Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Staffik tricolor to rzeczywiście chyba nie istnieje ale bulle, asty i pity są :lol::cool3:

to mi poszukaj takiego jak Grami:diabloti::loveu::evil_lol:

idę na YCD:cool1:
mój kolega dzisiaj będzie HA :diabloti:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
który to był? :cool3: :evil_lol:

nawet dwóch było:diabloti: jaki ten świat mały:cool1:
jeden z białegostoku łysy, w pomarańczowej/czerwonej koszulce, drugiego nie pokazali bo już biletów nie było... czasem tylko był, w przerywnikach za to razem z resztą grupy będzie w mam talent:cool3:

agnethka napisał(a):
hej Tinka ;)

powiedz - coś się ruszyło nam w temacie? zmień tam wiek jak możesz, bo on ma prawdopodobnie 5-6lat, a nie 8 ;)

czeeść:multi:

temat jest tu: http://forum .russell-terrier .org/ viewtopic.php?t=1042
zmienić wiek?

Posted

agnethka napisał(a):
jak możesz to zmień :)
okazało się, że pies miał tak zaniedbane zęby :roll: pełno kamienia, ale po zmianie diety kamień sam odpadł :-o i teraz wygląda to zupełnie inaczej :) ząbki nie są też bardzo "zużyte" i są wszystkie (nasza 9-letnia suka zgubiła kilka sztuk już ze 2-3lata temu, wiem że to nie reguła, ale zęby tychdwóch psów różnią się w wyglądzie ;) )

Napewno więc jadł resztki, a może nawet sam się żywił:cool1:
ale cieszę się, że jest młodszy, może szybciej go ktoś adoptuje ;)
kopiuję twoją wypowiedź na ten wątek

Mamy nowa obróżkę : P przed chwilą przyszła:cool3:

Posted

agnethka napisał(a):
to pies pewnie wychowany na wsi - znaczy się jest bardzo posłuszny i grzeczny, ale był na 100% bardzo źle karmiony, bo tu na to nie patrzą tylko dają co popadnie...

poka obróżke :cool3:

skoro nie ma jakichś traum i strachów to znaczy, że nie było mu tam źle ;)

ta to tylko żeby pokazywać : P nie ma:diabloti:
tak w ogóle, to mam 3 nowe:evil_lol: ale pokażę tylko jedną, bo najfajniejsza : P

Posted

agnethka napisał(a):
fajne....ale brakuje tam łapy stafficzej - byłoby ciekawsze :diabloti::evil_lol:

mamy tylko znajomą amstaffkę, ale ona by się tak daleko nie doczłapała:evil_lol:

ale obiecuję, że kiedyś zrobię takie zdjęcie- staffik i domek z każdej strony:cool3:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Ale masz fajny ogródek :loveu:

a co łapa stafficza by tam zrobiła? :oops: wykopaliska archeologiczne? :lol:

:loveu:

:evil_lol::evil_lol:

A tak w ogóle, to Gram miał dzisiaj wycieczkę-samowolkę po osiedlu:angryy::angryy:
nie poszłam do szkoły, bo się przeziębiłam i z psem nie miałam siły nigdzie wyjść, więc go wypuściłam na ogród żeby sobie siknął i sprawdził stan obejścia:evil_lol:
za 5min otwieram drzwi, wołam psa, a psa brak:cool1: wyglądam przez okno- bramka otwarta :mdleje: wcześniej sprawdzałam, zamknięta była...
no to ja w niezwykle seksownej piżamce z kubusiem puchatkiem, wygrzana, prosto spod kołdry złapałam za smycz i poleciałam po debila.... na szczęście zatrzymał się w miejscy w którym się zawsze zatrzymuje, bo tam ludzie resztki dla bezdomnych psów zostawiają... od razu do mnie przyszedł na szczęście:multi: wróciłam, list był w skrzynce- listonosz znaczy:angryy: i nawet nie raczył powiadomić że mi pies zwiał:angryy:a taki fajy był, już go nie lubię:cool1:

Posted

agnethka napisał(a):
to killim listonosza :diabloti:

a staffiki zrobiłyby porządeczek w ogródku tylko :loveu:

killim:angryy:
pomożesz?:loveu: nie mam wprawy:shake:

Grami też lubi robić porządeczek:loveu: np. rozgarniać ładnie korę, na trawę:loveu:

Posted

agnethka napisał(a):
dam Ci Kafla - ona "lova" listonoszy :evil_lol:

no..nasze sobie ostatnio upodobały niszczenie kretowisk dogłębnie :evil_lol:

Grami kopie pod iglakiem tu gdzie teraz mieszkam- jest wielka dziura której nie widać :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
:loveu:

A tak w ogóle, to Gram miał dzisiaj wycieczkę-samowolkę po osiedlu:angryy::angryy:
nie poszłam do szkoły, bo się przeziębiłam i z psem nie miałam siły nigdzie wyjść, więc go wypuściłam na ogród żeby sobie siknął i sprawdził stan obejścia:evil_lol:
za 5min otwieram drzwi, wołam psa, a psa brak:cool1: wyglądam przez okno- bramka otwarta :mdleje: wcześniej sprawdzałam, zamknięta była...
no to ja w niezwykle seksownej piżamce z kubusiem puchatkiem, wygrzana, prosto spod kołdry złapałam za smycz i poleciałam po debila.... na szczęście zatrzymał się w miejscy w którym się zawsze zatrzymuje, bo tam ludzie resztki dla bezdomnych psów zostawiają... od razu do mnie przyszedł na szczęście:multi: wróciłam, list był w skrzynce- listonosz znaczy:angryy: i nawet nie raczył powiadomić że mi pies zwiał:angryy:a taki fajy był, już go nie lubię:cool1:

Za ser zapewne przyszedł:eviltong:

Posted

infers1995 napisał(a):
Lena nad jeziorem jobla dostaje i nawiewa, gdzie indziej to do nogi przychodzi:cool1:
Ale jak woda to koniec:mdleje:

Gram jak wszystko to koniec:diabloti: chociaż ostatnio zaczął się w miarę normalnie zachowywać:cool1:

Posted

Tinka:) napisał(a):
Gram jak wszystko to koniec:diabloti: chociaż ostatnio zaczął się w miarę normalnie zachowywać:cool1:

Jak byś go puściła na polu to by raczej nie wrócił:roll::cool1:
Świniak ma już koniec wolności nad jeziorem, nadszedł czas linki:cool1:

Posted

infers1995 napisał(a):
Jak byś go puściła na polu to by raczej nie wrócił:roll::cool1:
Świniak ma już koniec wolności nad jeziorem, nadszedł czas linki:cool1:

już raz wrócił- do fajnego odgłosu butelki:cool1: