infers Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a)::diabloti: weź, załamana jestem:angryy: teraz będę mieć włosy trochę za ucho:placz: Nie płacz:loveu: będziesz miała nowy aparat:loveu::p Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Ja po tej tragicznej wizycie u fryzjera, ryczałam jak głupia, nawet zapłacić jej nie chciałam :evil_lol: Fryzjerzypo prostu nie rozumieją co się do nich mówi, ale inaczej rozumują pojecie końcówki :roll::eviltong: ja nie ryczłam, bom twarda baba:diabloti: ale mi się zbierało : P no a wycieniować to nie zrobic krótkie fryzury z długim pejsem z tyłu:mdleje: infers1995 napisał(a):Nie płacz:loveu: będziesz miała nowy aparat:loveu::p kiedy?:cool1: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):ja nie ryczłam, bom twarda baba:diabloti: ale mi się zbierało : P no a wycieniować to nie zrobic krótkie fryzury z długim pejsem z tyłu:mdleje: Ja też jest twarda, ale uwielbiam długie włosy :loveu::diabloti: Odkąd ścięłam w 2 klasie podstawówki to odchować nie mogę :shake: Miałam takie do psa i głupia ścięłam :placz::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Ja też jest twarda, ale uwielbiam długie włosy :loveu::diabloti: Odkąd ścięłam w 2 klasie podstawówki to odchować nie mogę :shake: Miałam takie do psa i głupia ścięłam :placz::evil_lol: ja miałam do komunii takie za ucho :evil_lol: w 1 klasie miałam 3cm:diabloti: a teraz miałam długie... i już nie mam... Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):ja miałam do komunii takie za ucho :evil_lol: w 1 klasie miałam 3cm:diabloti: a teraz miałam długie... i już nie mam... Jak to 3 cm ? :crazyeye::crazyeye: Odrosną :cool3: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Jak to 3 cm ? :crazyeye::crazyeye: Odrosną :cool3: no miałam takie, króciutkie :evil_lol: celem wzmocnienia, bom blondyna i strasznie mi się kołtunią:cool1: ale kiedy... a tak ogóle, to Gram jje... kupiłam mu brita i wżera aż miło:diabloti: mamy jeszcze bento kronen do wypróbowania:razz: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):no miałam takie, króciutkie :evil_lol: celem wzmocnienia, bom blondyna i strasznie mi się kołtunią:cool1: ale kiedy... a tak ogóle, to Gram jje... kupiłam mu brita i wżera aż miło:diabloti: mamy jeszcze bento kronen do wypróbowania:razz: Mi mama na takie króciutkie tez ścinała, ale tak 3-4 lata miałam :eviltong: Szybciej niż myślisz :cool3: No szpan, ciekawe jak długo :evil_lol::diabloti: Quote
infers Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Jak to 3 cm ? :crazyeye::crazyeye: Odrosną :cool3: Kiedyś.... Ciekawe kiedy się zobaczymy droga siostro, nie mogę się doczekać:loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Mi mama na takie króciutkie tez ścinała, ale tak 3-4 lata miałam :eviltong: Szybciej niż myślisz :cool3: No szpan, ciekawe jak długo :evil_lol::diabloti: :evil_lol: oby :mdleje: zastanawiam się jeszcze czy nie iść dopiero jak mi odrosną do fryzjera czy już teraz... ciekawe:evil_lol: ale mamy tylko 1kg, może mu się nie znudzi : P infers1995 napisał(a):Kiedyś.... Ciekawe kiedy się zobaczymy droga siostro, nie mogę się doczekać:loveu::diabloti: ty już widziałeś lisie chytrusie:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Haha, Tinka się nawąchała po prostu :diabloti: soczku :razz: Co do fryzjerów to ja ich już nie uznaję, pieprzę taką robotę, ostatnio zapłaciłam 8 dych za wizytę a byłam załamana fruzurą :roll: i od tamtej pory się spełniam jako fryzjerka , samej siebie oczywiście :lol: przynajmniej w prostych czynnościach, typu końcówki. Szkoda, że tylko 2 zdjęcia. Ale Grami zwinięty w kuleczkę, ahh :loveu: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a): oby :mdleje: zastanawiam się jeszcze czy nie iść dopiero jak mi odrosną do fryzjera czy już teraz... ciekawe:evil_lol: ale mamy tylko 1kg, może mu się nie znudzi : P ty już widziałeś lisie chytrusie:evil_lol: Ja proponuje jednak żebyś poczekała, bo jeszcze łysa wyjdziesz :evil_lol::diabloti: Dla Grama pewnie to i 1kg to dużo :cool3::eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Bzikowa napisał(a):Haha, Tinka się nawąchała po prostu :diabloti: soczku :razz: Co do fryzjerów to ja ich już nie uznaję, pieprzę taką robotę, ostatnio zapłaciłam 8 dych za wizytę a byłam załamana fruzurą :roll: i od tamtej pory się spełniam jako fryzjerka , samej siebie oczywiście :lol: przynajmniej w prostych czynnościach, typu końcówki. Szkoda, że tylko 2 zdjęcia. Ale Grami zwinięty w kuleczkę, ahh :loveu: :evil_lol::evil_lol: wiesz że tak nie można? normalne nożyczki kaleczą włosy ponieważ są zbyt tępe, szybciej się niszczą końcówki właśnie, jeżeli się zaopatrzysz w profesjonalne to spokojnie można ścinać;) więcej nie da rady:angryy: Iza. napisał(a):Ja proponuje jednak żebyś poczekała, bo jeszcze łysa wyjdziesz :evil_lol::diabloti: Dla Grama pewnie to i 1kg to dużo :cool3::eviltong: ale nie uśmiecha mi się chodzić cały czas w kucyku:cool1: na półtora tygodnia starczy:razz: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a): wiesz że tak nie można? normalne nożyczki kaleczą włosy ponieważ są zbyt tępe, szybciej się niszczą końcówki właśnie, jeżeli się zaopatrzysz w profesjonalne to spokojnie można ścinać;) ale nie uśmiecha mi się chodzić cały czas w kucyku:cool1: na półtora tygodnia starczy:razz: Ja sobie czasem pojedyncze końcóweczki degażówkami, co Lunę strzygę, podcinam :evil_lol: Mi tez się nie uśmiechało :p ale prze ponad pół roku to była moja jedyna fryzura:evil_lol: ło matko :crazyeye: u nas to pewnie ze 2 dni było :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Ja sobie czasem pojedyncze końcóweczki degażówkami, co Lunę strzygę, podcinam :evil_lol: Mi tez się nie uśmiechało :p ale prze ponad pół roku to była moja jedyna fryzura:evil_lol: ło matko :crazyeye: u nas to pewnie ze 2 dni było :evil_lol: a ja jak jest tak zniszczone, że ledwo się trzyma to odrywam:evil_lol: a raczej odrywałam, bo już nie mam co:cool1: ja zetnę na krótko chyba... jak szaleć to szaleć:cool1::evil_lol: jak ja lubię małe pieski:loveu::diabloti: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):a ja jak jest tak zniszczone, że ledwo się trzyma to odrywam:evil_lol: a raczej odrywałam, bo już nie mam co:cool1: ja zetnę na krótko chyba... jak szaleć to szaleć:cool1::evil_lol: jak ja lubię małe pieski:loveu::diabloti: a mi ktoś mówił, ze właśnie nie wolno tak odrywać :cool3: Nieeeee, nie rób tego :mad: Ja też :loveu::diabloti:a czemu mam dużego to nie wiem :evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):a mi ktoś mówił, ze właśnie nie wolno tak odrywać :cool3: Nieeeee, nie rób tego :mad: Ja też :loveu::diabloti:a czemu mam dużego to nie wiem :evil_lol::diabloti: ale sie wkurzałam już bo i tak same odpadały : P czemu?:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):ale sie wkurzałam już bo i tak same odpadały : P czemu?:diabloti: Ja sobie ostanio na historii, te koncóweczki odrywałam, bo tak nudno było :eviltong: to baba mi powiedziała, ze to nie salon kosmetyczny :evil_lol: Bo krótkie włosy są zUe :eviltong::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Ja sobie ostanio na historii, te koncóweczki odrywałam, bo tak nudno było :eviltong: to baba mi powiedziała, ze to nie salon kosmetyczny :evil_lol: Bo krótkie włosy są zUe :eviltong::diabloti: salon kosmetyczny:diabloti: widać że obeznana : P no zue i to jak:evil_lol: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):salon kosmetyczny:diabloti: widać że obeznana : P no zue i to jak:evil_lol: No obeznana na pewno :evil_lol: No widzisz, nie obcinaj ! :cool3: Idę spać, bo jutro do szkoły :placz: na 8 :placz::placz: Bobranoc :loveu::loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):No obeznana na pewno :evil_lol: No widzisz, nie obcinaj ! :cool3: Idę spać, bo jutro do szkoły :placz: na 8 :placz::placz: Bobranoc :loveu::loveu::diabloti: :evil_lol: sama nie wiem...:cool1: pójdę do fryzjera się poradzić, bo innej mozliwości nie widzę:cool1: ja też na 8 i jeszcze mam jakiś koncert filharmonii warszawskiej.... papa:loveu: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 o matko ! to znak ! nie powinnam iść do fryzjera :mdleje: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Justa napisał(a):o matko ! to znak ! nie powinnam iść do fryzjera :mdleje: nie powinnaś:cool1: lepiej sama sobie kup nożyczki i obetnij na równo, taniej będzie:cool1: i tak jak chcesz:cool1: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):nie powinnaś:cool1: lepiej sama sobie kup nożyczki i obetnij na równo, taniej będzie:cool1: i tak jak chcesz:cool1: myślę, że sama jeszcze bardziej się okaleczę :lol: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Justa napisał(a):myślę, że sama jeszcze bardziej się okaleczę :lol: to poproś galiny fryzjerkę:diabloti::evil_lol: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):to poproś galiny fryzjerkę:diabloti::evil_lol: hahaha a tamta chwyci maszynkę do ręki i z 80cm zrobi się 3 mm :loveu: Quote
Recommended Posts