Unbelievable Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Justa wiesz, zauważyłam :evil_lol: jeszcze tydzień do wystawy, wyzdrowieje ; ) Cze Bett :diabloti: Właśnie mam biologię.. Jak widać bardzo ciekawą :evil_lol: Koleżanka z ławki śpi :evil_lol: Quote
grrrond Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Avatar super :cool1: swoją drogą ja też BAAARDZO chętnie bym sie włamała :> Bo ja swojego jednojajecznego nie zgłosze, a chcialam z nim iść coby jakieś szalki czy coś poogladać :cool3: mówicie o tym tajemnym wejściu "od tylca" tak? bo ja mieszkam 5 minut piechotą od Gwardii ;) tylko, że 13ego moge na wystawe... Quote
Justa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Tinka:) napisał(a):Justa wiesz, zauważyłam :evil_lol: jeszcze tydzień do wystawy, wyzdrowieje ; ) może i wyzdrowieje, ale nie chcę, żeby znów coś złapała - a duże skupiska psów temu sprzyjają. ja się będę panoszyć z Toscą :cool1::diabloti: prawda Beatko? :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 grrrond napisał(a):Avatar super :cool1: swoją drogą ja też BAAARDZO chętnie bym sie włamała :> Bo ja swojego jednojajecznego nie zgłosze, a chcialam z nim iść coby jakieś szalki czy coś poogladać :cool3: mówicie o tym tajemnym wejściu "od tylca" tak? bo ja mieszkam 5 minut piechotą od Gwardii ;) tylko, że 13ego moge na wystawe... źle? : P :loveu: ha, znowu mam się z kim włamać:multi::evil_lol: ja też jeżeli będę to 13;) Justa napisał(a):może i wyzdrowieje, ale nie chcę, żeby znów coś złapała - a duże skupiska psów temu sprzyjają. ja się będę panoszyć z Toscą :cool1::diabloti: prawda Beatko? :eviltong: rozumiem:razz: a Grama szaleńca nie chcesz?:placz: Quote
Lived Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Uff, w końcu się do waszej galerii dokopałam... Czemuś nie mówiła, że chcesz więcej zdjęć, przesłałabym ci wcześniej !:mad: ] (reszta za chwilę, bo imageshack się focha, sory jeśli są powtórki...) Ogólnie Gramik to baardzo fajne dziecko jest, tylko trochę nieszczęśliwe :lol: Wygłaszcz go porządnie ode mnie ! No i miło było was w końcu poznać :) Quote
Unbelievable Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Lived napisał(a):Uff, w końcu się do waszej galerii dokopałam... Czemuś nie mówiła, że chcesz więcej zdjęć, przesłałabym ci wcześniej !:mad: ] (reszta za chwilę, bo imageshack się focha, sory jeśli są powtórki...) Ogólnie Gramik to baardzo fajne dziecko jest, tylko trochę nieszczęśliwe :lol: Wygłaszcz go porządnie ode mnie ! No i miło było was w końcu poznać :) A któż to się odezwał w końcu : P:evil_lol: to oni chcą, ja wiem jak mój pies wygląda:diabloti::evil_lol::evil_lol: dziękuję;) Taaak, nieszczęśliwe, biedne i bite:diabloti: z wygłaskaniem nie będzie problemu : P będziesz w warszawie?:razz: Quote
Lived Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 to oni chcą, ja wiem jak mój pies wygląda:diabloti::evil_lol::evil_lol: Z moich zdjęć siłą rzeczy i tak byś się nie dowiedziała, ale nie chcesz na pamiątkę ? :evil_lol: (to wstawiać czy nie ??) Taaak, nieszczęśliwe, biedne i bite:diabloti: Coś w tym jest, skoro większość osób głaszczących Grama próbowało go pocieszyć ;> (co niekiedy było baardzo zabawne :evil_lol::evil_lol:) będziesz w warszawie?:razz: Chciałabym, ale muszę na początku wymyślić jakiś pretekst, gdzie wychodzę. Musi być na tyle dobry, żeby rodzice to kupili, a to nie takie łatwe- na dcdc (ognisko klasowe:diabloti:) mnie nie puścili...:cool1: Quote
Unbelievable Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Lived napisał(a):Z moich zdjęć siłą rzeczy i tak byś się nie dowiedziała, ale nie chcesz na pamiątkę ? :evil_lol: (to wstawiać czy nie ??) Coś w tym jest, skoro większość osób głaszczących Grama próbowało go pocieszyć ;> (co niekiedy było baardzo zabawne :evil_lol::evil_lol:) Chciałabym, ale muszę na początku wymyślić jakiś pretekst, gdzie wychodzę. Musi być na tyle dobry, żeby rodzice to kupili, a to nie takie łatwe- na dcdc (ognisko klasowe:diabloti:) mnie nie puścili...:cool1: wstawiaj, wstawiaj :cool3::cool3: wszyscy którzy głaskali Grama go pocieszali:diabloti: może jakiś biwak? albo co? : P Quote
infers Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Tak Gramuś najgorsza bida na całej dogomanii:-(:evil_lol::diabloti:. Quote
betty_labrador Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 powtarzasz sie ze zdjeciami mala :diabloti: :P Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 infers1995 napisał(a):Tak Gramuś najgorsza bida na całej dogomanii:-(:evil_lol::diabloti:. prawda?:placz: na dodatek jest jeszcze CHUDY co sprzyja jego nieszczęściu:placz: betty_labrador napisał(a):powtarzasz sie ze zdjeciami mala :diabloti: :P to nie ja! : P znowu głupio wyszło- nie jadę do warszawy:roll::cool1: jadę z rodzicami nad morze, czego też bardzo chciałam ale wolałabym do warszawy...ehh, coś ta warszawa szczęśliwa dla mnie nie jest:cool1: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Tinka:) napisał(a): znowu głupio wyszło- nie jadę do warszawy:roll::cool1: jadę z rodzicami nad morze, czego też bardzo chciałam ale wolałabym do warszawy...ehh, coś ta warszawa szczęśliwa dla mnie nie jest:cool1: CO ?!?!?!?!!? :placz::placz::placz: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Justa napisał(a):CO ?!?!?!?!!? :placz::placz::placz: nie będzie mnie:placz::cool1: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Tinka:) napisał(a):nie będzie mnie:placz::cool1: NIEEEEEEEE :placz::placz::placz: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Justa napisał(a):NIEEEEEEEE :placz::placz::placz: za rok ;) na lipcowej:razz: jeżeli mi znowu warsztatów nie dowalą w tym terminie:roll: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Tinka:) napisał(a):za rok ;) na lipcowej:razz: jeżeli mi znowu warsztatów nie dowalą w tym terminie:roll: świetnie :placz: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Justa napisał(a):świetnie :placz: prawda:cool1: a może któregoś weekendu tak sobie o do warszawy rekreacyjnie przyjadę? ciekawe co by na to rodzice powiedzieli:roll: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Tinka:) napisał(a):prawda:cool1: a może któregoś weekendu tak sobie o do warszawy rekreacyjnie przyjadę? ciekawe co by na to rodzice powiedzieli:roll: :placz::placz::placz: i z kim się włamię? i jak gramisia zmiziam? i wogóle ? :placz: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 agnethka napisał(a):patrz jak Cie kochają :eviltong: za mną to nikt nie płacze, że mnie nie będzie :lol: eee, ja chciałam żebyś przyjechała:mad::mad: Justa napisał(a)::placz::placz::placz: i z kim się włamię? i jak gramisia zmiziam? i wogóle ? :placz: przecież miałaś nie brać Galiny:mad::razz: zamiziasz kiedy indziej:diabloti: a w ogóle to nie wiem:shake: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 agnethka napisał(a):ja też chciałam przyjechać, ale wyszło jak wyszło ;) może to i lepiej, że mnie nie było - przynajmniej wstydu za psa się nie najadłam :evil_lol: no to tak samo jak ja teraz ;) a ja się najadłam- pokazywałam wam nasze zdjęcia na tle innych jacków?:mdleje: http://**********************.org/viewtopic.php?t=953&postdays=0&postorder=asc&start=15 wszystkie pięknie stoją, proste ogonki, wpatrzone w handlera/właściciela, doskonałe, a moja sierota co? dupa:cool1: edit: widzę, że nie widać, jak chcecie to poszukajcie w wystawach na forum jacków... Justa napisał(a):powiem tyle P F I ! :placz::placz: Quote
Olusia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Po długiej nieobecności u Was znowu zaglądamy :oops::p http://img214.imageshack.us/img214/6552/obraz943mv4.jpg Ładnie się prezentujecie :cool3:;):loveu: Może jakieś nowe fotki, co? :razz: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Olusia napisał(a):Po długiej nieobecności u Was znowu zaglądamy :oops::p http://img214.imageshack.us/img214/6552/obraz943mv4.jpg Ładnie się prezentujecie :cool3:;):loveu: Może jakieś nowe fotki, co? :razz: mam nadzieję, że częściej będziecie:mad::mad: na tym jednym zdjęciu- owszem:evil_lol::evil_lol: ee tam, fotki:cool1: po co one komu:diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 agnethka napisał(a):dawaj fotki - nie marudź :mad: trzeba je mieć- chyba że jakieś stare wytrzasnę : P Quote
Olusia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Będziemy zaglądać ;) Czekamy na fotki, mogą być nawet stare :p Quote
Recommended Posts