Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
jej i co teraz Martynko :( bedzie buu? bo ja stac widzisz na taka bluske blyszczoncom a Ciebie nie!

Wee, Martynka też się wystroiła na tą wystawe : P
Ten jrt tej dziwczyny jakiś takiś brzydki:roll:.

Posted

Tinka:) napisał(a):
Mateusz, przy ringu charcim stalam to nie chcialam przeszkadzac a jak sie skonczyla ocena to musialam isc..:cool1:

Russ, trzeba bylo mnie wczesniej szukac:mad:

nie przeszkadzałabyś, miałem fajną sędzinę :diabloti:

Posted

Matusz napisał(a):
nie przeszkadzałabyś, miałem fajną sędzinę :diabloti:

to trzeba było wołać:diabloti:
Russellka napisał(a):
Ja cie prawie cały czas szukałam :mad: Myslałam że będziesz na MP a ty se pojechałaś :placz:

no, ja też myślałam że będę:cool1:

Posted

ale Wy sie szukaliscie :P nikt do siebie podejsc nie mogl :evil_lol:

fajne foty, i ocena :] wiec nie jedziesz na warszawska? :(

:evil_lol::evil_lol:

Grama wystawiać na pewno nie będę, zobaczymy jak wyjdzie;) może przyjadę, nie ma problemu wejść na warszawską z niezgłoszonym psem?

Posted

Tinka:) napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

Grama wystawiać na pewno nie będę, zobaczymy jak wyjdzie;) może przyjadę, nie ma problemu wejść na warszawską z niezgłoszonym psem?

wlasnie moze byc problem. ale wiesz podobno ktos tu mowil ze mozna wejsc z psem przez jakies "tajemne" wejscie. trzeba popytac na forum. nie wiem kto to pisal.

Posted

wlasnie moze byc problem. ale wiesz podobno ktos tu mowil ze mozna wejsc z psem przez jakies "tajemne" wejscie. trzeba popytac na forum. nie wiem kto to pisal.

no właśnie:razz: nie mam pojęcia czy z psem jechać czy bez...:roll:

Posted

Tam obok stadionu jest taka prywatna klinika czy cuś, ja tam z szefowa parkowałam w zeszłym roku, i tam jest futrka w ogrodzeniu czy nie ma siatki jakoś tak i spokojnie tamtędy weszłam bez żadnego biletu:cool3::eviltong::eviltong:,ale czy tego miejsca nie dopilnują w tym roku to nie wiem(mowa o stadionie gwardii, tam gdzie była letnia w zeszłym roku).

Posted

hehe kundle wasze wspaniale musza sie znalezc na wystawie :D przeciez ja raz widzialam w lipcu teraz kundla, i pytam co to za rasa- a facet zwykly kundel :D wiec wchdoza normalnie tym tajemnym wejsciem :] a tamten pies to duzy byl jeszcze :p

Posted

spoko można wejść , tylko trzeba mieć książeczkę :) zgłoszenia wcale nie sprawdzali , tylko ja wchodziłam od strony parkingu , a im lotto czy z psem czy bez , byle za parking skasować.

Posted

Zeby za parking skasowac trzeba samochod miec : p ja zawsze mialam tylko zgloszenie sprawdzane, ksiazeczki raz nawet nie mialam i problemu nie bylo : p ale pokierujecie mnie jakos bo ja nawet nie wiem gdzie to jest