Unbelievable Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='lolka75']Powodzenia!!!!! nie dziękuję :mdleje: [quote name='betty_labrador']:> poradzisz sobie :p zobaczymy:placz: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Justa napisał(a):zaciskam kciuki :multi: a ja już prawie nie mam paznokci:placz: strasznie się denerwuję, jak nigdy...:roll: Quote
infers Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 żyjesz? Nie narobiłaś wiochy?:mad::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 nie martw sie do miejsc gdzie byly pierwotnie paznkocie przyklei sie tipsy :diabloti: wazne zebys nie pochrzanila wystepu :eviltong: Quote
Russellka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Martynu! Jedziemy! :multi::multi::multi::loveu::loveu::multi: Już się ni mogę doczekać :loveu: A wstążeczkę mam taką turkusową, bo błękitną mam taką szerokaśną i już zrobiłam taką z guziczkiem węższą :loveu: Czekaj na nas pod ringiem bo na tym samym są oceniane Parsony a na Parsony już zdążę :cool3: A o której jest MP? Quote
Unbelievable Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 infers1995 napisał(a):żyjesz? Nie narobiłaś wiochy?:mad::evil_lol: nie pytaj:cool1: betty_labrador napisał(a):nie martw sie do miejsc gdzie byly pierwotnie paznkocie przyklei sie tipsy :diabloti: wazne zebys nie pochrzanila wystepu :eviltong: pochrzaniłam:evil_lol: i to w tym, co już rok tanczę:evil_lol: a to co miałam schrzanić mi się też schrzaniło ale mniej... np jakiegoś tam obrotu nie zrobiłam, za wcześnie nam muzykę włączyli i nie wiedziałam co się dzieje, prawie się wywaliłam w pewnym momencie ale generalnie żyję... przebierałam się przy arturze i ani z YCD, artur mnie nie zauwałył i popchnął, fajnie było:diabloti: występ crazy twisting group, tańczą breakdance i są mistrzami świata- :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale co ja tu wam będę opowiadać jak was to nie ciekawi:diabloti: i jestem wkurzona, chociaż nie na występ:angryy: Russellka napisał(a):Martynu! Jedziemy! :multi::multi::loveu::loveu::multi: Już się ni mogę doczekać :loveu: A wstążeczkę mam taką turkusową, bo błękitną mam taką szerokaśną i już zrobiłam taką z guziczkiem węższą :loveu: Czekaj na nas pod ringiem bo na tym samym są oceniane Parsony a na Parsony już zdążę :cool3: A o której jest MP? :loveu: zaraz zerknę gdzie są parsony;) i nie wiem o której jest MP muszę wykąpać Grama, olaboga:evil_lol: ale bedzie lśnił czystością, jak po vanishu:loveu::diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 hehe ale przygody mialas poza kulisami :eviltong: pewnie Ci sie wydaje ze zle poszlo :) Quote
Unbelievable Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 betty_labrador napisał(a):hehe ale przygody mialas poza kulisami :eviltong: pewnie Ci sie wydaje ze zle poszlo :) NIE wydaje mi się:evil_lol::evil_lol: Quote
Russellka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Oj tam narzekasz :eviltong: Na pewno było dobrze :evil_lol: A na co jesteś wkurzona? :razz: Grami bedzie czyściutki i pachnący :loveu: A o serku pamiętam :D Quote
Unbelievable Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Russellka napisał(a):Oj tam narzekasz :eviltong: Na pewno było dobrze :evil_lol: A na co jesteś wkurzona? :razz: Grami bedzie czyściutki i pachnący :loveu: A o serku pamiętam :D Nie narzekam:evil_lol: ale mi coś zawsze nie wyjdzie : P patrząc na to, że to długo trwa te parę błędów to tak naprawdę nie tak dużo;) Już jest:diabloti::loveu: serka możesz nie brać bo za późno będziesz : P A ja mam ubezpieczenie: świńskie ucho, kawałek boczku, ser... ciekawe czy na coś pójdzie:razz::diabloti: Quote
Russellka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 A nagroda? :diabloti: Serek obiecany to będzie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Russellka napisał(a):A nagroda? :diabloti: Serek obiecany to będzie :evil_lol: nie dooostał:placz::placz::placz: ale był : P Quote
Russellka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Jak wy poszliście to Rumba dostała kawałek :diabloti: Ten Parson : P Ale mam dwa wasze zdjęcia na pamiątkę :loveu: Dokładnie na nich widać, jakiej klasy jest mój aparat :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 he ale widać :evil_lol: dzięki : P smakował jej chociaż? : P Quote
Russellka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Nooooo chyba tak bo zjadła :eviltong: A jutro do szkoły :mad: Pozdrowionka i branoc! :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Russellka napisał(a):Nooooo chyba tak bo zjadła :eviltong: A jutro do szkoły :mad: Pozdrowionka i branoc! :loveu: do liceum :placz: jaka ja już stara jestem:razz::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a):heh....coś mało fot ;P miało być 10 zdjęć z wystawy :mad: dwa następne już mam, leci trzecie:cool3: wstawię jak będzie pięć;) Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 nie patrzeć na moje ęteligętne minki : P Quote
betty_labrador Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 wow Martyna jak prawdziwa handlerka :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 betty_labrador napisał(a):wow Martyna jak prawdziwa handlerka :cool3: nie, bo nie miałam spudnicy i błyszczoncej bluski jak ta dziefczyna ktura wystafiała ze mnom:-(:placz::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 jej i co teraz Martynko :( bedzie buu? bo ja stac widzisz na taka bluske blyszczoncom a Ciebie nie! Quote
betty_labrador Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Martyna wlasnie a jaka ocene dostal Gram?????? Quote
Recommended Posts