Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cze łofca:diabloti:

agnethka napisał(a):
i jak - narysowałaś w końcu? :evil_lol:

narysowałam- ale nie pojechałam :evil_lol:

betty_labrador napisał(a):
ta narysowala swoja twarz :P

a ty mojego Grama masz narysować : P

Posted

agnethka napisał(a):
Tinka sio do szkoły :diabloti:

nie byłam : P

alergia mnie złapała, jak zwykle... wczoraj wąchałam zapleśniały sok pomarańczowy, wystarczyło... bo uczulona na pleśń jestem, nie tylko na nią z resztą.:cool1:
no i fryzjerka mnie wczoraj skrzywdziła:placz: miałam włosy do połowy pleców, a ta pinda miała mi ściąć 10-20cm, ścięła ze 40:placz: i to jeszcze tak strasznie, że przyszłam do domu i nie mogłam na siebie patrzeć, od razu związałam i upięłam spinkami, bo na górze mam z 5cm:cool1: pójdę jutro do innego fryzjera może mi poprawi żebym wyglądała jak człowiek bo się załamać idzie:placz:

A teraz fotek straszna ilość w liczbie dwóch... nawet przy iso100 szumi jak cholera, więc jakoś okropna...:shake:
pomijam to, że po ładowaniu cały dzień baterii, zrobieniu 15 zdjęć i zgraniu ich w ekspresowym tempie na kompa nawet nie zdążył obiektywu schować bo padł:cool1: namawiam rodziców na nowy aparat dla nich, będę podkradać...:roll:

Posted

Cześć :cool3:

Zawsze mówiłam, ze fryzjerzy to zło :diabloti:
Fryzjera bardziej się boję niż dentysty:evil_lol:
Raz mnie kobieta skrzywdziła i będę miała już uraz do końca życia :placz::diabloti:

A alergii współczuję. znam ten ból ;)

Posted

infers1995 napisał(a):
Podkradać:p:eviltong:
:diabloti:

Iza. napisał(a):
Cześć :cool3:

Zawsze mówiłam, ze fryzjerzy to zło :diabloti:
Fryzjera bardziej się boję niż dentysty:evil_lol:
Raz mnie kobieta skrzywdziła i będę miała już uraz do końca życia :placz::diabloti:

A alergii współczuję. znam ten ból ;)

weź, załamana jestem:angryy:
teraz będę mieć włosy trochę za ucho:placz:

Posted

Tinka:) napisał(a):

weź, załamana jestem:angryy:
teraz będę mieć włosy trochę za ucho:placz:

Ja po tej tragicznej wizycie u fryzjera, ryczałam jak głupia, nawet zapłacić jej nie chciałam :evil_lol:
Fryzjerzypo prostu nie rozumieją co się do nich mówi, ale inaczej rozumują pojecie końcówki :roll::eviltong: