Unbelievable Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 *Monia* napisał(a):Mam krzywy kręgosłup i schylanie mi nie służy, więc kurduple odpadają. Dam ogłoszenie na allegro to może się ktoś na większego za Shinę wymieni :evil_lol: a ja mam w ogóle jakąś chorobę kręgosłupa, ale wolę się schylać(chociaż wcale dużo tego nie robię, raczej rzucam żarciem) niż znosić ciąganie, podnoszenie np. 30kg psa ;) może i się wymieni.... :diabloti: *Monia* napisał(a): Nie będę pisać ile ja spałam, nie umiem krótko spać :lol:. Mój rekord to 3 w nocy, bo ja nocne stworzonko jestem a później śpię do (po)południa razem z Shiną. Hexa biedna zawsze kilka dni się nie może dostosować jak jest u nas, bo ona wstaje najpóźniej o 8 :mad:, Shina u rodziców raz dwa się przestawia. W nocy zawsze tak cichutko, żadnych piesków, żadnych ludzi, spokój, tylko zawsze mi się wydaje że dziki zaraz zza krzaków wyjdą i zawału dostanę :evil_lol:. szczur wieczorem wychodzi o 18-19, rano o 12-13 :evil_lol: u mnie i tak prawie nikogo nie ma, więc mi to wsio ryba ;) Izabela124. napisał(a):Fuuuuj jakiś ten Twój pies jest brzydki i na dodatek z rodowodem :shake: Jak mogłaś? przecież teraz trendi są wszelakie mieszanki i psy z pseudo:diabloti: rozdawali to wzięłam : P Quote
*Monia* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Unbelievable napisał(a):a ja mam w ogóle jakąś chorobę kręgosłupa, ale wolę się schylać(chociaż wcale dużo tego nie robię, raczej rzucam żarciem) niż znosić ciąganie, podnoszenie np. 30kg psa ;-) może i się wymieni.... :diabloti: Shina rzuconego żarcia nie ruszy :mad:. A zabaw siłowych na spacerach nie lubi. Na kolanka za to się pcha :mad: Na pewno się wymieni - do hodowli zdatna, świetny stróż, mało żre - ekonomiczna :razz: Unbelievable napisał(a):szczur wieczorem wychodzi o 18-19, rano o 12-13 :evil_lol: u mnie i tak prawie nikogo nie ma, więc mi to wsio ryba ;-) Moje kundle aż tak elastycznych pęcherzy i jelit nie mają. Chociaż Shina pewnie by wytrzymała, bo ona w ogóle rzadko wydala :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Unbelievable napisał(a): szczur wieczorem wychodzi o 18-19, rano o 12-13 :evil_lol: OMG dziwny ten Twój Szczur ;P Quote
Mudik Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Super fotka! http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2376.jpg Ale Voult WOW! http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2366.jpg ło mamo moje by może i wytrzymały oprócz Vica,ale on jest chory,uwazaj,żeby mu nerek i pęcherza na starosc nie rozwalić, to,że wytrzymuje to nie znaczy,że się nie odbija na zdrowiu. Quote
Unbelievable Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='*Monia*']Shina rzuconego żarcia nie ruszy :mad:. A zabaw siłowych na spacerach nie lubi. Na kolanka za to się pcha :mad: Na pewno się wymieni - do hodowli zdatna, świetny stróż, mało żre - ekonomiczna :razz: co za pies :evil_lol::evil_lol: szczenior po prostu :evil_lol: [quote name='*Monia*'] Moje kundle aż tak elastycznych pęcherzy i jelit nie mają. Chociaż Shina pewnie by wytrzymała, bo ona w ogóle rzadko wydala :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Feigned']miłego wieczora życzę :loveu: :razz: miłego poranku! i popołudnia! [quote name='Iza.']OMG dziwny ten Twój Szczur ;P ja zawsze mówiłam że on jest dziwny :diabloti: [quote name='Mudik']Super fotka! http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2376.jpg Ale Voult WOW! http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2366.jpg ło mamo moje by może i wytrzymały oprócz Vica,ale on jest chory,uwazaj,żeby mu nerek i pęcherza na starosc nie rozwalić, to,że wytrzymuje to nie znaczy,że się nie odbija na zdrowiu. szkoda tylko, że ja ani do voultów, ani do flipów, ani nawet do overów nie umiem rzucać :shake: tak to on wychodzi tylko w wakacje ;) ale mało pije, więc zbyt dużo się tego nie zbiera ;) Muszę mojego robaczka pochwalić :loveu: musiałam mu ranki po rozdrapanych pryszczach :roll: przemyć, i chłopak ani drgnął, a piec musiało ;) Quote
gops Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Unbelievable napisał(a): szczur wieczorem wychodzi o 18-19, rano o 12-13 :evil_lol: P zazdroszcze! z moja musze kolo 20 conajmiej na godzine ,zakodowala sobie ze wieczorem jest dluugi spacer i mi ucieka jak chce za szybko wracac :roll: a rano to juz od 6 probuja mnie oba obudzic :placz: a spotkalam na wakacjach jak bylam suczke jack russela z rodo nawet hodowle mi powiedzieli ale nie pamietam , 4 miesieczna suczka bardzo ladna kolorkiem jak Gram tylko chciala zjesc mi suke , az sie zdziwlam ze taki mlody pies moze byc agresywny ;) Quote
Unbelievable Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 gops napisał(a):zazdroszcze! z moja musze kolo 20 conajmiej na godzine ,zakodowala sobie ze wieczorem jest dluugi spacer i mi ucieka jak chce za szybko wracac :roll: a rano to juz od 6 probuja mnie oba obudzic :placz: a spotkalam na wakacjach jak bylam suczke jack russela z rodo nawet hodowle mi powiedzieli ale nie pamietam , 4 miesieczna suczka bardzo ladna kolorkiem jak Gram tylko chciala zjesc mi suke , az sie zdziwlam ze taki mlody pies moze byc agresywny ;) on jest niekłopotliwy, na swój russellowy sposób :evil_lol: hodowla pewnie jakaś mało znana, bo ciężko teraz w tych "topowych" znaleźć psy z łatami na grzbiecie ;) btw- Gram jest jedyny w swoim rodzaju! :diabloti: Quote
gops Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Unbelievable napisał(a):on jest niekłopotliwy, na swój russellowy sposób :evil_lol: hodowla pewnie jakaś mało znana, bo ciężko teraz w tych "topowych" znaleźć psy z łatami na grzbiecie ;) btw- Gram jest jedyny w swoim rodzaju! :diabloti: no nie mam pojecia , ja sie w rusellach wcale nie orientuje :roll: wiem ze Gram jest jedyny w swoim rodzaju , nie smialam w to watpic :diabloti: kiedys mialam faze na jacka ale jednak nie chce znowu malego psa:eviltong: , chcoiaz charketrkiem to wlasnie moj typ Quote
Unbelievable Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 gops napisał(a):no nie mam pojecia , ja sie w rusellach wcale nie orientuje :roll: wiem ze Gram jest jedyny w swoim rodzaju , nie smialam w to watpic :diabloti: kiedys mialam faze na jacka ale jednak nie chce znowu malego psa:eviltong: , chcoiaz charketrkiem to wlasnie moj typ jest jeszcze tak, że są agresywne : P suki do suk i psów, psy do psów ;) ostatnio nawet na forum russellowym wynikły ze 4 tematy na temat agresji, no i wniosek jest taki, że to po prostu ich natura ;) mały pies ale wieki duchem :diabloti: Quote
gops Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Unbelievable napisał(a):jest jeszcze tak, że są agresywne : P suki do suk i psów, psy do psów ;) ostatnio nawet na forum russellowym wynikły ze 4 tematy na temat agresji, no i wniosek jest taki, że to po prostu ich natura ;) mały pies ale wieki duchem :diabloti: ja jestem do takiego charakteru jesli o to chodzi przyzwyczajona ;p wkoncu to terier , jak maly by nie byl terierzy charakterek ma :lol: a jak tam planowanie 2 psa Ci idzie? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 gops napisał(a):ja jestem do takiego charakteru jesli o to chodzi przyzwyczajona ;p wkoncu to terier , jak maly by nie byl terierzy charakterek ma :lol: a jak tam planowanie 2 psa Ci idzie? :diabloti: musi mieć :diabloti: nic mi nie mów o planowaniu :evil_lol: nawet jeszcze nie zaczęłam nic rezerwować :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Unbelievable napisał(a):co za pies :evil_lol::evil_lol: szczenior po prostu :evil_lol: Nigdy nie twierdziłam że ona jest normalna :evil_lol:. Nawet jak jej pluję żarciem do pyska to ona nie wie po co i dlaczego tak dziwnie się zachowuję, patrzy wtedy na mnie jak na debila... Unbelievable napisał(a):Muszę mojego robaczka pochwalić :loveu: musiałam mu ranki po rozdrapanych pryszczach :roll: przemyć, i chłopak ani drgnął, a piec musiało ;-) Dzielny chłopczyk :loveu:. Shina też jest twardziel i jak łapy nie zawinę to śmiga nie zwracając uwagi na lejącą się krew :roll: Unbelievable napisał(a):nic mi nie mów o planowaniu :evil_lol: nawet jeszcze nie zaczęłam nic rezerwować :evil_lol: To już jakaś bliżej określona przyszłość jest? :razz: Unbelievable napisał(a):ja zawsze mówiłam że on jest dziwny :diabloti: Drugi pewnie będzie jeszcze dziwniejszy :diabloti: Quote
Feigned Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 a ktoś tu się nie chwali, ze urodzinki ma :loveu: :diabloti: Quote
Pestka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Unbelievable napisał(a): nic mi nie mów o planowaniu :evil_lol: nawet jeszcze nie zaczęłam nic rezerwować :evil_lol: Drugi jrt? Czy coś normalniejszego? :diabloti: Quote
olekg89 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Moje stare śpią i do 11 ,ale przez tego małego gnoja wszystkim się nagle chce o 5/6 i już teraz natychmiast muszą iść. Quote
Unbelievable Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 *Monia* napisał(a):Nigdy nie twierdziłam że ona jest normalna :evil_lol:. Nawet jak jej pluję żarciem do pyska to ona nie wie po co i dlaczego tak dziwnie się zachowuję, patrzy wtedy na mnie jak na debila... Dzielny chłopczyk :loveu:. Shina też jest twardziel i jak łapy nie zawinę to śmiga nie zwracając uwagi na lejącą się krew :roll: To już jakaś bliżej określona przyszłość jest? :razz: Drugi pewnie będzie jeszcze dziwniejszy :diabloti: ona w ogóle z księżyca się chyba urwała :evil_lol: noo jest, najszybciej za rok ;) dziwny na pewno będzie :evil_lol: Feigned napisał(a):a ktoś tu się nie chwali, ze urodzinki ma :loveu: :diabloti: a czym tu się chwalić, starość nie radość :diabloti: Pestka napisał(a):Drugi jrt? Czy coś normalniejszego? :diabloti: ja nigdy nie będę miała normalnego psa :evil_lol: olekg89 napisał(a):Moje stare śpią i do 11 ,ale przez tego małego gnoja wszystkim się nagle chce o 5/6 i już teraz natychmiast muszą iść. jak jest okazja to korzystają, i wcale im się nie dziwię : P Quote
*Monia* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Unbelievable']ona w ogóle z księżyca się chyba urwała :evil_lol: noo jest, najszybciej za rok ;-) dziwny na pewno będzie :evil_lol: Ją bocian przyniósł, bo przecież jej matka była uwiązana obok swoich synów i niemożliwe było żeby zaszła z nimi w ciążę bo to jej synowie :roflt:. W końcu sprecyzowałaś :cool3: Niektórym nie jest dane posiadanie normalnego psa :evil_lol: Najlepszego stara doopo :loveu: (nie wolno brzydkich słów używać...) [quote name='Unbelievable']ja nigdy nie będę miała normalnego psa :evil_lol: Jaki pan taki kram :diabloti: Quote
olekg89 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Drugi pies będzie w dodatku brzydki bllee najbrzydszą rase se wybralaś :P STO LAT STO LAT itp. Quote
Doginka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Troszeczkę spóźnione WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ... Quote
Unbelievable Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='*Monia*']Ją bocian przyniósł, bo przecież jej matka była uwiązana obok swoich synów i niemożliwe było żeby zaszła z nimi w ciążę bo to jej synowie :roflt:. alieny ją zesłały :diabloti: [quote name='*Monia*'] W końcu sprecyzowałaś :cool3: Niektórym nie jest dane posiadanie normalnego psa :evil_lol: ja chyba zawsze mówiłam kiedy :hmmmm: [quote name='*Monia*'] Najlepszego stara doopo :loveu: (nie wolno brzydkich słów używać...) dzięki :loveu::loveu: [quote name='*Monia*'] Jaki pan taki kram :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='olekg89']Drugi pies będzie w dodatku brzydki bllee najbrzydszą rase se wybralaś :P STO LAT STO LAT itp. od ładności mam Grama :diabloti: [quote name='Doginka']Troszeczkę spóźnione WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ... dziękuję :loveu: jestem już staara :placz: I niedługo wyruszamy na podbój trójmiasta:diabloti: do zobaczenia w poniedziałek :loveu: Quote
gops Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 STO LAT :) i wszystkiego nejlepszego do zobaczenia w sopocie :) Quote
Talia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ło matko to już dziś staruszko? Wszystkiego naj...naj naj... :calus: Czyżby Olek miał coś do pyrków? :D Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Haaa już jesteś tak stara jak ja :evil_lol: Spóźnione najlepszego! Obfoć mi grzywy w sopocie :cool3: Quote
Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Iza. napisał(a):Haaa już jesteś tak stara jak ja :evil_lol: Spóźnione najlepszego! Obfoć mi grzywy w sopocie :cool3: a mogłabyś być jeszcze starsza, spóźniłaś się jeden dzień :diabloti: grzywy i maltanki i inne takie fajne :loveu::diabloti: a tak serio to ja na frisbowe czekaaaaam Quote
Recommended Posts