Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Wszyscy wokół tańczą, też kiedyś chciałam, ale jestem już za stara żeby zaczynać :evil_lol: poza tym nie poruszam się fajnie, zbyt sztywno :lol:

W końcu Cię znalazłam na tych zdjęciach ( chyba :p )
ale ty chyba w moim wieku jesteś? czy młodsza? mi dopiero drugi roczek leci :evil_lol:
jakbyś się fajnie ruszała to ci nauka nie potrzebna : P polecam :diabloti:
[quote name='Justa']Martyna, ja Cie podziwiam i zazdraszczam tej pasji do tańca :loveu::multi:
Nie masz więcej fotek?
ja siebie też podziwiam :diabloti: jestem len patentowany, ale na trening każdy chodzę :loveu:
TU więcej zdjęć
[quote name='Rinuś']Tinka od kiedy tańczysz? i w jakiej szkole?
Od września tamtego roku ;)
moja szkoła: poczatek

Posted

marvin jest zarąbisty :loveu::loveu: a jego koledzy to już w ogóle, mmmm:loveu::loveu:
zajęcia... i marvin i kim prowadzą fajnie, kim opowiada jak ma wyglądać to co tańczymy, opowiada historię i wszystko dokładnie tłumaczy;-) marvin jest impulsywny i niecierpliwy, wszystko szybko, wytyka co jest źle : P no i na koniec zajęć zawsze jest selekcja- kto tanczył dobrze tańczy z nim, kto źle ten siedzi : P ogólnie obydwoje są fajni, ale nic nie przebije justyny lichacy :loveu::loveu:

jak to chłopy, nie mają cierpliwości i się szybko denerwują :evil_lol:
ja bym poszła na kurs do Wada Robsona :loveu:albo do Marty Kudelka :loveu::loveu:

i co ty siedziałaś na ławeczce czy tańczyłaś? :cool3::evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):

i co ty siedziałaś na ławeczce czy tańczyłaś? :cool3::evil_lol:

siedziałam :evil_lol: po pierwsze, przez 1,5h przed zajęciami nosiłam na rękach 5-letnią Natalię, córkę trenerki, bo zajęcia były na górze i na dole, a że ona się szybko nudzi:diabloti: to tak w jedną w drugą w jedną w drugą po schodach:evil_lol: wiec byłam zmęczona, po drugie poszłam nie do tej grupy:evil_lol: i jak dla mnie za szybko pokazywał no i dodatkowo zostałam wypchnięta na tył i nic nie widziałam pod koniec układu:diabloti: o tym że jestem antytalent już nie wspomnę:loveu::evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
nie ma tłumaczenia, chcesz tańczyć to musisz dać z siebie wszystko bez wymówek, bez tłumaczeń :mad: wszystko ! ;)

wtedy to ja się tylko wkoorwiałam że nic nie widzę :diabloti: bo to co widziałam nawet do teraz pamiętam : P

Posted

Tinka:) napisał(a):
tak się nie robi ;) poza tym nie dało rady :diabloti:

robi się, nie robi, czasami się udaje :evil_lol: ja tam z tym problemów nie miałam bo zawsze z przodu byłam :diabloti::eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
tyłek marivna :evil_lol:

a ta tylko o jednym :evil_lol::evil_lol:
marvin nam pokazywał na się szejki robi bo nasz jeden ukochany kolega nie wiedział :diabloti: wyobraźcie sobie: stoi marvin tyłem i kręci tyłkiem, a za nim chłopak który się centralnie na ten tyłek patrzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
eee, nic ciekawego :evil_lol:

a na zdjęciach widziałam ze jednak cos ciekawego bylo :diabloti::evil_lol:

ide wsadzić pizze do pieca, tatuś mi kupił bo mi sie chciało, później pójdę ją wybiegać :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
a na zdjęciach widziałam ze jednak cos ciekawego bylo :diabloti::evil_lol:

ide wsadzić pizze do pieca, tatuś mi kupił bo mi sie chciało, później pójdę ją wybiegać :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tylko później pokaż tą wybieganą pizzę : P

Posted

smallpati napisał(a):
a co wy nigdy nie widzieliście wybieganej pizzy ? :evil_lol:
ee dziwni jesteście :eviltong::evil_lol:

a ze mnie się dzisiaj śmieli, że hobbitów nazwałam karzełkami z pierścionkami:evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']grzecznie to tylko śpi:evil_lol::loveu:

to że ty robisz tak swoim psom, to nie znaczy że ja też muszę:cool1:
ja przywiązuję go do kaloryfera krowim łańcuchem i wypuszczam przez okno na spacer:loveu:

[SIZE=1]a teraz zagadka- co robi Gramciu? :cool3:

:crazyeye:Gramcio odgryza sobie łapkę:crazyeye::evil_lol:

A ten krowi łańcuch to lepiej działa od powroza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: