Unbelievable Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Czeee :cool3: jedna co o nas pamięta : P :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Tinka:) napisał(a):jedna co o nas pamięta : P :loveu: zawsze o was pamiętam :loveu: Jak wam się fajnie posty ułożyły (na górze) wszystkie wysłałyście o tej samej godzinie :evil_lol: Quote
Russellka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Czeeee : P A mi się dogo waliło i nie mogłam wchodzić :/ Quote
Unbelievable Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Olusia']Witamy :p:p :loveu: [quote name='Olusia']Eee, a ja to co? :lol: ty piszesz posty wtedy co ja i cię nie widać:diabloti: [quote name='infers1995']Ja nie, ponieważ "zaraz wracam" :evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']zawsze o was pamiętam :loveu: Jak wam się fajnie posty ułożyły (na górze) wszystkie wysłałyście o tej samej godzinie :evil_lol: :loveu: no dokładnie, jak mi przyszło tyyyyle powiadomień z tej samej godziny na maila to myślałam że dogo szajby dostało:evil_lol: a to tylko wy:loveu: [quote name='Russellka']Czeeee : P A mi się dogo waliło i nie mogłam wchodzić :/ jassne:diabloti: http://telezoo.pl/galeria/cale-gramowe-wariactwo-na-jednym-zdjeciu_139.html?rate=1 ja cem rogzy:diabloti: guosowac plis. jutro może jakieś zdjęcia zrobię sensne:cool1: jak ludzie mają pokręcone w głowach:mdleje: zapłaciłam przez przelew za przesyłkę i zostałam wyklęta dlatego, że zrobiłam to przez pocztę, a mogłam przez bank i by szybciej doszło :mdleje: nie to że na spokojnie napisane jedno zdanie, tylko dosłownie wyklęta:cool1: ale bez przesady, nie mam kupy czasu żeby się fatygować do banku pół godziny w jedną stronę skoro mam na pocztę 3 minuty:cool1: prosiła mnie o zrobienie tego przelewu przez bank, ale ja wyraźnie napisałam że nie mam czasu... jesoo, jak ja to uwielbiam:diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Hej :cool3: eee, tam nie martw się ;) jak komuś nie pasuje, to jego problem :p Quote
Unbelievable Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Hej :cool3: eee, tam nie martw się ;) jak komuś nie pasuje, to jego problem :p ja się nie martwię, ja się śmieję:evil_lol: Quote
Russellka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Widać ta pani była leniwa, skoro chciała wszystko szybciej i wygodniej :diabloti: Quote
Olusia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Tinka:) napisał(a)::loveu: ty piszesz posty wtedy co ja i cię nie widać:diabloti: No co ja na to poradzę? :eviltong::evil_lol: Będą jakieś Gramowe foty? :cool3: Quote
Unbelievable Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Russellka napisał(a):Widać ta pani była leniwa, skoro chciała wszystko szybciej i wygodniej :diabloti: phi:cool1: Olusia napisał(a):No co ja na to poradzę? :eviltong::evil_lol: Będą jakieś Gramowe foty? :cool3: dla chcącego nic trudnego!:diabloti: jutro : P zrobiłam dla grama ciasteczka... miało być kilka, wyszedł kilogram:diabloti: Quote
infers Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Tinka:) napisał(a):phi:cool1: dla chcącego nic trudnego!:diabloti: jutro : P zrobiłam dla grama ciasteczka... miało być kilka, wyszedł kilogram:diabloti: Wyślij kilka słonicy się ucieszy:diabloti::eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Foty :diabloti: Ciasteczka domowe są super, jakie robiłaś? :razz: Quote
Bzikowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zagłosowałam na Gramiszcza na telezoo :diabloti: czekam na zdjęcia :cool3: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Foty :diabloti: Ciasteczka domowe są super, jakie robiłaś? :razz: nimo : P dopiero wstałam:diabloti: a grami jeszcze śpi:evil_lol: robiłam rybne, ale wyszły rybno-serowe : P Bzikowa napisał(a):Zagłosowałam na Gramiszcza na telezoo :diabloti: czekam na zdjęcia :cool3: ale nas zaszczyt kopnął:diabloti: ja też:grins: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Coś miało dzisiaj być, pamiętasz? :mad: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Coś miało dzisiaj być, pamiętasz? :mad: deszcz padał cały dzień:angryy: może jakieś stare jeszcze odkopię : P Quote
Russellka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Siema patafiany :loveu: My robiłyśmy kiedyś ciasteczka jabłkowe i były pyyyszne :cool3: [SIZE="1"](próbowałam : P) A te fotencje to ty masz tu w tejże chwili dać :mad::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='Iza.']Cześć gupki :diabloti::loveu::loveu: [quote name='Russellka']Siema patafiany :loveu: ?My robiłyśmy kiedyś ciasteczka jabłkowe i były pyyyszne :cool3: (próbowałam : P) A te fotencje to ty masz tu w tejże chwili dać :mad::evil_lol: jak wy nas miło witacie:loveu::loveu: dobre?:diabloti: ale grami niezbyt jabłka lubi, a takie rybne bardziej śmierdzi wec uznałam że lepsze będą z rybką:diabloti: Quote
Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Tinka:) napisał(a):jak wy nas miło witacie:loveu::loveu: To z miłości kochana, z miłości :loveu::loveu::diabloti: A te ciasteczka to z jaka ryba robisz ? :cool3: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Iza. napisał(a):To z miłości kochana, z miłości :loveu::loveu::diabloti: A te ciasteczka to z jaka ryba robisz ? :cool3: :loveu::loveu: z tuńczyka chyba? takiego w puszce:razz: tylko za mało go trochę;) nauczyłam Grama ukłonu, w trzech 3-4minutowych sesjach :mdleje: bez klikera:evil_lol: bo zgubiłam:cool1: jutro będę go uczyć przewrotu:diabloti: Quote
Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Tinka:) napisał(a): z tuńczyka chyba? takiego w puszce:razz: tylko za mało go trochę;) nauczyłam Grama ukłonu, w trzech 3-4minutowych sesjach :mdleje: bez klikera:evil_lol: bo zgubiłam:cool1: jutro będę go uczyć przewrotu:diabloti: Ahaa :cool3: wszystkie bigle takie mądre? Czy Gram to wyjatek ? :cool3::diabloti: Ja bym, chciała, żeby moja tak pojętna była :placz: a ona głooopol taki :evil_lol: Quote
infers Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Moja świnka też umie przewrót, a jej nie uczyłem!:evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Iza. napisał(a):Ahaa :cool3: wszystkie bigle takie mądre? Czy Gram to wyjatek ? :cool3::diabloti: Ja bym, chciała, żeby moja tak pojętna była :placz: a ona głooopol taki :evil_lol: ja momentami wolałabym żeby on goopi był:diabloti: bo wtedy nie wskakiwałby na stół, bo ze stołu łatwiej wskoczyć na klamkę żeby otworzyć sobie drzwi, albo różne inne cuda:loveu::cool1: wyciągnęłam ciasteczka, chyba naukę przełożę z jutro na dzisiaj, bo gram wariuje:cool1: infers1995 napisał(a):Moja świnka też umie przewrót, a jej nie uczyłem!:evil_lol::diabloti: jassne:evil_lol: Quote
Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 infers1995 napisał(a):Moja świnka też umie przewrót, a jej nie uczyłem!:evil_lol::diabloti: Martyna ja nauczyła ? :evil_lol::evil_lol::diabloti: Tinka:) napisał(a):ja momentami wolałabym żeby on goopi był:diabloti: bo wtedy nie wskakiwałby na stół, bo ze stołu łatwiej wskoczyć na klamkę żeby otworzyć sobie drzwi, albo różne inne cuda:loveu::cool1: wyciągnęłam ciasteczka, chyba naukę przełożę z jutro na dzisiaj, bo gram wariuje:cool1: Ciesz sie z tego co masz :diabloti: Moja to akurat nie musi na stół wchodzić żeby drzwi otworzyć :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Iza. napisał(a):Martyna ja nauczyła ? :evil_lol::evil_lol::diabloti: Ciesz sie z tego co masz :diabloti: Moja to akurat nie musi na stół wchodzić żeby drzwi otworzyć :evil_lol: no co ty, ją? phiii:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts