Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Twój psiak akceptuje większe psy?
Bo mogłybyśmy wybrac się z dozią na spaceros:cool3: ona ma doga niemieckiego i kundelka, ma na dogo galerię[/quote]
grami kocha wszystko i wszystkich :evil_lol: nie będzie problemu, pasuje mi to :cool3: nie wiedziałam że na dogo jest jeszcze ktoś z łomży :oops:

[IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/movies/DSC00190.jpg[/IMG] apropo dogadywania się z dużymi psami :cool3::loveu:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']
ja wole niskozawieszone, najlepiej szorstkie:loveu:
[/quote]

ja już mam niskozawieszonego szorstkiego :evil_lol: tylko 'troszkę' szerszego i większego niż dżak :evil_lol:

a podobają mi się właśnie wysoookonożne i smukłe, a szorstkie - obowiązkowo! :lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']grami kocha wszystko i wszystkich :evil_lol: nie będzie problemu, pasuje mi to :cool3: nie wiedziałam że na dogo jest jeszcze ktoś z łomży :oops:

[IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/movies/DSC00190.jpg[/IMG] apropo dogadywania się z dużymi psami :cool3::loveu:[/quote]Są oprócz nas 2 osoby jeszcze, przynajmniej ja tyle znam:evil_lol:
Haha co za fotka
A ja cię kiedyś chyba widziałam na dworcu, jak siedziałaś na tym murku, ale nie byłam pewna, ze to ty

Posted

[quote name='Bzikowa']ja już mam niskozawieszonego szorstkiego :evil_lol: tylko 'troszkę' szerszego i większego niż dżak :evil_lol:

a podobają mi się właśnie wysoookonożne i smukłe, a szorstkie - obowiązkowo! :lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol: prawie jak:diabloti:
właśnie- ciekawe jak by wyglądał gdyby mu wytrymować chryzantemkę i firankę:razz::diabloti:

i białe:diabloti::loveu:
[quote name='Izabela124.']Są oprócz nas 2 osoby jeszcze, przynajmniej ja tyle znam:evil_lol:
Haha co za fotka
A ja cię kiedyś chyba widziałam na dworcu, jak siedziałaś na tym murku, ale nie byłam pewna, ze to ty[/quote]
no ja znam ciebie- prawie z łomży : P i wirtualnie Martę ;)

możliwe że mnie widziałaś- ja w różnych miejscach przebywam :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']ktos na naszej klasie w galeri pod rysunkiem Grama mojego wykonania-napisal komentarz "Przepiękna!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[URL="http://nasza-klasa.pl/profile/4317023/gallery/48"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL][/quote]
już odpisałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']ciebie?:razz: no pewnie :diabloti:[/quote]

Ufff to dobrze :diabloti:
Tyle mnie nie było, że już myślałam,że może zapomniałaś :PP:diabloti:

Posted

[quote name='Bzikowa']ja już mam niskozawieszonego szorstkiego :evil_lol: tylko 'troszkę' szerszego i większego niż dżak :evil_lol:

a podobają mi się właśnie wysoookonożne i smukłe, a szorstkie - obowiązkowo! :lol:[/QUOTE]

nie ta diabełkowatość:evil_lol: choć przyznam się że rozważam jeszcze cziłkę - tylko nie wiem czy Su jej nie zamęczy:roll:

Tinka chyba wiem o które chodzi, hmm powiadasz serek topiony ok spróbujemy;)

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']nie ta diabełkowatość:evil_lol: choć przyznam się że rozważam jeszcze cziłkę - tylko nie wiem czy Su jej nie zamęczy:roll:
;)[/quote]

oj ciii, bo mi pies popadnie w kompleksy :evil_lol:

cziłkę? :roflt: nie wyobrażam sobie Was razem - Ty, Su i ... mała słodka cziłałka... :evilbat:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']nie ta diabełkowatość:evil_lol: choć przyznam się że rozważam jeszcze cziłkę - tylko nie wiem czy Su jej nie zamęczy:roll:

Tinka chyba wiem o które chodzi, hmm powiadasz serek topiony ok spróbujemy;)[/quote]
cziłka jednak za mała ;) no i to nie to samo co jacuś :loveu:

ja wczoraj zrobiłam jeszcze jabłkowe- pyszne są :diabloti::evil_lol:

Iza- nawiedzarka :evil_lol:

zikowa- prawda że nie pasują ? : P

Posted

no z jaką dramaturgią on zdycha! :evil_lol: odrzucanie łebka mistrz :loveu:

a twoje komentarze mnie zabijają... "no co się tak miotasz, przecież zdechłeś!" :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
no z jaką dramaturgią on zdycha! :evil_lol: odrzucanie łebka mistrz :loveu:

a twoje komentarze mnie zabijają... "no co się tak miotasz, przecież zdechłeś!" :evil_lol:

prawda? urodzony aktor:loveu::evil_lol::evil_lol:

eee, moje komentarze, on jest lepszy : P
Czarna_Owieczka napisał(a):
Super Grami :loveu:

:evil_lol:
Russellka napisał(a):
Ale boskie :loveu::evil_lol: komentarz genialny... ale sie zaczęłam ryć jak to zobaczyłam :turn-l::D

:evil_lol: ja się też ryłam, ale z psa : P z resztą słychać trochę : P starałam się być cicho:diabloti: