się tak miotasz, przecież zdechłeś!" :evil_lol: prawda? urodzony aktor:loveu::evil_lol::evil_lol: eee, moje komentarze, on jest lepszy : P Czarna_Owieczka napisał(a):Super Grami :loveu: :evil_lol: Russellka napisał(a):Ale boskie :loveu::evil_lol: komentarz genialny... ale sie zaczęłam ryć jak to zobaczyłam :turn-l::D :evil_lol: ja się też ryłam, ale z psa : P z resztą słychać trochę : P starałam się być cicho:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 wytrzymałem 2 minuty:diabloti: Bzikowa napisał(a):"no co się tak miotasz, przecież zdechłeś!" :evil_lol: :roflt: haha dobre:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 LeCoyotte napisał(a):wytrzymałem 2 minuty:diabloti: dobry jesteś :diabloti: ja wytrzymałam jedną :evil_lol: Quote
Recommended Posts