Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Tinka:) napisał(a):no co ty, ją? phiii:diabloti: :evil_lol::evil_lol: a co ona to jakaś gorsza ?:cool3::diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Iza. napisał(a):a co ona to jakaś gorsza ?:cool3::diabloti: a nie? ona słonica:diabloti: Quote
Russellka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nooo pyszaste :loveu: Z dżemikiem jabłuszkowym :lol: Tak jej się chciało, że pod szafką siedziała i piszczała :D Quote
infers Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Tinka:) napisał(a):a nie? ona słonica:diabloti: Samaś gorsza. Śwnika robi przewrót przy komedzie "wtul":diabloti::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 uhuhuhu, gratuluję ukłonu :cool3: mądry i szybko-uczący-się bigiel Ci się trafił :cool3::evil_lol: i, tego, no, eee, zdjęcia? :lol: Quote
Unbelievable Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 agnethka napisał(a):cześć bigle :evil_lol: przypełzłam w końcu i tu :diabloti:jaaa:diabloti: infers1995 napisał(a):Samaś gorsza. Śwnika robi przewrót przy komedzie "wtul":diabloti::evil_lol: eee, nie taki przewrót:cool1: bokiem dzieciaku, bokiem:razz: Bzikowa napisał(a):uhuhuhu, gratuluję ukłonu :cool3: mądry i szybko-uczący-się bigiel Ci się trafił :cool3::evil_lol: i, tego, no, eee, zdjęcia? :lol: dzięki:diabloti: dzisiaj zamiast ukłonu warował ale już go wyprostowałam :evil_lol: i robi dobrze:cool1: nimo:diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cze biglasy :cool3: Ty się nawet nie przyznawaj, że zdjęć nie ma, bo miały być :watpliwy: Quote
Unbelievable Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Chciałam wam fajną relację zrobić, ale fotosik mi padł, a na kompie tych zdjęć nie mam :placz: Quote
infers Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tinka:) napisał(a):Chciałam wam fajną relację zrobić, ale fotosik mi padł, a na kompie tych zdjęć nie mam :placz: oj, Marcin mówił photobucket:siara::p Quote
Justa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 a ja miałam nadzieje na biglowe fotki :placz: odkryłam, że w bloku obok jest JRT. jakiez to nieszczęśliwe zahukane zwierzę jest.. :-( atakuje wszystko i wszystkich, jak jest na spacerze - jeden wielki jazgot.. niewybiegane toto rozpędza się i zawisa na końcu flexi. koszmar.. Quote
Unbelievable Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 RCookie napisał(a):Podobno miały być zdjęcia :eviltong:. no i były by, gdyby nie fotosik:angryy: Justa napisał(a):a ja miałam nadzieje na biglowe fotki :placz: odkryłam, że w bloku obok jest JRT. jakiez to nieszczęśliwe zahukane zwierzę jest.. :-( atakuje wszystko i wszystkich, jak jest na spacerze - jeden wielki jazgot.. niewybiegane toto rozpędza się i zawisa na końcu flexi. koszmar.. ja miałam nadzieję, że je tu wstawię :placz: biedny... mi zarzucają, że ja się psem zając nie umiem, bo do mnie nie wraca...:roll: niestety, JRT nie są dla wszystkich i potrzebują duużo pracy:cool1: Quote
Justa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tinka:) napisał(a): biedny... mi zarzucają, że ja się psem zając nie umiem, bo do mnie nie wraca...:roll: niestety, JRT nie są dla wszystkich i potrzebują duużo pracy:cool1: w sumie chyba nie ma takiego psa, który byłby 'dla wszystkich'. każdy wymaga nakładu pracy tylko w różnym stężeniu. gram przynajmniej jest szczęśliwy - zapewniasz mu wystarczająca ilość rozrywek żeby się nie nudził. życie miejskiego psa generalnie może być bardzo nudne - i szczerze powiedziawszy myślę, że bardzo dużo miejskich psów jest nieszczęśliwych - co to za życie? jesz, wychodzisz na szybkie siku codzień na ten sam trawnik, śpisz. i tak kilkanaście lat. oszaleć można :shake: Quote
Unbelievable Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 W piątek 30 czerwca 2006 roku z hodowli z Doliny Narwi przyszło na świat 7 cudownych, biało- nakrapianych kuleczek. Zobaczyłam je w niedzielę, 2 sierpnia- słodkości nad słodkościami:loveu::loveu: później były wieści od wujka, że otworzyły oczka, że zaczynają łazić... ok. 2 miesięcy później, pojechaliśmy do wujostwa, a tam 7 rozbrykanych wojowników- zupełnie o niech zapomniałam! bawiłam się z nimi cały czas, szczególnie z jednym- uroczym pieskiem z rudymi obwódkami na uszach, rudą główką i krowimi latami na grzbiecie- Grazak, bo tak go ''roboczo'':diabloti: nazwałam, najbardziej podobał mi się ze wszystkich:loveu: a czemu Grzyzak? a no bo gryzł co było pod ręką- butelki plastikowe, koszyk wiklinowy, piłeczkę, koparkę brata:evil_lol: i co tam jeszcze było... zabójczo podobny do mamusi która też jest sliczna :loveu: no ale- wróciliśmy do domu, a ja jeszcze dłuugi czas zachwycałam się zdjęciami maluchów:loveu: 8 października kolejna wizyta u wujka-i kolejna okazja, aby pobawić się z psiakami:loveu: mój Gryzak od razu do mnie podbiegł, jakby zapamietał... no ale, po godzince musieliśmy uciekać, i wtedy się zaczeło... piszczenie, jęczenie, mamoooo kup mi pieska, mamooo my chcemy szceniaczka od Duszy! w środę, 11 października mama powiedziała: no dobra, ale to wy będziecie po nim sprzątać:diabloti: w czwartek pojechaliśmy po wyprawkę, a w piątek... w piątek przybyło do nas takie cuś: bezczelnie wlazł do domu i, ku mojemu zdziwieniu, ogonek w górze, nos przy ziemi i penetracja domu :mdleje: od razu na schody, zwiedził wszytskie pokoje, i po wycieczce poszedł spać No i to był początek, wszystkiego :evil_lol: nauczyłam ciapę siadać: a potem już poszło gładko : P Ulubione miejsce do spania w owym czasie: Quote
Unbelievable Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 a później.. to już sami wiecie :diabloti: nauka pływania: pierwsze rejsy statkiem, znoszone z pełnym spokojem:loveu: spotkanie z leną: no i te oczka:loveu::evil_lol: wyzywanie nas od bigli:diabloti: [quote name='zaba14']Hej! :) Ogladam wasz av i myslałam ze to beagle, ale mowie.. nie .. uszy jakies zamale, a w podpisie widze jacka ;) takze zawitalam tutaj bo rasa super!! :loveu: a dalej... dalej to już sami wiecie:evil_lol: Quote
Illusion Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Już myślałam, że drugiego jrt sobie sprawiłaś :lol:. Quote
Unbelievable Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 RCookie napisał(a):Już myślałam, że drugiego jrt sobie sprawiłaś :lol:. 2006 kochana, 2006:diabloti: poza tym narazie nie chcę drugiego psa ;) Quote
Unbelievable Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 agnethka napisał(a):boskie foty :loveu: dzień dobry i do widzenia za 3 dni...jadem do skoły :placz: :loveu: ciesz się że to tylko 3 dni, ja mam szkole codziennie:cool1::roll: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 hej czarownico :diabloti: widziałam dziś Roffiego (z YCD) w TV :loveu::loveu: jak ja go dawno nie widziałam :evil_lol: oglądasz nowe YCD? Quote
Unbelievable Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 smallpati napisał(a):hej czarownico :diabloti: widziałam dziś Roffiego (z YCD) w TV :loveu::loveu: jak ja go dawno nie widziałam :evil_lol: oglądasz nowe YCD? cześć małpo :loveu::diabloti: pewnie że oglądam:diabloti: kobieeeto, co tam się dzieje... ustawianki, nieuczciwości, koledzy z grupy uczący kolegów z grupy, kinia chyba zmieniła stylistkę:diabloti: ale nadrabia głupimi komentarzami, po prostu cudo:loveu::evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Tinka:) napisał(a):cześć małpo :loveu::diabloti: pewnie że oglądam:diabloti: kobieeeto, co tam się dzieje... ustawianki, nieuczciwości, koledzy z grupy uczący kolegów z grupy, kinia chyba zmieniła stylistkę:diabloti: ale nadrabia głupimi komentarzami, po prostu cudo:loveu::evil_lol: wstydzę się :oops::oops: ja jeszcze nie oglądałam w ogóle bo nie miałam kiedy :razz: ale poprawię się :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ach, jakie małe słodkie stworzenie :loveu: wiesz co doszłam do wniosku, że GryzoGrami raczej bardziej foxowy jest niż biglowy :cool3: :evil_lol: Miłego wieczoru :) Quote
Unbelievable Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 smallpati napisał(a):wstydzę się :oops::oops: ja jeszcze nie oglądałam w ogóle bo nie miałam kiedy :razz: ale poprawię się :evil_lol: no i poczytaj wizażowy wątek o ycd, duużo się dowiesz :diabloti: Czarna_Owieczka napisał(a):Ach, jakie małe słodkie stworzenie :loveu: wiesz co doszłam do wniosku, że GryzoGrami raczej bardziej foxowy jest niż biglowy :cool3: :evil_lol: Miłego wieczoru :) jaaa, nie jesteśmy biglami tylko foksami :loveu::loveu: nawazjem:diabloti: mam ochotę na simsy:evil_lol: Quote
Recommended Posts