Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tinka:) napisał(a):
czemu nie? :cool1:

idę sprzątać pokój i nauczyć się ze starożytności na polski :mdleje:

Ty nauka i sprzątanie:grab::roflt::roflt::roflt::roflt::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']hmmm mam dwa skojarzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jedno to , że jest głodny...a drugie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:
że niby co? :evil_lol:

Posted

hmmm mam dwa skojarzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jedno to , że jest głodny...a drugie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

betty_labrador napisał(a):
czesc :multi: co tam u krowy laciatej? :P

krowa łaciata szaleje :evil_lol: jak zwykle :evil_lol::evil_lol:
ale fajnie dzisiaj ze mną pracował, jak nigdy :loveu: naumiałam go do perfekcji slalomu między nogami, ukłonu, cofania sie i zaraz po tym gonienia mnie, w sumie wyszedł taki mini układzik- idę do przodu- gram się cofa, idę do tyłu- gram mnie goni, odbija się ode mnie i robi obrót:razz: prawie jak mam talent :evil_lol::evil_lol: no i mniej-więcej umie turlanie się ;)

Posted

agnethka napisał(a):
ciekawe na jak długo to zapamięta :diabloti:

oj pamięta, pamięta :diabloti:
slalomu miedzy nogami uczyłam go jakieś 2-3 miesiące temu, od tamtej pory ani trochę nie ćwiczyłam, a jak wystawiłam nogę jak do slalomu to zrobił ;)

Posted

Tinka:) napisał(a):
krowa łaciata szaleje :evil_lol: jak zwykle :evil_lol::evil_lol:
ale fajnie dzisiaj ze mną pracował, jak nigdy :loveu: naumiałam go do perfekcji slalomu między nogami, ukłonu, cofania sie i zaraz po tym gonienia mnie, w sumie wyszedł taki mini układzik- idę do przodu- gram się cofa, idę do tyłu- gram mnie goni, odbija się ode mnie i robi obrót:razz: prawie jak mam talent :evil_lol::evil_lol: no i mniej-więcej umie turlanie się ;)

hihi, You Can dance whit your dog in show "Mam Talent" :multi:

fajnie fajne :) jak zadanie na kurs rysunku? radzisz sobie?

Posted

betty_labrador napisał(a):
hihi, You Can dance whit your dog in show "Mam Talent" :multi:

fajnie fajne :) jak zadanie na kurs rysunku? radzisz sobie?

jakby zobaczył tyle ludzi to by było łiiii ciekawe czy ktoś mnie pogłaszcze:loveu: i sru:cool1:

to jest jakaś masakra :evil_lol: ja nawet nie umiem sześcianu zrobić a to podstawa :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']kurs za 3tyg. dopiero, a za 2 turniej :mdleje: boję się jak ruska cholera :evil_lol: bo nie mamy prawie nic:diabloti:
:hmmmm:jak się boi ruska cholera ?