Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martynu! Jedziemy! :multi::multi::multi::loveu::loveu::multi: Już się ni mogę doczekać :loveu: A wstążeczkę mam taką turkusową, bo błękitną mam taką szerokaśną i już zrobiłam taką z guziczkiem węższą :loveu: Czekaj na nas pod ringiem bo na tym samym są oceniane Parsony a na Parsony już zdążę :cool3: A o której jest MP?

Posted

infers1995 napisał(a):
żyjesz?
Nie narobiłaś wiochy?:mad::evil_lol:

nie pytaj:cool1:

betty_labrador napisał(a):
nie martw sie do miejsc gdzie byly pierwotnie paznkocie przyklei sie tipsy :diabloti: wazne zebys nie pochrzanila wystepu :eviltong:

pochrzaniłam:evil_lol: i to w tym, co już rok tanczę:evil_lol: a to co miałam schrzanić mi się też schrzaniło ale mniej... np jakiegoś tam obrotu nie zrobiłam, za wcześnie nam muzykę włączyli i nie wiedziałam co się dzieje, prawie się wywaliłam w pewnym momencie ale generalnie żyję... przebierałam się przy arturze i ani z YCD, artur mnie nie zauwałył i popchnął, fajnie było:diabloti: występ crazy twisting group, tańczą breakdance i są mistrzami świata- :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale co ja tu wam będę opowiadać jak was to nie ciekawi:diabloti:
i jestem wkurzona, chociaż nie na występ:angryy:

Russellka napisał(a):
Martynu! Jedziemy! :multi::multi::loveu::loveu::multi: Już się ni mogę doczekać :loveu: A wstążeczkę mam taką turkusową, bo błękitną mam taką szerokaśną i już zrobiłam taką z guziczkiem węższą :loveu: Czekaj na nas pod ringiem bo na tym samym są oceniane Parsony a na Parsony już zdążę :cool3: A o której jest MP?

:loveu:
zaraz zerknę gdzie są parsony;) i nie wiem o której jest MP

muszę wykąpać Grama, olaboga:evil_lol: ale bedzie lśnił czystością, jak po vanishu:loveu::diabloti:

Posted

Russellka napisał(a):
Oj tam narzekasz :eviltong: Na pewno było dobrze :evil_lol: A na co jesteś wkurzona? :razz: Grami bedzie czyściutki i pachnący :loveu: A o serku pamiętam :D

Nie narzekam:evil_lol: ale mi coś zawsze nie wyjdzie : P patrząc na to, że to długo trwa te parę błędów to tak naprawdę nie tak dużo;)

Już jest:diabloti::loveu:
serka możesz nie brać bo za późno będziesz : P
A ja mam ubezpieczenie: świńskie ucho, kawałek boczku, ser... ciekawe czy na coś pójdzie:razz::diabloti:

Posted

Jak wy poszliście to Rumba dostała kawałek :diabloti: Ten Parson : P Ale mam dwa wasze zdjęcia na pamiątkę :loveu: Dokładnie na nich widać, jakiej klasy jest mój aparat :evil_lol: