infers Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 betty_labrador napisał(a):jej i co teraz Martynko :( bedzie buu? bo ja stac widzisz na taka bluske blyszczoncom a Ciebie nie! Wee, Martynka też się wystroiła na tą wystawe : P Ten jrt tej dziwczyny jakiś takiś brzydki:roll:. Quote
Unbelievable Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Cinuś :p a ten jrt brzydki bo to jrt a moj to bardziej parson ;) Bett, bdb i fajny opis Quote
Matusz Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 a ty czemu nie podeszłaś? :diabloti: widziałem Ciebie i Gramika :loveu: Quote
Russellka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A mi zwiała i nie moge przeboleć :placz: Quote
Unbelievable Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Mateusz, przy ringu charcim stalam to nie chcialam przeszkadzac a jak sie skonczyla ocena to musialam isc..:cool1: Russ, trzeba bylo mnie wczesniej szukac:mad: Quote
Matusz Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Tinka:) napisał(a):Mateusz, przy ringu charcim stalam to nie chcialam przeszkadzac a jak sie skonczyla ocena to musialam isc..:cool1: Russ, trzeba bylo mnie wczesniej szukac:mad: nie przeszkadzałabyś, miałem fajną sędzinę :diabloti: Quote
Russellka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja cie prawie cały czas szukałam :mad: Myslałam że będziesz na MP a ty se pojechałaś :placz: Quote
Unbelievable Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Matusz napisał(a):nie przeszkadzałabyś, miałem fajną sędzinę :diabloti: to trzeba było wołać:diabloti: Russellka napisał(a):Ja cie prawie cały czas szukałam :mad: Myslałam że będziesz na MP a ty se pojechałaś :placz: no, ja też myślałam że będę:cool1: Quote
Iza. Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Mam coś dla Was :cool3: Miło było się zobaczyć :loveu::loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 dzięki za mojego przekorę i sierotę ringonielubcę:diabloti: nie rozumiem czemu nie macie zdjęć jak ładnie stał :placz: Quote
betty_labrador Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ale Wy sie szukaliscie :P nikt do siebie podejsc nie mogl :evil_lol: fajne foty, i ocena :] wiec nie jedziesz na warszawska? :( Quote
Unbelievable Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 betty_labrador napisał(a):ale Wy sie szukaliscie :P nikt do siebie podejsc nie mogl :evil_lol: fajne foty, i ocena :] wiec nie jedziesz na warszawska? :( :evil_lol::evil_lol: Grama wystawiać na pewno nie będę, zobaczymy jak wyjdzie;) może przyjadę, nie ma problemu wejść na warszawską z niezgłoszonym psem? Quote
infers Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Gramuś na tych zdjęciach wygląda na mocno rozkojarzonego:razz::diabloti:. Quote
Unbelievable Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 infers1995 napisał(a):Gramuś na tych zdjęciach wygląda na mocno rozkojarzonego:razz::diabloti:. bo był rozkojarzony- tylko stać chciał ;) Quote
betty_labrador Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Grama wystawiać na pewno nie będę, zobaczymy jak wyjdzie;) może przyjadę, nie ma problemu wejść na warszawską z niezgłoszonym psem? wlasnie moze byc problem. ale wiesz podobno ktos tu mowil ze mozna wejsc z psem przez jakies "tajemne" wejscie. trzeba popytac na forum. nie wiem kto to pisal. Quote
Unbelievable Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 betty_labrador napisał(a):wlasnie moze byc problem. ale wiesz podobno ktos tu mowil ze mozna wejsc z psem przez jakies "tajemne" wejscie. trzeba popytac na forum. nie wiem kto to pisal. no właśnie:razz: nie mam pojęcia czy z psem jechać czy bez...:roll: Quote
Mudik Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Tam obok stadionu jest taka prywatna klinika czy cuś, ja tam z szefowa parkowałam w zeszłym roku, i tam jest futrka w ogrodzeniu czy nie ma siatki jakoś tak i spokojnie tamtędy weszłam bez żadnego biletu:cool3::eviltong::eviltong:,ale czy tego miejsca nie dopilnują w tym roku to nie wiem(mowa o stadionie gwardii, tam gdzie była letnia w zeszłym roku). Quote
betty_labrador Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 i w tym roku tez byla letnia ;] tam wlasnie. Quote
Justa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 haha, martyna - to co? szukamy dziury w płocie z kundlami? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Justa napisał(a):haha, martyna - to co? szukamy dziury w płocie z kundlami? :evil_lol: Szukamy :diabloti: Dzieki dziewczyny za pomoc, pewnie wezme grama :) :loveu: Quote
betty_labrador Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 hehe kundle wasze wspaniale musza sie znalezc na wystawie :D przeciez ja raz widzialam w lipcu teraz kundla, i pytam co to za rasa- a facet zwykly kundel :D wiec wchdoza normalnie tym tajemnym wejsciem :] a tamten pies to duzy byl jeszcze :p Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 spoko można wejść , tylko trzeba mieć książeczkę :) zgłoszenia wcale nie sprawdzali , tylko ja wchodziłam od strony parkingu , a im lotto czy z psem czy bez , byle za parking skasować. Quote
Unbelievable Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Zeby za parking skasowac trzeba samochod miec : p ja zawsze mialam tylko zgloszenie sprawdzane, ksiazeczki raz nawet nie mialam i problemu nie bylo : p ale pokierujecie mnie jakos bo ja nawet nie wiem gdzie to jest Quote
Recommended Posts