Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Justa napisał(a):hahaha a tamta chwyci maszynkę do ręki i z 80cm zrobi się 3 mm :loveu: a to by było ciekawe:razz::loveu: dobranoc:diabloti: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):a to by było ciekawe:razz::loveu: dobranoc:diabloti: barrrrrrdzo :diabloti: umordowłabym na miejscu :diabloti: dobranoc - no tak, Ty jutro do szkoły biedactwo :mdleje: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Justa napisał(a):barrrrrrdzo :diabloti: umordowłabym na miejscu :diabloti: dobranoc - no tak, Ty jutro do szkoły biedactwo :mdleje: i oczywiście nie wzięłabyś aparatu:cool1: ee, ja się tak nie bawię:cool1: no tak, zdobywać kurrna wiedzę:angryy::cool1: Quote
Dada Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Gram jest boski, a jeszcze fajniejsze zdjęcia!! Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Martyna jak Cie, który jeszcze fryzjer skrzywdzi(o ile jeszcze bardziej można:siara:) To ja się tym zajme:mad::angryy::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 agnethka napisał(a):jak to dobrze, że ja nie mam problemów z fryzjerami :diabloti: od lat sama obcinam sobie włosy :evil_lol: ale włosy się tak niszczą;) chyba że masz nożyczki dobre. Dada napisał(a):Gram jest boski, a jeszcze fajniejsze zdjęcia!! kogo ja tu widzę:cool3: witam i dziękuję, ale co do zdjęć to się nie zgodzę, marniutkie są..:oops: infers1995 napisał(a):Martyna jak Cie, który jeszcze fryzjer skrzywdzi(o ile jeszcze bardziej można:siara:) To ja się tym zajme:mad::angryy::diabloti: cinuś, nie skacz:diabloti: Bo jutro mam sesję zdjęciową:placz::placz::placz: i mam się przebrać za sławną osobę, madonnę najpewniej... i co ja z tymi włosami zrobię?:placz: Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tinka:) napisał(a):ale włosy się tak niszczą;) chyba że masz nożyczki dobre. kogo ja tu widzę:cool3: witam i dziękuję, ale co do zdjęć to się nie zgodzę, marniutkie są..:oops: cinuś, nie skacz:diabloti: Bo jutro mam sesję zdjęciową:placz::placz::placz: i mam się przebrać za sławną osobę, madonnę najpewniej... i co ja z tymi włosami zrobię?:placz: Jaką sesje?!:diabloti: Mam pewne skojarzenia...:diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 infers1995 napisał(a):Jaką sesje?!:diabloti: Mam pewne skojarzenia...:diabloti: zdjęciową, ciole:cool1: agnethka napisał(a):świetne są te nożyczki - CTR'a daje się nimi strzyc :diabloti: i te same od lat?:diabloti::evil_lol: Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tinka:) napisał(a):zdjęciową, ciole:cool1: i te same od lat?:diabloti::evil_lol: No co Ty zdjęciowa?!:eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 infers1995 napisał(a):No co Ty zdjęciowa?!:eviltong: nie:evil_lol: agnethka napisał(a):pewnie....one są niezniszczalne :cool1: ale tępe : P Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 agnethka napisał(a):a właśnie, że nie :eviltong: to inaczej- stępione:diabloti: Quote
Dada Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Zdjęcia są świetne, tylko proszę o więcej, musiałam się przebić przez wiele postów, zeby do nich dotrzeć :lol: Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dada napisał(a):Zdjęcia są świetne, tylko proszę o więcej, musiałam się przebić przez wiele postów, zeby do nich dotrzeć :lol: Martyna jest w separacji z apratem:diabloti::eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Dada napisał(a):Zdjęcia są świetne, tylko proszę o więcej, musiałam się przebić przez wiele postów, zeby do nich dotrzeć :lol: nie mam czym robić aktualnie:evil_lol: miałam zbierać na aparat ale mnóstwo rzeczy kupiłam i miałam już nic nie kupować, z 500zł zostało mi jakieś 300, wydam 150 na warsztaty i będzie null:evil_lol: aparat, przypuszczam, dostanę za 2 lata, nie wcześniej:cool1: infers1995 napisał(a):Martyna jest w separacji z apratem:diabloti::eviltong: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 macie fotka : P Mój nieszczęsny 5cm kucyczek i Gramokolczyki :loveu: Quote
Olusia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Aaa, super są- pasują Ci ;) Pisałam już na wątku rysunkowym :) Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Olusia napisał(a):Aaa, super są- pasują Ci ;) Pisałam już na wątku rysunkowym :) dzięki:loveu: świetne są : P Quote
Bzikowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Z fryzurą jest dobrze. Serio. :lol: A gramkolczyki mistrz.! Skąd skąd skąd masz? Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Bzikowa']Z fryzurą jest dobrze. Serio. :lol: A gramkolczyki mistrz.! Skąd skąd skąd masz? jak jest związane jest dobrze, jak rozpuszczone- okropnie:evil_lol: a stąd: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120849 na speszal zamówienie:diabloti: Quote
Bzikowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Tinka:)']jak jest związane jest dobrze, jak rozpuszczone- okropnie:evil_lol: a stąd: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120849 na speszal zamówienie:diabloti: dzięki za linka, już sobie 2 pary wybrałam... :oops::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Bzikowa napisał(a):dzięki za linka, już sobie 2 pary wybrałam... :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Russellka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Aaale zajebiaszcze kolczyki :loveu: Pasują Ci :razz: Quote
betty_labrador Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 fajne kolczyki :loveu: no masz juz, i nie placz dziecko drogie :P no dobra... letka poprawka :D :roll: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC00125.jpg Super te kolczyki. :cool3: :multi: :p Nawet nie wiedziałam, że można zamówić ze swoim psem. http://img219.imageshack.us/img219/1672/gram1sx1.jpg Matko! Jakie cudo! :-o :cool3: :loveu: Gram jak żywy. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts