Russellka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 http://www.gotpetsonline.com/pictures-gallery/dog-pictures-breeders-puppies-rescue/american-staffordshire-terrier-pictures-breeders-puppies-rescue/pictures/american-staffordshire-terrier-0029.jpg Tu jest jakaś słodka mordka [SIZE="1"]zdjęcie z googli :cool3: Quote
Unbelievable Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Russellka napisał(a):http://www.gotpetsonline.com/pictures-gallery/dog-pictures-breeders-puppies-rescue/american-staffordshire-terrier-pictures-breeders-puppies-rescue/pictures/american-staffordshire-terrier-0029.jpg Tu jest jakaś słodka mordka zdjęcie z googli :cool3: ma mieć rudy pysk z białą strzałką i krowie łaty : P a trikolorków chyba w staffikach nie ma:razz: Quote
infers Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Tinka:) napisał(a):ma mieć rudy pysk z białą strzałką i krowie łaty : P a trikolorków chyba w staffikach nie ma:razz: Wszystko da się zrobić... Quote
Bzikowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Staffik tricolor to rzeczywiście chyba nie istnieje ale bulle, asty i pity są :lol::cool3: Quote
Unbelievable Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Bzikowa napisał(a):Staffik tricolor to rzeczywiście chyba nie istnieje ale bulle, asty i pity są :lol::cool3: to mi poszukaj takiego jak Grami:diabloti::loveu::evil_lol: idę na YCD:cool1: mój kolega dzisiaj będzie HA :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a): idę na YCD:cool1: mój kolega dzisiaj będzie HA :diabloti: który to był? :cool3: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):który to był? :cool3: :evil_lol: nawet dwóch było:diabloti: jaki ten świat mały:cool1: jeden z białegostoku łysy, w pomarańczowej/czerwonej koszulce, drugiego nie pokazali bo już biletów nie było... czasem tylko był, w przerywnikach za to razem z resztą grupy będzie w mam talent:cool3: agnethka napisał(a):hej Tinka ;) powiedz - coś się ruszyło nam w temacie? zmień tam wiek jak możesz, bo on ma prawdopodobnie 5-6lat, a nie 8 ;) czeeść:multi: temat jest tu: http://forum .russell-terrier .org/ viewtopic.php?t=1042 zmienić wiek? Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 agnethka napisał(a):jak możesz to zmień :) okazało się, że pies miał tak zaniedbane zęby :roll: pełno kamienia, ale po zmianie diety kamień sam odpadł :-o i teraz wygląda to zupełnie inaczej :) ząbki nie są też bardzo "zużyte" i są wszystkie (nasza 9-letnia suka zgubiła kilka sztuk już ze 2-3lata temu, wiem że to nie reguła, ale zęby tychdwóch psów różnią się w wyglądzie ;) ) Napewno więc jadł resztki, a może nawet sam się żywił:cool1: ale cieszę się, że jest młodszy, może szybciej go ktoś adoptuje ;) kopiuję twoją wypowiedź na ten wątek Mamy nowa obróżkę : P przed chwilą przyszła:cool3: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 agnethka napisał(a):to pies pewnie wychowany na wsi - znaczy się jest bardzo posłuszny i grzeczny, ale był na 100% bardzo źle karmiony, bo tu na to nie patrzą tylko dają co popadnie... poka obróżke :cool3: skoro nie ma jakichś traum i strachów to znaczy, że nie było mu tam źle ;) ta to tylko żeby pokazywać : P nie ma:diabloti: tak w ogóle, to mam 3 nowe:evil_lol: ale pokażę tylko jedną, bo najfajniejsza : P Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 agnethka napisał(a):3 nowe - a ja jednej znaleźć nie mogę.... ja już nawet nie liczę ile ja tego mam:evil_lol: Pokazać nowy domek?:cool3: zlitował się aparat i trochę podziałał :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 agnethka napisał(a):dawaj foty, dawaj :cool3: ale już więcej nie mam :evil_lol: ogródek od tyłu:cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ale masz fajny ogródek :loveu: agnethka napisał(a):fajne....ale brakuje tam łapy stafficzej - byłoby ciekawsze :diabloti::evil_lol: a co łapa stafficza by tam zrobiła? :oops: wykopaliska archeologiczne? :lol: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 agnethka napisał(a):fajne....ale brakuje tam łapy stafficzej - byłoby ciekawsze :diabloti::evil_lol: mamy tylko znajomą amstaffkę, ale ona by się tak daleko nie doczłapała:evil_lol: ale obiecuję, że kiedyś zrobię takie zdjęcie- staffik i domek z każdej strony:cool3: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Ale masz fajny ogródek :loveu: a co łapa stafficza by tam zrobiła? :oops: wykopaliska archeologiczne? :lol: :loveu: :evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle, to Gram miał dzisiaj wycieczkę-samowolkę po osiedlu:angryy::angryy: nie poszłam do szkoły, bo się przeziębiłam i z psem nie miałam siły nigdzie wyjść, więc go wypuściłam na ogród żeby sobie siknął i sprawdził stan obejścia:evil_lol: za 5min otwieram drzwi, wołam psa, a psa brak:cool1: wyglądam przez okno- bramka otwarta :mdleje: wcześniej sprawdzałam, zamknięta była... no to ja w niezwykle seksownej piżamce z kubusiem puchatkiem, wygrzana, prosto spod kołdry złapałam za smycz i poleciałam po debila.... na szczęście zatrzymał się w miejscy w którym się zawsze zatrzymuje, bo tam ludzie resztki dla bezdomnych psów zostawiają... od razu do mnie przyszedł na szczęście:multi: wróciłam, list był w skrzynce- listonosz znaczy:angryy: i nawet nie raczył powiadomić że mi pies zwiał:angryy:a taki fajy był, już go nie lubię:cool1: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 agnethka napisał(a):to killim listonosza :diabloti: a staffiki zrobiłyby porządeczek w ogródku tylko :loveu: killim:angryy: pomożesz?:loveu: nie mam wprawy:shake: Grami też lubi robić porządeczek:loveu: np. rozgarniać ładnie korę, na trawę:loveu: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 agnethka napisał(a):dam Ci Kafla - ona "lova" listonoszy :evil_lol: no..nasze sobie ostatnio upodobały niszczenie kretowisk dogłębnie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Grami kopie pod iglakiem tu gdzie teraz mieszkam- jest wielka dziura której nie widać :evil_lol::evil_lol: Quote
Olusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Fajnie Gramiemu w tym Viva Rogzie :loveu: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a)::loveu: :evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle, to Gram miał dzisiaj wycieczkę-samowolkę po osiedlu:angryy::angryy: nie poszłam do szkoły, bo się przeziębiłam i z psem nie miałam siły nigdzie wyjść, więc go wypuściłam na ogród żeby sobie siknął i sprawdził stan obejścia:evil_lol: za 5min otwieram drzwi, wołam psa, a psa brak:cool1: wyglądam przez okno- bramka otwarta :mdleje: wcześniej sprawdzałam, zamknięta była... no to ja w niezwykle seksownej piżamce z kubusiem puchatkiem, wygrzana, prosto spod kołdry złapałam za smycz i poleciałam po debila.... na szczęście zatrzymał się w miejscy w którym się zawsze zatrzymuje, bo tam ludzie resztki dla bezdomnych psów zostawiają... od razu do mnie przyszedł na szczęście:multi: wróciłam, list był w skrzynce- listonosz znaczy:angryy: i nawet nie raczył powiadomić że mi pies zwiał:angryy:a taki fajy był, już go nie lubię:cool1: Za ser zapewne przyszedł:eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Olusia napisał(a):Fajnie Gramiemu w tym Viva Rogzie :loveu: pasuje do jego charakterku:diabloti::loveu::loveu: infers1995 napisał(a):Za ser zapewne przyszedł:eviltong: no a jak inaczej:evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Lena nad jeziorem jobla dostaje i nawiewa, gdzie indziej to do nogi przychodzi:cool1: Ale jak woda to koniec:mdleje: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 infers1995 napisał(a):Lena nad jeziorem jobla dostaje i nawiewa, gdzie indziej to do nogi przychodzi:cool1: Ale jak woda to koniec:mdleje: Gram jak wszystko to koniec:diabloti: chociaż ostatnio zaczął się w miarę normalnie zachowywać:cool1: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tinka:) napisał(a):Gram jak wszystko to koniec:diabloti: chociaż ostatnio zaczął się w miarę normalnie zachowywać:cool1: Jak byś go puściła na polu to by raczej nie wrócił:roll::cool1: Świniak ma już koniec wolności nad jeziorem, nadszedł czas linki:cool1: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 infers1995 napisał(a):Jak byś go puściła na polu to by raczej nie wrócił:roll::cool1: Świniak ma już koniec wolności nad jeziorem, nadszedł czas linki:cool1: już raz wrócił- do fajnego odgłosu butelki:cool1: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070123.jpg Jak on w tym wygląda:mdleje: Odkupie od ciebie to obroże :P Quote
Recommended Posts