Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 infers1995 napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070123.jpg Jak on w tym wygląda:mdleje: Odkupie od ciebie to obroże :P jak? : P sraj się:diabloti: to dla Irysa ;) Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070123.jpg bycza ta obroża:diabloti: jak dla Leny:P Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 LeCoyotte napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070123.jpg bycza ta obroża:diabloti: jak dla Leny:P\ ale nie wygląda w niej źle : P Lena chodzi w cieńszych:evil_lol: a ta jest dla Irysa;) Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a):\ ale nie wygląda w niej źle : P Lena chodzi w cieńszych:evil_lol: a ta jest dla Irysa;) Irys to ten z dobermanem mix? Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 infers1995 napisał(a):Irys to ten z dobermanem mix? tak:razz:;) Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a):tak:razz:;) Strasznie umięśniony jest :P Quote
Czarna_Owieczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Nie wiem co się dzieje i o kim mowa, ale ok. Podoba mi się ta szeroka obróżka, ja chcę taką, tylko z pudelami :loveu: :lol: No nic, poczekam, może kiedyś pojawią się u nas takie ładne obróżki jak za granicą :cool3: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a): No nic, poczekam, może kiedyś pojawią się u nas takie ładne obróżki jak za granicą :cool3: Łomża jest za granicą?:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 infers1995 napisał(a):Strasznie umięśniony jest :P strasznie umięśniony:evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):Nie wiem co się dzieje i o kim mowa, ale ok. Podoba mi się ta szeroka obróżka, ja chcę taką, tylko z pudelami :loveu: :lol: No nic, poczekam, może kiedyś pojawią się u nas takie ładne obróżki jak za granicą :cool3: może to i lepiej : P kiedyś tu o nim pisałam, nie chce mi się znowu 3zł coś, biedronka : P :loveu: ty siedź cicho z tymi obróżkami : P LeCoyotte napisał(a):Łomża jest za granicą?:evil_lol: za granicą powiatu łomża : P Quote
Czarna_Owieczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 LeCoyotte napisał(a):Łomża jest za granicą?:evil_lol: obróżki z NY :loveu: dałam gdzieś tam link w temacie obrożowo-szelkowo-smyczowym na dogo :eviltong: Tinka:) napisał(a): może to i lepiej : P kiedyś tu o nim pisałam, nie chce mi się znowu 3zł coś, biedronka : P :loveu: ty siedź cicho z tymi obróżkami : P e tam biedronka, wolę moje zoologi, nigdy nie wychodzę z nich z pustymi rękoma :cool1: miałam manię na obroże, później na zabawki a teraz mnie nosi na nowe posłanko, bo tez musiałaś pokazać taki fajne w temacie legowiskowo-posłankowym :cool3: :obrazic: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):e tam biedronka, wolę moje zoologi, nigdy nie wychodzę z nich z pustymi rękoma :cool1: miałam manię na obroże, później na zabawki a teraz mnie nosi na nowe posłanko, bo tez musiałaś pokazać taki fajne w temacie legowiskowo-posłankowym :cool3: :obrazic: ja nie kupuję u mnie w zoologach bo u cioci z lupinów i rogzów nie ma nic na Grama, a reszta nuudne : P posłanko super:loveu: ale Gram chyba będzie spał u mnie na fotelu i tak, uznałam że narazie jemu legowisko niepotrzebne : P Quote
Czarna_Owieczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a):ja nie kupuję u mnie w zoologach bo u cioci z lupinów i rogzów nie ma nic na Grama, a reszta nuudne : P posłanko super:loveu: ale Gram chyba będzie spał u mnie na fotelu i tak, uznałam że narazie jemu legowisko niepotrzebne : P Też bym chciała mieć cioteńke od lupinów :loveu: na mojego zawsze się coś znajdzie, rozmiar uniwersalny :cool3: mi i tak niedługo pewnie przejdzie z tym posłankiem, Blakuń ma wielki gąbczasty materacyk, własnoręcznie robiony :razz: na nim poduchy koce, zabawki, panicz i jego królestwo :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Też bym chciała mieć cioteńke od lupinów :loveu: na mojego zawsze się coś znajdzie, rozmiar uniwersalny :cool3: mi i tak niedługo pewnie przejdzie z tym posłankiem, Blakuń ma wielki gąbczasty materacyk, własnoręcznie robiony :razz: na nim poduchy koce, zabawki, panicz i jego królestwo :loveu: ja mam fajną cioteńkę:diabloti::loveu: zobacz jakie fajne, kolory różne, mięciutkie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a):a taki fajy był, już go nie lubię:cool1: on cię chciał ujrzeć w tej seksownej piżamce - mówie ci ! :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Justa napisał(a):on cię chciał ujrzeć w tej seksownej piżamce - mówie ci ! :diabloti: ty, rzeczywiście:razz: ale... skąd wiedział?:mad: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mam fajną cioteńkę:diabloti::loveu: zobacz jakie fajne, kolory różne, mięciutkie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: :cool1: nie kuś :eviltong: idę sobie, jestem przeziębiona, chce mi się spać :cool3: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a):ty, rzeczywiście:razz: ale... skąd wiedział?:mad: podglądał cie jak sie przebierałaś :diabloti: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Justa napisał(a):podglądał cie jak sie przebierałaś :diabloti: Ta to tylko o jednym:diabloti: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 infers1995 napisał(a):Ta to tylko o jednym:diabloti: cały świat sprawdza się do jednego :cool1: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Justa napisał(a):cały świat sprawdza się do jednego :cool1: Mam inne zdanie :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 infers1995 napisał(a):Mam inne zdanie :diabloti: nie chcesz mieć dzieciaczków?:evil_lol: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 infers1995 napisał(a):Mam inne zdanie :diabloti: kwestia czasu :cool1: w końcu kiedyś dotrze do ciebie ta bolesna prawda :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a): nie kuś :eviltong: idę sobie, jestem przeziębiona, chce mi się spać :cool3: :evil_lol::evil_lol: Justa napisał(a):podglądał cie jak sie przebierałaś :diabloti: jakby podglądał to przestałby być listonoszem:diabloti: byłby w tak ciężkim szoku, że nie mógłby się ruszyć : P LeCoyotte napisał(a):nie chcesz mieć dzieciaczków?:evil_lol: :evil_lol: Justa napisał(a):kwestia czasu :cool1: w końcu kiedyś dotrze do ciebie ta bolesna prawda :diabloti: ciekawe kiedy:evil_lol: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a): jakby podglądał to przestałby być listonoszem:diabloti: byłby w tak ciężkim szoku, że nie mógłby się ruszyć : P Właśnie szoku, ciekawe jakiego szoku zapewne pourazowego :diabloti: LeCoyotte napisał(a):nie chcesz mieć dzieciaczków?:evil_lol: Nie, to tylko kłopot:eviltong: Justa napisał(a):kwestia czasu :cool1: w końcu kiedyś dotrze do ciebie ta bolesna prawda :diabloti: Taaa, ale to jeszcze kilka ładnych lat:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts