Justa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Vectra napisał(a):spoko można wejść , tylko trzeba mieć książeczkę :) zgłoszenia wcale nie sprawdzali , tylko ja wchodziłam od strony parkingu , a im lotto czy z psem czy bez , byle za parking skasować. hmm ale kasiążeczke ze szczepieniem na wściekliznę? myślisz, że wystarczy? bo wolałabym się nie tłuc autobusem i metrem a potem nie wejść przez to, że jaszczurka nie zostanie wpuszczona :diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 a nam nikt nie sprawdzał zgłoszenia , tylko szczepienie ..... ja przecież biorę Mańkę , a ona nie jest zgłoszona ino Franio tylko Quote
Justa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Vectra napisał(a):a nam nikt nie sprawdzał zgłoszenia , tylko szczepienie ..... ja przecież biorę Mańkę , a ona nie jest zgłoszona ino Franio tylko ale ty masz chociaż France zgłoszoną, a ja nic :diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 nie znacie nikogo , kto ma zgłoszonego psa rasy posiadanej przez was ;) :diabloti: Quote
Justa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Vectra napisał(a):nie znacie nikogo , kto ma zgłoszonego psa rasy posiadanej przez was ;) :diabloti: ooo to ja wejdę z Beatką - powiem że Galina to zminiaturyzowana wersja Flata :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Justa napisał(a):hmm ale kasiążeczke ze szczepieniem na wściekliznę? myślisz, że wystarczy? bo wolałabym się nie tłuc autobusem i metrem a potem nie wejść przez to, że jaszczurka nie zostanie wpuszczona :diabloti: powinno wystarczyć, chociaż tak jak pisałam mi zawsze sprawdzali potwierdzenie przyjęcia ja mam dłużej, jak coś to się pobłąkamy razem : P Vectra napisał(a):a nam nikt nie sprawdzał zgłoszenia , tylko szczepienie ..... ja przecież biorę Mańkę , a ona nie jest zgłoszona ino Franio tylko na warszawskiej nie byłam;) Justa napisał(a):ale ty masz chociaż France zgłoszoną, a ja nic :diabloti: właśnie : P Justa napisał(a):ooo to ja wejdę z Beatką - powiem że Galina to zminiaturyzowana wersja Flata :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: wiecie co moja trenerka wymyśliła- że mamy TYDZIEŃ na zrobienie paru minut solówek(jedną każdy), które będą decydowały o dostaniu się do grupy jeżdżącej na turnieje... na pewno się nie dostane ale robić będę, a co : P Quote
Justa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Tinka:) napisał(a):powinno wystarczyć, chociaż tak jak pisałam mi zawsze sprawdzali potwierdzenie przyjęcia ja mam dłużej, jak coś to się pobłąkamy razem : P damy radę :razz: wiecie co moja trenerka wymyśliła- że mamy TYDZIEŃ na zrobienie paru minut solówek(jedną każdy), które będą decydowały o dostaniu się do grupy jeżdżącej na turnieje... na pewno się nie dostane ale robić będę, a co : P dziewczyno weź się ogranij ! po pierwsze nie ma rzeczy niemożliwych. po drugie trochę wiary w siebie. po trzecie wiesz co to autosugestia? po czwarte chce zdjęcia Gramcia :cool3: Quote
infers Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Martyna lubi marudzić, a ja to bym specjalnie zawalił, byle żeby nie jeździć:roll::evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Justa napisał(a):damy radę :razz: dziewczyno weź się ogranij ! po pierwsze nie ma rzeczy niemożliwych. po drugie trochę wiary w siebie. po trzecie wiesz co to autosugestia? po czwarte chce zdjęcia Gramcia :cool3: no pewnie:razz: autosugestia? ja się zawsze staram, ale po tych wszystkich opieprzach nie sądzę żebym się nadawała : P to są... naprawdę wielkie turnieje i festiwale... np. http://pl.youtube.com/watch?v=rwQhG4fY-HY -dla mnie mistrzostwo infers1995 napisał(a):Martyna lubi marudzić, a ja to bym specjalnie zawalił, byle żeby nie jeździć:roll::evil_lol:. boś głupi:evil_lol: Quote
alive Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Masz bardzo ładne zdjęcie w avatarze :) Quote
Unbelievable Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 alive napisał(a):Masz bardzo ładne zdjęcie w avatarze :) dziękuję;) też mi się bardzo podoba:loveu: robione przez kolegę;) Quote
Russellka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Nooo avek piekny :loveu: A Martyna się włamie na wystaaawe! :eviltong: Quote
Mudik Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 to ja tez wspolwinna bo napisalam jak to zrobic:evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Russellka napisał(a):Nooo avek piekny :loveu: A Martyna się włamie na wystaaawe! :eviltong: :loveu::loveu: tylko nie mów nikomu:cool3: Mudik napisał(a):to ja tez wspolwinna bo napisalam jak to zrobic:evil_lol::evil_lol: haaa, napędzasz(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) mnie do złego : P Quote
Unbelievable Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Justa napisał(a):hej gramki :loveu: cześć Justy:loveu: Grami zagryzł długopis:loveu: na śmierć:loveu: i milion malucieńkich części, cobym miała zabawę:loveu::angryy: Quote
Justa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Tinka:) napisał(a):cześć Justy:loveu: Grami zagryzł długopis:loveu: na śmierć:loveu: i milion malucieńkich części, cobym miała zabawę:loveu::angryy: haha :p grzeczny piesek :loveu: Quote
betty_labrador Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 no wlasnie roznie to jest z tym wjesciem. ja jak przyszlam w lipcu w dzien ktory nie wystawialam psa, pan wymyslil ze mnie nie wpusci bo dopiero jutro mam prawo wejsc czyli w dzien wystawiania. ja sie zdziwilam i nie ustapilam, az poszedl do sekretariatu i sie nie spytal o to pań czy moge wejsc-odpowiedzialy ze moge oczywiscie w kazdy dzien wejsc :lol: to poszedl zmieszany :eviltong: no i ksiazeczke tez mi weterynarz sprawdzil. ale pamietam ze czasem tak bylo ze wchodzilam a weterynarza ani slychu ani widu :p no a ze kundla widzialam sporych rozmiarow to w ogole wszystko moze sie zdarzyc. Ale nie chce mowic na 100% ze Was wpuszcza choc miejmy nadzieje ze tak. Jednak nie trzeba ustepowac od razu :] Quote
Unbelievable Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Justa napisał(a):haha :p grzeczny piesek :loveu: kochany:loveu: po godzinie roweru kurrrna:angryy: podobno jak pies ma trochę wysiłku fizycznego to robi się grzeczny, akurat:cool1: betty_labrador napisał(a):no wlasnie roznie to jest z tym wjesciem. ja jak przyszlam w lipcu w dzien ktory nie wystawialam psa, pan wymyslil ze mnie nie wpusci bo dopiero jutro mam prawo wejsc czyli w dzien wystawiania. ja sie zdziwilam i nie ustapilam, az poszedl do sekretariatu i sie nie spytal o to pań czy moge wejsc-odpowiedzialy ze moge oczywiscie w kazdy dzien wejsc :lol: to poszedl zmieszany :eviltong: no i ksiazeczke tez mi weterynarz sprawdzil. ale pamietam ze czasem tak bylo ze wchodzilam a weterynarza ani slychu ani widu :p no a ze kundla widzialam sporych rozmiarow to w ogole wszystko moze sie zdarzyc. Ale nie chce mowic na 100% ze Was wpuszcza choc miejmy nadzieje ze tak. Jednak nie trzeba ustepowac od razu :] jak nie wpuszczą to założymy z Justą Klan Nie Wpuszczonych Na Wystawę, w skrócie KNWNW:razz::diabloti: chyba że psa nie bierzesz:cool1: Quote
Mudik Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ale możecie przecież wejsć "tajnym wejściem" ?:roll::roll::eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Mudik napisał(a):Ale możecie przecież wejsć "tajnym wejściem" ?:roll::roll::eviltong: a jak go już nie ma? : P infers1995 napisał(a):Jakiż piękny avek droga siostro:p bo mój:diabloti: EDIT: nie tylko mój jest goopi: http://images25.fotosik.pl/214/6d8b5c2d53e53007.jpg :evil_lol: Quote
Russellka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 E tam :evil_lol: Ja też bym się włamała :eviltong: Quote
Justa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Tinka:) napisał(a):kochany:loveu: po godzinie roweru kurrrna:angryy: podobno jak pies ma trochę wysiłku fizycznego to robi się grzeczny, akurat:cool1: jak nie wpuszczą to założymy z Justą Klan Nie Wpuszczonych Na Wystawę, w skrócie KNWNW:razz::diabloti: chyba że psa nie bierzesz:cool1: wiesz no, TROCHĘ wysiłku to pojęcie względne :cool3: hehe. ales wymyśliła :cool1: ja jednak galiny chyba nie wezme bo złapała jakąs infekcję :-( Quote
Recommended Posts