Unbelievable Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 infers1995 napisał(a):Taką rurką mu podawać:diabloti: szkoda rurki:evil_lol::evil_lol: betty_labrador napisał(a):wiecie ze sa kolby da szczurow o smaku sera i szynki? :evil_lol: szczutry maja lepiej niz psy :eviltong: ee, to by się zgadzało, bo Grami często jest szczurem nazywany:razz::diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 hehe to co on żre? :Pser rano, ser popoludniu, ser wieczorem ? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 betty_labrador napisał(a):hehe to co on żre? :Pser rano, ser popoludniu, ser wieczorem ? :diaboti: nie, on żre ser okazyjnie a poza tym nic :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :evil_lol: a co teraz rysujesz cwiczac przed szkola r(odzenia)ysowania? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 betty_labrador napisał(a)::evil_lol: a co teraz rysujesz cwiczac przed szkola r(odzenia)ysowania? :diabloti: yyy... nic :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Justa napisał(a):jakiż z ciebie profesjonalny wystawca :cool3: no nie?:cool3: a jaka happy na końcu:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 LeCoyotte napisał(a):no nie?:cool3: a jaka happy na końcu:evil_lol: trzeba się ładnie uśmiechać:cool1: nawet jak nic nie wyjdzie to ładny uśmieszek i wszystko jest spoks : P Quote
betty_labrador Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 czesc :diabloti: bedzie dzis padac, nie bedzie? :hmmmm: Quote
Justa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 betty_labrador napisał(a): bedzie dzis padac, nie bedzie? :hmmmm: nie wygląda na to :cool3: hejkiii ! :multi: Quote
LeCoyotte Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 bry:cool1: betty_labrador napisał(a):czesc :diabloti: bedzie dzis padac, nie bedzie? :hmmmm: padać? widzę zero chmur:diabloti: chociaż już nie raz padało przy bezchmurmym niebie, więc niczego pewnym być nie można:evil_lol: Quote
Justa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 LeCoyotte napisał(a): padać? widzę zero chmur:diabloti: chociaż już nie raz padało przy bezchmurmym niebie, więc niczego pewnym być nie można:evil_lol: opole - wawa to o rzut kamieniem w końcu :diabloti: Quote
Justa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 LeCoyotte napisał(a):naprawdę? :eviltong: no co ty? geografii się nie uczyłeś :> :diabloti: ? Quote
LeCoyotte Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 wydawało mi się, że warszawa w górach leży:hmmmm: no coż, człowiek uczy sie całe życie:diabloti: Quote
Justa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 LeCoyotte napisał(a):wydawało mi się, że warszawa w górach leży:hmmmm: no coż, człowiek uczy sie całe życie:diabloti: w górach? to czemu ja z okna mam widok na morze? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Spójrz Justa w drugą stronę :diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 tak z Opola do wawy jest bliziutko, mozna codziennie podjezdzac z rana i wracac w poludnie wybawiwszy sie w miescie na calego :p Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 betty_labrador napisał(a):tak z Opola do wawy jest bliziutko, mozna codziennie podjezdzac z rana i wracac w poludnie wybawiwszy sie w miescie na calego :p u nas chłopak z klasy jest zameldowany w Grecji i co wy myślicie? codziennie na samolot musi wcześnie wstawać żeby zdążyć dolecieć do szkoły:cool1::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 hahahahaha no to zaje... :lol: Martynko daj fotke Grama to predzej go narysuje, bo sama nie mam czasu szukac :roll: ale jakas wyrazna i portret najlepiej. Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='betty_labrador']hahahahaha no to zaje... :lol: Martynko daj fotke Grama to predzej go narysuje, bo sama nie mam czasu szukac :roll: ale jakas wyrazna i portret najlepiej. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja wstawię a ty osbie wybierz, sama nie zdecyduję :evil_lol: tylko prosiłabym bez korali te ostatnie :evil_lol: Quote
Justa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Tinka:) napisał(a): tylko prosiłabym bez korali te ostatnie :evil_lol: czemu? one takie męskie :diabloti::loveu: Quote
infers Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Becia, weź narysuj go z róshofymi koralikami, zrób to dla mnie:loveu::loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Justa napisał(a):czemu? one takie męskie :diabloti::loveu: one są po prostu zbyt męskie:shake: Olusia napisał(a):Szczególnie różowe :lol::loveu: prawda?:loveu::evil_lol: infers1995 napisał(a):Becia, weź narysuj go z róshofymi koralikami, zrób to dla mnie:loveu::loveu::diabloti: takiemu to tylko strzelić:diabloti: Quote
Recommended Posts